xristoskor Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Παρα πολυ καλα εκανες!!Αλλαζει ολο το αμαξι! Επισης σωστοτατη επιλογη μεγεθους.Εγω εχω μπρος πισω 16χιλ και πισω ηθελε λιγο παραπανω,οπως το εκανες.Μεγεια!!!
tryf3 Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Πολυ ωραιο αποτελεσμα! Να το χαιρεσαι το καμαρι σου! Μας αναβεις φωτιες τωρα!
PanA4 Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 Παρα πολυ καλα εκανες!!Αλλαζει ολο το αμαξι! Επισης σωστοτατη επιλογη μεγεθους.Εγω εχω μπρος πισω 16χιλ και πισω ηθελε λιγο παραπανω,οπως το εκανες.Μεγεια!!! Ευχαριστώ! Όντως το αμάξι δείχνει τελείως διαφορετικό.Η προτροπή γι αυτά τα μεγέθη ήταν του λαστιχά μου. Του πάνε φοβερά οι ζάντες! Σε ευχαριστώ Στέφανε. Πολυ ωραιο αποτελεσμα! Να το χαιρεσαι το καμαρι σου! Μας αναβεις φωτιες τωρα! Να είσαι καλά Κώστα.Το ίδιο εύχομαι και για το δικό σου!
georgio3gr Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Αλλαξε πολυ φιλε μου... Αψογο μπορω να πω το αποτελεσμα... Παρατηρησες καμια διαφορα οσον αφορα το πατημα του αυτοκινητου; Βελτιωθηκε σε στριψιμο; Προφανως εβαλες και μακρυτερα μπουλονια ε;
PanA4 Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 Ευχαριστώ! Δεν έχω πάει σε δρόμο με έντονες στροφές για να καταλάβω την όποια διαφορά αλλά λογικά θα υπάρχει με αλλαγή του μετατροχίου κατά 32 mm. Τα μπουλόνια,αν θυμάμαι καλά, είναι πλέον μακρύτερα στα 40 mm.
Sky Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 πολύ όμορφο το καμάρι σου, πολύ ωραιο το αποτέλεσμα
PanA4 Posted February 24, 2013 Author Posted February 24, 2013 πολύ όμορφο το καμάρι σου, πολύ ωραιο το αποτέλεσμα Να είσαι καλά φίλε! Προσπαθω να γράψω στο θέμα σου αλλά δεν έχω τη δυνατότητα. Γιατί αυτό;
Sky Posted February 24, 2013 Posted February 24, 2013 Να είσαι καλά φίλε! Προσπαθω να γράψω στο θέμα σου αλλά δεν έχω τη δυνατότητα. Γιατί αυτό; δεν ξέρω φίλε μου, δοκίμασε ενα refresh μήπως
Kavouras Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Να είσαι καλά φίλε! Προσπαθω να γράψω στο θέμα σου αλλά δεν έχω τη δυνατότητα. Γιατί αυτό; Λύθηκε το πρόβλημα? (πάντα ctrl + F5 και δες αν μπορείς να γράψεις στο topic του sky, αλλιώς ενημέρωσέ με)
acen3g Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Μέ τα νέα ζαντολάστιχα κάτι δε μου άρεσε.Οι θόλοι δεν γέμισαν όσο θα ήθελα και δεν ήμουν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Μετά από έντονη σκέψη,προβληματισμό και πολύ διάβασμα,πήρα την απόφαση να τοποθετήσω αποστάτες και στους τέσσερεις τροχούς. Αφού έγιναν οι απαραίτητες μετρήσεις ακολούθησε η κατασκευή τους από εμένα μιας και το κατέχω το άθλημα. Τοποθετήθηκάν αποστάτες 16 mm μπροστά και 18 mm πίσω. Μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει τρέμουλα σε υψηλές ταχύτητες. Παρακάτω και μερικές φωτό για το πριν και το μετά: Πριν DSC_0012.jpg Μετά DSC_0013.jpg Πριν PC230210.JPG Μετά DSC_0017.jpg Την καλυτερη δουλεια εκανες.Το ιδιο ειχα κανει κι εγω στο S3.Και δεν ειχα προβλημα με τρεμουλο.ολα μια χαρα.Αυτη η ζαντα rs5/ttrs ειναι η αγαπημενη μου πλεον.Καλα και ασφαλη χιλιομετρα.
Theodore Saba Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Μέ τα νέα ζαντολάστιχα κάτι δε μου άρεσε.Οι θόλοι δεν γέμισαν όσο θα ήθελα και δεν ήμουν ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Μετά από έντονη σκέψη,προβληματισμό και πολύ διάβασμα,πήρα την απόφαση να τοποθετήσω αποστάτες και στους τέσσερεις τροχούς. Αφού έγιναν οι απαραίτητες μετρήσεις ακολούθησε η κατασκευή τους από εμένα μιας και το κατέχω το άθλημα. Τοποθετήθηκάν αποστάτες 16 mm μπροστά και 18 mm πίσω. Μέχρι τώρα δεν έχω παρατηρήσει τρέμουλα σε υψηλές ταχύτητες. Παρακάτω και μερικές φωτό για το πριν και το μετά: Πριν DSC_0012.jpg Μετά DSC_0013.jpg Πριν PC230210.JPG Μετά DSC_0017.jpg Παναγιώτη πολύ ωραίο το αποτέλεσμα ! Η κίνησή σου με έβαλε σε σκέψεις όσον αφορά το θέμα του offset. Οι ζάντες σου έχουν offset 45 και τώρα με τους αποστάτες είναι σαν να φοράς ζάντες με offset 29 μπροστά και πίσω 27. Κάνω κάποιο λάθος στους υπολογισμούς? Έχεις παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα όπως π.χ να βρίσκουν οι τροχοί στους θόλους? Το λέω αυτό για να υπολογίσω ποιο είναι το μέγιστο και το ελάχιστο offset που μπορεί να βάλει κάποιος στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο χωρίς να έχει προβλήματα.
Dimitris_Kon Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Κούκλα Παναγιώτη! "Γέμισε" το Α4 τούμπανο Δημήτρης
PanA4 Posted February 25, 2013 Author Posted February 25, 2013 Την καλυτερη δουλεια εκανες.Το ιδιο ειχα κανει κι εγω στο S3.Και δεν ειχα προβλημα με τρεμουλο.ολα μια χαρα.Αυτη η ζαντα rs5/ttrs ειναι η αγαπημενη μου πλεον.Καλα και ασφαλη χιλιομετρα. Όταν έβαλα τις ζάντες προτίμησα το εργστασιακό offset για να είμαι σίγουρος ότι δε θα έχω προβλήματα να φρίσκω στα φτερά.Με τους αποστάτες με μικρό σχετικά κόστος φέρνεις τους τροχούς εκεί που θέλεις.Για τη συγκεκριμμένη ζάντα επέμενες απο την αρχη και τελικά είχες δίκιο. Παναγιώτη πολύ ωραίο το αποτέλεσμα ! Η κίνησή σου με έβαλε σε σκέψεις όσον αφορά το θέμα του offset. Οι ζάντες σου έχουν offset 45 και τώρα με τους αποστάτες είναι σαν να φοράς ζάντες με offset 29 μπροστά και πίσω 27. Κάνω κάποιο λάθος στους υπολογισμούς? Έχεις παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα όπως π.χ να βρίσκουν οι τροχοί στους θόλους? Το λέω αυτό για να υπολογίσω ποιο είναι το μέγιστο και το ελάχιστο offset που μπορεί να βάλει κάποιος στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο χωρίς να έχει προβλήματα. Ευχαριστώ Θοδωρή!Οι υπολογισμοί σου είναι σωστοί.Όταν πήγα στο λαστιχά να μετρήσουμε ,μου είπε πως μπορούμε να πάμε μέχρι εκει χωρίς προβλήματα και όντως δεν αντιμετωπίζω κάποιο μέχρι στιγμής. Στο Audizine που έψαξα κάποιος πωλητής της VMR έγραψε πως μπορείς να βάλεις μέχρι 255/35/19 με 8.5χ19 ΕΤ 35,χωρις να βρίσκουν οι τροχοί στους θόλους. Αν αναγάγουμε αυτα τα μεγέθη σε 8χ18 ζάντα μπορείς να πάς 10 mm από το offset + 6.35 mm από τη διαφορά 8΄ σε 8.5' + 5mm από τη διαφορά του πέλματος του ελαστικού,συνολο 21.35 mm από το ΕΤ 45που είχα. Κάποιος άλλος σε 8χ18 με ΕΤ 47 ειχε βάλει 15mm αποστάτες μπροστά και 25 πίσω χωρίς πρόβλημα. Κάπου εκεί θεωρώ πως είναι τα όρια για πίσω.Για μπροστά 15-16 mm πιστεύω είναι καλά. Κούκλα Παναγιώτη! "Γέμισε" το Α4 τούμπανο Δημήτρης Ευχαριστώ Δημήτρη.Να μαστε καλά και τα καλύτερα έρχονται!
konstantinoS3 Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Γεμισαν οι θολοι και εγινε ακομα πιο ομορφο!! Σιγουρα μολις το στριψεις θα παρατηρησεις καλυτερο ''πατημα'' του αυτοκινητου στο δρομο σε σχεση με πριν. Απο θεμα τρεμουλου,αν εκανες ζυγοσταθμιση μαζι με τους αποστατες,δεν θα εχεις κανενα προβλημα.
PanA4 Posted February 26, 2013 Author Posted February 26, 2013 Ευχαριστώ Κωνσταντίνε! Το τρέμουλο, αν εμφανιστεί, από ποια χιλιόμετρα και πάνω εμφανίζεταί; Πάντως μέχρι 160-170 που έχω πάει δεν παρατήρησα κάτι;
Dimitris_Kon Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Ευχαριστώ Κωνσταντίνε! Το τρέμουλο, αν εμφανιστεί, από ποια χιλιόμετρα και πάνω εμφανίζεταί; Πάντως μέχρι 160-170 που έχω πάει δεν παρατήρησα κάτι; Θα το είχες παρατηρήσει Παναγιώτη ήδη, μην ανησυχείς, είναι πολύ εμφανές το φαινόμενο όταν υπάρχει. Οπότε μια χαρά Δημήτρης 1
acen3g Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Όταν έβαλα τις ζάντες προτίμησα το εργστασιακό offset για να είμαι σίγουρος ότι δε θα έχω προβλήματα να φρίσκω στα φτερά.Με τους αποστάτες με μικρό σχετικά κόστος φέρνεις τους τροχούς εκεί που θέλεις.Για τη συγκεκριμμένη ζάντα επέμενες απο την αρχη και τελικά είχες δίκιο. Ετσι
strivis Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 (edited) Παναγιώτη! Θα κανονιστεί συνάντηση γιατί αναβαθμίστηκαν πολλά Α4 Β8! Edited March 2, 2013 by strivis
PanA4 Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 Αντε να βρεθούμε να τα πουμε και από κοντά! Θα φροντίσω να έχω κάνει και δυναμομέτρηση γιατί θέλω κι εγώ να μάθω που βρίσκομαι.
konstantinoS3 Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Ευχαριστώ Κωνσταντίνε! Το τρέμουλο, αν εμφανιστεί, από ποια χιλιόμετρα και πάνω εμφανίζεταί; Πάντως μέχρι 160-170 που έχω πάει δεν παρατήρησα κάτι; Συνηθως στα 110-130 παρατηρειται αυτος ο συντονισμος,οποτε απο την στιγμη που δεν εχεις παρατηρησει κατι εισαι ΟΚ.
PanA4 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Μετά την τελευταία μας συνάντηση και αφού είδα από κοντά τις μεμβράνες φαναρίων,μου έφυγαν όλες οι αμφιβολίες και το τόλμησα. 1
johnas Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Με γεια, μου φαίνονται πιο σκουρες απο των παιδιών που είδα προχθές!!!! Βάλε μια φωτογραφία με αναμμένα τα φώτα να φαίνονται καλύτερα. Μπορεί να είναι και η έλλειψη φωτισμού εκει που την έβαλες!!!! Πάντως το κάνει πολύ όμορφο!!!!
georgio3gr Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Ωραιο αποτελεσμα φιλε... Σου εκοψε καθολου απο φωτεινοτητα; Βαλε και καμια φωτο εξω με το φως του ηλιου...
PanA4 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Οι μεμβράνες αυτές είναι light και δεν είναι πολύ σκούρες.Απ' ότι θυμάμαι είναι σαν του xristoskor,Scooby και giogio. Στο άσπρο όμως κάνει μεγαλύτερη αντίθεση. 1
Recommended Posts