Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ναι φιλε!! Βασικά θελω κουμπιά και cruise control. Και λογικα εγκέφαλο τιμονιού. Αυτα τα ολίγα!!

Σου έστειλα Π. Μ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted (edited)

Με σας που έχω μπλέξει συν τον Γιώργο που απο προσωπικό δυναμόμετρο έχει μεταμορφοθεί σε καθαρός μπρίζας και προσφάτως

σε προσωπικό μηχανικό,δεν πρόκειται να ησυχάσω ποτέ. :chair:

Μπράβο Χρηστάρα,ελπίζω σύντομα να "σας" θαυμάσω και απο κοντά!

Edited by ChRiS82
  • Like 1
Posted

Ναι φιλε!! Βασικά θελω κουμπιά και cruise control. Και λογικα εγκέφαλο τιμονιού. Αυτα τα ολίγα!!

Χρήστο αυτό σου λέει κατι;;

Εχα δει κι αλλο ένα καμία εβδομαδα πριν στα 120€ ρε γμτ αλλα δεν ήξερα οτι έψαχνες..

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=111584327514

Posted

Με σας που έχω μπλέξει συν τον Γιώργο που απο προσωπικό δυναμόμετρο έχει μεταμορφοθεί σε καθαρός μπρίζας και προσφάτως

σε προσωπικό μηχανικό,δεν πρόκειται να ησυχάσω ποτέ. :chair:

Μπράβο Χρηστάρα,ελπίζω σύντομα να "σας" θαυμάσω και απο κοντά!

:JC_doubleup:  :JC_cheesy:  Eννοείται συνονόματε αν κατεβείτε προς τα μέρη μας το Πασχα θα γίνει ο ΧΑΜΟΣ...Χαχαχαχα

Χρήστο αυτό σου λέει κατι;;

Εχα δει κι αλλο ένα καμία εβδομαδα πριν στα 120€ ρε γμτ αλλα δεν ήξερα οτι έψαχνες..

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=111584327514

Eυχαριστώ φίλε!! Τωρα περιμένω να τελείωσω με τα carbon μεσα και ειναι το επόμενο!! :sCo_hmmthink:

• Like 1
Posted

Μετα το setup k04, το s4 bodykit και το φουλ δερμάτινο-ηλεκτρικό σαλονι, νομιζω οτι το πολυλειτουργικο τιμονι δεν ειναι καν βελτιωση. :-P
  • Like 2
Posted

Μετα το setup k04, το s4 bodykit και το φουλ δερμάτινο-ηλεκτρικό σαλονι, νομιζω οτι το πολυλειτουργικο τιμονι δεν ειναι καν βελτιωση. :-P

Mου κατσει στο λαιμο η μλκια...χαχαχα..Οταν μπλεκουν κωδικοι, συμβατοτητες κουμπακια βαριεμαι οικτρα... :sHa_hehe:

• Like 1
Posted

Καλύτερα πάντως όταν αγοράσεις κάτι τέτοιο ο κωδικός να τελειώνει σε F .... Ο Q έχει τις ίδιες βέβαια δυνατότητες αλλά μπορεί να υπάρχει θέμα συμβατότητας .... Πάρε τον F που ταιριάζει στα σίγουρα !!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like 2
Posted (edited)

Μπήκαν οι 2 προφυλακτήρες απο S4 συν την εξατμιση 76αρα, που γίνεται 2 60αρες με 4 80αρες μπουκες. Τωρα εκκρεμούν τα πλαινα που θα τα βάλω Δευτέρα μιας και δεν προλαβα να πάω να μου τα τοποθετήσουν. Βάζω και 2 φωτός σαπιες μεσα στην μπιχλα ενώ απο Τρίτη που θα του κανω και ενα Γυάλισμα θα βάλω και καμια της προκοπής. Νομιζω πως έδειξε ωραίο χωρις να ειναι κατι το extreme αισθητικά.

Όσον αφορά τα carbon ειμαστε στην τελική ευθεία (τρίψιμο να γίνουν λεία εντελώς και βερνικωμα)

post-16294-0-13260800-1426950901_thumb.jpg

post-16294-0-82901700-1426950920_thumb.jpg

post-16294-0-33119900-1426950936_thumb.jpg

Edited by xristoskor
  • Like 7
Posted

Πωπω μια κωλαρα!!! [emoji13][emoji13][emoji13] φανταστικό κ πολύ άγριο!!

Sent from my iPad using Tapatalk

• Like 1
Posted

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Δωσε πονο Χρησταρα!

Θα βαψεις με νικελ τον διαχυτη και τον προφυλαχτηρα ή θα το αφησεις ετσι all black?

Posted

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ! Δωσε πονο Χρησταρα!

Θα βαψεις με νικελ τον διαχυτη και τον προφυλαχτηρα ή θα το αφησεις ετσι all black?

Ευχαριστω φιλε!! Ηταν νικελ και γω τον έβαψα!! Fun του all black!!

• Like 1
Posted

Μπήκαν οι 2 προφυλακτήρες απο S4 συν την εξατμιση 76αρα, που γίνεται 2 60αρες με 4 80αρες μπουκες. Τωρα εκκρεμούν τα πλαινα που θα τα βάλω Δευτέρα μιας και δεν προλαβα να πάω να μου τα τοποθετήσουν. Βάζω και 2 φωτός σαπιες μεσα στην μπιχλα ενώ απο Τρίτη που θα του κανω και ενα Γυάλισμα θα βάλω και καμια της προκοπής. Νομιζω πως έδειξε ωραίο χωρις να ειναι κατι το extreme αισθητικά.

Όσον αφορά τα carbon ειμαστε στην τελική ευθεία (τρίψιμο να γίνουν λεία εντελώς και βερνικωμα)

Αντε να κοιμηθούμε τωρα. Γ@μησε τα!!!
  • Like 2
Posted

Πανέμορφο αποτέλεσμα,που δείχνει την αγάπη και το μεράκι σου!

Μόνο μπράβο!!!

• Like 1
Posted

Χρηστάρα,μας έφαγες όλους στα άλογα,τώρα μας κάνεις και προσπέραση στην αισθητική;

Ε! έχεις ξεφύγει !!! να την χαίρεσαι την κούκλα σου  :sHa_wink3:

• Like 1
Posted

Σας ευχαριστω παρα παρα πολυ για τα θερμά σας λόγια φιλαράκια μου!! Νομιζω παντως οτι περα απο την τρελα μας τα Β8 δεν ειναι τυχαίο που τα χουμε αγαπήσει όλοι τοσο πολυ... Ειναι ενα αμαξι που μπορει να σου κανει ολα τα χατίρια! Μα ολα!

• Like 4
Posted

NICE JOB . :JC_doubleup:

τα carbon τα φτιαχνεις εσυ? 

Posted (edited)

NICE JOB . :JC_doubleup:

τα carbon τα φτιαχνεις εσυ?

Ευχαριστω φιλε!

Τα carbon τα φτιάχνει ο κολλητός μου.. Εγω αρκέστηκα στο να του τα πάω! Χαχαχα

Υ.Γ χθες με 5 βαθμούς και μετα το update το αμαξι πήγαινε πολυ δυνατά με όβερ 2 bar σχεδόν και 1.6+ στις 7000.

post-16294-0-94170700-1427050903_thumb.jpg

Edited by xristoskor
  • Like 5
Posted

Το έχω πει εδώ και καιρό............Τα β8 είναι τρελά και τρέλα μαζί ! Και το δικό σου μαζί με κάποιων άλλων φίλων εδώ μέσα, μας έχουν ανάψει φωτιές.... :icon_turbo:

• Like 1
Posted

Το έχω πει εδώ και καιρό............Τα β8 είναι τρελά και τρέλα μαζί ! Και το δικό σου μαζί με κάποιων άλλων φίλων εδώ μέσα, μας έχουν ανάψει φωτιές.... :icon_turbo:

Ετσι ειναι φιλε!!

Θέλω βόλτα!

Φιλαρακι για πάρτη σου οτι θες!!

• Like 2
Posted

Ευχαριστω φιλε!

Τα carbon τα φτιάχνει ο κολλητός μου.. Εγω αρκέστηκα στο να του τα πάω! Χαχαχα

Υ.Γ χθες με 5 βαθμούς και μετα το update το αμαξι πήγαινε πολυ δυνατά με όβερ 2 bar σχεδόν και 1.6+ στις 7000.

Χρήστο, μας έχεις κάνει "τούρμπο" τις τελευταίες βδομάδες!

Μπράβο για το αποτέλεσμα!!

Με το καλό να βρεθούμε να του "ρίξω" και μερικούς πυροβολισμούς με την canon. :)

Posted

Eυχαριστω Γιωργάρα!!! Εννοείται το κανονίζουμε!! :sHa_wink3:

Ξέχασα να αναφέρω ότι από τη μανία μας δεν γλίτωσε και το avcr καθώς αλλάξαμε τον ''άθλιο'' πορτοκαλί φωτισμό των κουμπιών του που ηταν εντελώς αταίριαστος με λευκό :sHa_hehe:

post-16294-0-86293600-1427098827_thumb.jpg

post-16294-0-78945400-1427098837_thumb.jpg

• Like 1
Posted

Χρήστο,αλήθεια,έχει τίποτα άλλο να κανεις στο αυτοκίνητο; χμμμμ...

Νομίζω κυκλοφορούν κάτι ωραίες ζώνες ασφαλείας σε άλλες αποχρώσεις,π.χ. Gun Metal πλεκτού τύπου κλπ.

Ρε θα μας τρελάνεις τελείως εσύ; Φτάνει μας έχεις αρρωστήσει!!!!! :chair:

• Like 1
Posted

Eυχαριστω Γιωργάρα!!! Εννοείται το κανονίζουμε!! :sHa_wink3:

Ξέχασα να αναφέρω ότι από τη μανία μας δεν γλίτωσε και το avcr καθώς αλλάξαμε τον ''άθλιο'' πορτοκαλί φωτισμό των κουμπιών του που ηταν εντελώς αταίριαστος με λευκό :sHa_hehe:

εδώ βελτίωσες όλο το αμάξι (νομίζω μόνο φτερά και πόρτες μείνανε τώρα :P ). Το AVC-R θα σου γλίτωνε?

Νομίζω ότι πλέον επιβάλλονται αποκαλυπτήρια, όχι απλή φωτογράφιση του αποτελέσματος...

xtzx9onnfpum8vy9hi7p.gif

• Like 2