ianos Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 (edited) Έχοντας λίγο χρόνο σήμερα το μεσημέρι είπα να γεμίσω με λίγο υγρό το δοχείο των υαλοκαθαριστήρων, να τσεκάρω λάδια κτλ. Το ένα φέρνει το άλλο, θυμήθηκα το ποστ του Δημήτρη σχετικά με το φίλτρο του A/C ( http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/19448-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82-ac/) και είπα να ανοίξω το κάλυμμα μπροστά από το παρμπριζ. Εύκολη διαδικασία, δυο "βίδες" που βγαίνουν με το χέρι και επαλήθευσα ότι και το δικό μου δεν έχει το επιπλέον φίλτρο. Αυτό που μου τη βάρεσε όμως και είπα να ασχοληθώ λίγο παραπάνω ήταν το πόσα φύλλα είχαν μαζευτεί μέσα σε αυτό το χώρο. Αν και στο σπίτι το έχω πάντα σε κλειστό πάρκινγκ, πριν το πλύνω ανοίγω το καπό και μαζεύω όλα τα φύλλα και τις πευκοβελόνες από τα εμφανή σημεία και τελευταία φορά είχα βγάλει το κάλυμμα και το είχα καθαρίσει πριν από κανα χρόνο, έβγαλα αρκετό πράμα από μέσα (όταν τράβηξα τη φώτοείχα πετάξει ήδη 3-4 χούφτες) . Από γύρω γύρω καθάρισε αρκετά, μέσα στην υδροροή όμως έμειναν φύλλα τα οποία δεν μπορώ να βγάλω με το χέρι. Σκεφτομαι να δοκιμάσω με αέρα, αλλά επειδή έχει και μια στρώση βρώμας εκει μέσα, γνωρίξει κανείς αν έχει κάτι πολύ ευαίσθητο ηλεκτρολογικά εκεί γύρω ώστε να μην το σκίσω αν ρίξω νερό υπό πίεση?? Edited February 1, 2015 by ianos 1
Dimitris_Kon Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Γιάνναρε θα μας τρελάνεις φιλαράκι! Στην υδροροή θα έχει ηλεκτρικά? Όλα είναι μονωμένα εκεί. Δώσε νερό και σώσε Δημήτρης 3
Kavouras Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Γιάνναρε θα μας τρελάνεις φιλαράκι! Στην υδροροή θα έχει ηλεκτρικά? Όλα είναι μονωμένα εκεί. Δώσε νερό και σώσε Δημήτρης +1!Δωσε πονο!!!! Χαχαχαχαχα 2
ianos Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Γιάνναρε θα μας τρελάνεις φιλαράκι! Στην υδροροή θα έχει ηλεκτρικά? Όλα είναι μονωμένα εκεί. Δώσε νερό και σώσε Δημήτρης +1! Δωσε πονο!!!! Χαχαχαχαχα Όχι ρε φίλε στην τρύπα της υδροροής. Προς την πλευρά του οδηγού έχει κάποια πλαστικά κουτιά ανάμεσα στα δύο δοχεία (καθαριστήρων και φρένων νομίζω είναι το άλλο) εκεί έλεγα μήπως έχει τίποτα περίεργο. Τι έγινε εσείς, διανυκτερεύτε και οι δύο???? 1
Kavouras Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Όχι ρε φίλε στην τρύπα της υδροροής. Προς την πλευρά του οδηγού έχει κάποια πλαστικά κουτιά ανάμεσα στα δύο δοχεία (καθαριστήρων και φρένων νομίζω είναι το άλλο) εκεί έλεγα μήπως έχει τίποτα περίεργο. Τι έγινε εσείς, διανυκτερεύτε και οι δύο???? Του στελνω πμ και μου στελνει οτι δεν μου απανταει!!! Γ@μηςε τα!!Χαχαχαχαχα Δε σου λεω να ριξεις με 150bar πιεση νερο. Βαλε ενα "απλο πιστόλι" μπροστα απο το λαστιχο του σπιτιου σου. Άφοβα το κανεις αυτο. Αλλωστε το νερο που θα περασει απο κει ειναι λιγοτερο απο το νερο που τυχον "εφαγε" με αυτες τις μπόρες των τελευταίων εβδομάδων που "άνοιξαν οι ουρανοί". 2
Dimitris_Kon Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Όχι ρε φίλε στην τρύπα της υδροροής. Προς την πλευρά του οδηγού έχει κάποια πλαστικά κουτιά ανάμεσα στα δύο δοχεία (καθαριστήρων και φρένων νομίζω είναι το άλλο) εκεί έλεγα μήπως έχει τίποτα περίεργο. Τι έγινε εσείς, διανυκτερεύτε και οι δύο???? Γιάννη όλος ο νεροχύτης, είναι μια υδροροή φίλε. Μην φοβάσαι, γιαυτό υπάρχει εκεί χαχαχαχαχ. Όσο για σένα κάβουρα, δεν πας να δεις αν έρχομαι? Δημήτρης 2
ianos Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 (edited) Ευχαριστωωω!!! Γιώργο ελπίζω οτι ο Δήμητρης απλα σου κανει ναζακια και δεν του έκανες τίποτα περίεργο ωςτε να δημιουργησεις ρήγμα στις σχέσεις σας Και μια που σας πέτυχα και τους δυο μεσα, εχει κανείς Ετκα ευκαιρο να ρίξουμε μια ματια την Τετάρτη σε κατι κομμάτια που ψάχνω;; Edited February 1, 2015 by ianos 2
Kavouras Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Ευχαριστωωω!!! Γιώργο ελπίζω οτι ο Δήμητρης απλα σου κανει ναζακια και δεν του έκανες τίποτα περίεργο ωςτε να δημιουργησεις ρήγμα στις σχέσεις σας Και μια που σας πέτυχα και τους δυο μεσα, εχει κανείς Ετκα ευκαιρο να ρίξουμε μια ματια την Τετάρτη σε κατι κομμάτια που ψάχνω;; Αν ερθεις την τεταρτη εδρα, κατι θα κανω για σενα :-) 2
Dimitris_Kon Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Αν ερθεις την τεταρτη εδρα, κατι θα κανω για σενα :-) Κάβουρα μην είσαι τόσο μεγαλόψυχος ρε μεγάλε. Τι θα κάνεις δλδ μπαρμπεκιου, σάντουιτς και κρεμ μπρουλέ? Δημήτρης 4
ianos Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Τετάρτη θα ειμαι απο τις 5 μέχρι τις 12 στο ευγενιδειο για δουλεια οποτε υποθετω πως θα μπορέσω να κλάψω λίγη ωρα ωςτε να πεταχτω καμία βολτα απο έδρα!! 1
ianos Posted February 1, 2015 Author Posted February 1, 2015 Κάβουρα μην είσαι τόσο μεγαλόψυχος ρε μεγάλε. Τι θα κάνεις δλδ μπαρμπεκιου, σάντουιτς και κρεμ μπρουλέ? Δημήτρης Πω πω γκρίνια!!! 1
Kavouras Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 (edited) Πω πω γκρίνια!!!γι αυτο τον αγαπάμε!!!Τι να κανουμε; Φιλαρακι για τα καλα αλλα και για τα ασχημα!! Αν και μερικες φάπες δε θα του εκαναν κακο. Φοβαμαι μονο μην τον σημαδέψω ψυχικά..... Χαχαχαχα Τετάρτη θα ειμαι απο τις 5 μέχρι τις 12 στο ευγενιδειο για δουλεια οποτε υποθετω πως θα μπορέσω να κλάψω λίγη ωρα ωςτε να πεταχτω καμία βολτα απο έδρα!!Ελα να μου δείξεις ακριβως τι θες. Edited February 1, 2015 by Kavouras 1
ianos Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 .... Ελα να μου δείξεις ακριβως τι θες. Επειδή έχω μαζέψει πολλά προς εγκατάσταση και κάποια στιγμή θα ξηλώσω κεντρική κονσόλα (αυτή ανάμεσα στα καθίσματα) για να βάλω τα Footwell, να βγάλω το φιλετάκι για βάψιμο, να δοκιμάσω το Project του audienthusiasts για τις ποτηροθήκες http://www.audienthusiasts.com/Project_LEDCupholder.htmlσε λίγο πιο extreme έκδοση, να τοποθετήσω κι εγώ το drive select, ήθελα να δω πόσο πιθανό είναι να εγκαταστήσω και κεντρικό αεραγωγό πίσω όπως έκαναν εδώ ( http://www.audizine.com/forum/showthread.php/363993-Rear-AC-in-P?s=143be307cb3fb1a2d0428764edbddd67) αλλά επειδή στο συγκεκριμένο αρθρο δεν παιζουν οι εικόνες αλλά μόνο μια αναλυτική περιγραφή ήθελα να κάνω μια αντιπαραβολή με ΕΤΚΑ για το τι κομμάτια θα χρειαστούν επιπλέον και για το κατα πόσο είναι εφικτό να μπουν...
ianos Posted February 2, 2015 Author Posted February 2, 2015 (edited) Του στελνω πμ και μου στελνει οτι δεν μου απανταει!!! Γ@μηςε τα!! Χαχαχαχαχα Γιώργο αν τα μηνύματα που του στέλνεις είναι σαν τα παρακάτω http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/19454-s-tronic-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/?do=findComment&comment=395493 Αν με χωρίσει η γυναικα, σε σενα θα ερθω να βρω ενα ζεστο και παρήγορο κρεβατι να κοιμηθω!! Να το ξερεις!!! Χαχαχαχαχα Δεν απορώ που ΔΕΝ σου απαντάει Edited February 2, 2015 by ianos
George_7 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Οπως παντα τρομερη δουλεια στην συντηρηση του αυτοκινητου Ωραιο επισης το κολπο με την ποτηροθηκη good luck ...
ianos Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 Πάμε κι ένα μικρό Update! Μπήκαν και τα πλευρικά spoiler. Ευχαριστώ τον Kits για την προμήθεια των spoiler, τον Ma4nos για τη μεταφορά και βρισκόμαστε πλέον ένα βήμα πριν το full look s4. Λείπουν οι καθρέφτες αλλά είναι μέσα στο πορτ παγκάζ μου μαζί με κάτι πραγματάκια ακόμη! 13
PanA4 Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Πανέμορφο Γιάννη!!! Θέλεις κάποια πραγματάκια ακόμη αλλά και έτσι είναι one of a kind! 1
tryf3 Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Πολύ ωραίες πινελιές Γιάννη! Πανέμορφο! Sent from my iPad using Tapatalk 1
ChRiS82 Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Είδα "Full Look S4" και νόμιζα διάβαζα "Full K04 Setup".Έπαθα κάτι ή μου φαίνεται; χαΑΧΧΑΧΑχαΧΑχαΓιάννη πέραν της πλάκας,απο τα πιο όμορφα "άσπρα" Β8 που έχω δει,ένας εσύ και ένας ο ποντικός Pan 4
ianos Posted May 8, 2015 Author Posted May 8, 2015 (edited) Είδα "Full Look S4" και νόμιζα διάβαζα "Full K04 Setup".Έπαθα κάτι ή μου φαίνεται; χαΑΧΧΑΧΑχαΧΑχα Γιάννη πέραν της πλάκας,απο τα πιο όμορφα "άσπρα" Β8 που έχω δει,ένας εσύ και ένας ο ποντικός Pan Με αυτούς που εχεις μπλέξει εκει πανω ρε φιλε φυσιολογικό ειναι αλλα να διαβάζεις και αλλα να καταλαβαίνεις!! Απέχω πολυ απο το full ko4 setup παντως δυστυχως!!! Η πιο πιθανή μηχανολογικη που ενδέχεται να δεις ειναι η stage I. Και αυτη δεν ξερω ακομη πότε!! Για τα λευκά παντως ειναι και ο Μa4nos και ο Θοδωρής και ας μας το παιζει Γαλαζοαιματος στο προφίλ!! Γενικα αν εξαιρέσεις το dolphin grey του George7 ( :P ) τα περιςςοτερα εδω μεσα ειναι ένα κι ένα!! Edited May 8, 2015 by ianos 4
George_7 Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Με αυτούς που εχεις μπλέξει εκει πανω ρε φιλε φυσιολογικό ειναι αλλα να διαβάζεις και αλλα να καταλαβαίνεις!! Απέχω πολυ απο το full ko4 setup παντως δυστυχως!!! Η πιο πιθανή μηχανολογικη που ενδέχεται να δεις ειναι η stage I. Και αυτη δεν ξερω ακομη πότε!! Για τα λευκά παντως ειναι και ο Μa4nos και ο Θοδωρής και ας μας το παιζει Γαλαζοαιματος στο προφίλ!! Γενικα αν εξαιρέσεις το dolphin grey του George7 ( :P ) τα περιςςοτερα εδω μεσα ειναι ένα κι ένα!! χαχαχα πες τα με το ψεμα... 1
Theodore Saba Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Μεγιές Γιάννη !!! Πολύ ωραία έδεσε με το σύνολο. Έχεις βάλει ελατήρια από ambition ??? Tο δικό μου πάντως ξεχωρίζει σίγουρα.....Μοιάζει περισσότερο με A4 sedan allroad.... 1
ianos Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Όχι θοδωρή, όσο περίεργο και αν φαίνεται τα ελατήρια είναι τα εργοστασιακά. Τη μεγάλη διαφορά την κάνουν οι ζάντες, που εκτός από 18άρες έχουν διαφορετικό offset, βγαινουν πιο έξω και παρασύρουν το μάτι. Έχω ένα σετάκι ambition και ένα σετάκι eibach αλλά αναπαύονται ακόμα στο γκαράζ μου!!! 1
Recommended Posts