Jump to content

Recommended Posts

Posted

Δημήτρη, το ότι άντεξε το φούρνο δε σημαίνει ότι θα αντέξει τις περιβαλλοντικές και λοιπές κακουχίες που θα υποβληθεί έξω στο δρόμο...δε ξέρω στη θέση σου αν θα το τοποθετούσα στο αμάξι μου, όπως και δεν τοποθέτησα το front spoiler που είχα αγοράσει για το δικό μου το '14.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Θα δούμε ρε συ....εάν δεν αντέξει δεν άντεξε...μια δοκιμή θα την κάνω.

Posted (edited)

Με τα εσωτερικά διακοσμητικά.......ρε όχι σκέτο το πλαστικό....6 κομματια εσωτερικά όχι solid αλλά κυψελωτα.

Κομπλέ σου λέω και εγώ 190€...τώρα θα με βάλεις να πάω να κοιτάξω τον δικό μου, εάν έχει τα εσωτερικά κομμάτια (τρόπος του λέγειν)

Χθες έψαξα στο eBay για διάχυτη s-line αλλά δεν βρήκα, όπως πριν 4 χρόνια που γινόταν χαμός....πολύ περίεργο. Έψαξα και τα παλιά μου email και τον λογαριασμό στο eBay, για να βρω την παραγγελία από ποιον τον είχα αγοράσει, αλλά έχουν σβηστεί.

edit: Ορίστε.... 160 € με σταλτικα γνήσιος κομπλέ....λάθος...μισό να βρω αλλον

edit 2: για Dikonou...λοιπόν... μετά από αρκετό ψάξιμο και χθες και τώρα, συμπεραίνω ότι πλέον δεν βρίσκεται εύκολα καινούριος, κομπλέ και γνήσιος διάχυτης s-line, γενικότερα στο νετ (σε καλή τιμή εννοείται όπως πριν 4 χρόνια). Σε ξένο φόρουμ σε ποστ του 2014 έλεγαν ότι (από τότε) δεν τον έβρισκαν στο eBay ή σε αλλά e-shops

Πιο εύκολα βρίσκεις ολόκληρο προφυλακτήρα (με τον sline διάχυτη) στην ίδια τιμη

Edited by escape_A3
  • Like 1
Posted

Δημήτρη, το ότι άντεξε το φούρνο δε σημαίνει ότι θα αντέξει τις περιβαλλοντικές και λοιπές κακουχίες που θα υποβληθεί έξω στο δρόμο...δε ξέρω στη θέση σου αν θα το τοποθετούσα στο αμάξι μου, όπως και δεν τοποθέτησα το front spoiler που είχα αγοράσει για το δικό μου το '14.

Θα δούμε ρε συ....εάν δεν αντέξει δεν άντεξε...μια δοκιμή θα την κάνω.

Η αληθεια ειναι οτι ο πισω διαχυτης ταλαιπωρειται πολυ λιγοτερο απο το μπροστινο σποιλερ....

Οποτε καλα εκανες και δεν το εβαλες πριγκηπα και καλα θα κανεις και θα το βαλεις Μητσο... :sHa_wink3:

• Like 4
Posted

Τι έχεις να χάσεις??? μια δοκιμή θα δείξει!!!

Απλά να μη χρειαστεί να βγάλεις τον πίσω προφυλακτήρα από τη θέση του...έχω κάποια ευαισθησία στα...ξηλώματα!! :sHa_wink3:

Posted

Βρήκα το μαγαζί κατά τύχη στο ψάξιμο (που είχα πάρει και τον δικό μου)

Από αυτόν είχα πάρει πολλά (διάχυτη, αλουμινίου πεταλιέρες, νίκελ απολήξεις εξάτμισης, όλα γνήσια)

Στείλε mail ρωτα εάν πουλάει πια...δε χάνεις τίποτα

http://www.ebay.de/itm/Original-Audi-S-Line-Heckdiffusor-Diffusor-Spoiler-A3-S3-8P-Sportback-2Rohr-/130747857102

Posted

Από αυτόν είχα πάρει πολλά (διάχυτη, αλουμινίου πεταλιέρες, νίκελ απολήξεις εξάτμισης, όλα γνήσια)

http://www.ebay.de/itm/Original-Audi-S-Line-Heckdiffusor-Diffusor-Spoiler-A3-S3-8P-Sportback-2Rohr-/130747857102

και εσύ από αυτόν?? είναι από τους καλύτερους στο ebay με oem ανταλλακτικά....και τα xenon headlights πριν από μερικές βδομάδες, από εκεί τα κοιτάγαμε με το Δημήτρη!

Posted

και εσύ από αυτόν?? είναι από τους καλύτερους στο ebay με oem ανταλλακτικά....και τα xenon headlights πριν από μερικές βδομάδες, από εκεί τα κοιτάγαμε με το Δημήτρη!

Από το 2010 αγόραζα αρκετά πράγματα απ´αυτον, αλλά σε μερικά που πουλάει είναι φαρμακείο (όσο και αντιπροσωπεία)

Posted

παιδια αυτος σε τιμες κοπαναει πιο πολυ και απο την αντιπροσωπεια.....πολυ ακριβος και με τα μεταφορικα σιγουρα δεν συμφερει!!!

Posted

Ο συγκεκριμένος εμπορεύεται γνήσια ανταλλακτικά και ορισμένες φορές ναι, ειναι εφάμιλλος τιμών αντιπροσωπείας!

Να ξέρεις όμως ότι μπορείς να βρεις εκεί πολλα αξεσουάρ/ανταλλακτικά που η αντιπροσωπεία τα έχει διακόψει/αντικαταστήσει με άλλα, όμως εσυ ζητάς το συγκεκριμένο προϊον!

• Like 1
Posted

Όλα ΟΚ και με την αεροτομή ..... όποτε απλά περιμένω ημερομηνία παράδοσης.

• Like 2
  • 3 weeks later...
Posted

Για τα φανάρια την γρίλια μάσκας και τις γρίλιες στα προβολακια.

• Like 2
Posted (edited)

Για τα φανάρια την γρίλια μάσκας και τις γρίλιες στα προβολακια.

Παρακαλώ όπως άμεσα ανεβάσετε περισσότερες φωτογραφίες και πρώτες εντυπώσεις, ώστε να αποφύγετε πιθανό warning και "κράτημα μούτρων".

Ευχαριστώ.

Edited by Kavouras
  • Like 2
Posted (edited)

Αύριο θα περαστούν όλα επάνω Γιώργο σήμερα έγινε ένας πανικός στο συνεργείο απο κόσμο. Δυο έκτακτα με ταξιδιώτες που με πήγανε πίσω γενικά στο χρονοδιάγραμμα. Πάντως έγινε η πρόβα του αεροδιαχυτη, πιθανότατα να έχει βαφτεί ήδη και αύριο εάν ειναι δυνατόν θα περαστεί μαζί με το υπόλοιπο εξωτερικό πακέτο.

Ελπίζω να ειναι όπως το περιμένω και όχι καγκουρικο....

Α! Αλλάχθηκε και ο " καθρέφτης" στο μοτέρ γιατί με την παλαιότερη αλλαγή τεντωτηρα.....κάπου δάκρυζε.

Καινούργια πλάκα και κόλλα απο την αρχή.

Edited by Dikonou
  • Like 1
Posted

Αύριο θα περαστούν όλα επάνω Γιώργο σήμερα έγινε ένας πανικός στο συνεργείο απο κόσμο. Δυο έκτακτα με ταξιδιώτες που με πήγανε πίσω γενικά στο χρονοδιάγραμμα. Πάντως έγινε η πρόβα του αεροδιαχυτη, πιθανότατα να έχει βαφτεί ήδη και αύριο εάν ειναι δυνατόν θα περαστεί μαζί με το υπόλοιπο εξωτερικό πακέτο.

Ελπίζω να ειναι όπως το περιμένω και όχι καγκουρικο....

Α! Αλλάχθηκε και ο " καθρέφτης" στο μοτέρ γιατί με την παλαιότερη αλλαγή τεντωτηρα.....κάπου δάκρυζε.

Καινούργια πλάκα και κόλλα απο την αρχή.

τσάμπα? :)

• Like 1
Posted

Μην ξεχάσεις να βάψεις την τραβερσα μπροστά (με κάποιο σπρέι) στα σημεία που θα υπολογίσεις ότι θα φαίνεται μέσω της γρίλιας!

Εγώ δεν το υπολόγισα και την άλλη βδομάδα που θα κατέβει ο προφυλακτήρας για να μπει fmi, θα την βάψω, καθώς επίσης και το σκληρό αφρολέξ, που βρίσκεται στο ύψος της πινακίδας.

Έχω 2-3 ερωτήσεις, αλλά για να μην χαλάω το τοπικ θα σου pm

• Like 1
Posted

ακόμα να ανέβουν φωτογραφίες?

Posted

το αφρολέξ δε χρειάζεται βάψιμο...

Εμένα ψιλοφαίνεται γκρι και θα το βάψω! :P

Αφού θα βγει ούτως ή άλλως ο προφυλακτήρας, δε χάνω τίποτα :P

Posted (edited)
Βρε...είπαμε να βάψεις 2 μικρά σημεία, προς τις κούρμπες της τραβερσας...χαχαχαχα...(μου ήρθε στο μυαλό μια παροιμία, αλλά δεν θα την πω) :D

Σε δεύτερο χρόνο, ασφάλισε το πλαίσιο της πινακίδας με tierup, γιατί είναι ευαίσθητα τα κλιπσακια που εχει

Edited by escape_A3
  • Like 1