Prince_73 Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Δημήτρη, το ότι άντεξε το φούρνο δε σημαίνει ότι θα αντέξει τις περιβαλλοντικές και λοιπές κακουχίες που θα υποβληθεί έξω στο δρόμο...δε ξέρω στη θέση σου αν θα το τοποθετούσα στο αμάξι μου, όπως και δεν τοποθέτησα το front spoiler που είχα αγοράσει για το δικό μου το '14.
Dikonou Posted March 28, 2017 Author Posted March 28, 2017 Θα δούμε ρε συ....εάν δεν αντέξει δεν άντεξε...μια δοκιμή θα την κάνω.
escape_A3 Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 (edited) Με τα εσωτερικά διακοσμητικά.......ρε όχι σκέτο το πλαστικό....6 κομματια εσωτερικά όχι solid αλλά κυψελωτα.Κομπλέ σου λέω και εγώ 190€...τώρα θα με βάλεις να πάω να κοιτάξω τον δικό μου, εάν έχει τα εσωτερικά κομμάτια (τρόπος του λέγειν)Χθες έψαξα στο eBay για διάχυτη s-line αλλά δεν βρήκα, όπως πριν 4 χρόνια που γινόταν χαμός....πολύ περίεργο. Έψαξα και τα παλιά μου email και τον λογαριασμό στο eBay, για να βρω την παραγγελία από ποιον τον είχα αγοράσει, αλλά έχουν σβηστεί. edit: Ορίστε.... 160 € με σταλτικα γνήσιος κομπλέ....λάθος...μισό να βρω αλλον edit 2: για Dikonou...λοιπόν... μετά από αρκετό ψάξιμο και χθες και τώρα, συμπεραίνω ότι πλέον δεν βρίσκεται εύκολα καινούριος, κομπλέ και γνήσιος διάχυτης s-line, γενικότερα στο νετ (σε καλή τιμή εννοείται όπως πριν 4 χρόνια). Σε ξένο φόρουμ σε ποστ του 2014 έλεγαν ότι (από τότε) δεν τον έβρισκαν στο eBay ή σε αλλά e-shops Πιο εύκολα βρίσκεις ολόκληρο προφυλακτήρα (με τον sline διάχυτη) στην ίδια τιμη Edited March 28, 2017 by escape_A3 1
Audzig Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Δημήτρη, το ότι άντεξε το φούρνο δε σημαίνει ότι θα αντέξει τις περιβαλλοντικές και λοιπές κακουχίες που θα υποβληθεί έξω στο δρόμο...δε ξέρω στη θέση σου αν θα το τοποθετούσα στο αμάξι μου, όπως και δεν τοποθέτησα το front spoiler που είχα αγοράσει για το δικό μου το '14. Θα δούμε ρε συ....εάν δεν αντέξει δεν άντεξε...μια δοκιμή θα την κάνω. Η αληθεια ειναι οτι ο πισω διαχυτης ταλαιπωρειται πολυ λιγοτερο απο το μπροστινο σποιλερ.... Οποτε καλα εκανες και δεν το εβαλες πριγκηπα και καλα θα κανεις και θα το βαλεις Μητσο... 4
Prince_73 Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Τι έχεις να χάσεις??? μια δοκιμή θα δείξει!!! Απλά να μη χρειαστεί να βγάλεις τον πίσω προφυλακτήρα από τη θέση του...έχω κάποια ευαισθησία στα...ξηλώματα!!
escape_A3 Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Βρήκα το μαγαζί κατά τύχη στο ψάξιμο (που είχα πάρει και τον δικό μου) Από αυτόν είχα πάρει πολλά (διάχυτη, αλουμινίου πεταλιέρες, νίκελ απολήξεις εξάτμισης, όλα γνήσια) Στείλε mail ρωτα εάν πουλάει πια...δε χάνεις τίποτα http://www.ebay.de/itm/Original-Audi-S-Line-Heckdiffusor-Diffusor-Spoiler-A3-S3-8P-Sportback-2Rohr-/130747857102
Prince_73 Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 Βρήκα το μαγαζί κατά τύχη στο ψάξιμο (που είχα πάρει και τον δικό μου) Από αυτόν είχα πάρει πολλά (διάχυτη, αλουμινίου πεταλιέρες, νίκελ απολήξεις εξάτμισης, όλα γνήσια) Στείλε mail ρωτα εάν πουλάει πια...δε χάνεις τίποτα http://www.ebay.de/itm/Original-Audi-S-Line-Heckdiffusor-Diffusor-Spoiler-A3-S3-8P-Sportback-2Rohr-/130747857102 και εσύ από αυτόν?? είναι από τους καλύτερους στο ebay με oem ανταλλακτικά....και τα xenon headlights πριν από μερικές βδομάδες, από εκεί τα κοιτάγαμε με το Δημήτρη!
escape_A3 Posted March 28, 2017 Posted March 28, 2017 και εσύ από αυτόν?? είναι από τους καλύτερους στο ebay με oem ανταλλακτικά....και τα xenon headlights πριν από μερικές βδομάδες, από εκεί τα κοιτάγαμε με το Δημήτρη! Από το 2010 αγόραζα αρκετά πράγματα απ´αυτον, αλλά σε μερικά που πουλάει είναι φαρμακείο (όσο και αντιπροσωπεία)
Fkon Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Βρήκα το μαγαζί κατά τύχη στο ψάξιμο (που είχα πάρει και τον δικό μου) Από αυτόν είχα πάρει πολλά (διάχυτη, αλουμινίου πεταλιέρες, νίκελ απολήξεις εξάτμισης, όλα γνήσια) Στείλε mail ρωτα εάν πουλάει πια...δε χάνεις τίποτα http://www.ebay.de/itm/Original-Audi-S-Line-Heckdiffusor-Diffusor-Spoiler-A3-S3-8P-Sportback-2Rohr-/130747857102 παιδια αυτος σε τιμες κοπαναει πιο πολυ και απο την αντιπροσωπεια.....πολυ ακριβος και με τα μεταφορικα σιγουρα δεν συμφερει!!!
Prince_73 Posted March 29, 2017 Posted March 29, 2017 Ο συγκεκριμένος εμπορεύεται γνήσια ανταλλακτικά και ορισμένες φορές ναι, ειναι εφάμιλλος τιμών αντιπροσωπείας! Να ξέρεις όμως ότι μπορείς να βρεις εκεί πολλα αξεσουάρ/ανταλλακτικά που η αντιπροσωπεία τα έχει διακόψει/αντικαταστήσει με άλλα, όμως εσυ ζητάς το συγκεκριμένο προϊον! 1
Dikonou Posted April 5, 2017 Author Posted April 5, 2017 Όλα ΟΚ και με την αεροτομή ..... όποτε απλά περιμένω ημερομηνία παράδοσης. 2
Dikonou Posted April 27, 2017 Author Posted April 27, 2017 Για τα φανάρια την γρίλια μάσκας και τις γρίλιες στα προβολακια. 2
Kavouras Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 (edited) Για τα φανάρια την γρίλια μάσκας και τις γρίλιες στα προβολακια. Παρακαλώ όπως άμεσα ανεβάσετε περισσότερες φωτογραφίες και πρώτες εντυπώσεις, ώστε να αποφύγετε πιθανό warning και "κράτημα μούτρων". Ευχαριστώ. Edited April 27, 2017 by Kavouras 2
Dikonou Posted April 27, 2017 Author Posted April 27, 2017 (edited) Αύριο θα περαστούν όλα επάνω Γιώργο σήμερα έγινε ένας πανικός στο συνεργείο απο κόσμο. Δυο έκτακτα με ταξιδιώτες που με πήγανε πίσω γενικά στο χρονοδιάγραμμα. Πάντως έγινε η πρόβα του αεροδιαχυτη, πιθανότατα να έχει βαφτεί ήδη και αύριο εάν ειναι δυνατόν θα περαστεί μαζί με το υπόλοιπο εξωτερικό πακέτο. Ελπίζω να ειναι όπως το περιμένω και όχι καγκουρικο.... Α! Αλλάχθηκε και ο " καθρέφτης" στο μοτέρ γιατί με την παλαιότερη αλλαγή τεντωτηρα.....κάπου δάκρυζε. Καινούργια πλάκα και κόλλα απο την αρχή. Edited April 27, 2017 by Dikonou 1
Kavouras Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Αύριο θα περαστούν όλα επάνω Γιώργο σήμερα έγινε ένας πανικός στο συνεργείο απο κόσμο. Δυο έκτακτα με ταξιδιώτες που με πήγανε πίσω γενικά στο χρονοδιάγραμμα. Πάντως έγινε η πρόβα του αεροδιαχυτη, πιθανότατα να έχει βαφτεί ήδη και αύριο εάν ειναι δυνατόν θα περαστεί μαζί με το υπόλοιπο εξωτερικό πακέτο. Ελπίζω να ειναι όπως το περιμένω και όχι καγκουρικο.... Α! Αλλάχθηκε και ο " καθρέφτης" στο μοτέρ γιατί με την παλαιότερη αλλαγή τεντωτηρα.....κάπου δάκρυζε. Καινούργια πλάκα και κόλλα απο την αρχή. τσάμπα? 1
Dikonou Posted April 27, 2017 Author Posted April 27, 2017 (edited) Μπα θα το θελες! Edited April 27, 2017 by Dikonou 1
escape_A3 Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Μην ξεχάσεις να βάψεις την τραβερσα μπροστά (με κάποιο σπρέι) στα σημεία που θα υπολογίσεις ότι θα φαίνεται μέσω της γρίλιας! Εγώ δεν το υπολόγισα και την άλλη βδομάδα που θα κατέβει ο προφυλακτήρας για να μπει fmi, θα την βάψω, καθώς επίσης και το σκληρό αφρολέξ, που βρίσκεται στο ύψος της πινακίδας. Έχω 2-3 ερωτήσεις, αλλά για να μην χαλάω το τοπικ θα σου pm 1
escape_A3 Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 το αφρολέξ δε χρειάζεται βάψιμο...Εμένα ψιλοφαίνεται γκρι και θα το βάψω! Αφού θα βγει ούτως ή άλλως ο προφυλακτήρας, δε χάνω τίποτα
escape_A3 Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 (edited) IMG_0659.JPG IMG_0658.JPG Βρε...είπαμε να βάψεις 2 μικρά σημεία, προς τις κούρμπες της τραβερσας...χαχαχαχα...(μου ήρθε στο μυαλό μια παροιμία, αλλά δεν θα την πω) Σε δεύτερο χρόνο, ασφάλισε το πλαίσιο της πινακίδας με tierup, γιατί είναι ευαίσθητα τα κλιπσακια που εχει Edited April 28, 2017 by escape_A3 1
Recommended Posts