Jump to content

Recommended Posts

Posted

Το Πέραμα δεν το φοβάμαι την αποβάθρα της Σαλαμίνας φοβάμαι!!!

Posted

Το Πέραμα δεν το φοβάμαι την αποβάθρα της Σαλαμίνας φοβάμαι!!!

εγώ όσες φορές πέρασα το 2009 (και πέρασα αρκετές φορές απέναντι), ήμουν οκ και άνετος.

Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε. :)

Posted

εγώ όσες φορές πέρασα το 2009 (και πέρασα αρκετές φορές απέναντι), ήμουν οκ και άνετος.

Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι από τότε. :)

1)Σηκώνεις δίμπαρο(έστω και στα λάστιχα)

2)Μέτρα πόσα πιτόγυρα έχεις φάει από τότε. :sHa_hehe: :sHa_hehe: :sHa_hehe:

• Like 2
Posted

Δεν ήθελα να γίνω κακως μην παρεξηγηθώ αλλά θα συμφωνήσω ότι είμαστε και κάποια κιλά πάνω μετά από 7 χρόνια αν και εγώ ξεκίνησα δίαιτα πριν βάλω το σποιλερ για να μαι μια ή άλλη (χιχιχιχιχιχι)

• Like 5
Posted

Ζήση θα φέρω πλατφόρμα από το σπίτι ρε! Με δυο τάβλες θα περάσεις τούμπανο χαχαχχ!

(Πέραν της πλάκας, θα ξεφορτώσεις και θα το βάλουμε - βγάλουμε μια χαρά)

Δημήτρης

• Like 1
  • 5 weeks later...
Posted (edited)

Επιτέλους σήμερα μπήκαν τα φρένα μετά από τόσο καιρό που τα χα και τα κοίταζα. Αύριο θα βγάλω το αμάξι δοκιμή μιας και σήμερα τελειώσαμε αργά και έβρεχε, θα βάλω και τους προφυλακτηρες που τους είχα για βάψιμο και θα στείλω φώτο...

Ένα μόνο έχω να πω για να σας προιδεασω για το αποτέλεσμα...... Οι δαγκάνες γλυφουν τις ζάντες!!!!

Edited by gtaros
  • Like 4
Posted

Πολύ όμορφο.

Αν σε ενδιαφέρει να βάλεις καταλύτες παντός θα αλλάξω τους δικούς μου BN pipes που έχω και μπορώ να τους φέρω ελλαδα. Είναι 200αρηδες πολύ καλοί

• Like 2
Posted

Πολύ όμορφο.

Αν σε ενδιαφέρει να βάλεις καταλύτες παντός θα αλλάξω τους δικούς μου BN pipes που έχω και μπορώ να τους φέρω ελλαδα. Είναι 200αρηδες πολύ καλοί

Σιγά ρε μη βάλουμε τη σαβούρα σου. Αυτό ειναι σοβαρό αμάξι, παίρνει μπροστά, όχι σαν το δικό σου που τρομπάρεις κανα τέταρτο με πατητή τρόμπα να σηκώσει καύσιμο το καρμπυρατέρ :sHa_hehe:

Δημήτρης

Posted

Δεν τα λες καλά. Μέχρι να πάρει κάνει θορύβους από παντού, τρελλενεται ο άγραφος και αρχίζει να γράφεται, σκάει η εξάτμιση και τα τινάζει το τεποζιτο. Μετά αν πάρει εκεί να δεις...

• Like 1
Posted

Kαταλαβα.. Τρεχάτε ποδαράκια μου χαχαχαχ

Δημήτρης

• Like 1
Posted

τούμπανο το πυροβόλο..... :rocket:

Από αίσθηση τι λέει ?

Καλά πατήματα, να το χαίρεσαι Ζήση ! 

Posted

Από αίσθηση στο πεντάλ ακόμα δεν μπορώ να πω γιατί πρέπει να πατήσουν τα τακάκια, άλλα σαν φρένο είναι σαφώς καλύτερο αν και οι καφρίλες θα γίνουν μέσα στο Σ Κ.

Posted

Όχι δεν είναι. 4500€ σίγουρα δεν τα δίνω. Αλλά είναι παναλαφρες και πιο χοντρες αλλά τα λεφτά είναι πολλά ....

• Like 1
Posted

Με γεια, με γεια οι αγκυρες Ζηση, εμεις θα τα πουμε απο κοντα, μεχρι τοτε καλες καφριλες...

Posted

Ζηση, δεν παίζονται!!!

19αρες Ζαντες εχεις;;

Τι διάμετρου δίσκους έβαλες;; Αυτά δεν παίζουν μονο με Carbon? εχεις και άλλες επιλογές σε δίσκους/τακάκια;;

Posted

18αρές είναι οι ζάντες. 365 δισκοπλακες. Από τακακι παίζουν ότι θες. Απλα έχουν την δυνατότητα να παίξεις από απλό τακακι και δισκοπλακες έως και με κεραμικες δισκοπλακες-τακακι με τρελή αντοχή σε θερμοκρασία. Πάντως εν σύγκριση με τις εξαπιστονες από Porsche που φοράει φίλος είναι μεγαλύτερες και σε μέγεθος και σε εμβολα.

• Like 1
Posted

Tα θηρία πάνε με τα θηρία Ζήση! Τι να λέμε..

Δημήτρης

Posted

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!!!!

Σας στέλνω και φωτό μετά από σχετικό πλύσιμο αφού μπήκαν και οι προφυλακτήρες!!!

35clf7q.jpg

2mo72oz.jpg

28hfzq0.jpg

1iokn9.jpg

• Like 12
Posted

Θηριο!

Posted

ντάξει....τι να λέμε τώρα?

Το αμάξι τα σπάει σε κάθε περίπτωση, παρόλα τα χρόνια του!!

Και τα φρένα είναι ίσως ό,τι καλύτερο για αυτά τα αμάξια.

Αλήθεια, πώς και μπήκες στη διαδικασία της αλλαγής? Είχα την "αίσθηση" ότι τα RS μοντέλα έρχονταν με φρένα κατάλληλα-ανθεκτικά για "κανιβαλισμούς" :P

Posted

Γιώργο δυστυχώς οι Γερμανοί κατάλαβαν το "λάθος" τους στο συγκεκριμένο μοντέλο αργά και από τα επόμενα τα βελτιώσανε. Μην ξεχνάς ότι και το RS2 φόραγε φρένα Porsche!!!!!! 

Τα φρένα δεν αρκούσαν και μετά από 2-3 καλά φρεναρίσματα "έμενα". Βέβαια μιλάμε για κανιβαλισμούς 0-200-0. Ο συνδυασμός βάρους και δυνατότητας να πιάσει πολλά χιλιόμετρα τα έκανε ανεπαρκεί για το συγκεκριμένο αμάξι  στην πόλη. Σε εθνική ήταν υπεραρκετά.

Από την άλλη είχα πει ότι τα συγκεκριμένα φρένα τα είχα βρει σε πολύ καλή τιμή και στην πρώτη ευκαιρία θα τα έβαζα....

Πλέον νιώθω ασφαλέστατος και το αμάξι πραγματικά μπρουμουτίζει στο απότομο φρενάρισμα...... 

• Like 4