georgio3gr Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Να το χαίρεσαι Γιάννη!!! Καλη επιλογη!!! Καλή συνέχεια στο πρότζεκτ σου... 1
ianos Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Σας ευχαριστω παιδια. Το μόνο που μένει να κάνω κάποια στιγμη ειναι το κόλπακι του Γιώργου http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/18723-αεραγωγοί-φρένων-από-vw-phaeton-σε-α4/#entry380894, ένα σετακι αεροπορικού τύπου και project φρένα θεωρείται ολοκληρωμενο για 20-30.000 χλμ τουλαχιστον 1
Theodore Saba Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Καλοριζικα Γιαννη! Πολυ καλη μετατροπη! 1
ma4nos Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Καλοταξιδα!!! Νομιζω ηρθε η ωρα για εκεινο το σετακι eibach που εχεις στην αποθηκη... ;-) 1
ianos Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Ευχαριστώ παιδιά. Και δυο βροχερές απλα για το πως γεμισαν οι ζάντες. 6
Theodore Saba Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Πολυ ωραιο Γιαννη! Μονο αυτη η αναρτηση το αδικει και φέρνει περισσότερο σε crossover και το δικο μου με τις 16" σε Q4 ! 1
audidis Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Γιαννη δεν καταλαβαινω και πολυ απο λεπτομερειες αλλα στο συνολο ειναι πανεμορφο! Sent απο τον πλουσιο εσωτερικο μου κοσμο... 1
Kavouras Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Ευχαριστώ παιδιά. Και δυο βροχερές απλα για το πως γεμισαν οι ζάντες. Εγώ που προσέχω και τις άσχετες λεπτομέρειες, να ρωτήσω αν είναι τραβηγμένες στην μαρίνα Αλίμου? ΥΓ: τούμπανο το εργαλείο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3
ianos Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Πολυ ωραιο Γιαννη! Μονο αυτη η αναρτηση το αδικει και φέρνει περισσότερο σε crossover και το δικο μου με τις 16" σε Q4 ! Ναι ρε Θοδωρή δίκιο έχεις. Πρέπει να φορέσω τα eibach ρε γμτ... Γιαννη δεν καταλαβαινω και πολυ απο λεπτομερειες αλλα στο συνολο ειναι πανεμορφο! Sent απο τον πλουσιο εσωτερικο μου κοσμο... Στάθη και που να ανεβάσω τις selfies μου να δω τι θα πεις Εγώ που προσέχω και τις άσχετες λεπτομέρειες, να ρωτήσω αν είναι τραβηγμένες στην μαρίνα Αλίμου? ΥΓ: τούμπανο το εργαλείο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! George ευκολάκι ρε, αφού ξέρεις που κινούμαι!!! Ποτε θα τα πούμε απο κοντά??? 2
Theodore Saba Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Άσχετο, ποια bridgeston φοράς ? Εντυπώσεις για στεγνό - βρεγμένο - θόρυβος - άνεση ? 1
audidis Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Εγώ που προσέχω και τις άσχετες λεπτομέρειες, να ρωτήσω αν είναι τραβηγμένες στην μαρίνα Αλίμου? σε εσενα που προσεχω τις λεπτομερειες ομως, διακρινω καποιο βιτσιο/φετιχ με μαρινες & αποβαθρες [emoji83];;; Sent απο τον πλουσιο εσωτερικο μου κοσμο... 1
ianos Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Άσχετο, ποια bridgeston φοράς ? Εντυπώσεις για στεγνό - βρεγμένο - θόρυβος - άνεση ? Θοδωρή 050 αν θυμάμαι καλά. Ακριβώς το ίδιο μοντέλο σε ίδιες διαστάσεις φόραγα και στο rx αρα είναι πλέον δοκιμασμένα σε δύο αυτοκίνητα. Θόρυβος αρκετός, αρκετά σκληρά επίσης. ΔΕΝ ζεσταίνονται εύκολα, αλλά όταν ζεσταθούν κολλάνε καλά. Στεγνό βρεγμένο δεν είχα θέμα, ούτε φρενάρισμα επίσης. Τα έβαλα επειδή ήθελα καλά κρατήματα σε ταξίδια. Για πόλη δεν είναι ότι πιο άνετο ούτε ότι πιο ταιριαστό και στο μόνο που θα σε βολέψουν είναι ότι θα μπορείς να πέφτεις σε λακούβες και να ανεβοκατεβαίνεις πεζοδρόμια χωρίς ιδιαίτερο άγχος. 1
ianos Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 Εγώ που προσέχω και τις άσχετες λεπτομέρειες, να ρωτήσω αν είναι τραβηγμένες στην μαρίνα Αλίμου? σε εσενα που προσεχω τις λεπτομερειες ομως, διακρινω καποιο βιτσιο/φετιχ με μαρινες & αποβαθρες [emoji83];;; Sent απο τον πλουσιο εσωτερικο μου κοσμο... Το εννοείς για εμένα ή για τον Γιώργο. Γιατί εκτός από το φετιχ μας με τα Audi μοιραζόμαστε και το φετιχ μας για μαρίνες, απλά δεν συμπίπτουν ποτέ οι ώρες και οι μέρες μας 2
Dimitris_Kon Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Μεγάλε άσε τα φετίχ και τις λοιπές π@π@ριές και φέρε επιτέλους το αυτοκίνητο έδρα να το φωτογραφίσω, μη σου λιώσω το κορμί. Τώρα με τα ταψιά φέρτο και χωρίς άλλη κουβέντα Δημήτρης 3
audidis Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Τώρα χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια (χριστουγεννιάτικα)! Γιάννη αναφέρομαι στο Γιωργο. Δημήτρη μάλλον αναφέρεσαι στο Γιάννη, σωστά? Θα έλεγα σίγουρα ναι, αλλά στα "ταψιά" σε έχασα, τόσα γλυκά λέμε το τελευταίο καιρό... Γενικώς, η κουβέντα έγινε ΚΙΜΑΣ... 1
Dimitris_Kon Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Τώρα χάσαμε τα αυγά και τα πασχάλια (χριστουγεννιάτικα)! Γιάννη αναφέρομαι στο Γιωργο. Δημήτρη μάλλον αναφέρεσαι στο Γιάννη, σωστά? Θα έλεγα σίγουρα ναι, αλλά στα "ταψιά" σε έχασα, τόσα γλυκά λέμε το τελευταίο καιρό... Γενικώς, η κουβέντα έγινε ΚΙΜΑΣ... Αγαπητέ φίλε Στάθη. Ταψιά στην καθομιλουμένη = μεγάλα φρένα που φαίνονται από τις ζάντες Δημήτρης 3
audidis Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 :heat: ρε τι άλλο διαβάσουν τα ματάκια μου... έχω πολύ διάβασμα για αυτήν την audoσχολή!! έτσι μου έρχεται να ρωτήσω για ανάλυση του offside να πάρω εκδίκηση χαχαχα! για 100στή φορά sorry Γιάννη για τα offtopic! (ξανα)σταματώ 2
ianos Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 (edited) :heat: ρε τι άλλο διαβάσουν τα ματάκια μου... έχω πολύ διάβασμα για αυτήν την audoσχολή!! έτσι μου έρχεται να ρωτήσω για ανάλυση του offside να πάρω εκδίκηση χαχαχα! για 100στή φορά sorry Γιάννη για τα offtopic! (ξανα)σταματώ Στάθη μην αγχωνεσαι δεν υπαρχει ουσιαστικό on topic για να χαλασεις. Την πλακα μας κάνουμε ούτως η άλλως οποτε τα παντα ευπροσδεκτα!! Μεγάλε άσε τα φετίχ και τις λοιπές π@π@ριές και φέρε επιτέλους το αυτοκίνητο έδρα να το φωτογραφίσω, μη σου λιώσω το κορμί. Τώρα με τα ταψιά φέρτο και χωρίς άλλη κουβέντα Δημήτρης Yes master!! Τετάρτη 7-9 θα ειμαι εκει! Κοιτά μην εχεις πάλι ρεπό! Δες κι εσυ ρε Γιώργο αν παίζεις γιατί εσενα εχω να σε δω κανά χρόνο! Μόνο ο Freddy με τρώει στη μάπα οταν γκρεμίζεται κανά φούρνος κι έρχομαι! Και δεν φταίει και σε τίποτα το παληκαρι!!! Edited December 12, 2014 by ianos 2
PanA4 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Τετάρτη θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ κύριε Ιανέ! Μαύρα μάτια έχουμε κάνει! 2
ianos Posted December 12, 2014 Author Posted December 12, 2014 (edited) Έσενα θα σε έπαιρνα τηλέφωνο mr Pan επειδη εχω να σε ρωτήσω πολλά!!! Και να με πας και μια βολτα!!! Edited December 12, 2014 by ianos 1
Kavouras Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Αυτό σας λέει κατι;;; το εργοστασιακό πώς είναι?? ΥΓ: αν και είναι πολύ ωραίο οπτικά, νομίζω ότι αν αντί για μεταλλικό δαχτυλίδι, ήταν ντυμμένο με δέρμα, θα ήταν πραγματικά τέλειο...
ianos Posted December 13, 2014 Author Posted December 13, 2014 http://s21. z83/image.jpg Νόμιζα οτι θα ήταν αυτός αλλα έφαγα φόλα. Δεν ειναι άσχημος αλλα δεν κάθησε τοσο καλα οσο περίμενα και μακελεψα και τον δικο μου. Αυτόν ειχα online photo storage 1
Recommended Posts