kostasth Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 καλησπερα εχω s3 του 03,αποτη κοιταξα το συγκεκριμενο σημειο η μια βιδα παιζει δεξια αριστερα.για να αλλαξω την βιδα χρειαζεται να βγει ολο το turbo εξω?δηλ. πρεπει να παρω φλαντζες και για dp και για πολλαπλη εξαγωγης και αν θα εχω καλυτερη αποδοση μετα το περας της εργασιας.ευχαριστω
Moican Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Λογικά θα πρέπει να αλλαχτεί η φλάντζα.Μάλλον θα έχει "καεί", στο συγκεκριμένο σημείο.Και υποθέτω πως ναι, έχεις κάποια απώλεια δύναμης από εκεί.Για να αλλαχτεί, θα πρέπει να βγει το turbo.Με την ευκαιρία, του κάνεις και μια επιθεώρηση.
kostasth Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 thanks moican,βασικα μεσα απο το forum ειδα πως ξεσφηγκουν τα παξιμαδια στο σημειο εκεινο και εβαλα χερι και οντος η μια βιδα παιζει.ειναι αυτη που ειναι πιο κοντα στην πολλαπλη εξαγωγης.εχω 180.000 χλμ! και γενικα δεν εχω παραπονο καθολου απλως αισθανομουν καποια αδυναμια επιταχυνσης μετα το σημειο +0.5 στο μπαρομετρο μεχρι το over.εχω προγραμμα φιλτρο εξατμιση τα βασικα.στον μαστορα τα πηγαινω εγω τα πραγματα και τα βαζει,γιαυτο ρωταω αν πρεπει να παρω και φλαντζα dp και φλαντζα τουρπινας εκει που χανω και φλαντζα πολλαπλης εξαγωγης αν βγει και αυτη.
THE BARBARIAN Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 κοιτά ρωτάς τον μάστορα που θα το πας εάν έχει που πιθανός να μην έχει όποτε πας τα παίρνεις του τα δίνεις και στα τοποθετεί
kostasth Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 εχεις δικιο θα το παω να το δει και θα μου πει τι και πως,απλως το αναφερω για να ξερω πως γινεται η δουλεια και πιο πολυ γιατα λεφτα,γιατι χρειαστει να βγαλει εξω το τουρμπο σημαινει περισσοτερη εργασια + ανταλακτικα.
michpan Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Γνωστό το πρόβλημα.. Να έχεις υπόψιν ότι μπορεί να έχει κοπεί η βίδα οπότε θα χρειαστεί και ειδικό μηχάνημα για να βγει και φυσικά περισσότερα χρήματα και χρόνος.. Φλάντζα και βίδες θα πάρεις από εξουσιοδοτημενο όχι από έξω για να μην σου πω να πας να τα βάλεις κι εκεί γιατί λίγοι κάνουν σωστή δουλειά σε αυτό το κομμάτι. Τρεις απόπειρες είχα κάνει πριν καταλήξω να πάω στην αντιπροσωπεια για να γίνει σωστή δουλειά.. Μιχάλης Sent from my Novo7Fire using Tapatalk HD
kostasth Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 εχεις δικιο μετα συνεργεια εκει εξω.Λες και σε βλεπουν σαν euro!αλλαξα πολλους και εχω βρει ενα οικογενιακο συνεργειο.Τωρα μετα τουρμπο δεν ξερω πως τα παει.το θεμα να εχει κοπει φαινεται πολλυ πιο πιθανο γιατι η βιδα πηγενει αριστερα δεξια δεν μπορω να τη δω εκει που ειναι,τελος παντων μες στην βδομαδα θα ξερω ολο το στορυ και θα δω και την τουρμπινα λογικα.να δουμε με 180.000χλμ ποσο την εχει ακουση!!
Recommended Posts