Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Το πρότζεκτ τελείωσε με επιτυχία ... Το ξεκίνησε πολύ φίλος μου ηλεκτρονικός .. Ευχαριςτω πολύ φίλε Γιώργο !!! :sHa_friends: 
Το μόνο που έμεινε είναι το βάψιμο της πλαφονιερας για να ολοκληρωθεί .. :JC_doubleup: 
Αυτά που μπορώ να πω είναι:

Συνδεσε το κουμπιουτερακι με τα κουμπιά του αυτοκινήτου όπως τα βλέπετε στην Εικονα 1 και τράβηξε δυο ρεύματα απο την πλαφονιέρα ... Ένα μικρό 3;;volt ;;και ένα ποιο δυνατό για το κουμπιουτερακι 12volt;;;;;

Στην πρώτη φωτό το μπλε και το άσπρο είναι η εντολή ( το Λεντακι που ανάβει πιέζοντας το κουμπί )που μεταφέρθηκε στο καινούργιο καντράν .. Απο αριστερά το καφέ είναι η κοινή επαφή σε ολα τα κουμπιά και:

Για διακόπτη 1: το πράσινο ,

Για διακόπτη 2: το κίτρινο.

Για διακόπτη 3: TO πορτοκαλί.

Στις επαφές ( υποδοχή μπαταρίας ) κόκκινο + , μαύρο που δεν φαίνεται -

Εικονα 2 τώρα ... Ανοίχτηκε το μαμά κουτάκι και βγήκε η πλακέτα τοποθετήθηκε μια νέα στα μέτρα μας ...

Απο την μαμά πλακέτα αφαιρέθηκαν τα λεντ φωτισμού και οι διακόπτες ..

Στα λεντ φωτισμού τοποθετήθηκε μια αντίσταση ....

Στην τελευταία φώτο φαίνεται από που τραβήχτηκαν τα ρεύματα από εκεί που φαίνεται το σύμβολο συν + είναι το θετικό για το κουμπιουτερακι .....Και από ένα Λεντακι τραβήχτηκε το θετικό για τον φωτισμό των κουμπιών, (όταν ανάβουμε τα φώτα) ..... Το μείον - ειναι κοινό και για τα δύο (κουμπιουτερακι ,φωτισμος) στο σασί ...

Για υπόλοιπες λεπτομέρειες ρωτάτε...

Οσο για τον φιλο μου τον Γιωργο αν και δε διαβαζει το συγκεκριμενο forum ενα εχω να πω .... :bravo:  :bravo:  :worthy:  :worthy: 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edited by Χρήστος Dolbi
  • Like 7
Posted

Μεγιές Χρήστο...  Προφανώς έχεις και άλλο τηλεκοντρόλ, για να ανοίγεις απέξω όταν το αυτοκίνητο είναι κλεισμένο μέσα στο γκαράζ.

Είναι μια ευκολία όπως και να είναι...  :sSig_goodjob:

• Like 1
Posted

Μεγιές Χρήστο... Προφανώς έχεις και άλλο τηλεκοντρόλ, για να ανοίγεις απέξω όταν το αυτοκίνητο είναι κλεισμένο μέσα στο γκαράζ.

Είναι μια ευκολία όπως και να είναι... :sSig_goodjob:

Φυσικά και έχω κιάλο άσε που το κόστος είναι 15 με 20€ το γκαράζ όμως εχει και πορτα κανονική πέρα απο την γκαραζοπορτα..

Πάντως έχω την εντύπωση οτι για να δουλέψει πρέπει να έχεις γυρισμένο το κουμπί του αυτοκινήτου στο ON χωρις αυτό δε δουλεύει....

Posted

Χρηστα σουπερ πατεντα!! 

Και καθαρη δουλεια,

Αν εχει κλεψει ρευμα απο την πλαφονιερα δεν χρειαζεται το ον του διακοπτη για να δουλεψει νομιζω..

Αντε να δουμε κ το τελικο αποτελεσμα!! :)

Μάνος

• Like 1
Posted (edited)

Χρηστα σουπερ πατεντα!! 

Και καθαρη δουλεια,

Αν εχει κλεψει ρευμα απο την πλαφονιερα δεν χρειαζεται το ον του διακοπτη για να δουλεψει νομιζω..

Αντε να δουμε κ το τελικο αποτελεσμα!! :)

Μάνος

χρειαζεται ...γιατι το πλιν του το παιρνει απο το σασι..(δεν μπορουσε ή δεν ηθελε να το παρει απο την πλαφονιερα το μειον ) ...η υπολοιπη πλαφονιερα δε χρειαζεται να γειωθει για να δουλεψει ....καλυτερα ..ειναι και μιας μορφης ασφάλεια ...?? 

Το θεμα που εμεινε ειναι να προσπαθησω να τοποθετησω την πλαφονιερα που μου έστειλαν και οχι την μαμα γιατι η νεα ειναι απο Q5 και εχει παντου δαχτυλιδια νικελ ...το θεμα ομως ειναι να κλεισει η τρυπα του διακοπτη της ηλιοροφης γιατι αυτα  πανε πακετο κουμπια γκαραζ και ηλιοροφη ....

Edited by Χρήστος Dolbi
  • Like 1
Posted

χρειαζεται ...γιατι το πλιν του το παιρνει απο το σασι..(δεν μπορουσε ή δεν ηθελε να το παρει απο την πλαφονιερα το μειον ) ...η υπολοιπη πλαφονιερα δε χρειαζεται να γειωθει για να δουλεψει ....καλυτερα ..ειναι και μιας μορφης ασφάλεια ...?? 

Το θεμα που εμεινε ειναι να προσπαθησω να τοποθετησω την πλαφονιερα που μου έστειλαν και οχι την μαμα γιατι η νεα ειναι απο Q5 και εχει παντου δαχτυλιδια νικελ ...το θεμα ομως ειναι να κλεισει η τρυπα του διακοπτη της ηλιοροφης γιατι αυτα  πανε πακετο κουμπια γκαραζ και ηλιοροφη ....

βγαινω λιγο offtopic αλλα μην κοιταξεις να κλεισεις την τρυπα του διακοπτη της ηλιοροφης.....

...βαλε ηλιοροφη... :P

• Like 5
Posted (edited)

βγαινω λιγο offtopic αλλα μην κοιταξεις να κλεισεις την τρυπα του διακοπτη της ηλιοροφης.....

...βαλε ηλιοροφη... :P

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχααχχααχαχχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα                                                                                                                       Ο ΕΝΑΣ ΠΟΙΟ ΤΡΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ FORUM !!!!!! :LaieA_013:  :LaieA_013:  :sHa_friends:  :sHa_friends:                                                                                                                     axxaxaxaxaxaαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχα

Αυτο που μου αρεσει παντως σε αυτο το αυτοκινητο ειναι οτι, φανταζεσε κατι ,βρίσκεις τον τροπο και γινεται !!!! πληθωρα απο επιλογες και ανταλλακτικα  !!!! στο τελος το αμαξι δε θα λεγεται Α4..... DOLBI ΘΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ !!! ΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ 

Edited by Χρήστος Dolbi
  • Like 5
Posted

εγώ θέλω φωτο από το τελικό αποτέλεσμα, κουμπωμένο πάνω στο αμάξι :P

ΥΓ: ωραίος Χρήστο! :)

• Like 2
Posted

Μια χαρά!Όντως το Β8 δέχεται πολλές μοντες. Όσο περνάει ο καιρός τόσο το αγαπώ αυτό το μοντέλο.

• Like 1
Posted

Χρηστάρα ευτυχώς ρε συ που ο φίλος σου ο Γιώργος σε βοήθησε, γιατί εσύ έχεις στερέψει από πατέντες.. Είναι κρίμα να είναι εντελώς ΟΕΜ το αυτοκίνητο πραγματικά.. Ούτε ένα gps tracker να πούμε, τίποτα δεν έχει..

Δημήτρης

• Like 3
Posted

Την εβαψες κιόλας ρε κουφαλα ?

Θάνος όπως λέμε θανος

• Like 1
Posted

Update151981fa0859423efa94c562ebfc71b9.jpg91615be100ec4028a43b98e278f2ecff.jpg

Έτσι απλά και τέλεια !!!!!

Πολύ καλή δουλειά...εμφανισιακά σε εργοστασιακό επίπεδο.

• Like 2