Jump to content

Recommended Posts

Posted

μπραβο πολυ ωραιο φιλε και απο οτι βλεπω η ομαδα στο κλαμπ πεταει .ερωτηση αναλαβανετε και αλλαγη τουρμπο ?

Μείνε συντονισμένος και θα δείς πολλά!Χαχαχαχα!

• Like 2
Posted

συντονισμενος μενω εδω και πολυ καιρο απλα ρωταω για να σας εχω στα υποψην μην τρεχω τσαμπα σε συνεργεια.

• Like 1
Posted

Τα κονέ με τον Team Manager Dr Kon!

• Like 1
Posted

και τι Manager ,πολυ μπροστα λεμεεεεεεεεεεε, σε ολα μεσα ειναι ,για στα χερακια του .

Posted

Eγώ ευχαριστώ φιλαράκι για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες :JC_doubleup:  Όσο για το κέρδος, γιατί δεν λες την αλήθεια, αφού κέρασες καφέ και σουβλάκια :JC_cheesy::LaieA_050:

Η χαρά μου να είμαι με φιλαράκια και να κάνουμε ωραία πράγματα σε τέτοιο περιβάλλον! Κίτσιος, αγόρι ετοιμάσου! Και να ευχαριστήσω και γω το φιλαράκι τον Πανούλη, για την βοήθειά του..

Δημήτρης

• Like 2
Posted

καλα τουρμπισματα φιλαρακι  :icon_turbo: 

• Like 2
Posted

Καλορίζικα Παναγιώτη και εύχομαι δεις τα καλύτερα αποτελέσματα !!! 

Για τον Δάσκαλο Δον Δημήτριο Κον και την ομάδα τεχνικής υποστήριξης του club τι να πώ........τα σέβη μου !!!!! :worthy:

• Like 3
Posted

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!

Με αυτή την κίνηση έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος για το Α4 μου.

Σε λίγο ένας άλλος θα ανοίξει(;)

• Like 2
Posted

Καλοριζικο Παναγιωτη!!!!

• Like 1
Posted

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά!

Με αυτή την κίνηση έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος για το Α4 μου.

Σε λίγο ένας άλλος θα ανοίξει(;)

Ωχ.. Θα αναστεναξουμε και λυπάμαι τον Κίτσιο που θα είναι ακόμα με εργοστασιακό τούρμπο και σπόιλερ :P

Δημήτρης

• Like 2
Posted

Ωχ.. Θα αναστεναξουμε και λυπάμαι τον Κίτσιο που θα είναι ακόμα με εργοστασιακό τούρμπο και σπόιλερ :P

Δημήτρης

Εγω πάλι λυπάμαι εσένα που θα δουλεύεις υπερωρίες και θα τοποθετείς μοντες!
  • Like 2
Posted

Εχθές ξεκλεψα λίγο χρόνο και έγινε η τοποθέτηση του intercooler της CTS.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στην έδρα του φόρουμ μαζί με καλούς φίλους.

Dimitris Kon,panoulis,GianKitsA4,Kavouras,Dinos,Περικλής και Κωνσταντίνος jr!

Ότι και να πώ είναι λίγο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κον για άλλη μια φορά για τον απίστευτο ζήλο του να βοηθά μέλη του φόρουμ και όχι μόνο,χωρίς και το τονίζω,κανένα προσωπικό κέρδος ή όφελος.

panoulis:Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου και τη συμβολή σου στην ολοκλήρωση του project!

GianKitsA4:Φιλαράκι χωρίς τα τρυπανάκια σου ακόμα εκεί θα ήμασταν.Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Kavouras και Dinos:Ήρθαν για λίγο, τα έκαναν όλα π#$%^να ,πολύ γέλιο και απήλθαν.

Στο intercooler τωρα,

Είναι τεράστιο.Καμία σχέση με το μαμά.Η ποιότητα κατασκευής είναι υπεράνω κριτικής!

Πολύ καλή εφαρμογή που χωρά οριακά στο μηχανοστάσιο και φαίνεται σαν να τοποθετήθηκε από τη μαμα εταιρεία.

Πιο δυνατο spoolαρισμα.Εντυπώσεις μόλις κάνω λίγα χιλιόμετρα και αναβάθμιση στο πρόγραμμα.

attachicon.gifIMG_2603_zpsb2b18bfa.jpgattachicon.gifIMG_2610_zps4eb946a3.jpgattachicon.gifIMG_2611_zps706f1908.jpgattachicon.gifIMG_2614_zps0f022faf.jpg

οι καλοί φίλοι εκεί φαίνονται. :P

Καλορίζικο και καλές "δροσερές" βόλτες!! :)

• Like 2
Posted

Καλοριζικο Παναγιωτη!!!!

οι καλοί φίλοι εκεί φαίνονται. :P

Καλορίζικο και καλές "δροσερές" βόλτες!! :)

Καλοριζικο και καλες πολικες θερμοκρασιες!!

Παρακολουθουσα ολο το project μεσω fb χτες  :speak_cool:

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!Λογικά οι βόλτες θα είναι πολύ δροσερές.Το καλοκαίρι είναι που θα καταλάβω πόσο βοηθάει,καθώς σχεδόν όλα τα ταξίδια που κάνω είναι μεσημέρι με 35+ βαθμούς.

• Like 1
Posted (edited)
Αύριο έχω κλείσει ραντεβού στη llumar για φιμέ.

Σκέφτομαι για Alu-Light αλλα έχω ενδοιασμούς για το κατα πόσο θα ενοχλουν στη βραδινή οδήγηση.

Υπάρχει κανεις που να τις έχει βάλει στο αυτοκίνητό του να μου πει εντυπώσεις;

εχω βάλει εγώ Alulight και είναι ΑΨΟΓΑ στη βραδινή οδήγηση!! Στο συνιστώ ανεπιφυλακτα Edited by kourosracing
  • Like 1
Posted

Εχθές ξεκλεψα λίγο χρόνο και έγινε η τοποθέτηση του intercooler της CTS.

Το έγκλημα διαπράχθηκε στην έδρα του φόρουμ μαζί με καλούς φίλους.

Dimitris Kon,panoulis,GianKitsA4,Kavouras,Dinos,Περικλής και Κωνσταντίνος jr!

Ότι και να πώ είναι λίγο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κον για άλλη μια φορά για τον απίστευτο ζήλο του να βοηθά μέλη του φόρουμ και όχι μόνο,χωρίς και το τονίζω,κανένα προσωπικό κέρδος ή όφελος.

panoulis:Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου και τη συμβολή σου στην ολοκλήρωση του project!

GianKitsA4:Φιλαράκι χωρίς τα τρυπανάκια σου ακόμα εκεί θα ήμασταν.Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου!

Kavouras και Dinos:Ήρθαν για λίγο, τα έκαναν όλα π#$%^να ,πολύ γέλιο και απήλθαν.

Στο intercooler τωρα,

Είναι τεράστιο.Καμία σχέση με το μαμά.Η ποιότητα κατασκευής είναι υπεράνω κριτικής!

Πολύ καλή εφαρμογή που χωρά οριακά στο μηχανοστάσιο και φαίνεται σαν να τοποθετήθηκε από τη μαμα εταιρεία.

Πιο δυνατο spoolαρισμα.Εντυπώσεις μόλις κάνω λίγα χιλιόμετρα και αναβάθμιση στο πρόγραμμα.

IMG_2588_zps705056f2.jpg

IMG_2587_zpscc90ac74.jpg

IMG_2581_zps8ccb0bea.jpg

IMG_2603_zpsb2b18bfa.jpg

IMG_2614_zps0f022faf.jpg

Φιλαράκι καλορίζικο και καλοτάξιδο. Είναι πολύ καλής ποιότητας και φυσικά η ψύξη που προσφέρει ξεπερνάει κατά πολύ το ΟΕΜ. Πολύ απαραίτητο για όποιον ψάχνεται, ειδικά τις ζεστές μέρες. Το καλό είναι ότι στο κιτ, περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα για την τοποθέτηση. Άντε να το λογκάρουμε κιόλας :JC_doubleup:

Δημήτρης

• Like 5
Posted

πανο καλοριζικο το καινουριο κουλερ... :sHa_thumbsup2:

ηταν να περασω να σας χαζεψω και απο κοντα αλλα λογω δουλειας δεν προλαβα.... :sCo_idk3:

• Like 2
Posted

εχω βάλει εγώ Alulight και είναι ΑΨΟΓΑ στη βραδινή οδήγηση!! Στο συνιστώ ανεπιφυλακτα

Σε ευχαριστώ φίλε μου για το ενδιαφέρον σου! Έχω βάλει κι εγώ Alu Light από τον 4-2012 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Φιλαράκι καλορίζικο και καλοτάξιδο. Είναι πολύ καλής ποιότητας και φυσικά η ψύξη που προσφέρει ξεπερνάει κατά πολύ το ΟΕΜ. Πολύ απαραίτητο για όποιον ψάχνεται, ειδικά τις ζεστές μέρες. Το καλό είναι ότι στο κιτ, περιλαμβάνονται όλα τα απαραίτητα για την τοποθέτηση. Άντε να το λογκάρουμε κιόλας :JC_doubleup:

Δημήτρης

Δημήτρη,Όντως η ποιότητα κατασκευής είναι υψηλού επιπέδου. Οι συγκολήσεις,άψογες.Εννοείται ότι θα λογκάρουμε!

Μόνο τρυπάνι δεν είχε μέσα, αλλά φρόντισε ο Κίτσιος.Κάνει πρόβες να τρυπήσει κάποιον!!! :59:

πανο καλοριζικο το καινουριο κουλερ... :sHa_thumbsup2:

ηταν να περασω να σας χαζεψω και απο κοντα αλλα λογω δουλειας δεν προλαβα.... :sCo_idk3:

Σε ευχαριστώ φιλαράκι!Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως ενώ είχαμε κανόνισει να είμαστε εγώ και ο Δημήτρης,η έδρα γέμισε με φίλους που ήρθαν να βοηθήσουν,να γελάσουμε και τελικά να περάσουμε ένα πολύ όμορφο πρωινό!

• Like 2
Posted

Πάνο καλορίζικο και από εδώ!!! Είχα καιρό να πιάσω κατσαβίδι στα χέρια μου και ήταν η πρώτη φορά που ασχολήθηκα με Β8... Το χάρηκα πραγματικά αν και έκανα πολύ λίγα πράγματα...

Υ.Γ.  Κίτσιος.... Με έναν καφέ στις 11 και δύο σουβλάκια στις 3 το έχουμε βάλει και το δικό σου!!!!  :sHa_hehe:

• Like 5
Posted

Καλησπέρα στην παρέα.

Από ότι φαίνεται όλα πήγαν καλά στην τοποθέτηση,καλορίζικο, καλοτάξιδο με χαμηλότερες θερμοκρασίες και καλύτερες καύσεις.

Για οτιδήποτε χρειαστείς περεταίρω θα χαρούμε να σε εξυπηρετήσουμε ξανά!

• Like 2
Posted

Σήμερα οδήγησα το αυτοκίνητο του Παναγιώτη (του ήπια το αίμα δλδ :sHa_hehe: ). Μετά από μερικές ακόμα ψιλολεπτομέρειες, το αυτοκίνητο κυριολεκτικά πετάει! Ανοίγει για πλάκα και απλώνει χιλιόμετρα πολύ γρήγορα, η δε εισαγωγή κυριολεκτικά ουρλιάζει στο πάτα. Να το χαίρεσαι φιλαράκι, είναι πολύ ωραίο και δυνατό ;)

Δημήτρης

• Like 2
Posted

Ευχαριστώ Δημήτρη! Ε,έχεις βάλει κι εσύ το χεράκι σου γι αυτό το αποτέλεσμα. :icon_turbo::sHa_friends:

• Like 2
Posted

Pan το εργαλείο ξυρίζει !!!

καλορίζικο φιλάρα, πολλά μπράβο στον panoulis για την συνεισφορά του !!!

• Like 3
  • 3 weeks later...
Posted

Σήμερα,μετά από καιρό,βρήκα χρόνο και πήγα για update στο πρόγραμμα λόγω intercooler.

Πρώτο πάτημα με το νέο file:

Ο maf μέτρησε 193 gr/sec από 184 που ήταν πριν.

Επίσης, το αμάξι σήκωσε 30.5 μοίρες αβανς.

Από αυτά που μου είπε ο προγραμματιστής η ιπποδύναμη υπολογίζεται στα 250+.

Για το αβανς μου είπε πως είναι κορυφαία τιμή για 1.8 tfsi.

Εισαγωγή και Intercooler κάνουν καλή δουλειά τελικά!

• Like 7
Posted

Μπράβο πανό να σε γέρος και να το χαίρεσε απο πιέσεις τι σηκωνεις ;