Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπερα θα ηθελα μια βοηθεια για τι λυσεις υπαρχουν για βασεις μηχανης πιο σκληρες οπως S4, Rs4, ή καποιες aftermarket για το αμαξι μου το οποιο γραφω στο topic title??

Posted

Του RS4 νομίζω κάνουν στο δικό σου, έχει βγάλει και η 034 motorsport.

Δημήτρης

Posted

Εγω αλλαξα τις δικες μου με αλλες απο rs4 αλλα απο το Β5, οχι το Β7... Αν θελεις οταν γυρισω σπιτι θα σου δωσω κωδικο ανταλλακτικου... 120Ε την μια ειχα παρει... απλα να γνωριζεις οτι θα σου φερουν λιγο τρεμουλο...

Posted

Προτιμησε καποιες απο μεγαλυτερο μοντελο,οπως rs4 πχ.

Αν πας σε aftermarket,ναι μεν θα ειναι καλυτερες αλλα θα αποκτησεις εντονο τρεμουλο που δεν νομιζω να σου αρεσει.

• Like 1
Posted (edited)

B5 RS4 βασεις μηχανης (ιδιος κωδικος δεξια-αριστερα): 

8D0 199 379 AD

Του RS4 B7 δεν μπαινουν στο Β7 20ντ...

Μπροστα (κοντρα βαση) εβαλα την μαμα παλι γιατι εκεινη ειναι που φερνει το περισσοτερο τρεμουλο αν βαλεις πιο σκληρη ή αν δεν τοποθετηθει στην σωστη θεση...

Edited by georgio3gr
Posted

B5 RS4 βασεις μηχανης (ιδιος κωδικος δεξια-αριστερα): 

8D0 199 379 AD

Μπροστα (κοντρα βαση) εβαλα την μαμα παλι γιατι εκεινη ειναι που φερνει το περισσοτερο τρεμουλο αν βαλεις πιο σκληρη ή αν δεν τοποθετηθει στην σωστη θεση...

Τρέμουλο στο δικό μου δεν υπάρχει καθόλου πάντως. Καλύτερες βάσεις είναι η σειρά density line της 034 που είναι ακριβώς ίδιες σε όλα τα κατά το διαμήκη άξονα Α4 πάσης φύσεως (Β6 και Β7)

Δημήτρης

Posted

Καλημερα

Της βρηκα και εγω της 034 motorsport και απο αλλα forum λενε πολυ καλα λογια και δεν εχουν και το υγρο μεσα οπως οι μαμα, μιλαμε για της density με επιλογη street εστι Δημητρη? Και ουτε ειναι και πολυ ακριβες για aftermarket οπως πχ της BFI.

• Like 1
Posted

Ακριβώς! Έχω δοκιμάσει και τις δύο επιλογές, η 034 μακράν..

Δημήτρης

Posted

Ωραια με βλεπω γαι αυτες. Και για snub mount( την κοντρα) λεει για της black forest industries, εσεις ποιας εχετε?

Posted

Παραγγειλα της Black Forest industries snub mount και λογικαθα παραγγειλα βάσεις της 034..

Posted

Όπως είπε ο Γιώργος, τα aftermarket snub mounts φέρνουν τρέμουλο. Δύσκολο να βρεις λύση σε αυτό. Από την άλλη βέβαια περιορίζεται η έντονη κίνηση της μηχανής υπο φορτίο..

Sent from my novo9-Spark using Tapatalk HD