Dikonou Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 μλκ 25 μοίρες με 1.7 στις 7100!!!!! Ξεβρακώστε με ΤΩΡΑ!!!!! τί να κατέβω μετά μου λέτε ρε χαχαχαχαχαχαχαχα ( πόσα σώβρακα να πάρω να λέτε καλύτερα... ) Γιώργο με την πίεση αυτή και τις μοίρες αυτές πρέπει να πυροβολάει μαζί με το dsg. Θερμοκρασίες δεν σήκωσαν ακόμα οι βαλβολίνες; 1
PanA4 Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 Εντυπωσιακές τιμές Γιώργο!!!! Θέλω βόλτα! Οι τιμές αυτές προκύπτουν λόγω dsg ή μπορούν να υπάρξουν και σε ένα "ταπεινό" Β8;
mariosA4 Posted December 23, 2017 Posted December 23, 2017 (edited) εντυπωσιακο αποτελεσμα γιωργο εισαι σουπερ. Βάλε το road dyno του γιατρου να δουμε τι πιανεις... Edited December 23, 2017 by mariosA4 1
A80Avant Posted December 25, 2017 Posted December 25, 2017 διαθέσιμος. Γιώργο αν το αμάξι σου είναι οσο μάπα και του Δικηγόρου κόβουμε κάθε επαφή. και dyno επί πληρωμη(είχα καιρο να τον πειράξω) 1
GTaros Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Πάντως γιατρέ έχουν την ίδια αναλογία κιλών ανά ίππο 3,17!!!!!
A80Avant Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 3.17 έχει ο Γιωργος? θα βγαίνω βολτα μαζί του μόνο με το IQ
Prince_73 Posted December 27, 2017 Posted December 27, 2017 3,17 κιλά ανά ίππο?? δλδ κάπου 440 άλογα (πάνω κάτω)?? όπως λέει και ο Τσίπρας, too good to be true...κάποιο λάθος θα έχει γίνει... Δυναμομέτρηση Γιώργο θα κάνεις?
Kavouras Posted January 8, 2018 Author Posted January 8, 2018 3.17 έχει ο Γιωργος? θα βγαίνω βολτα μαζί του μόνο με το IQ οτιδήποτε κάτω από 4 είναι ωραίο. και κάποτε τον έλεγα αργό! Βασίλη, υπάρχουν ανακατατάξεις, αλλά όχι μόνο για μένα. Σε έψαχνα τις προάλλες!!! ΠΑΤΑΩ!!!!!!!!! Έλα, σε περιμένω!!! ΥΓ: sorry παίδες, δεν μπήκα στο φόρουμ για πάρα πολύ καιρό και είχα 6 σελίδες αδιάβαστα topics!!!! 2
Dikonou Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Μόλις κατέβω σε περιλαβω.......... Εάν τυχόν φάω πάνω από κολώνα λύνεις αμάξι να ξες..... 1
pavlospap Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 οτιδήποτε κάτω από 4 είναι ωραίο. Βασίλη, υπάρχουν ανακατατάξεις, αλλά όχι μόνο για μένα. Σε έψαχνα τις προάλλες!!! Έλα, σε περιμένω!!! ΥΓ: sorry παίδες, δεν μπήκα στο φόρουμ για πάρα πολύ καιρό και είχα 6 σελίδες αδιάβαστα topics!!!! Αντε με το καλο να το χαρεις αγορινα! Κανα πατημα θα κανουμε μιας που εισαι και ετοιμος να δουμε που βρισκομαστε? Αν και τετοιες πιεσεις εγω Ουτε στον υπνο μου αλλα καλη θα ειναι μια δοκιμουλα να χωνεψω τα 2-3 αμαξακια που θα φαω! 1
basiliskaz Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Αντε με το καλο να το χαρεις αγορινα! Κανα πατημα θα κανουμε μιας που εισαι και ετοιμος να δουμε που βρισκομαστε? Αν και τετοιες πιεσεις εγω Ουτε στον υπνο μου αλλα καλη θα ειναι μια δοκιμουλα να χωνεψω τα 2-3 αμαξακια που θα φαω! Με συγχωρεις ρε Παυλο... θες να κανεις πατημα με του καβουρα ?? Που εχει αβανς καλο και πιεσης τρελες στον κοφτη... ΘΑ φας 3 κενα και βαλε.
pavlospap Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Με συγχωρεις ρε Παυλο... θες να κανεις πατημα με του καβουρα ?? Που εχει αβανς καλο και πιεσης τρελες στον κοφτη... ΘΑ φας 3 κενα και βαλε. Δεν θελει. Μου το ξεκαθαρισε στο fb το αμαξι του δεν ειναι κοντραδικο.
basiliskaz Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Δεν θελει. Μου το ξεκαθαρισε στο fb το αμαξι του δεν ειναι κοντραδικο. Καλα δεν ειπε κανεις οτι ειναι κοντραδικα.. αλλα με 1.7 στις 7100 θα ειναι πολυ δυνατο ! Να πατησει με πολλα Κ04 . Τεσπα καντε οτι θελετε ρε παιδια ... απλα καλο ειναι να γίνονται δοκιμες ωστε να ξερετε που ειστε, δεν ειναι κακο να χασει καποιος σε δοκιμη-φιλικό πατημα ΣΩΣΤΑ?? Βασικο να ξερουμε τι φορατε ρε ποντικια Μολις τελειώσω το δικο μου θα φατε καλα 3
pavlospap Posted January 8, 2018 Posted January 8, 2018 Καλα δεν ειπε κανεις οτι ειναι κοντραδικα.. αλλα με 1.7 στις 7100 θα ειναι πολυ δυνατο ! Να πατησει με πολλα Κ04 . Τεσπα καντε οτι θελετε ρε παιδια ... απλα καλο ειναι να γίνονται δοκιμες ωστε να ξερετε που ειστε, δεν ειναι κακο να χασει καποιος σε δοκιμη-φιλικό πατημα ΣΩΣΤΑ?? Βασικο να ξερουμε τι φορατε ρε ποντικια Μολις τελειώσω το δικο μου θα φατε καλα ολοσωστα...
A80Avant Posted January 9, 2018 Posted January 9, 2018 Καλα δεν ειπε κανεις οτι ειναι κοντραδικα.. αλλα με 1.7 στις 7100 θα ειναι πολυ δυνατο ! Να πατησει με πολλα Κ04 . Τεσπα καντε οτι θελετε ρε παιδια ... απλα καλο ειναι να γίνονται δοκιμες ωστε να ξερετε που ειστε, δεν ειναι κακο να χασει καποιος σε δοκιμη-φιλικό πατημα ΣΩΣΤΑ?? Βασικο να ξερουμε τι φορατε ρε ποντικια Μολις τελειώσω το δικο μου θα φατε καλα στη θεωρία σωστό αυτό που λες αλλά στην πράξη όταν πατάς να δεις δοκιμές πρέπει να ξέρεις με τι πατάς. Όταν δεν ξέρεις με τι πατάς δεν κάνεις δοκιμή, κάτι άλλο κάνεις αλλά το έχουμε εξαντλήσει πολλάκις το θέμα. 4
basiliskaz Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 στη θεωρία σωστό αυτό που λες αλλά στην πράξη όταν πατάς να δεις δοκιμές πρέπει να ξέρεις με τι πατάς. Όταν δεν ξέρεις με τι πατάς δεν κάνεις δοκιμή, κάτι άλλο κάνεις αλλά το έχουμε εξαντλήσει πολλάκις το θέμα. Το αν κρυβουν το set up που εχουν η φορανε και διαφορα αλλα .. δεν τον ξερουμε ! Νταξει το σωστο θα ηταν μεταξυ μας να λεγονται τα πραγματα οπως ειναι.. και οχι μαιμουδιες , δεν παμε για καριερα. Αντε ποντίκια .... Παυλο δεν λεω εσενα ρε.
Dikonou Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Σιγά ρε πώς κάνετε έτσι .... επειδή στην Κ04 έβαλα antisurge αλουμίνιο και external.......τς τς τς τςςςςς και μετά σου λέει γιατί σηκώνει πίεση το αμάξι.........
pavlospap Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 στη θεωρία σωστό αυτό που λες αλλά στην πράξη όταν πατάς να δεις δοκιμές πρέπει να ξέρεις με τι πατάς. Όταν δεν ξέρεις με τι πατάς δεν κάνεις δοκιμή, κάτι άλλο κάνεις αλλά το έχουμε εξαντλήσει πολλάκις το θέμα. καλα ειπαμε ενα κ4 στοκ ειμαι.. μα θα ξερει με τι θα πατησει..
pavlospap Posted January 10, 2018 Posted January 10, 2018 Το αν κρυβουν το set up που εχουν η φορανε και διαφορα αλλα .. δεν τον ξερουμε ! Νταξει το σωστο θα ηταν μεταξυ μας να λεγονται τα πραγματα οπως ειναι.. και οχι μαιμουδιες , δεν παμε για καριερα. Αντε ποντίκια .... Παυλο δεν λεω εσενα ρε. Εμενα μου φαινεται παρα πολυ περιεργο αυτη η πιεση στις 7100!! Η Κ4 απο τις λιγες γνωσεις μου δεν σηκωνει σε αυτες τις στροφες τετοια πιεση! Τωρα τι να πω..Μπορει να το μελετησε τοσο πολυ ο προγκραμερ και να εβγαλε αυτο το θεσπεσιο αποτελεσμα.! Χιλια μπραβο παντως οπλο.. Τα δεδομενα λενε οτι τρωω ανετα 3..
Kavouras Posted January 10, 2018 Author Posted January 10, 2018 Εμενα μου φαινεται παρα πολυ περιεργο αυτη η πιεση στις 7100!! Η Κ4 απο τις λιγες γνωσεις μου δεν σηκωνει σε αυτες τις στροφες τετοια πιεση! Τωρα τι να πω..Μπορει να το μελετησε τοσο πολυ ο προγκραμερ και να εβγαλε αυτο το θεσπεσιο αποτελεσμα.! Χιλια μπραβο παντως οπλο.. Τα δεδομενα λενε οτι τρωω ανετα 3..Βγάζει και παραπανω. Απλα φυσικά μετράς πατηματα απο καποια στιγμη/πιεση/advance και πανω.
pavlospap Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 Βγάζει και παραπανω. Απλα φυσικά μετράς πατηματα απο καποια στιγμη/πιεση/advance και πανω. επιμενω αυτην την πιεση ουτε 2λιτρα δεν την βγαζουν.
nasosGT Posted January 11, 2018 Posted January 11, 2018 στα 2 λιτρα η πιεση δεν μπορει να φτασει το ιδιο ψηλα κοντα στον κοφτη οσο στα 1800 διοτι τα 2000 κυβικα ζητανε περισσοτερο αερα και την τελειωνουν απο παροχη νωριτερα αυτη ειναι η πραγματικοτητα 2
Recommended Posts