kenzo Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Μηπως να ξαναπηγαιναμε στρατο ? Παμε πολεμο ??? Ηλιας ...
panthir Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα κάτι λιγότερο απο τον...Στρατηγό μας...... ενα μεγάλο δεν αρκεί...αλλα μονο αυτό έχουμε....(η άτιμη η κρίση βλέπεις...) πολυ καλό αποτέλεσμα....πολύ κατατοπιστικό το DIY αλλα θέλει κάτι ακόμα για να ολοκληρωθεί..... την φάτσα του Γιώργου όταν το δει!!!!!!!
Aristos Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα κάτι λιγότερο απο τον...Στρατηγό μας...... ενα μεγάλο δεν αρκεί...αλλα μονο αυτό έχουμε....(η άτιμη η κρίση βλέπεις...) πολυ καλό αποτέλεσμα....πολύ κατατοπιστικό το DIY αλλα θέλει κάτι ακόμα για να ολοκληρωθεί..... την φάτσα του Γιώργου όταν το δει!!!!!!! Οντως,αυτό πραγματικά θέλω να το δω....
Peris Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Τωρα αν θελει να αγγιξει την τελειοτητα...πεταει και μια κ04 αν είναι να περιμένει για μετά το Πάσχα........
Dim80A4Allroad Posted April 1, 2011 Author Posted April 1, 2011 κ.Δημήτρη......:bravo: Αψογο DIY και θα είναι απίστευτη έκπληξη για τον Γιώργο και πραγματικά θαυμάζω γονείς σαν και σας.... Αρίστο....... σε Ευχαριστώ Πάρα Πολύ . Θέλω να Πιστεύω ότι............. κάθε Πατέρας (Γονιός)............ ότι κάνει.... το κάνει για τα Παιδιά του. Από 'κει και πέρα....... Τωρα αν θελει να αγγιξει την τελειοτητα...πεταει και μια κ04 ................................................... Ψυχραιμία Εσύ Modifιάρη Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα κάτι λιγότερο απο τον...Στρατηγό μας...... ενα μεγάλο δεν αρκεί...αλλα μονο αυτό έχουμε....(η άτιμη η κρίση βλέπεις...) πολυ καλό αποτέλεσμα....πολύ κατατοπιστικό το DIY αλλα θέλει κάτι ακόμα για να ολοκληρωθεί..... την φάτσα του Γιώργου όταν το δει!!!!!!! Δυστυχώς.... δεν μπόρεσα να βγάλω φωτό, γιατί όταν ήρθε ο Γιωργάρας και το είδε..... ήτανε βράδυ και.......... έριχνε "ένα σκασμό νερό", από βροχή. Ευχαριστώ Πολύ Γιάννη !!!!!!!!!!!!!!! Δημήτρης
dj-xatzi Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Και από εδώ ένα ευχαριστώ στον πατέρα μου για τις υπέροχες αλλαγές στο αυτοκίνητο μου..... Η μάσκα είναι πανέμορφη και το S4 δεν με πειράζει καθόλου....Εξάλλου μπροστά το έχουμε όχι πίσω!!!! Γιώργος
Χρήστος Dolbi Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 πολυ καλη αναβαθμιση, Π.Ο.Λ.Υ χρησιμο DIY, Mπραβο !!! 1
Χρήστος Dolbi Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Αλλαξα και εγω πριν λιγες μερες την μπροστινη μασκα με RS4 ....οδηγος μου αυτο το πολυ χρησιμο topic ...ειναι οντως οσο ευκολο φαίνεται...(ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ DIY ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ !!) 6
skia Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Αλλαξα και εγω πριν λιγες μερες την μπροστινη μασκα με RS4 ....οδηγος μου αυτο το πολυ χρησιμο topic ...ειναι οντως οσο ευκολο φαίνεται...(ΕΦΟΣΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ DIY ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ !!)Καμία φώτο δεν βάζεις η φοβάσαι μην στο ματιάσουμε ??? Θάνος 1
Χρήστος Dolbi Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Καμία φώτο δεν βάζεις η φοβάσαι μην στο ματιάσουμε ??? Θάνος Μη το γελάς ... Μεγάλη υπόθεση το μάτι .... Χθες το γυάλισα το καθάρισα σήμερα πρωί πρωί παραλίγο ένας θα έπεφτε επάνω μου Sent from my I phone 7
skia Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 (edited) Μη το γελάς ... Μεγάλη υπόθεση το μάτι .... Χθες το γυάλισα το καθάρισα σήμερα πρωί πρωί παραλίγο ένας θα έπεφτε επάνω μου Sent from my I phone Της σκουριά την έβγαλες ???? Μουχαχαχαχαχ αντε αντε κουκλί το ζασταβα Θάνος Edited November 15, 2015 by skia
Χρήστος Dolbi Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Της σκουριά την έβγαλες ???? Μουχαχαχαχαχ αντε αντε κουκλί το ζασταβα Θάνος Τη σκουριά την άφησα για το μάτι !!!!! Sent from my I phone 6
skia Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 (edited) Τη σκουριά την άφησα για το μάτι !!!!! Sent from my I phone Πω πω χάλια στήλτη μου εμένα σε σένα δεν κάνει!!!!!! (και τα μικρά έχετε δεξιά αριστερά όχι μισές δουλειές) Θάνος Έχει ξέχασα ψισου Edited November 15, 2015 by skia 1
crazyio Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Sorry αλλα μεσα στο σπιτι το παρκαρεις το αμαξι?? Χαχα 1
ianos Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Δεν κατάλαβες!!! Έχουμε τακτοποιημένα γκαραζ ώστε οταν μας γκρινιάζει η γυναίκα μας να κοιμόμαστε αγκαλιά με τα αυτοκίνητα!!! 2
Χρήστος Dolbi Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Sorry αλλα μεσα στο σπιτι το παρκαρεις το αμαξι?? Χαχααυτο που βλέπεις δεν είναι αμάξι ... Φιλαράκι είναι ... Όποτε του φτιάξαμε σπίτι !!! Sent from my I phone 2
Χρήστος Dolbi Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Δεν κατάλαβες!!! Έχουμε τακτοποιημένα γκαραζ ώστε οταν μας γκρινιάζει η γυναίκα μας να κοιμόμαστε αγκαλιά με τα αυτοκίνητα!!! κρυβε λόγια Γιάννη !!! Sent from my I phone 2
Dimitris_Kon Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Xρηστάρα κούκλα με γειες φίλε! Δημήτρης 2
Nexus Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Πολύ ωραίο όντως!! Να το χαίρεσαι το καμάρι σου Χρήστο! 1
Χρήστος Dolbi Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Sorry αλλα μεσα στο σπιτι το παρκαρεις το αμαξι?? Χαχα Sent from my I phone 9
crazyio Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Η κατοψη ειναι σωστη. Ετσι θα επρεπε να ειναι καθε σπιτι... Αυτο ειναι το καλο του να εχεις κλειστο γκαραζ. Εμεις με τις πυλωτες εχουμε τα αμαξια και εκτεθημενα κατα ενα μεγαλο βαθμο και δεν μπορουμε να κοιμηθουμε αγκαλια τους.... Ατιμη κοινωνια... 1
audidis Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Η κατοψη ειναι σωστη. Ετσι θα επρεπε να ειναι καθε σπιτι... Αυτο ειναι το καλο του να εχεις κλειστο γκαραζ. Αυτό είναι γκαράζ με κλειστά δωμάτια!
Recommended Posts