Jump to content

Recommended Posts

Posted

Την κατέβασα την εφαρμογή αλλά ζητάει bluetooth,δηλαδή πρέπει να έχω bluetooth στο αυτοκίνητο;και τι μπορώ να κάνω με την εφαρμογή;

Καλημέρα παιδιά,

Έτσι ακριβώς είναι Κώστα, ότι σου λέει ο Τάσος - το bluetooth στο αυτοκίνητο δεν έχει σημασία, είναι για τηλεφωνικές κλήσεις, κλπ - εσύ αγοράζεις τον αντάπτορα της Giac που μπαίνει στην obd του αυτοκινήτου, ο οποίος έχει ενσωματωμένο το bluetooth. Από την εφαρμογή του κινητού σου κάνεις αναζήτηση συσκευών, μόλις της βρει την κάνεις link και είσαι έτοιμος να "τρελάνεις" το αμάξι σου!!!! :LaieA_014:

Φαίνεται πολύ ότι έχω κατεβάσει και εγώ 'ΗΔΗ την εφαρμογή??? :sHa_hehe:

• Like 1
Posted

Καλημέρα παιδιά,

Έτσι ακριβώς είναι Κώστα, ότι σου λέει ο Τάσος - το bluetooth στο αυτοκίνητο δεν έχει σημασία, είναι για τηλεφωνικές κλήσεις, κλπ - εσύ αγοράζεις τον αντάπτορα της Giac που μπαίνει στην obd του αυτοκινήτου, ο οποίος έχει ενσωματωμένο το bluetooth. Από την εφαρμογή του κινητού σου κάνεις αναζήτηση συσκευών, μόλις της βρει την κάνεις link και είσαι έτοιμος να "τρελάνεις" το αμάξι σου!!!! :LaieA_014:

Φαίνεται πολύ ότι έχω κατεβάσει και εγώ 'ΗΔΗ την εφαρμογή??? :sHa_hehe:

Πόσο πάει το μαλλί για τον ανταπτορα;να πω επίσης ότι στο δικό μου έχει περαστεί το απλό πρόγραμμα για 95αρα βενζίνη μιας και δεν έχω αλλάξει εξάτμιση.

Posted

Κώστα κανά 100αρι με 120αρι ευρώπουλα να υπολογίζεις από ότι βλέπω - αλλά πιστεύω ότι είτε αντάπτορας, είτε κοντρόλ θα αξίζει τον κόπο να έχεις δυνατότητα εναλλαγής στα προγράμματα....να πας να σου περάσουν και τα files για βενζίνη 100+ οκτανίων.

Posted (edited)

φιλε ξεχασα να σου τονισω κατι οταν πας και τα βαλεις πρωτα ο θεος(προγραμμα-εισαγωγη)εισαγωγη να βαλεις αυτη 

http://www.agautoparts.gr/cts-turbo-mk5-6-tsi-turbo-air-intake-system-clone.html

και οχι αυτη 

http://www.agautoparts.gr/cts-turbo-2.0t-fsi-turbo-air-intake-system-clone-el.html

τον μαφ θα τον αφησεις μεσα στο μαμα maf case δεν θα παρεις την δευτερη εισαγωγη που θα χρειαστει να βγαλεις  τον μαφ και θα τον βαλεις πανω στην εισαγωγη γιατι μετα θα εχεις θεματα και πολυ πιθανον να χρειαζεσαι καλιμπραρισμα του μαφ πραγμα που δεν μπορει να γινει σε κονσερβα προγραμμα .

Edited by tasossline
  • Like 1
Posted

φιλε ξεχασα να σου τονισω κατι οταν πας και τα βαλεις πρωτα ο θεος(προγραμμα-εισαγωγη)εισαγωγη να βαλεις αυτη 

http://www.agautoparts.gr/cts-turbo-mk5-6-tsi-turbo-air-intake-system-clone.html

και οχι αυτη 

http://www.agautoparts.gr/cts-turbo-2.0t-fsi-turbo-air-intake-system-clone-el.html

τον μαφ θα τον αφησεις μεσα στο μαμα maf case δεν θα παρεις την δευτερη εισαγωγη που θα χρειαστει να βγαλεις  τον μαφ και θα τον βαλεις πανω στην εισαγωγη γιατι μετα θα εχεις θεματα και πολυ πιθανον να χρειαζεσαι καλιμπραρισμα του μαφ πραγμα που δεν μπορει να γινει σε κονσερβα προγραμμα .

ωραία η 1η...πόσο να έχει άραγε...? :)

Posted

και οχι αυτη 

Τάσο, ειλικρινά ευχαριστώ για τη βοήθειά σου και τη στήριξη που δίνεις (ξέρεις πολλά από τα μηχανολογικά) - μην ανησυχείς για το σωλήνα εισαγωγής, μου το έχει προτείνει και ο βελτιωτής της Giac αυτό που λες γιατί δουλεύει έτσι καλύτερα και απροβλημάτιστα, άσε που το είχα διαβάσει παλαιότερα και εγώ ότι καλύτερα να αφήσεις τον εργοστασιακό maf για να μην έχεις θέματα με errors στον εγκέφαλο, κλπ.

Από ποιότητα κατασκευής πάντως ο cts είναι άψογος, αν ηχεί και όπως τον άκουσα σε vw στο youtube, ε ρε γλέντια στο δρόμο!!

Posted

να σε καλα φιλε και μην με ευχαριστεις εδω μεσα ειμαστε για να βοηθαει ο ενας τον αλλον δεν ειμαστε για να κραταμε μυστικα ,οσο για τον ηχο θα ακουγεται ωραια απλα να ξες οτι στο διλιτρο ακουγεται ακομα πιο πολυ λογο διαφορετικου και πιο μεγαλου τουρμπο 

Posted

οσο για τον ηχο θα ακουγεται ωραια απλα να ξες οτι στο διλιτρο ακουγεται ακομα πιο πολυ λογο διαφορετικου και πιο μεγαλου τουρμπο 

το ξέρω, αμ δεν το ξέρω, δίλιτρο golf gti είχα πριν τρελαθώ από τη φορολογία που μας επέβαλαν οι νοικοκυραίοι πολιτικοί μας!! :sSa_worried3:

• Like 2
  • 2 weeks later...
Posted

γραψε εντυπωσεις απο το προγραμμα και την εισαγωγη , κατι πηρε το ματι μου οτι τα εβαλες τελικα  :sHa_wink3:

• Like 1
Posted

Καλησπέρα σε όλους,

Όπως με πρόλαβε ο Τάσος παραπάνω, από σήμερα το πρωί το αυτοκίνητο επιτέλους "ξύπνησε" για τα καλά φορώντας το πρόγραμμα της Giac σε συνδυασμό με την εισαγωγή της CTS Turbo. Ο συνδυασμός απλά εκρηκτικός, σε βαθμό που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν πήρες άλλο αυτοκίνητο στην επιστροφή για το σπίτι.  :sSc_eek:

Να ξεκινήσω με το πρόγραμμα: αφού έγινε το logάρισμα για τον απαραίτητο έλεγχο της ECU για τυχόν σφάλματα, κατέβηκαν τα αιτούμενα αρχεία από το server της Giac και κατόπιν φορτώθηκαν "αργά και βασανιστικά" στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Οι επιλογές που έκανα εξ αρχής ήταν εκτός της stock, η pump αλλά και η race για ακόμη πιο επιθετική χρήση με 100+ βενζίνη. Οι εναλλαγές των προγραμμάτων γίνονται μέσω android κινητού και του flashloader της Giac, ο οποίος αν και ακριβός, πιστεύω ότι εξυπηρετεί πολύ και θα γίνει η απόσβεση για την απόκτησή του.

post-16810-0-46944700-1392485462_thumb.jpg post-16810-0-50288300-1392485473_thumb.jpg

Στην εισαγωγή τώρα: πιο bolt on εισαγωγή στο αυτοκίνητο δε θα μπορούσε να υπάρξει - εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, κολάρα σιλικόνης για αντοχή στο χρόνο και ένα φίλτρο-μελωδία στα αυτιά του οδηγού (ωραίος μπάσος ήχος, όχι όμως υπερβολές). Η εισαγωγή αυτή, που χρησιμοποιεί το κουτί με το maf sensor του κατασκευαστή, πρέπει να είναι η πρώτη που μπαίνει σε Α3 όπως είπε ο Άγγελος και δουλεύει άψογα χωρίς τυχόν επιπλοκές/σφάλματα σε σχέση με τον ολόσωμο λαιμό με τη θέση του maf sensor bolt on.

post-16810-0-80255100-1392485525_thumb.jpg  post-16810-0-44970700-1392485538_thumb.jpg

Στο δρόμο τώρα: η ροπή είναι άφθονη, ξεκινά από τις 1600rpm - 1700rpm, γραμμική χωρίς ξεσπάσματα, ενώ όσο πιέζεις, τόσο το αυτοκίνητο δίνει απλόχερα, σε βαθμό που στην αρχή πίστευα ότι στην εκκίνηση "ψαρεύει" το σύστημα διεύθυνσης. Με τη βοήθεια της εισαγωγής η οποία προσφέρει μεγάαααλες ανάσες στον κινητήρα, το αυτοκίνητο αγριεύει απίστευτα και ακόμη δεν έχει γίνει το adaptation!!! Ξεκίνησα στην επιστροφή για το σπίτι με 95ron καύσιμο, δεν άκουσα πυρράκια ούτε για δείγμα, ενώ αργότερα έβαλα 100ron από εταιρικό (και μόνο) πρατήριο ΕΚΟ για να γίνει σωστό adaptation του προγράμματος, αλλά και για καλύτερη προστασία/απόδοση του κινητήρα.

Δεν έχω να πω περισσότερα σαν πρώτη εντύπωση, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από το προϊόν και την ποιοτική και προσεγμένη δουλειά των παιδιών στη Γλυφάδα. Ειδικότερα, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους:

- Άγγελο (πρόσφερε τον καφέ :sHa_hehe: )

- Βασίλη (δούλεψε την εισαγωγή και το πρόγραμμα :LaieA_014: )

- Μιχάλη (φιλική, έμπειρη και ουσιαστικότατη συμμετοχή στο όλο εγχείρημα :JC_doubleup: )

Σειρά παίρνουν τα φρένα, τα οποία πλέον - και όπως φοβόμουν από την αρχή - είναι "λίγα" - 220+ άγρια άτια στο δρόμο, δε σταματούν με ξόβεργες!!!

Έγινε update στην πρώτη σελίδα του παρόντος topic, αλλά και στο garage μου - υπάρχει βέβαια και ηχητικό ντοκουμέντο από την εισαγωγή, ο Άγγελος μπορεί να το δώσει μέσω της ιστοσελίδας του στο facebook φαντάζομαι... :JC_cheesy:

Εις το επανιδείν!

• Like 4
Posted

Καλό φόρετα να ειναι φιλε ,απροβλημάτιστο να ειναι και απο εδώ και στο εξής καλές και γρήγορες βόλτες να έχεις και πάντα με ασφάλεια .τι πιέσεις δουλεύεις και τι αβανς ;έχεις κανένα λογκ να χαζεψουμε λίγο ;το pump τι ρυθμηση ειναι ;

Posted

Καλό φόρετα να ειναι φιλε ,απροβλημάτιστο να ειναι και απο εδώ και στο εξής καλές και γρήγορες βόλτες να έχεις και πάντα με ασφάλεια .τι πιέσεις δουλεύεις και τι αβανς ;έχεις κανένα λογκ να χαζεψουμε λίγο ;το pump τι ρυθμηση ειναι ;

Να είσαι καλά Τάσο, βασικό πράγμα να μην υπάρχουν προβλήματα για ασφαλείς και γρήγορες βόλτες!!

Log δεν έχω να δείξω, πιέσεις πρέπει να είναι σταθερή γύρω στο 1,2bar με over 1,3bar - χαμηλές πιέσεις δλδ όπως ήθελα για αξιοπιστία και ομαλότητα!

Το pump πρόγραμμα είναι το βασικό της giac που δουλεύει με 95αρα και 100αρα βενζίνη - το race δουλεύει με 100+ αλλά όχι σε όλους τους κωδικούς κινητήρα και εγκεφάλου - στο δικό μου δουλεύει απροβλημάτιστα με 100αρα, σε άλλα μοντέλα θέλει βελτιωτικό καυσίμου (οκτάνια).

Posted

μια χαρα τοτε απο θεμα ρυθμησεων οσο για τη πιεση 1,2-1,3 το οβερ θα ειναι και οχι η σταθερη μιας και στο αμαξι μας δεν μπορουμε να δουμε σταθερη 1,2-1,3 γιατι πολυ απλα ειναι μικρο το τουρμπο .καποια στιγμη εαν μπορεις κανε μας ενα λογκ με το race να δουμε τι τιμες διαβαζει και ποσο επιθετικο ειναι 

Posted

Καλορίζικο και απο εδώ δημήτρη,πιστεύω η ομάδα μας δούλεψε αρκετά καλά,και το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό χωρίς σφάλματα ,πυρράκια,κλπ.Αναμένουμε νεότερα σου σύντομα!!

Για οτιδήποτε χρειαστείς στην διάθεση σου!

Την επόμενη φορά σε περιμένουμε για

:LaieA_050:

• Like 1
Posted

Καλορίζικη η αναβάθμιση. Να χαρείς το "νέο" σου αμάξι!

• Like 1
Posted

Καλορίζικο φίλε! Κοίτα να το χαρείς στο έπακρο.

Αν θες για καλύτερη απόδοση μπορείς αργότερα να προσθέσεις και μια εξάτμιση ,για να μη μείνει παραπονεμένη και η εξαγωγή σου!

• Like 1
Posted

Καλορίζικο φίλε! Κοίτα να το χαρείς στο έπακρο.

Αν θες για καλύτερη απόδοση μπορείς αργότερα να προσθέσεις και μια εξάτμιση ,για να μη μείνει παραπονεμένη και η εξαγωγή σου!

Ευχαριστώ! Το καλοκαίρι η εξάτμιση, downpipe 70 ή 76αρι και 200αρι καταλύτη - το τελικό θα αφήσω μάλλον το μαμά προς το παρόν...

• Like 2
Posted

Καλα χλμ να έχεις φιλαρακι!!!

Απο κατανάλωση πως το βλέπεις;;;;

• Like 1
Posted

Καλα χλμ να έχεις φιλαρακι!!! Απο κατανάλωση πως το βλέπεις;;;;

Δυστυχώς δεν το έχω δει ακόμη  :LaieA_058: - χθες που είχε καταπληκτική μέρα, έμεινα σπίτι λόγω του ότι είναι άρρωστος ο μικρός, οπότε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, θα το κάνω μεγάλη βόλτα :LaieA_045:

Να είμαι ειλικρινής δεν περιμένω μεγάλες διαφορές στις καταναλώσεις - το αυτοκίνητο όλο αυτό το διάστημα έδειχνε σαν κάτι να το κρατάει δέσμιο, οπότε πίεζα περισσότερο το γκάζι και πιο ψηλά σε στροφές για να το ανοίξω....τώρα που το όχημα "ελευθερώθηκε" (δεν ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς, αυτοί που έβαλαν πρόγραμμα στο αυτοκίνητό τους, καταλαβαίνουν τι εννοώ) ανεβαίνουν στροφές και ταχύτητα ακούραστα/αβίαστα.

Θα ενημερώσω εν ευ θέτω χρόνο... :thumbsup:

Posted

Δυστυχώς δεν το έχω δει ακόμη  :LaieA_058: - χθες που είχε καταπληκτική μέρα, έμεινα σπίτι λόγω του ότι είναι άρρωστος ο μικρός, οπότε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος, θα το κάνω μεγάλη βόλτα :LaieA_045:

Να είμαι ειλικρινής δεν περιμένω μεγάλες διαφορές στις καταναλώσεις - το αυτοκίνητο όλο αυτό το διάστημα έδειχνε σαν κάτι να το κρατάει δέσμιο, οπότε πίεζα περισσότερο το γκάζι και πιο ψηλά σε στροφές για να το ανοίξω....τώρα που το όχημα "ελευθερώθηκε" (δεν ξέρω πως να το περιγράψω ακριβώς, αυτοί που έβαλαν πρόγραμμα στο αυτοκίνητό τους, καταλαβαίνουν τι εννοώ) ανεβαίνουν στροφές και ταχύτητα ακούραστα/αβίαστα.

Θα ενημερώσω εν ευ θέτω χρόνο... :thumbsup:

Kαλοταξιδο!!

http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/18308-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B8%CE%AF%CE%B1%CF%82-2322014/page-5

Σε περιμενουμε!! :JC_cheesy: 

• Like 1
Posted (edited)

Καλημέρα σε όλους,

Χθες έγινε η κίνηση και για τα φρένα και μετά από ψάξιμο, αναζητήσεις και συμβουλές που πήρα από πολλούς, αποφάσισα να βάλω τα φρένα του S3.

Τα πήρα μεταχείρο σε πάρα πολύ καλή κατάσταση (οπτικά τουλάχιστον) και σε καλή τιμή - οι δίσκοι βέβαια έχουν νύχι και τα τακάκια μισή ζωή και βάλε, οπότε ίσως βάλω και καινούργιους δίσκους-τακάκια, μπροστά-πίσω αφού θα γίνει η τροποποίηση μια και καλή.

Μια παρατήρηση να κάνω σχετικά με το topic των bolt-on φρένων σε A3 8P: αυτά που αγόρασα εγώ έχουν αντίβαρα πίσω, εν αντιθέσει των γραφόμενων του Γιώργου (kavouras). Οι δαγκάνες είναι original, έχουν τα ανάγλυφα της audi και τα serial numbers, είναι μαύρες κατά τα 2/3 και γκρι κατά το υπόλοιπο 1/3 και τα αυτάκια/σήματα S3.

post-16810-0-90139100-1392967187_thumb.jpeg

Αύριο θα πάω στο φρενά μου να τα δει, να τα ελέγξει και να τα "σενιάρει" προκειμένου να τοποθετηθούν στο αυτοκίνητο την άλλη βδομάδα.

Κάθε σχόλιο/παρατήρηση όχι μόνο δεκτή, αλλά και αναγκαία!

Edited by Prince_73
  • Like 2
Posted

Καλορίζικα!! Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να βλέπεις ανθρώπους να κάνουν ολοκληρωμένες βελτιώσεις στα αυτοκίνητά τους!! Πραγματικά χαίρομαι να βλέπω τέτοιες προσθήκες!! Θα δεις τεράστια διαφορά στην απόδοση των φρένων και εάν μπεις στην διαδικασία να πάρεις κανούριο σετ δισκόπλακες και τακάκια, καλό θα ήταν να τα στρώσεις με υπομονή για 500 χλμ ώστε να γλυτώσεις στο μέλλον σφυρίγματα και να έχεις το μέγιστο της απόδοσής τους!!

• Like 1