Χρήστος Dolbi Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Ναι φιλε!! Βασικά θελω κουμπιά και cruise control. Και λογικα εγκέφαλο τιμονιού. Αυτα τα ολίγα!! Σου έστειλα Π. Μ Sent from my iPhone using Tapatalk
ChRiS82 Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 (edited) Με σας που έχω μπλέξει συν τον Γιώργο που απο προσωπικό δυναμόμετρο έχει μεταμορφοθεί σε καθαρός μπρίζας και προσφάτως σε προσωπικό μηχανικό,δεν πρόκειται να ησυχάσω ποτέ. Μπράβο Χρηστάρα,ελπίζω σύντομα να "σας" θαυμάσω και απο κοντά! Edited March 17, 2015 by ChRiS82 1
ianos Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Ναι φιλε!! Βασικά θελω κουμπιά και cruise control. Και λογικα εγκέφαλο τιμονιού. Αυτα τα ολίγα!! Χρήστο αυτό σου λέει κατι;; Εχα δει κι αλλο ένα καμία εβδομαδα πριν στα 120€ ρε γμτ αλλα δεν ήξερα οτι έψαχνες.. http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=111584327514
xristoskor Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Με σας που έχω μπλέξει συν τον Γιώργο που απο προσωπικό δυναμόμετρο έχει μεταμορφοθεί σε καθαρός μπρίζας και προσφάτως σε προσωπικό μηχανικό,δεν πρόκειται να ησυχάσω ποτέ. Μπράβο Χρηστάρα,ελπίζω σύντομα να "σας" θαυμάσω και απο κοντά! Eννοείται συνονόματε αν κατεβείτε προς τα μέρη μας το Πασχα θα γίνει ο ΧΑΜΟΣ...Χαχαχαχα Χρήστο αυτό σου λέει κατι;; Εχα δει κι αλλο ένα καμία εβδομαδα πριν στα 120€ ρε γμτ αλλα δεν ήξερα οτι έψαχνες.. http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=111584327514 Eυχαριστώ φίλε!! Τωρα περιμένω να τελείωσω με τα carbon μεσα και ειναι το επόμενο!! 1
Kavouras Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Ναι φιλε!! Βασικά θελω κουμπιά και cruise control. Και λογικα εγκέφαλο τιμονιού. Αυτα τα ολίγα!!Μετα το setup k04, το s4 bodykit και το φουλ δερμάτινο-ηλεκτρικό σαλονι, νομιζω οτι το πολυλειτουργικο τιμονι δεν ειναι καν βελτιωση. :-P 2
xristoskor Posted March 17, 2015 Author Posted March 17, 2015 Μετα το setup k04, το s4 bodykit και το φουλ δερμάτινο-ηλεκτρικό σαλονι, νομιζω οτι το πολυλειτουργικο τιμονι δεν ειναι καν βελτιωση. :-P Mου κατσει στο λαιμο η μλκια...χαχαχα..Οταν μπλεκουν κωδικοι, συμβατοτητες κουμπακια βαριεμαι οικτρα... 1
Χρήστος Dolbi Posted March 17, 2015 Posted March 17, 2015 Καλύτερα πάντως όταν αγοράσεις κάτι τέτοιο ο κωδικός να τελειώνει σε F .... Ο Q έχει τις ίδιες βέβαια δυνατότητες αλλά μπορεί να υπάρχει θέμα συμβατότητας .... Πάρε τον F που ταιριάζει στα σίγουρα !!!! Sent from my iPhone using Tapatalk 2
xristoskor Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 (edited) Μπήκαν οι 2 προφυλακτήρες απο S4 συν την εξατμιση 76αρα, που γίνεται 2 60αρες με 4 80αρες μπουκες. Τωρα εκκρεμούν τα πλαινα που θα τα βάλω Δευτέρα μιας και δεν προλαβα να πάω να μου τα τοποθετήσουν. Βάζω και 2 φωτός σαπιες μεσα στην μπιχλα ενώ απο Τρίτη που θα του κανω και ενα Γυάλισμα θα βάλω και καμια της προκοπής. Νομιζω πως έδειξε ωραίο χωρις να ειναι κατι το extreme αισθητικά. Όσον αφορά τα carbon ειμαστε στην τελική ευθεία (τρίψιμο να γίνουν λεία εντελώς και βερνικωμα) Edited March 21, 2015 by xristoskor 7
ma4nos Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Πωπω μια κωλαρα!!! [emoji13][emoji13][emoji13] φανταστικό κ πολύ άγριο!! Sent from my iPad using Tapatalk 1
xristoskor Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Χαχαχαχαχα ευχαριστω για το κοπλιμεντο ρε!! 1
George_7 Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Δωσε πονο Χρησταρα! Θα βαψεις με νικελ τον διαχυτη και τον προφυλαχτηρα ή θα το αφησεις ετσι all black?
xristoskor Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Δωσε πονο Χρησταρα! Θα βαψεις με νικελ τον διαχυτη και τον προφυλαχτηρα ή θα το αφησεις ετσι all black? Ευχαριστω φιλε!! Ηταν νικελ και γω τον έβαψα!! Fun του all black!! 1
Kavouras Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Μπήκαν οι 2 προφυλακτήρες απο S4 συν την εξατμιση 76αρα, που γίνεται 2 60αρες με 4 80αρες μπουκες. Τωρα εκκρεμούν τα πλαινα που θα τα βάλω Δευτέρα μιας και δεν προλαβα να πάω να μου τα τοποθετήσουν. Βάζω και 2 φωτός σαπιες μεσα στην μπιχλα ενώ απο Τρίτη που θα του κανω και ενα Γυάλισμα θα βάλω και καμια της προκοπής. Νομιζω πως έδειξε ωραίο χωρις να ειναι κατι το extreme αισθητικά. Όσον αφορά τα carbon ειμαστε στην τελική ευθεία (τρίψιμο να γίνουν λεία εντελώς και βερνικωμα) Αντε να κοιμηθούμε τωρα. Γ@μησε τα!!! 2
PanA4 Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Πανέμορφο αποτέλεσμα,που δείχνει την αγάπη και το μεράκι σου! Μόνο μπράβο!!! 1
ChRiS82 Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Χρηστάρα,μας έφαγες όλους στα άλογα,τώρα μας κάνεις και προσπέραση στην αισθητική; Ε! έχεις ξεφύγει !!! να την χαίρεσαι την κούκλα σου 1
xristoskor Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Σας ευχαριστω παρα παρα πολυ για τα θερμά σας λόγια φιλαράκια μου!! Νομιζω παντως οτι περα απο την τρελα μας τα Β8 δεν ειναι τυχαίο που τα χουμε αγαπήσει όλοι τοσο πολυ... Ειναι ενα αμαξι που μπορει να σου κανει ολα τα χατίρια! Μα ολα! 4
xristoskor Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 (edited) NICE JOB . τα carbon τα φτιαχνεις εσυ? Ευχαριστω φιλε! Τα carbon τα φτιάχνει ο κολλητός μου.. Εγω αρκέστηκα στο να του τα πάω! Χαχαχα Υ.Γ χθες με 5 βαθμούς και μετα το update το αμαξι πήγαινε πολυ δυνατά με όβερ 2 bar σχεδόν και 1.6+ στις 7000. Edited March 22, 2015 by xristoskor 5
Theodore Saba Posted March 22, 2015 Posted March 22, 2015 Το έχω πει εδώ και καιρό............Τα β8 είναι τρελά και τρέλα μαζί ! Και το δικό σου μαζί με κάποιων άλλων φίλων εδώ μέσα, μας έχουν ανάψει φωτιές.... 1
xristoskor Posted March 22, 2015 Author Posted March 22, 2015 Το έχω πει εδώ και καιρό............Τα β8 είναι τρελά και τρέλα μαζί ! Και το δικό σου μαζί με κάποιων άλλων φίλων εδώ μέσα, μας έχουν ανάψει φωτιές.... Ετσι ειναι φιλε!! Θέλω βόλτα! Φιλαρακι για πάρτη σου οτι θες!! 2
Kavouras Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Ευχαριστω φιλε! Τα carbon τα φτιάχνει ο κολλητός μου.. Εγω αρκέστηκα στο να του τα πάω! Χαχαχα Υ.Γ χθες με 5 βαθμούς και μετα το update το αμαξι πήγαινε πολυ δυνατά με όβερ 2 bar σχεδόν και 1.6+ στις 7000. Χρήστο, μας έχεις κάνει "τούρμπο" τις τελευταίες βδομάδες! Μπράβο για το αποτέλεσμα!! Με το καλό να βρεθούμε να του "ρίξω" και μερικούς πυροβολισμούς με την canon.
xristoskor Posted March 23, 2015 Author Posted March 23, 2015 Eυχαριστω Γιωργάρα!!! Εννοείται το κανονίζουμε!! Ξέχασα να αναφέρω ότι από τη μανία μας δεν γλίτωσε και το avcr καθώς αλλάξαμε τον ''άθλιο'' πορτοκαλί φωτισμό των κουμπιών του που ηταν εντελώς αταίριαστος με λευκό 1
ChRiS82 Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Χρήστο,αλήθεια,έχει τίποτα άλλο να κανεις στο αυτοκίνητο; χμμμμ... Νομίζω κυκλοφορούν κάτι ωραίες ζώνες ασφαλείας σε άλλες αποχρώσεις,π.χ. Gun Metal πλεκτού τύπου κλπ. Ρε θα μας τρελάνεις τελείως εσύ; Φτάνει μας έχεις αρρωστήσει!!!!! 1
Kavouras Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Eυχαριστω Γιωργάρα!!! Εννοείται το κανονίζουμε!! Ξέχασα να αναφέρω ότι από τη μανία μας δεν γλίτωσε και το avcr καθώς αλλάξαμε τον ''άθλιο'' πορτοκαλί φωτισμό των κουμπιών του που ηταν εντελώς αταίριαστος με λευκό εδώ βελτίωσες όλο το αμάξι (νομίζω μόνο φτερά και πόρτες μείνανε τώρα ). Το AVC-R θα σου γλίτωνε? Νομίζω ότι πλέον επιβάλλονται αποκαλυπτήρια, όχι απλή φωτογράφιση του αποτελέσματος... 2
Recommended Posts