Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα,

Φτάσαμε αισίως τις 200.000km μετά από σχεδόν 12,5 χρόνια χρήσης!post-1819-0-91999300-1443289495_thumb.jpg

Το αυτοκίνητο αγοράστηκε καινούριο από τον επίσημο αντιπρόσωπο της Λάρισας στις 04-03-2003.

Τακτική συντήρηση τα πρώτα 10 χρόνια στον επίσημο έμπορο της Καρδίτσας σε long life service (με ελάχιστες εξαιρέσεις σε δύο ειλικρινά ηλίθιους/άσχετους πλέον όμως αρκετά γνωστούς με εξειδικευμένα στη Λάρισα) και έκτοτε σε τρίτο συνεργείο της Λάρισας, μη εξειδικευμένο αλλά με αρκετή εμπειρία και γνώση από το οποίο είμαι ικανοποιημένος απόλυτα μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Βρίσκεται σχεδόν πάντα στεγασμένο σε πάρκινγκ ακόμη την ώρα της εργασίας μου εκτός από ειδικές περιπτώσεις σχετικά σπάνιες.

Είναι εντελώς μαμά (1.6 γαρ) με μόνο τους μαύρους προφηλακτήρες που είχε αρχικά όταν το πήρα να έχουν βαφτεί στο χρώμα του αμαξώματος.

Προβλήματα που αντιμετώπισα μέχρι σήμερα:

• Ένα μπουζωκαλώδιο πριν περίπου 3 χρόνια το οποίο αντικαταστάθηκε (απ'όπου και ξεκίνησε η εμπειρία μου με έναν εκ των δυο ηλιθίων που προανέφερα)
  • Θερμοστάτης πριν περίπου δύο χρόνια (η εμπειρία με το δεύτερο ηλίθιο)
  • Διακόπτης φώτων ο οποίος και αλλάχθηκε με μεταχειρισμένο

Κατά τα υπόλοιπα σχολαστική συντήρηση και τίποτα παραπάνω. Να σημειώσω εδώ ότι οποιαδήποτε υποψία τριγμών είναι εντελώς ανύπαρκτη ενώ ότι δισκόπλακες, δίσκο-πλατώ και αμορτισέρ είναι ακόμη τα εργοστασιακά.

Σαφώς λοιπόν η δική μου εμπειρία είναι θετικότατη μέχρι τώρα και θεωρώ επίσης πως και η αξιοπιστία κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Χαιρετώ την όμορφη παρέα,

Γιώργος

• Like 3
Posted

εγω μετα απο 8 χρονια και 120000 χλμ εχοντας το επομενο μοντελο απο το δικο σου αλλα φοραμε τον ιδιο κινητηρα ενας θερμοστατης,πολλαπλασιαστης,  2 maf και μια πεταλουδα γκαζιου που με αφησε προχτες.μηπως ειμαι γκαντεμης ή τιθεται θεμα ποιοτητας αξιοπιστιας;

Posted

....

Τακτική συντήρηση τα πρώτα 10 χρόνια στον επίσημο έμπορο της Καρδίτσας σε long life service (με ελάχιστες εξαιρέσεις σε δύο ειλικρινά ηλίθιους/άσχετους πλέον όμως αρκετά γνωστούς με εξειδικευμένα στη Λάρισα) και έκτοτε σε τρίτο συνεργείο της Λάρισας, μη εξειδικευμένο αλλά με αρκετή εμπειρία και γνώση από το οποίο είμαι ικανοποιημένος απόλυτα μέχρι τώρα τουλάχιστον.

...

Για δωσε μερικες πληροφοριες με pm για τα εν λογω συνεργεια...επειδη ειμαι νεος στην Λαρισα, ακομη δεν τους εχω μαθει!

• 1 month later...
Posted

Καλησπέρα φίλε. Μηπως θα μπορουσες να μου στείλεις σε πμ ποιο συνεργειο προτεινεις και ποια να αποφυγω?. Νεος κατοχος μεταχειρισμενου Audi A4 1, 8 T q. Και ψαχνω ενα καλο μαστορα για Λαρισα. Ευχαριστώ. :)

Posted

........

Κατά τα υπόλοιπα σχολαστική συντήρηση και τίποτα παραπάνω. Να σημειώσω εδώ ότι οποιαδήποτε υποψία τριγμών είναι εντελώς ανύπαρκτη ενώ ότι δισκόπλακες, δίσκο-πλατώ και αμορτισέρ είναι ακόμη τα εργοστασιακά.

Σαφώς λοιπόν η δική μου εμπειρία είναι θετικότατη μέχρι τώρα και θεωρώ επίσης πως και η αξιοπιστία κυμάνθηκε σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Χαιρετώ την όμορφη παρέα,

Γιώργος

:sHa_thumbgoodjob: Θα είχαν πάρει δώρο Χριστουγέννων και είχαν κέφια την ημέρα που φτιάξανε το δικό σου. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Φτού φτού

Posted

:sHa_thumbgoodjob: Θα είχαν πάρει δώρο Χριστουγέννων και είχαν κέφια την ημέρα που φτιάξανε το δικό σου. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Φτού φτού

Λες να είμαι από τους τυχερούς........??? :sHa_wink3:

Ξέχασα βέβαια να αναφέρω ότι εδώ και λίγο καιρό μου χάλασε και ο βομβητής στο καντράν! Και δεν βρήκα το χρόνο να ψάξω μήπως κάποιος το κατέχει στη Λάρισα να το επισκευάσω! Αλλιώς φτου φτου ελπίζω να συνεχίσει με τον ίδιο καλό ρυθμό!!

• Like 1