Aristos Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 (edited) Καταρχάς η οργάνωση ήταν τέλεια!!!! Η εκδήλωση φανταστική, με 38, αν θυμάμαι καλά, Audi να δηλώνουν παρουσία στο Four Ring Fest 2011!!!!!!!! Θέλω να ευχαριστίσω προσωπικά τον Σταύρο και τον Αρίστο για όλη τη βοήθεια τους για τη συμετοχή μας με box στην πίστα. Ευχαριστώ και τα μέλη του club που ήρθαν στο box μας και γνωριστήκαμε και προσωπικά. Άψογη είσοδος στην πιστα!!!! Ότι φωτογραφικό υλικό και video έχω θα τα δώσω στον Σταύρο. Άντε και του χρόνου με ακόμα περισσότερα Audi!!!!! Και πάλι ευχαριστούμε για όλα και συγχαριτήρια για την οργάνωση!!! Γιάννης Εμεις σας ευχαριστουμε για στηριξη σας μεσω της χορηγιας σας και ελπιζω τελικα να αξιζε ολο αυτο για σας...να σημειωθει για αλλη μια φορα πως το μεγαλυτερο μερος των χορηγιων περασε στα μελη μεσω επιδοτησης στα δωματια οπως διαπιστωσατε....σας ευχαριστουμε!! Edited October 19, 2011 by Aristos
strivis Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Καταρχάς η οργάνωση ήταν τέλεια!!!! Η εκδήλωση φανταστική, με 38, αν θυμάμαι καλά, Audi να δηλώνουν παρουσία στο Four Ring Fest 2011!!!!!!!! Θέλω να ευχαριστίσω προσωπικά τον Σταύρο και τον Αρίστο για όλη τη βοήθεια τους για τη συμετοχή μας με box στην πίστα. Ευχαριστώ και τα μέλη του club που ήρθαν στο box μας και γνωριστήκαμε και προσωπικά. Άψογη είσοδος στην πιστα!!!! Ότι φωτογραφικό υλικό και video έχω θα τα δώσω στον Σταύρο. Άντε και του χρόνου με ακόμα περισσότερα Audi!!!!! Και πάλι ευχαριστούμε για όλα και συγχαριτήρια για την οργάνωση!!! Γιάννης Και του χρονου να ειμαστε καλα........!!!
Toyo Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 and the topic our friendsfrom Bulgaria opened regarding this event. http://www.audiemotion.org/forum/viewtopic.php?f=28&t=6643&start=135
zamanf Posted October 19, 2011 Author Posted October 19, 2011 Του Peri ειναι αυτο; Αλλαξε προφυλακτηρα; Ναι, του Περίανδρου !!!
Legend Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Επειδή ήμουν στα προηγούμενα, μπορώ να φανταστώ το πόσο ωραία ήσασταν εκεί επάνω... Μπράβο σε όλα τα παιδιά που ασχολήθηκαν για να γίνει αυτή η όμορφη εκδήλωση! Χαίρομαι που περάσατε όλοι καλά, όπως επίσης χαίρομαι που μερικοί από εσάς, δεν κρατιέστε για να ξαναπάμε! Για την απουσία μου, τι να πω, το 2011 έπιασα το joker στην ατυχία... Εύχομαι τα καλύτερα στην επόμενη!
Orlin Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Hi gyus! I just want to thanks all of you for perfect organisation and great time in Serres! We have a new emotions this time on the track with you and your cars...we love them really! Everytime when we are together, 5 times for now, we had great time with you!!! Thanks a lot once again! Special greetings to the boys and girls who did not come this year. Next year we will be much more Audi fans...I believe that!
Dinos Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Hi gyus! I just want to thanks all of you for perfect organisation and great time in Serres! We have a new emotions this time on the track with you and your cars...we love them really! Everytime when we are together, 5 times for now, we had great time with you!!! Thanks a lot once again! Special greetings to the boys and girls who did not come this year. Next year we will be much more Audi fans...I believe that!
Vaggoss3 Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 μπραβο παιδια για την οργανωση , ελπιζω του χρονου να δωσουμε το δυναμικο παρον κ οσοι πικραμενοι δεν μπορεσαμε να ερθουμε ΥΓ θα ερθουμε δυναμικα ομως
Dim80A4Allroad Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Ότι και να πούμε............. ΤΑ ΛΟΓΙΑ και ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ............. είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ και ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ........... για να περιγράψουν αυτό που λέγεται Audi Sports Club και κατ΄ επέκταση το φετινό FRF 2011. Μία εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε από το δικό μας............ Μεγάλο......... Πανέμορφο......... Audi Sports Club. Μία Πάρα Πολύ Όμορφη και Σωστά Οργανωμένη Εκδήλωση. ΜΠΡΑΒΟ 1/ Στα παιδιά που διοργάνωσαν την Εκδήλωση..... εις βάρος της Προσωπικής τους Ζωής και Διασκέδασης , 2/ Στους ΧΟΡΗΓΟΥΣ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ τους Club μας, 3/ Στο Audi Emotion Club της Βουλγαρίας, και τέλος 4/ Σε όλους όσους μπόρεσαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, παρά τις όποιες αντιξοότητες της Εποχής που περνάμε. Εύχομαι.......... του Χρόνου........ ακόμα Καλύτερα και.......... ακόμα Περισσότεροι . Δημήτρης ΥΓ: Άν και πήγα......... 30 χρόνια πίσω............ δεν τολμώ να πω ότι "ΞΑΝΑΝΟΙΩΣΑ", διότι θα με πάρουν χαμπάρι οι Κυβερνώντες και μπορεί............ να μου κόψουν την Σύνταξη .
Dinos Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Ότι και να πούμε............. ΤΑ ΛΟΓΙΑ και ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ............. είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ και ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ........... για να περιγράψουν αυτό που λέγεται Audi Sports Club και κατ΄ επέκταση το φετινό FRF 2011. Μία εκδήλωση, η οποία διοργανώθηκε από το δικό μας............ Μεγάλο......... Πανέμορφο......... Audi Sports Club. Μία Πάρα Πολύ Όμορφη και Σωστά Οργανωμένη Εκδήλωση. ΜΠΡΑΒΟ 1/ Στα παιδιά που διοργάνωσαν την Εκδήλωση..... εις βάρος της Προσωπικής τους Ζωής και Διασκέδασης , 2/ Στους ΧΟΡΗΓΟΥΣ και ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ τους Club μας, 3/ Στο Audi Emotion Club της Βουλγαρίας, και τέλος 4/ Σε όλους όσους μπόρεσαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, παρά τις όποιες αντιξοότητες της Εποχής που περνάμε. Εύχομαι.......... του Χρόνου........ ακόμα Καλύτερα και.......... ακόμα Περισσότεροι . Δημήτρης ΥΓ: Άν και πήγα......... 30 χρόνια πίσω............ δεν τολμώ να πω ότι "ΞΑΝΑΝΟΙΩΣΑ", διότι θα με πάρουν χαμπάρι οι Κυβερνώντες και μπορεί............ να μου κόψουν την Σύνταξη .
panthir Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 ................................. Δημήτρης ΥΓ: Άν και πήγα......... 30 χρόνια πίσω............ δεν τολμώ να πω ότι "ΞΑΝΑΝΟΙΩΣΑ", διότι θα με πάρουν χαμπάρι οι Κυβερνώντες και μπορεί............ να μου κόψουν την Σύνταξη . σσσσσσσσσ....δεν θα πούμε τιποτα...μεταξύ μας είμαστε!!!
Giannis AmaR Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Δημήτρης ΥΓ: Άν και πήγα......... 30 χρόνια πίσω............ δεν τολμώ να πω ότι "ΞΑΝΑΝΟΙΩΣΑ", διότι θα με πάρουν χαμπάρι οι Κυβερνώντες και μπορεί............ να μου κόψουν την Σύνταξη .
strivis Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=k_9ek-fzOe4&feature=feedu
Velos Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=k_9ek-fzOe4&feature=feedu Αυτά είναι...
Aristos Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 http://forum.audisportsclub.gr/index.php?/gallery/category/140-2011/ 18 σελίδες θέαμα.!!!
Peris Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Του Peri ειναι αυτο; Αλλαξε προφυλακτηρα; Ναι φίλος τον άλλαξα.Παραεύρισκε ο προηγούμενος κάτω.
kalatzos Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Ναι φίλος τον άλλαξα.Παραεύρισκε ο προηγούμενος κάτω. Φίλε μου παρόλο που έβαλα τον dtm πριν λίγο καιρό όταν βλέπω προφυλακτήρα rs4 τρελλαίνομαι. Απλά πανέμορφος. Πόσο σου πήγε αν επιτέπεται? Να τον χαίρεσαι.
Peris Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Φίλε μου παρόλο που έβαλα τον dtm πριν λίγο καιρό όταν βλέπω προφυλακτήρα rs4 τρελλαίνομαι. Απλά πανέμορφος. Πόσο σου πήγε αν επιτέπεται? Να τον χαίρεσαι. E'ιναι της Hofele με τη μάσκα του S4.Του RS4 θέλει και φτερά αν δεν κάνω λάθος. Γιώργο πού τη βρήκες τη φωτογραφία ρε?
kalatzos Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 E'ιναι της Hofele με τη μάσκα του S4.Του RS4 θέλει και φτερά αν δεν κάνω λάθος. Γιώργο πού τη βρήκες τη φωτογραφία ρε? Του rs4 θέλει ολόκληρη μετατροπή και πολύ χρήμα.
georgio3gr Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Γιώργο πού τη βρήκες τη φωτογραφία ρε? Στο βουλγαρικο το forum Περιανδρε...
Aristos Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Αρίστο...ευχαριστώ φίλος Να είσαι καλά φίλος,τέτοια ευκαιρία δεν έλεγε να την χάσουμε...
Peris Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 (edited) Να είσαι καλά φίλος,τέτοια ευκαιρία δεν έλεγε να την χάσουμε... Δέ μου πάει όμως με τη λευκή τη μπλούζα? Και η απόσταση από τα πεντάλ και το τιμόνι ιδανική ε? Όπως και ο τεμπέλης...έρχεται ακριβώς εκεί που θέλω ρε γμτ. Επίσης τα παντλς είναι ακριβώς στο μέγεθος των δαχτύλων μου για να κάνω γρήγορες αλλαγές Πώ πω...λες και φτιάχτηκε για μ'ένα Ο αναπτήρας όμως με ενοχλεί ρε σεις.Είναι και που δεν καπνίζω. :sCo_hmmthink: ...άστο μωρέ καλύτερα δεν θα το πάρω...και να βγάλω τον αναπτήρα θα μείνει κενή τρύπα και δε μ'αρέσει. Edited October 21, 2011 by Peris
Recommended Posts