A80Avant Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Όντως τα φρένα του rs4 είναι σχετικά απαράδεκτα για τέτοιο βάρος και ιπποδύναμη. Από την άλλη στο δικό μου έχει καλά φρένα και απαράδεκτο χειρόφρενο! 1
GTaros Posted May 19, 2016 Author Posted May 19, 2016 Φωτό από 800+ άλογα να ξεκουράζονται σε μια πιλοτή: 10
audidis Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Άλλοι χρειάζονται φάρμα ολόκληρη να τα στεγάζουν, ενώ εσύ μαζεμένα σε μια πυλωτή χαχα Απολαυστικό σε όλες τις φωτογραφίες που έχεις ανεβάσει Ζήση! 2
Dimitris_Kon Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Φωτό από 800+ άλογα να ξεκουράζονται σε μια πιλοτή: Συγγνώμη, προτιμώ το εξ αριστερών με την κ...λ@ρα ε? Με συγχωρείς Ζήση ε? Αντιλαμβάνεσαι.... Δημήτρης 1
Dimitris_Kon Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Ναι αλλά το δεξί Ξέρω! Αλλά είμαι σκληροπυρηνικός! Με ξέρεις πλέον χαχαχ! Δημήτρης
GTaros Posted July 21, 2016 Author Posted July 21, 2016 (edited) Κάποιες νέες αισθητικές αλλαγούλες. Έβαλα το κολάρο αέρα που παρέλαβα μετά από 10 εβδομάδες (!!!!!!!) και χθες μου τοποθέτησαν φιμέ ζελατίνα στα μπροστινά φανάρια και ιδού το αποτέλεσμα: edit: έφτιαξα τις φωτογραφίες ώστε να φαίνονται χωρίς να πατάς κλικ πάνω στα links. (kavouras) Edited July 21, 2016 by Kavouras 15
K.A.R.R. Posted July 24, 2016 Posted July 24, 2016 αρρώστια το μηχανοστάσιο εδώ και τόσα χρόνια μου φαίνεται σαν καινούργιο, πολύ αντρικό το RS4 B5
Kavouras Posted July 25, 2016 Posted July 25, 2016 10 βδομάδες (=2,5 μήνες)? Ξεκίνησε η κατασκευή του αφού το παρήγγειλες? ΥΓ: μόνο εμένα μάλλον με ξενίζουν τα μαύρα εμπρός φώτα..... (μιας και τα βλέπω όλο και πιο συχνά σε διάφορα αμάξια) 1
GTaros Posted July 25, 2016 Author Posted July 25, 2016 Για τον χρόνο αναμονής θα συμφωνήσω μαζί σου. Απλά μου το έδωσαν φθηνότερα από το ebay και είπα να περιμένω. Αρχικά μου είχαν πει το πολύ 7 εβδομάδες. Όσο για τα φανάρια αφ' ενός είναι της μόδας αφετέρου είτε το πιστεύεις είτε όχι προστατεύει από την θαμπάδα.....!!!!!!
A80Avant Posted August 14, 2016 Posted August 14, 2016 Κάθε αισθητική αλλαγή είναι θέμα γούστου. Και εγώ ένα από τους καθρέφτες στα φανάρια μου πριν κάποια χρόνια μέχρι εκεί που δεν αλλοιωνεται η δέσμη φώτων, και χρόνια μετά μπορώ να πω ότι το ξεπέρασαν λίγο. Ωστόσο, μεμβρανες φαναριων για πίσω θα ξαναεβαζα γιατί ακόμα μου αρεσουν 1
mogolfiero Posted August 16, 2016 Posted August 16, 2016 (edited) Αυτες οι γερμανικες μαουνες τι πανεμορφα αμαξια πώπω. Καταπληκτικη δουλεια εχεις κανει! Μια απορια μονο, εγω τωρα ανακαλυψα το τοπικ! Σε ολες τις φωτο δεν εκρυβες πινακιδα, μεχρι το τελευταιο σετ που ανεβασες! Ποιος ο λογος; Επισης σε τετοια τουμπανα αυτοκινητα εχει καποιο νοημα να μην φαινεται η πινακιδα; Ποιος αλλος θα φτιαξει το ιδιο πραγμα;! Edited August 16, 2016 by mogolfiero
S3-Nick Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Αυτες οι γερμανικες μαουνες τι πανεμορφα αμαξια πώπω. Καταπληκτικη δουλεια εχεις κανει! Μια απορια μονο, εγω τωρα ανακαλυψα το τοπικ! Σε ολες τις φωτο δεν εκρυβες πινακιδα, μεχρι το τελευταιο σετ που ανεβασες! Ποιος ο λογος; Επισης σε τετοια τουμπανα αυτοκινητα εχει καποιο νοημα να μην φαινεται η πινακιδα; Ποιος αλλος θα φτιαξει το ιδιο πραγμα;! Γνωρίζοντας την πινακίδα, μπορεί κάποιος με διασυνδέσεις (με κάποιον ασφαλιστή, αστυνομικό, υπάλληλο σε υπουργείο κτλ) να βρεί το ονοματεπώνυμο του ιδιοκτήτη και την διεύθυνση κατοικίας οπότε εαν είναι κάποιο αμάξι το οποίο για κάποιο λόγο αξίζει να κλαπεί μπορεί εύκολα να βρεθεί και να κλαπεί...γι'αυτο κρυβουμε τις πινακίδες!
mogolfiero Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Γνωρίζοντας την πινακίδα, μπορεί κάποιος με διασυνδέσεις (με κάποιον ασφαλιστή, αστυνομικό, υπάλληλο σε υπουργείο κτλ) να βρεί το ονοματεπώνυμο του ιδιοκτήτη και την διεύθυνση κατοικίας οπότε εαν είναι κάποιο αμάξι το οποίο για κάποιο λόγο αξίζει να κλαπεί μπορεί εύκολα να βρεθεί και να κλαπεί...γι'αυτο κρυβουμε τις πινακίδες! Ιιιιχχχ δεν το σκεφτηκα καν αυτο! Σευχαριστω για τη διευκρινηση! Kαι εγω τοσο καιρο εκρυβα τις δικες μου για να μην ζηλευουν οσοι βρισκουν τις φωτo και ερθουν μετα και μου το γρατζουνισουν Sent from my iPhone using Tapatalk
GTaros Posted August 17, 2016 Author Posted August 17, 2016 Πάντως αν κάποιος ασχοληθεί στο να βάλει στο μάτι ένα αμάξι για κλείσιμο δεν θα κολλήσει σε τπτ και σίγουρα δεν θα περιμένει να βρει πληροφορίες μέσω Internet. 1
Kavouras Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 Πάντως αν κάποιος ασχοληθεί στο να βάλει στο μάτι ένα αμάξι για κλείσιμο δεν θα κολλήσει σε τπτ και σίγουρα δεν θα περιμένει να βρει πληροφορίες μέσω Internet.καλά ναι, αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πρέπει να δίνουμε πληροφορίες φόρα παρτίδα. 1
GTaros Posted September 15, 2016 Author Posted September 15, 2016 Επιτέλους αύριο παραλαμβάνω το αμάξι. Χθες που το ειδα πραγματικά δεν το πίστευα πόσο καλή δουλειά έγινε με τις βεντουζες. Σήμερα τελειώνει το γυαλισμα και τοποθετηται και η ταπετσαρία της οροφής με την νέα της επένδυση. Θα βάλω φώτο μέσα στο Σαββατοκύριακο.... 2
Kavouras Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Επιτέλους αύριο παραλαμβάνω το αμάξι. Χθες που το ειδα πραγματικά δεν το πίστευα πόσο καλή δουλειά έγινε με τις βεντουζες. Σήμερα τελειώνει το γυαλισμα και τοποθετηται και η ταπετσαρία της οροφής με την νέα της επένδυση. Θα βάλω φώτο μέσα στο Σαββατοκύριακο.... τι εννοεί ο ποιητής?
GTaros Posted September 15, 2016 Author Posted September 15, 2016 Όλα τα λακουβακια (ήταν και πολλά) που είχαν δημιουργηθεί από το χαλαζι τα "έβγαλαν" με μηχάνημα που χρησιμοποιεί βεντουζες. Έτσι αποφύγαμε το βάψιμο και με το γυαλισμα έγινε απλά τέλειο. 2
jasonbourne Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Που έγινε η επέμβαση? Στον ουρανό τι επένδυση μπήκε? Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
GTaros Posted September 15, 2016 Author Posted September 15, 2016 Όλη η δουλειά έγινε σε φαναρτζιδικο φίλου που επεβλεπε συνέχεια για τυχόν "λάθη". Χρειάστηκαν 4 ημέρες για να ολοκληρωθεί. Επειδή ο ουρανός κρεμασε αλλαχθηκανε η επένδυση με άλλη ίδιου ευτυχώς χρώματος και πολύ κοντά στην προηγούμενη σε υφή. 1
NOEL-S3 Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Επειδή ο ουρανός κρεμασε αλλαχθηκανε η επένδυση με άλλη ίδιου ευτυχώς χρώματος και πολύ κοντά στην προηγούμενη σε υφή. Που στον <<δικο μου>>?
GTaros Posted September 15, 2016 Author Posted September 15, 2016 (edited) Τελικά πήγα δίπλα στον φαναρτζη μου μιας και έφυγα εκτάκτως για δουλειά και δεν προλαβαινα να πάω τον ουρανό για φτιαξιμο.... Χίλια ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια!!!!! Edited September 15, 2016 by GTaros
Recommended Posts