Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Έχοντας λίγο χρόνο σήμερα το μεσημέρι είπα να γεμίσω με λίγο υγρό το δοχείο των υαλοκαθαριστήρων, να τσεκάρω λάδια κτλ.

Το ένα φέρνει το άλλο, θυμήθηκα το ποστ του Δημήτρη σχετικά με το φίλτρο του A/C ( http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/19448-%CE%B5%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%B5-%CF%86%CE%AF%CE%BB%CF%84%CF%81%CE%BF-%CE%B1%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82-ac/) και είπα να ανοίξω το κάλυμμα μπροστά από το παρμπριζ.

Εύκολη διαδικασία, δυο "βίδες" που βγαίνουν με το χέρι

IMG_6732.jpg IMG_6733.jpg

και επαλήθευσα ότι και το δικό μου δεν έχει το επιπλέον φίλτρο.

IMG_6730.jpg

Αυτό που μου τη βάρεσε όμως και είπα να ασχοληθώ λίγο παραπάνω ήταν το πόσα φύλλα είχαν μαζευτεί μέσα σε αυτό το χώρο. Αν και στο σπίτι το έχω πάντα σε κλειστό πάρκινγκ, πριν το πλύνω ανοίγω το καπό και μαζεύω όλα τα φύλλα και τις πευκοβελόνες από τα εμφανή σημεία και τελευταία φορά είχα βγάλει το κάλυμμα και το είχα καθαρίσει πριν από κανα χρόνο, έβγαλα αρκετό πράμα από μέσα (όταν τράβηξα τη φώτοείχα πετάξει ήδη 3-4 χούφτες)

IMG_6728.jpg .

Από γύρω γύρω καθάρισε αρκετά, μέσα στην υδροροή όμως έμειναν φύλλα τα οποία δεν μπορώ να βγάλω με το χέρι. 

IMG_6731.jpg

Σκεφτομαι να δοκιμάσω με αέρα, αλλά επειδή έχει και μια στρώση βρώμας εκει μέσα, γνωρίξει κανείς αν έχει κάτι πολύ ευαίσθητο ηλεκτρολογικά εκεί γύρω ώστε να μην το σκίσω αν ρίξω νερό υπό πίεση??

Edited by ianos
  • Like 1
Posted

Γιάνναρε θα μας τρελάνεις φιλαράκι! Στην υδροροή θα έχει ηλεκτρικά? Όλα είναι μονωμένα εκεί. Δώσε νερό και σώσε ;)

Δημήτρης

• Like 3
Posted

Γιάνναρε θα μας τρελάνεις φιλαράκι! Στην υδροροή θα έχει ηλεκτρικά? Όλα είναι μονωμένα εκεί. Δώσε νερό και σώσε ;)

Δημήτρης

+1!

Δωσε πονο!!!!

Χαχαχαχαχα

• Like 2
Posted

Δημήτρης

+1!

Δωσε πονο!!!!

Χαχαχαχαχα

Όχι ρε φίλε στην τρύπα της υδροροής. :sSa_worried3:  :sSa_worried3:

Προς την πλευρά του οδηγού έχει κάποια πλαστικά κουτιά ανάμεσα στα δύο δοχεία (καθαριστήρων και φρένων νομίζω είναι το άλλο) εκεί έλεγα μήπως έχει τίποτα περίεργο.

Τι έγινε εσείς, διανυκτερεύτε και οι δύο????

• Like 1
Posted

Όχι ρε φίλε στην τρύπα της υδροροής. :sSa_worried3::sSa_worried3:

Προς την πλευρά του οδηγού έχει κάποια πλαστικά κουτιά ανάμεσα στα δύο δοχεία (καθαριστήρων και φρένων νομίζω είναι το άλλο) εκεί έλεγα μήπως έχει τίποτα περίεργο.

Του στελνω πμ και μου στελνει οτι δεν μου απανταει!!! Γ@μηςε τα!!

Χαχαχαχαχα

Δε σου λεω να ριξεις με 150bar πιεση νερο. Βαλε ενα "απλο πιστόλι" μπροστα απο το λαστιχο του σπιτιου σου. Άφοβα το κανεις αυτο. Αλλωστε το νερο που θα περασει απο κει ειναι λιγοτερο απο το νερο που τυχον "εφαγε" με αυτες τις μπόρες των τελευταίων εβδομάδων που "άνοιξαν οι ουρανοί".

• Like 2
Posted

Όχι ρε φίλε στην τρύπα της υδροροής. :sSa_worried3:  :sSa_worried3:

Γιάννη όλος ο νεροχύτης, είναι μια υδροροή φίλε. Μην φοβάσαι, γιαυτό υπάρχει εκεί χαχαχαχαχ.

Όσο για σένα κάβουρα, δεν πας να δεις αν έρχομαι?

Δημήτρης

• Like 2
Posted (edited)

Ευχαριστωωω!!!

Γιώργο ελπίζω οτι ο Δήμητρης απλα σου κανει ναζακια και δεν του έκανες τίποτα περίεργο ωςτε να δημιουργησεις ρήγμα στις σχέσεις σας :P

Και μια που σας πέτυχα και τους δυο μεσα, εχει κανείς Ετκα ευκαιρο να ρίξουμε μια ματια την Τετάρτη σε κατι κομμάτια που ψάχνω;;

Edited by ianos
  • Like 2
Posted

Ευχαριστωωω!!!

Γιώργο ελπίζω οτι ο Δήμητρης απλα σου κανει ναζακια και δεν του έκανες τίποτα περίεργο ωςτε να δημιουργησεις ρήγμα στις σχέσεις σας :P

Και μια που σας πέτυχα και τους δυο μεσα, εχει κανείς Ετκα ευκαιρο να ρίξουμε μια ματια την Τετάρτη σε κατι κομμάτια που ψάχνω;;

Αν ερθεις την τεταρτη εδρα, κατι θα κανω για σενα :-)
  • Like 2
Posted

Αν ερθεις την τεταρτη εδρα, κατι θα κανω για σενα :-)

Κάβουρα μην είσαι τόσο μεγαλόψυχος ρε μεγάλε. Τι θα κάνεις δλδ μπαρμπεκιου, σάντουιτς και κρεμ μπρουλέ? :sHa_hehe::sSig_goodnight:

Δημήτρης

• Like 4
Posted

Τετάρτη θα ειμαι απο τις 5 μέχρι τις 12 στο ευγενιδειο για δουλεια οποτε υποθετω πως θα μπορέσω να κλάψω λίγη ωρα ωςτε να πεταχτω καμία βολτα απο έδρα!!

• Like 1
Posted

Κάβουρα μην είσαι τόσο μεγαλόψυχος ρε μεγάλε. Τι θα κάνεις δλδ μπαρμπεκιου, σάντουιτς και κρεμ μπρουλέ? :sHa_hehe::sSig_goodnight:

Δημήτρης

Πω πω γκρίνια!!!

• Like 1
Posted (edited)

Πω πω γκρίνια!!!

γι αυτο τον αγαπάμε!!!

Τι να κανουμε;

Φιλαρακι για τα καλα αλλα και για τα ασχημα!!

Αν και μερικες φάπες δε θα του εκαναν κακο. Φοβαμαι μονο μην τον σημαδέψω ψυχικά.....

Χαχαχαχα

Τετάρτη θα ειμαι απο τις 5 μέχρι τις 12 στο ευγενιδειο για δουλεια οποτε υποθετω πως θα μπορέσω να κλάψω λίγη ωρα ωςτε να πεταχτω καμία βολτα απο έδρα!!

Ελα να μου δείξεις ακριβως τι θες. Edited by Kavouras
  • Like 1
Posted

....

Ελα να μου δείξεις ακριβως τι θες.

Επειδή έχω μαζέψει πολλά προς εγκατάσταση και κάποια στιγμή θα ξηλώσω κεντρική κονσόλα (αυτή ανάμεσα στα καθίσματα)

• για να βάλω τα Footwell,
  • να βγάλω το φιλετάκι για βάψιμο,
  • να δοκιμάσω το Project του audienthusiasts για τις ποτηροθήκες http://www.audienthusiasts.com/Project_LEDCupholder.htmlσε λίγο πιο extreme έκδοση,
  • να τοποθετήσω κι εγώ το drive select,
  • ήθελα να δω πόσο πιθανό είναι να εγκαταστήσω και κεντρικό αεραγωγό πίσω  όπως έκαναν εδώ ( http://www.audizine.com/forum/showthread.php/363993-Rear-AC-in-P?s=143be307cb3fb1a2d0428764edbddd67) αλλά επειδή στο συγκεκριμένο αρθρο δεν παιζουν οι εικόνες αλλά μόνο μια αναλυτική περιγραφή ήθελα να κάνω μια αντιπαραβολή με ΕΤΚΑ για το τι κομμάτια θα χρειαστούν επιπλέον και για το κατα πόσο είναι εφικτό να μπουν...

:sCo_hmmthink:  :sCo_hmmthink:  :sCo_hmmthink:

Posted (edited)

Του στελνω πμ και μου στελνει οτι δεν μου απανταει!!! Γ@μηςε τα!!

Χαχαχαχαχα

Γιώργο αν τα μηνύματα που του στέλνεις είναι σαν τα παρακάτω http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/19454-s-tronic-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CF%85%CF%80%CF%8E%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82/?do=findComment&comment=395493

Αν με χωρίσει η γυναικα, σε σενα θα ερθω να βρω ενα ζεστο και παρήγορο κρεβατι να κοιμηθω!! Να το ξερεις!!!

Χαχαχαχαχα

Δεν απορώ που ΔΕΝ σου απαντάει

:sSc_eek:  :sSc_jawdrop2:  :chair:

Edited by ianos
Posted

Οπως παντα τρομερη δουλεια στην συντηρηση του αυτοκινητου :)

Ωραιο επισης το κολπο με την ποτηροθηκη  :sHa_thumbgoodjob: good luck ...

• 3 months later...
Posted

Πάμε κι ένα μικρό Update!

Μπήκαν και τα πλευρικά spoiler.

Ευχαριστώ τον Kits για την προμήθεια των spoiler, τον Ma4nos για τη μεταφορά και βρισκόμαστε πλέον ένα βήμα πριν το full look s4.

IMG_7325.jpg IMG_7326.jpg IMG_7330.jpg IMG_7331.jpg IMG_7332.jpg

Λείπουν οι καθρέφτες αλλά είναι μέσα στο πορτ παγκάζ μου μαζί με κάτι πραγματάκια ακόμη!

image.jpg

• Like 13
Posted

Πανέμορφο Γιάννη!!!

Θέλεις κάποια πραγματάκια ακόμη αλλά και έτσι είναι one of a kind!

• Like 1
Posted

Πολύ ωραίες πινελιές Γιάννη! Πανέμορφο!;)

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like 1
Posted

Είδα "Full Look S4" και νόμιζα διάβαζα "Full K04 Setup".Έπαθα κάτι ή μου φαίνεται; χαΑΧΧΑΧΑχαΧΑχα

Γιάννη πέραν της πλάκας,απο τα πιο όμορφα "άσπρα" Β8 που έχω δει,ένας εσύ και ένας ο ποντικός Pan  :sHa_hehe:

• Like 4
Posted (edited)

Είδα "Full Look S4" και νόμιζα διάβαζα "Full K04 Setup".Έπαθα κάτι ή μου φαίνεται; χαΑΧΧΑΧΑχαΧΑχα

Γιάννη πέραν της πλάκας,απο τα πιο όμορφα "άσπρα" Β8 που έχω δει,ένας εσύ και ένας ο ποντικός Pan :sHa_hehe:

Με αυτούς που εχεις μπλέξει εκει πανω ρε φιλε φυσιολογικό ειναι αλλα να διαβάζεις και αλλα να καταλαβαίνεις!!

Απέχω πολυ απο το full ko4 setup παντως δυστυχως!!!

Η πιο πιθανή μηχανολογικη που ενδέχεται να δεις ειναι η stage I. Και αυτη δεν ξερω ακομη πότε!!

Για τα λευκά παντως ειναι και ο Μa4nos και ο Θοδωρής και ας μας το παιζει Γαλαζοαιματος στο προφίλ!!

Γενικα αν εξαιρέσεις το dolphin grey του George7 ( :P :P :sHa_hehe: ) τα περιςςοτερα εδω μεσα ειναι ένα κι ένα!!

Edited by ianos
  • Like 4
Posted

Ομορφιές Γιάννη!

• Like 1
Posted

Με αυτούς που εχεις μπλέξει εκει πανω ρε φιλε φυσιολογικό ειναι αλλα να διαβάζεις και αλλα να καταλαβαίνεις!!

Απέχω πολυ απο το full ko4 setup παντως δυστυχως!!!

Η πιο πιθανή μηχανολογικη που ενδέχεται να δεις ειναι η stage I. Και αυτη δεν ξερω ακομη πότε!!

Για τα λευκά παντως ειναι και ο Μa4nos και ο Θοδωρής και ας μας το παιζει Γαλαζοαιματος στο προφίλ!!

Γενικα αν εξαιρέσεις το dolphin grey του George7 ( :P :P :sHa_hehe: ) τα περιςςοτερα εδω μεσα ειναι ένα κι ένα!!

χαχαχα πες τα με το ψεμα...  :sSic_fever:

• Like 1
Posted

Μεγιές Γιάννη !!! Πολύ ωραία έδεσε με το σύνολο.

Έχεις βάλει ελατήρια από ambition   ??? 

Tο δικό μου πάντως ξεχωρίζει σίγουρα.....Μοιάζει περισσότερο με  A4 sedan allroad.... :sHa_hehe:

• Like 1
Posted

Όχι θοδωρή, όσο περίεργο και αν φαίνεται τα ελατήρια είναι τα εργοστασιακά. Τη μεγάλη διαφορά την κάνουν οι ζάντες, που εκτός από 18άρες έχουν διαφορετικό offset, βγαινουν πιο έξω και παρασύρουν το μάτι.

Έχω ένα σετάκι ambition και ένα σετάκι eibach αλλά αναπαύονται ακόμα στο γκαράζ μου!!!

• Like 1