Azurius Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Για τους φίλους που έχουν όρεξη και μεράκι να ασχοληθούν σας παραθέτω μετά απο μελέτη και έρευνα στην ΕLM Corp καθώς και στην electroschematics τα παρακάτω σχέδια για να φτιάξετε το δικό σας OBD καλώδιο μαζί με την πλακετίτσα του. Όλα είναι σε PDF, και όποιος χρειαστεί παραπάνω πληροφορία, εδώ είμαι. Πηγές; http://www.electroschematics.com/ ΕLM Electronics elm327_component_layout.pdf elm327_pcb_reverse.pdf elm327_pcb_top.pdf elm327_schematic.pdf 1
Giannis20vt Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Ωραιος, τι μου θυμησες τωρα. Πριν απο πολλά χρονια κοντα λιγο μετα το 2000 μετα απο πολύ ψαξιμο ειχα φτιαξει το δικο μου VAG COM καλωδιο με το τοτε 3.11 προγραμμα της Ross-tech. Ειναι καλη ασχολια, αλλά το να βρεις το βυσμα της θυρας ηταν το δυσκολο. Αν καποιος ασχοληθει εχω μερικές ακομα απο τοτε στην αποθηκη μου. 1
Azurius Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 (edited) Ωραιος, τι μου θυμησες τωρα. Πριν απο πολλά χρονια κοντα λιγο μετα το 2000 μετα απο πολύ ψαξιμο ειχα φτιαξει το δικο μου VAG COM καλωδιο με το τοτε 3.11 προγραμμα της Ross-tech. Ειναι καλη ασχολια, αλλά το να βρεις το βυσμα της θυρας ηταν το δυσκολο. Αν καποιος ασχοληθει εχω μερικές ακομα απο τοτε στην αποθηκη μου. H απλά παραγγέλνουν το παρακάτω: http://www.ebay.com/itm/OBDII-OBD2-J1962-16-PIN-SOLDERABLE-DIAGNOSTIC-PLUG-CASING-/321364445016?pt=UK_Diagnostic_Tools_Equipment&hash=item4ad2d04758 Ή ακόμα πιο φθηνά: http://www.ebay.com/itm/16Pin-OBDII-Connector-Male-16-Pin-OBD2-Adaptor-interface-Case-Cover-/130981263610?pt=Motors_Automotive_Tools&hash=item1e7f1778fa&vxp=mtr Edited April 2, 2014 by Azurius
Azurius Posted April 2, 2014 Author Posted April 2, 2014 τοτε δεν υπηρχε το ebay.... Το λέω για περίπτωση που κάποιος ντρέπεται να σου ζητήσει, ή σε περίπτωση που ασχοληθούν πολλοί και τελειώσουν αυτά που έχεις.
johnaras Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Δηλαδη να φερω νετμπουκ στην συναντηση μπας και περασω το vag com Εχω και ενα παλιο καλωδιο μπορουμε να καταλαβουμε αν ειναι λειτουργικο;
Giannis20vt Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 (edited) Δηλαδη να φερω νετμπουκ στην συναντηση μπας και περασω το vag com Εχω και ενα παλιο καλωδιο μπορουμε να καταλαβουμε αν ειναι λειτουργικο; Το θεμα ειναι να ξερεις ποιας version ειναι το καλωδιο, θα λειτουργησει σε παλαιοτερης απο της δικής του, μαλλον θα κλειδωσει σε νεοτερη του. Edited April 3, 2014 by Giannis20vt
johnaras Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Το θεμα ειναι να ξερεις ποιας version ειναι το καλωδιο, θα λειτουργησει σε παλαιοτερης απο της δικής του, μαλλον θα κλειδωσει σε νεοτερη του. 409 αν θυμαμε καλα.... δεν με πειραζει να ειναι και παλιοτερη απλα δεν ξερω αν υπαρχει θεμα που το νετμπουκ που εχω ειναι 7αρια θα τα φερω μαζι να δω αμα βρουμε καποια ακρη
Giannis20vt Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 409 αν θυμαμε καλα.... δεν με πειραζει να ειναι και παλιοτερη απλα δεν ξερω αν υπαρχει θεμα που το νετμπουκ που εχω ειναι 7αρια θα τα φερω μαζι να δω αμα βρουμε καποια ακρη VAG COM 409 και vista, ή 7αρια και 8αρια δεν γνωριζω πως θα συνεργαστουν.
Recommended Posts