johnas Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Έχεις δίκιο παίζει και η αντίθεση με το χρωμα!!!!! Στο έσπειρε φαίνεται πολυ πιο έντονο και ας είναι light !!!!!! Πολυ όμορφο!!!!
xristoskor Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 (edited) Καλοριζικες!! Πολυ ωραια η αντιθεση αν και ξεφευγει απο το διακριτικο...παντως τουλαχιστον στις φωτος φαινεται πολυ πιο σκουρο απο τις δικιες μου..δεν νομιζω οτι ειναι οι ιδιες.. 3m ή llumar εβαλες?γιατι οι llumar ειναι πιο ανοιχτοχρωμες.. Edited April 4, 2013 by xristoskor
PanA4 Posted April 4, 2013 Author Posted April 4, 2013 Δεν είναι καμία από τις δύο που αναφέρεις. Θα ανεβάσω σύντομα κι άλλες φωτό και με αναμμένα φώτα αλλά και υπό το φώς του ήλιου. 1
KeM Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Πολύ ωραιές οι μεμβράνες αλλάζουν εντελώς το αυτοκίνητο.
Theodore Saba Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 Η φωτογραφία ίσως το αδικεί και το δείχνει πολύ σκούρο. Πιστεύω ότι στο λευκό ότι μπαίνει πρέπει να είναι όσο ποιο ανοιχτόχρωμο γίνεται, για να υπάρχει αρμονικό δέσιμο. 1
PanA4 Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Μερικές φωτογραφίες ακόμη,με αναμμένα φώτα και στο φως της ημέρας: 3
giogio Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 (edited) Ειναι ωραια τα 'καπνισμενα' φαναρια!!!Οσο για τις μεμβρανες,εγω δεν εχω μεμβρανες αλλα τα αγορασα ετσι τα φαναρια!!!! Edited April 8, 2013 by giogio
Krokodile Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Πολύ ωραία Παναγιώτη. Του πανε πολύ. Απο εφαρμογή τι λέει;
PanA4 Posted April 6, 2013 Author Posted April 6, 2013 Μια χαρά! Αγριεψε και έδειξε πολύ! Ειναι ωραια τα 'καπνισμενα' φαναρια!!!Οσο για τις μεμβρανες,εγω εβαλα τις 35 της 3Μ.Φιλος εχει τις 50,αλλα το βραδυ τον ζοριζουν λιγο Πολύ ωραία Παναγιώτη. Του πανε πολύ. Απο εφαρμογή τι λέει; Ευχαριστώ παιδία! Όντως, έχει ομορφύνει πολύ κατά τη γνώμη μου. Η εφαρμογή είναι τέλεια και αν προκύψει κάτι έχω και εγγύηση από το μαγαζί που τις έβαλα.
xristoskor Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Τωρα φανηκε καλυτερα! Ειναι μια χαρα!!Μεγειες!!! 1
johnas Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Τώρα έδειξε στις φωτογραφίες όντως είναι πολυ όμορφα με γεια Παναγιώτη!!!
ianos Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Καλόριζικά Παναγιώτη, Λογικά θα δένουν καλα και με τις Ζαντες!!
PanA4 Posted April 7, 2013 Author Posted April 7, 2013 Καλόριζικά Παναγιώτη, Λογικά θα δένουν καλα και με τις Ζαντες!! Τώρα έδειξε στις φωτογραφίες όντως είναι πολυ όμορφα με γεια Παναγιώτη!!! Τωρα φανηκε καλυτερα! Ειναι μια χαρα!!Μεγειες!!! Ευχαριστώ! Έχει φύγει η κοκκινίλα από τα φανάρια και δένει με τις ζάντες αρκετά καλά. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες ακόμη,για να ολοκληρωθει εξωτερικά αυτό που έχω στο μυαλό μου.
KeM Posted April 15, 2013 Posted April 15, 2013 (edited) Το θέμα για τους πολλαπλασιαστές μεταφέρθηκε εδώ για μελλοντική ανάκληση πληροφοριών. Edited April 15, 2013 by KeM 3
PanA4 Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 Τελικά χθες τοποθετήθηκαν τα νέα αμορτισερ Bilstein Sprint B8. Με εξέπληξαν ευχάριστα,καθώς το αυτοκίνητο δεν κοπανάει καθόλου. Έχει σφίξει βέβαια,αλλά καμια σχέση με αυτό που περίμενα και φοβόμουν. Παρακάτω και μερικές φωτό από την τοποθέτηση: 2
Dikonou Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Άλλαξες και ελατήρια ή έκαναν αυτά που είχες; έκδοση ambition π.χ.;
Theodore Saba Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 (edited) Καλορίζικα Παναγιώτη και καλά στριψίματα!Πολύ θετικό ότι δεν κοπανάει!Και αν θυμάμαι καλά φοράς και eibach pro kit. Edited May 25, 2013 by Theodore Saba 1
Krokodile Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Καλόριζικα και καλα στριψιματα. Τον αισθητήρα για τα φώτα τον κουμπωσατε; Είναι μια λεπτομέρεια που την ξεχνάνε.
PanA4 Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 Άλλαξες και ελατήρια ή έκαναν αυτά που είχες; έκδοση ambition π.χ.; Εδω και μερικούς μήνες φοράω ελατήρια της Eibach,τα Pro Kit που χαμηλώνουν το Α4 3.5 cm μπροστά και 3 cm πίσω. Καλοριζικα Παναγιωτη και καλα στριψηματα! Πολυ θετικο οτι δεν κοπαναει! Και αν θυμαμαι καλα φορας και eibach pro kit. Ευχαριστώ Θοδωρή! Πριν από λίγο το έγινε το τεστ της...γυναίκας και μπορώ να πώ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! Καλορίζικα Παναγιώτη! Κόστος;; Να 'σαι καλά Σταυρο! Η τιμή ηταν 520 € με τοποθέτηση και ευθυγράμμιση. Καλό ριζικά Παναγιώτη!!! Ευχαριστώ Γιάννη! Στην επόμενη συνάντηση όποιος θέλει πάμε για test drive μιας και η αίσθηση είναι κατά τη γνώμη μου υποκειμενικό θέμα. 1
Recommended Posts