audidis Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Επίσης τσέκαρε και εδώ https://www.dynamicsounds.co.uk/audi-steering-wheel-interface-adaptors.html 1
Dikonou Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 Bose δεν έχω αλλα και πάλι ευχαριστώ πολυ για την ενημέρωση!!!!
audidis Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Bose δεν έχω αλλα και πάλι ευχαριστώ πολυ για την ενημέρωση!!!! Άμα δεν έχεις bose τότε, είσαι κομπλέ Δημήτρη 1
Prince_73 Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 @Dikonou Δημήτρη σου έχω γράψει πρόσφατα (τότε με τη φασαρία με την αλλαγή των τιμονιών) ποιόν αντάπτορα να αγοράσεις, αλλά καλύτερα να πας σε εγκαταστάτη ηχοσυστημάτων/ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων αν δεν κατέχεις τέτοιες συνδεσμολογίες.....δεν είναι και τόσο απλό! 1
Dikonou Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 (edited) Μωρε το ξαναείδα το ποστ ψάχνοντας αλλα με τρόμαξε το παιδί που μου πέρασε το kenwood λέγοντας μου ότι ειναι κάμποσοι ανταπτορες και δεν ξέρει και αυτός ποιος ακριβώς ειναι. Σας ευχαριστώ πολυ παιδιά για τις πληροφορίες! Edited February 8, 2017 by Dikonou 1
Audzig Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Βάλε καμία φωτό με τις καινούργιες τις ζάντες τώρα....άσε το kenwwod... 1
Dikonou Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 Μόλις έρθουν αμέσως, τωρα προτεραιότητα έχει βάψιμο καπό και κερωμα. 2
PanA4 Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Μόλις έρθουν αμέσως, τωρα προτεραιότητα έχει βάψιμο καπό και κερωμα. Μου αρέσει που το προσέχεις σε όλους τους τομείς! 1
Dikonou Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 Ναι ρε συ όταν έρθει η ώρα να το πουλήσω ( μακριά απο εμάς, αλλα δεν ξέρεις πως η ζωή τα φέρνει ) ο επόμενος θα μου ανάβει κεριά και θα πίνει είς υγεία το κορόιδο.......ξέρω ξέρω χαχαχαχαχα 2
audidis Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Μόλις έρθουν αμέσως, τωρα προτεραιότητα έχει βάψιμο καπό και κερωμα. Για κέρωμα και μπαντονέτα ξέρεις ποιον θα φωνάξεις... ένας είναι ο ειδικός.. 1
Prince_73 Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Να ξέρεις πάντως ότι έχουμε το ίδιο ουσιαστικά ηχοσύστημα, γιαυτό σου λέω για τον ανταπτορα...δίκη σου η απόφαση! 1
Dikonou Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 Μαζί σου πρίγκηπα αλλα εδώ ότι παραγγείλεις το χρεώθηκε δεν έχει επιστροφή.
Audzig Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Μπράβο ρε Μητσο που το χεις πένα σε όλους τους τομείς....το καπό γιατί το βάφεις;;; 1
Dikonou Posted February 8, 2017 Author Posted February 8, 2017 Χαλίκια και για μια μλκσμνη που πέρασε την τσάντα της δυο χρόνια πριν πάνω απο το αριστερό φανάρι και άφησε καλό σημάδι.
xristoskor Posted February 8, 2017 Posted February 8, 2017 Μια απο τα ιδια Δημητρη. Ευτυχως δεν μου εχει τυχει σε μεγαλη επιφανεια αλλα στις πορτες εχω βαρεθει να φτιαχνω γρατζουνιες, λακουβακια που τα ανακαλυπτω οταν το πλενω και απορω που διαολο γινονται (εχω γκαραζ). Οι τσαντες, τα μπουφαν κτλ μπορουν να κανουν ζημια.. 1
Audzig Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Χαλίκια και για μια μλκσμνη που πέρασε την τσάντα της δυο χρόνια πριν πάνω απο το αριστερό φανάρι και άφησε καλό σημάδι. Μηπως πηγε να περασει απο μπροστα και εριξε κανα φτερνισμα η forge και προσγειωθηκε η καημενη πανω στο καπο....λεω εγω τωρα... 1
Prince_73 Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Πάντως μιας και θα βάψεις καπό, δεν αλλάζεις και προφυλακτήρα με γρίλια αλά RS3 να τελειώνεις??? αφού εκεί την πας τη δουλειά... Και που είσαι, όταν είναι να το πουλήσεις να μας το πεις έτσι??? 1
Dikonou Posted February 9, 2017 Author Posted February 9, 2017 (edited) Νομίζεις δεν το σκέφτηκα; αλλα λεω άσε ΟΕΜ look για 18αρι. Χαχαχαχαχαχα Edited February 9, 2017 by Dikonou
Prince_73 Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Νομίζεις δεν το σκέφτηκα; αλλα λεω άσε ΟΕΜ look για 18αρι. Χαχαχαχαχαχα εγώ πάντως το έκανα μούρη RS look, μαύρη γυαλιστερή κυψελωτή μάσκα με τα απαραίτητα σηματάκια...αλλάχθηκαν και τα προστατευτικά των προβολέων ομίχλης με μαύρα γυαλιστερά OEM πλαστικά και το αποτέλεσμα είναι πολύ ικανοποιητικό... θέλω να ξηλώσω τώρα το οπίσθιο 1.8Τ και να αντικατασταθεί με σήμα RS και εκεί (όχι RS3, σκέτο RS) και είμαι κομπλέ (λέμε τώρα)... 1
audidis Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 θέλω να ξηλώσω τώρα το οπίσθιο 1.8Τ και να αντικατασταθεί με σήμα RS και εκεί (όχι RS3, σκέτο RS) και είμαι κομπλέ (λέμε τώρα)... Δηλαδή από ότι κατάλαβα, κάνεις ολική μετατροπή σε Focus.... Να αλλάξετε club κύριε 2
Prince_73 Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Το παίζω δίπορτο ρε μπαγάσα!!! Λες να αλλάξω και τα 4 δακτυλίδια με μπλε οβάλ badge??? 1
audidis Posted February 9, 2017 Posted February 9, 2017 Το παίζω δίπορτο ρε μπαγάσα!!! Λες να αλλάξω και τα 4 δακτυλίδια με μπλε οβάλ badge??? Σου κάνω απλό like γιατί θα πλατιάσω (ως γνωστόν) και θα το κάνω το θέμα του dikonou ότι να' ναι...
Dikonou Posted February 13, 2017 Author Posted February 13, 2017 Τι σας λέει σαν ιδέα; http://www.xenonz.co.uk/store/p274/AUDI_A3_%2F_S3_2009_-_2012_to_RS3_front_bumper_conversion.html 1
Recommended Posts