karadimi Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 καλημέρα σε όλους αν κατάλαβα καλά οι γάντζοι που βιδώνουν στο σασί είναι οι 1K0864203 και το δίχτυ που είναι για a4 b8 είναι το 8E5861869AE59 ???? Γνωρίζει κανείς από τους ακριβείς κωδικούς για a4 b8 ??
gasgounis Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 On 4/16/2012 at 12:22 AM, Kavouras said: Επειδή εγώ έχω από το εργοστάσιο το διχτάκι στο πορτ-παγκάζ, θα ρίξω μια ματιά αύριο μήπως και γράφει κάπου τον κωδικό. Πάντως για την ιστορία, το εργοστασιακό διχτάκι στις άκρες δεν έχει άγκιστρα αλλά ένα "πλακουτσωτό" κεφάλι όπου περνάς την άκρη μέσα στον κροίκο, το περιστρέφεις και σφινώνει και δεν βγαίνει (πρέπει να το περιστρέψεις για να χωρέσει να βγει). Μόλις μπορέσω, θα βγάλω και φωτογραφίες για να γίνω πιο σαφής. Θα αδειάσω λίγο και το χώρο αποσκευών για να δείξω και κάτι επιπλέον γατζάκια (κοντά στην εταζέρα - εκτός από αυτά τα μεταλλικά που έβαλε ο Μιχάλης χαμηλά) που έχει για να πιάνει το (εργοστασιακό) διχτάκι, γιατί μπορεί να μη σε βολεύει να τα έχεις όλα "ξάπλα" στο πορτ-παγκάζ, αλλά να θες να τα πιάσεις στην πλάτη του πίσω καθίσματος. Γιωργο καλησπερα. Μηπως μπορεις να πεις τον κωδικο για το εργοστασιακο διχτακι? Γιατι και εγω θελω να βαλω αλλα να πιανει στην πλατη του καθισματος, οχι στην ξαπλα... Ελπιζω να το εχεις ακομα και μην το εχεις πεταξει μετα απο 6+ χρονια!
Recommended Posts