kananelos Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 (edited) Έχεις δίκιο Στάθη, mobile... πήδηξα σελίδα. Έχει φτιάξει και εδώ ένα μέλος http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/8971-multifunction-steering-wheel-retrofit/ Edited July 5, 2016 by konan 1
audidis Posted July 5, 2016 Posted July 5, 2016 Έχεις δίκιο Στάθη, mobile... πήδηξα σελίδα. Έχει φτιάξει και εδώ ένα μέλος http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/8971-multifunction-steering-wheel-retrofit/ Και αυτό το έγραψα παραπάνω μπρε [emoji879]!!!!!! Sent από τον πλούσιο εσωτερικό μου κόσμο....
audidis Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Ο Αη Βασίλης έφτασε πρόωρα... Τα δώρα: Θα έβαζα και το τιμονάκι αλλά ξεχάστηκα και το ξανατύλιξα στις ζελατίνες μη βγάλει ρυτίδες Προσεχώς τα νεότερα! 7
Prince_73 Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 Ο Αη Βασίλης έφτασε πρόωρα... Τα δώρα: IMG_2527.JPG IMG_2528.JPG IMG_2529.JPG IMG_2530.JPG IMG_2531.JPG IMG_2532.JPG IMG_2533.JPG Θα έβαζα και το τιμονάκι αλλά ξεχάστηκα και το ξανατύλιξα στις ζελατίνες μη βγάλει ρυτίδες Προσεχώς τα νεότερα! Μεγειές, μεγειές!!! Άντε και...περαστικά στο "καρούλι" σου!!! Δε βλέπω τα καπάκια του τιμονιού όμως - που είναι??? 1
audidis Posted July 7, 2016 Posted July 7, 2016 (edited) Μήπως σου λείπουν τα δικά σου ? Σε ευχαριστώ Δημήτρη! Edited July 7, 2016 by audidis 1
Dimitris_Kon Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Έλα νς ετοιμαζόμαστε για το χειρουργείο παρακαλώ Δημήτρης 2
audidis Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Κλείστε μου ραντεβού για εισαγωγή παρακαλώ στο Ιασώ. Υπόψιν, είμαι παλιός πελάτης... Έτοιμο και το φακελάκι! 1
audidis Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Φακελάκι με τις οδηγίες που θα δώσω στον Δημήτρη ρε συ μη κάνει κανένα λάθος 1
kananelos Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Στάθη τι τιμόνι θα βάλεις; Έχετε μια τάση στους γρίφους εσείς τα MOD
Prince_73 Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Μην τον ακούτε τον audidi, αυτό το τιμόνι θα βάλει -ευκαιρία απο το Ίντερνετ! 3
Kavouras Posted July 8, 2016 Author Posted July 8, 2016 Μηπως να τα μεταφεραμε αλλου μιας και δεν αφορουν το DIY; :-)
Dimitris_Kon Posted July 8, 2016 Posted July 8, 2016 Άσε τα φακελάκια Στάθη! Θα μείνεις σε αναμμένα κάρβουνα Δημήτρης
audidis Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Άσε τα φακελάκια Στάθη! Θα μείνεις σε αναμμένα κάρβουνα Δημήτρης Χαχαχαχ! Σε σβηστά κάρβουνα ήμουν 3 χρόνια, με το που ήρθε το τιμονάκι άναψαν, και με την άφιξη των παρελκόμενων λαμπάδιασε ο τόπος 3
Prince_73 Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Χαχαχαχ! Σε σβηστά κάρβουνα ήμουν 3 χρόνια, με το που ήρθε το τιμονάκι άναψαν, και με την άφιξη των παρελκόμενων λαμπάδιασε ο τόπος Κάρβουνα αναμμένα ή σβηστά, δε βλέπω προγραμματισμό χειρουργείου....μάλλον πέσαμε σε απεργία του "ιατρικού και νοσηλευτικού" προσωπικού!! 1
ianos Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Ρε σεις 3 βίδες ειναι όλο το σκηνικό. Ολόκληρο diy έφτιαξε το παληκαρι πριν φύγει για να μπορέσει να κανει ήσυχος 3 μήνες διακοπές. Παραπονιέστε κιόλας;;; Αν θέλετε βοήθεια πάντως, do-able... 1
audidis Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Γιάννη, του Κάβουρα ήθελε επέμβαση, εμένα πάει για χειρουργείο, θα φτάσουμε μέχρι κλειδαριά. Αν το συνδυάσεις δε με τις απύθμενες μηχανολογικές μου γνώσεις, μάλλον θα βάλω αυτό που μου βρήκε ευκαιρία ο Πρίγκηψ... 1
Kavouras Posted July 10, 2016 Author Posted July 10, 2016 Γιάννη, του Κάβουρα ήθελε επέμβαση, εμένα πάει για χειρουργείο, θα φτάσουμε μέχρι κλειδαριά. Αν το συνδυάσεις δε με τις απύθμενες μηχανολογικές μου γνώσεις, μάλλον θα βάλω αυτό που μου βρήκε ευκαιρία ο Πρίγκηψ...Ταπες για το τιμονι εχεις; 1
audidis Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Δε θα σου απαντήσω εγώ... [emoji6] Sent από τον πλούσιο εσωτερικό μου κόσμο.... 2
ianos Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Γιάννη, του Κάβουρα ήθελε επέμβαση, εμένα πάει για χειρουργείο, θα φτάσουμε μέχρι κλειδαριά. Αν το συνδυάσεις δε με τις απύθμενες μηχανολογικές μου γνώσεις, μάλλον θα βάλω αυτό που μου βρήκε ευκαιρία ο Πρίγκηψ... Εκτός απο την αλλαγη του τιμονιού τι αλλο πρέπει να κανεις;;; Δεν εχεις κουμπάκια και πρέπει να προσθέσεις; Τι χρειάζεσαι;;
kananelos Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Αν κρίνω απο τα ανταλλακτικά, αναβάθμιση εγκεφάλων για CC και πλήκτρα στο τιμόνι, plug & play είναι και αυτά. Για κάποιον που το έχει κάνει έστω και μια φορά φαίνεται παιχνιδάκι, ότι εχω κάνει για πρώτη φορά μου φάνηκε αγγούρι και έγινε με πολύ άγχος μην κάνω καμία μλκια.
Prince_73 Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Ταπες για το τιμονι εχεις; Δε θα σου απαντήσω εγώ... [emoji6] Sent από τον πλούσιο εσωτερικό μου κόσμο.... έχω πέσει κάτω ....καλά ρε σεις, τόσα λεφτά δώσατε, χωρίς τάπες τα πήρατε τα ρημάδια?????? θα...δω τι μπορώ να κάνω...!! 2
Dimitris_Kon Posted July 10, 2016 Posted July 10, 2016 Δυστυχώς plug and play δεν ειναι σχεδόν τίποτα Κώστα! Ακόμα θυμάμαι το kufatec του κάβουρα που και καλα ήταν plug and play και αναγκάστηκα να κόψω πλαφονιέρα να περάσει το μικρόφωνο. Όσο για τάπες εχω και γω ίδιες ειναι. Δημήτρης 2
Recommended Posts