Jump to content

Recommended Posts

Posted

Πάνο λίγο χαζή η ερώτηση μου. Θα βάλεις την γνήσια αεροτομή που είναι πολύ λεπτή σαν αυτή

474027_x800.jpg 

ή σαν αυτή που έχεις βάλει στη φώτο?

Εγώ μάλλον λευκή θα την έκανα.

Posted

Κάτι τέτοιο κοιτάζω Θοδωρή. Rieger style.

post-14848-0-73426700-1493582871_thumb.jpg

post-14848-0-95910800-1493582927_thumb.jpg

• Like 1
Posted

Κάτι τέτοιο κοιτάζω Θοδωρή. Rieger style.

attachicon.gif891427_1_b.jpg

attachicon.gif891427_0_b.jpg

Γνωμη μου το θεωρω πολυ καγκουρια κατι συγκεκριμενο για τα δικα μας τα αυτοκινητα.

Θα σου προτεινα να κινηθεις σε S4 Style.

Posted

Γνωμη μου το θεωρω πολυ καγκουρια κατι συγκεκριμενο για τα δικα μας τα αυτοκινητα.

Θα σου προτεινα να κινηθεις σε S4 Style.

Αναφέρεσαι στη συγκεκριμένη αεροτομή;
Posted

Σε λευκό είναι κυριλέ, εμένα μου αρέσει η συγκεκριμένη, διακριτική και δένει όμορφα, σε μαύρο αλλάζει ύφος το αμάξι.

• Like 1
Posted

Προσωπικη γνωμη η μαυρο σαν το diffuser η καρμπον. Λευκο ειναι σαν να εχεις δωσει τσαμπα λεφτά

• Like 1
Posted

Προσωπικη γνωμη η μαυρο σαν το diffuser η καρμπον. Λευκο ειναι σαν να εχεις δωσει τσαμπα λεφτά

Από σένα Ζήση δεν περίμενα κάτι διαφορετικό! Από τους πλέον σκληροπυρηνικούς, χαχαχαχα!

Posted

Για μένα μικρή λεπτή διακριτική εκεί πίσω.....άλλος χαρακτήρας αμαξιού εδώ!

• Like 1
Posted

Αναφέρεσαι στη συγκεκριμένη αεροτομή;

Εαν λεμε για αεροτομη οκ, εγω νομιζα ελεγες για το Diffuser

• Like 1
Posted

Προσωπικά, θα το έκανα ακριβώς όπως το έχει ο Rieger, carbon diffuser + άσπρη αεροτομή. Σε άσπρο όπως το δικό σου, πάει πολύ πιστεύω και δεν αλλάζει πολύ τον χαρακτήρα του αμαξιού.

Αν θα ήθελα να του αλλάξω και λίγο το χαρακτήρα, θα έβαζα και τα πλαϊνά + πίσω έξτρα σποιλεράκια που δίνει ο Rieger, όπως εδώ a4-b8-rieger-3.jpg 6765322345_c1852eae8d_b.jpg

• Like 2
Posted

Προσωπικά, θα το έκανα ακριβώς όπως το έχει ο Rieger, carbon diffuser + άσπρη αεροτομή. Σε άσπρο όπως το δικό σου, πάει πολύ πιστεύω και δεν αλλάζει πολύ τον χαρακτήρα του αμαξιού.

Αν θα ήθελα να του αλλάξω και λίγο το χαρακτήρα, θα έβαζα και τα πλαϊνά + πίσω έξτρα σποιλεράκια που δίνει ο Rieger, όπως εδώ a4-b8-rieger-3.jpg 6765322345_c1852eae8d_b.jpg

Τα πλαϊνά και τα πίσω πλαστικά πιστεύω θα "φορτώνουν" πολύ το αμάξι. Άσε που θα χαθούν οι 18αρες.

Ο μπροστά προφυλακτηρας όμως ειναι ο,τι πιο όμορφο έχω δει, όπως και τα 1100€!!!

• Like 2
Posted

Συμφωνώ ότι είναι λίγο too much. Στο δικό σου αν το κάνεις όπως το έχει ο Rieger στην φώτο που έβαλες , πιστεύω θα είναι πολύ καλό.

Τις άλλες φώτο τις έβαλα για να δείξω ένα διαφορετικό στυλ. Το δεύτερο αμάξι βέβαια , δεν θα με χάλαγε καθόλου όπως είναι όλο το πακέτο (ζάντες, φρένα κλπ κλπ).

• Like 1
Posted

474027_x800.jpg

.

Εγώ θεωρώ ότι για τον χαρακτήρα αυτών των αυτοκινήτων αυτό το διακριτικό κουστούμι (λεπτά πλαϊνά σποιλερ + πίσω λεπτή αεροτομή) είναι το καλύτερο. Από εκεί και πέρα το αυτοκίνητο χάνει σε εμφάνιση, παρά κερδίζει. Όλα βέβαια είναι θέμα προσωπικού γούστου.
  • Like 1
Posted

Συμφωνώ μαζί σου Θοδωρή.

Posted

Έχει να κάνει με προσωπικό γούστο σίγουρα, μαύρο φωνάζει έχω και αεροτομή helloooo!!

Έχει να κάνει και που θες να φτάσεις το αμάξι σου εμφανισιακά και τι θες να προσθέσεις μελλοντικά, βλέπουμε B8 που τα έχουν κάνει πολύ τούμπανο ξεφεύγοντας από από το κυριλέ οικογενειακό στυλ, μάλλον τα ζηλεύουμε αρκετοί.

Posted (edited)

B8 που τα έχουν κάνει πολύ τούμπανο ξεφεύγοντας από από το κυριλέ οικογενειακό στυλ, μάλλον τα ζηλεύουμε αρκετοί.

...Είπε ο τύπος με το τουμπανο body kit!!

:):)

Πανο αυτήν της abt δεν τη σκέφτεσαι;

Carbon-Fiber-Rear-Trunk-Spoiler-for-Audi (σε άσπρο)

Edited by ianos
  • Like 2
Posted

Πανο αυτήν της abt δεν τη σκέφτεσαι;Carbon-Fiber-Rear-Trunk-Spoiler-for-Audi (σε άσπρο)

Mπα,μου φαίνεται too much.
Posted

Πανο αυτήν της abt δεν τη σκέφτεσαι;

Carbon-Fiber-Rear-Trunk-Spoiler-for-Audi (σε άσπρο)

Χα

Μόνο το δικό μου δεν σκεφτόμουν, λέω για αμάξια πολύ τουμπανιασμένα όπως αυτό που έβαλε ο Νεκτάριος ποιό πάνω, αμα το δω στο δρόμο μάλλον θα το χαζεύω, δεν θα πω ρε το κάγκουρα.

• Like 2
Posted

Για πείτε τη γνώμη σας με απλές φωτογραφίες;

Είναι αβαφη, απλώς στέκεται στο πορτ μπαγκαζ.

Υλικό ABS με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και φινίρισματος.

Posted

Πάνο οι κοντινές φωτογραφίες δεν δείχνουν να δένει με το σύνολο. Αν είχες βγάλει όλο το αυτοκίνητο ίσως να ήταν πιο ολοκληρωμένη η εικόνα.

Παρόλα αυτά πιστεύω ότι λευκή θα είναι  καλύτερη.

• Like 1