Prince_73 Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Γιώργο το αμάξι γενικά δεν το πολυκυνηγάω λόγω και του παιδιού (ξέρεις εσύ τώρα...νεομπαμπά ) - κατά τα άλλα δεν έχω δει εδώ και ένα χρόνο τώρα "λαχάνιασμα" στο μοτέρ, ίσως γιατί και το επίπεδο αναβάθμισης με το πρόγραμμα δεν είναι τόσο εκτεταμένο...απλά έλεγα αν είναι τόοοσο μεγάλη η διαφορά, ώστε να χώσω τα λεφτά...οπότε να παραγγείλω πολλά σουβλάκια/πίτσες και να φωνάξω όλο το ASC για καταβρόχθιση!! Δημήτρη (dikonou) ευχαριστώ για τις συμβουλές, στο δικό σου αυτοκίνητο λόγω και της εκτεταμένης βελτίωσης, όντως θα χρειαζόταν 1
Dikonou Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Εγώ τα πλεονεκτήματα τα είδα όντας Κ03. Τώρα απλά κάνει την δουλειά του....χάχα
Prince_73 Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 Επειδή ο George βιάζεται....μια γεύση για το τέλος του μήνα... Πωπω, καιρό είχα να κάνω update στο file μου... Up Coming Mod
Kavouras Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Επειδή ο George βιάζεται....μια γεύση για το τέλος του μήνα... Πωπω, καιρό είχα να κάνω update στο file μου... Up Coming Mod foto.jpg ωχωχωχωχωχ........ ΥΓ:εκτός κι αν περιοριστείς μόνο στο budge... 1
Prince_73 Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 δε θα είναι πολύ εκτεταμμένη η "αναβάθμιση"...αλλά δε θα είναι μόνο το badge!!! 2
Prince_73 Posted August 8, 2016 Author Posted August 8, 2016 Μη ρε μηηηηηηηηη δεν μας λυπάστε; :hysterical: τραβάτε και ας κλαίω είσαι και εσύ!!!! 1
Recommended Posts