kwsths Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Καλησπερα λοιπον και απο δω, μιας και εχω απλωσει απο δω και απο κει διαφορα πραγματα που αφορουν το αμαξι ειπα να ανοιξω και γω μια ενοτητα εδω να τα συμμαζεψω πιο συγκεντρωμενα! Κατοχος λοιπον ενος πανεμορφου audi a4 b7 2.0tfsi quattro ονειρο πολλων ετων που επιτελους επεσε στα χερακια μου!! Καποιες φωτο ειναι και απο την αγγελια πριν το παρω.... 5
kwsths Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 Και καποιες απο τις παρεμβασεις-βελτιωσεις που εχουν γινει στο αμαξι Kατασκευη θερμοασπιδας http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/20846-custom-heat-shield-a4-b7-20tfsi/ Βαψιμο νικελ μπροστινης μασκας http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/20876-%CE%B2%CE%B1%CF%88%CE%B9%CE%BC%CE%BF-%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%BB-%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B1%CF%82-a4-b7/ Τιμονι flat bottom απο B8 http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/21097-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B7-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B8%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%8D-%CF%83/page-5?hl=flat Αλλαγη εργοστασιακης εξατμισης απο εμπρος μεχρι πισω συν αναπρογραμματισμος εγκεφαλου by Kritonas http://forum.audisportsclub.gr/index.php/topic/21010-%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BB-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%84%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CE%B14-20tfsi-b7/ 1
kwsths Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 Και εδω ειναι το καινουριο μας αποκτημα για να λυθει και το "προβλημα" με την αντλια υψηλης που μου εμφανιστηκε 1
kwsths Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 Kαποιες ακομα πληροφοριες για το αμαξι: Εχει 225.000χλμ δοξα το Θεο μεχρι τωρα απροβληματιστα, το μονο το οποιο εβγαλε και αυτο πιστευω λογο εγκαταλειψης του προηγουμενου ειναι προβλημα με τον εντατηρα χρονισμου και την αλυσιδα και δυστηχως και τον εκκεντροφορο τα οποιο ολα αλλαχτηκαν με γνησια και ολα καλα! Εδω ειναι μερικες φωτο που εντοπιστηκε τοι προβλημα με τον εκκεντροφορο και κριθηκε απο τον μηχανικο οτι καλο θα ειναι να αλλαχτει... 1
kwsths Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 Επισης μαζι με το καινουριο τιμονι εγκαταστηθηκε και cruise control,βασικα μονο το διακοπτη εβαλα μιας και ειχε απο πριν πολυλειτουργικο τιμονι και υπηρχε η προεγκατασταση! και μενει μονο ο προγραμματισμος του για να το δουλεψω! Ακομα στα αμμεσα σχεδια ειναι αφου φτιαχτει η τρομπα υψηλης να βαλω ενα fmic μαζι με σωληνωσεις, και να μεταφερω και την εισαγωγη γιατι οσο να ναι ρουφαει ζεστο αερα εκει που ειναι...!! Γενικα θα χουμε μελλον πολυ με το συγκεκριμενο αυτοκινητο γιατι το γουσταρω παρα πολυ και δεν σκεφτομαι να το αλλαξω για αρκετο καιρο!!! Προς το παρων φρεναρανε καποια πραγματα γιατι πριν 20 μερες εμαθα οτι θα γινω πατερας και τα χω κανει λιγο πανω μου απο την χαρα μου!!!! 2
PanA4 Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Συγχαρητήρια για το χαρμοσυνο νέο. Με το καλό. Το Audi θα έχεις χρόνο να το κάνεις όπως το ονειρεύεσαι! 1
kwsths Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 Συγχαρητήρια για το χαρμοσυνο νέο. Με το καλό. Το Audi θα έχεις χρόνο να το κάνεις όπως το ονειρεύεσαι! Σε ευχαριστω πολυ Παναγιωτη να σε καλα φιλε!
kananelos Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Πολύ όμορφο φίλε. Από τότε που βγήκε το B7 έχω αρρωστήσει με audi. Καλορίζικο και απροβλημάτιστο!!! 1
kwsths Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 Σε ευχαριστω πολυ konan , η αληθεια ειναι οτι το εψαχνα σε station αλλα βρεθηκε ξαφνικα αυτο και δεν το σκεφτηκα 2η φορα! 1
ianos Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Καλορίζικο το Α4 λοιπόν και συγχαρητήρια για το πιτσιρίκι!!! Το πρώτο το είχα δει απο κοντά στη συνάντηση του kitchen bar και ηταν όντως πανέμορφο! Τώρα θα ειναι ακόμη καλύτερο!! Κάνε τώρα ο,τι προλαβαίνεις γιατί λογικά με την έλευση του μωρού, το Audi θα μπει, δικαιολογημένα, στον πάγο για λίγο καιρό, αν εξαιρέσεις isofix, παιδικά καθισματακια κτλ!! Ο,τι καλύτερο πάντως για όλα!! 2
kananelos Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Προς το παρων φρεναρανε καποια πραγματα γιατι πριν 20 μερες εμαθα οτι θα γινω πατερας και τα χω κανει λιγο πανω μου απο την χαρα μου!!!! Μπράβο!!! Με το κάλο!!!! Θα ομορφύνει κι άλλο το audi 1
kwsths Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 Καλορίζικο το Α4 λοιπόν και συγχαρητήρια για το πιτσιρίκι!!! Το πρώτο το είχα δει απο κοντά στη συνάντηση του kitchen bar και ηταν όντως πανέμορφο! Τώρα θα ειναι ακόμη καλύτερο!! Κάνε τώρα ο,τι προλαβαίνεις γιατί λογικά με την έλευση του μωρού, το Audi θα μπει, δικαιολογημένα, στον πάγο για λίγο καιρό, αν εξαιρέσεις isofix, παιδικά καθισματακια κτλ!! Ο,τι καλύτερο πάντως για όλα!! Σε ευχαριστω πολυ Γιαννη! Ε ενταξει δεν θα σταματηση τελειως η αναβαθμιση του αμαξιου σιγουρα θα σκαλιζετε συνεχως οπως εχω ξαναπει ειναι μικροβιο που κανεις δεν θελει γιατρεια...!!!! Εχουμε ακομα σχεδον 7,5 μηνες γεματους μεχρι την ελευση του, μη σου πω μεχρι και Κ04 προλαβαινω...... 1
kwsths Posted August 7, 2016 Author Posted August 7, 2016 Με το καλό ο νέος ερχομός Κωστή!!! Σας ευχαριστω πολυ!!
Dimitris_Kon Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Πολυ ωραίο Κώστα, να το χαίρεσαι! Δημήτρης 1
Kavouras Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 πολύ ωραία ενέργεια Κώστα να τα μαζέψεις όλα σε ένα topic. Είναι κρίμα να χάνονται σε διάφορα topics τέτοια αμάξια που είναι προσεγμένα και βελτιωμένα με πολύ μεράκι... 1
georgio3gr Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Πολύ ωραίο το Β7 σου φίλε μου!!! Να το χαίρεσαι και καλή συνέχεια στο Tuning!!! 1
kwsths Posted August 10, 2016 Author Posted August 10, 2016 Πολυ ωραίο Κώστα, να το χαίρεσαι! Δημήτρης Σε ευχαριστω πολυ Δημητρη!!! πολύ ωραία ενέργεια Κώστα να τα μαζέψεις όλα σε ένα topic. Είναι κρίμα να χάνονται σε διάφορα topics τέτοια αμάξια που είναι προσεγμένα και βελτιωμένα με πολύ μεράκι... Να σε καλα Kavouras σε ευχαριστω!! Πολύ ωραίο το Β7 σου φίλε μου!!! Να το χαίρεσαι και καλή συνέχεια στο Tuning!!! Σε ευχαριστω Γιωργο!!, σιγουρα θα χουμε μελλον!
makisaudi Posted August 10, 2016 Posted August 10, 2016 Πολύ ωραίο Κώστα και με το καλό η έλευση του μωρού....! 1
kwsths Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 Ερχεται update απ τα λιγα!!!!! Ποπ κορν, σπορακια, τσιγαρα, καφεδες και οτι αλλο υπαρχει γιατι υπαρχει πααααρα πολυ υλικο και εξελιξης στα θεματα που ειχα!! Ολο αυτο το καιρο τρεχω πολλα θεματα και με το αμαξι γι αυτο και δεν εχω γραψει τιποτα!! Stay tuned.... 4
George_7 Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 Ερχεται update απ τα λιγα!!!!! Ποπ κορν, σπορακια, τσιγαρα, καφεδες και οτι αλλο υπαρχει γιατι υπαρχει πααααρα πολυ υλικο και εξελιξης στα θεματα που ειχα!! Ολο αυτο το καιρο τρεχω πολλα θεματα και με το αμαξι γι αυτο και δεν εχω γραψει τιποτα!! Stay tuned.... Αναμενουμε αδερφε
kwsths Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 (edited) Επιστρεφω λοιπον και γω πλεον στο τοπικ μετα απο καιρο... Ως γνωστων ειχα ενα και μοναδικο θεμα που πραγματικα με εξαντλησε περιπου απο τελη Ιουλιου με αρχες Αυγουστου με το κλεισιμο της πεταλουδας!!!!! Αλλα ας το πιασουμε απο λιγο πιο πριν, το αμαξι επασχε στο σετ χρονισμου τεντωτηρας-αλυσιδα του μεταβλητου, κοπαναγε αρκετα και ακουγοταν χειροτερα και απο ταξι, αφου λοιπον εκανα μια μικρη ερευνα σε συνεργεια κατεληξα στην Autorep Γιωργο Φονσο οπου γενικα ακουγονταν αρκετα καλα λογια για τα δικα μας αμαξια, πηγα λοιπον το αμαξι να το αναλαβει εκεινος μιας και δεν ειχα πολυ καιρο που το χα παρει αλλα και να μου επιβεβαιωση το προβλημα με την καδενα. Αφου λοιπον δοκιμασαμε πρωτα καποια αλλα πραγματα μεχρι να βγει το συμπερασμα οτι πρεπει να λυση πισω και δεν ειδαμε προκοπη αποφασιστηκε λοιπον να προχωρησουμε.... Πραγματι λοιπον το αμαξι μπηκε μετα απο μερες στο συνεργειο επιτελους ωστε να επισκευαστη! Και εδω ξεκιναει το η οδυσσεια ταλαιπωρια μου!!! Το αμαξι εμεινε ουτε λιγο ουτε πολυ 2 εβδομαδες μεσα!!!!!!! Με οτι συμπεριλαμβανετε αυτο, εγω σχεδον καθε μερα να κανω την διαδρομη κορυδαλο-νεα σμυρνη να δω τι γινεται, αλλα και η γυναικα που το χρησημοποιουσε για να φτασει στην δουλεια κορυδαλο-μοσχατο πηγαινε με ταξι!!!! Φυσικα δικαιολογειες πολλες και διαφορες ''μου ρθε ενα αμαξι απο επαρχια πρεπει να μπει και να φυγει'' ''ναι ναι αυριο θα ναι ετοιμο'' ''κατι ετυχε και δεν ειναι ετοιμο'' και ααααλλα τετοια κουλα.... ΟΚ λεω οτι ειναι τωρα ειναι, τελος, ας μην πιεσω καταστασεις ας φτιαχτει το αμαξι και δεν πειραζει!! Επισης να πω κατι που ξεχασα απ οτι μου ειπε ειχε ζημια και ο εκκεντροφορος οποτε επρεπε να αλλαχτει απο την στιγμη που θα ξηλωθουν ολα!!! Ερχετε λοιπον η μερα οπου το αμαξι ειναι ετοιμο!! Φτανω λοιπον στο συνεργειο ολο χαρα να το παραλαβω και βλεπω ενα μηχανοστασιο μες το λαδομπουκι!!! Ηταν ομως τετοια η επιμονη μου να φυγει πια το αμαξι απο κει που το παρελειψα. Γινετε το ταμειο και δινω περι τα 1000+ ευρω , παιρνω το αμαξι και φευγω επιτελους ! Φυσικα ο ηχος του κοπανηματος ειχε εξαφανιστη και εδειχνε να δουλευει πολυ στρωτα! Εδω να προσθεσω οτι στο αμαξι ειχα βαλει σχεδον αμεσως προγραμμα στον Κριτωνα και φουλ εξατμιση! Παιρνω λοιπον το αμαξι το σαβ/κο και την γυναικα και λεμε να κανουμε μια εξορμηση ηρεμα και ωραια βγαινω εθνικη ολο σιγουρια πια οτι το αμαξι ειναι σε καλη κατασταση και παω να πατησω γκαζι.... και μετα τα 160χλμ το αμαξι πεφτει σε safe mode η ιστορια γνωστη απο αντιστοιχο τοπικ που εχει ανοιχτη, τηλ στο μηχανικο αν μπορει να βοηθηση και μου λεει δεν μπορω να ξερω μιλα με τον προγραμματιστη τηλ στον Κριτωνα και εγινε αμεση συνδεση με Καιρο του εστειλα καποια μυνηματα και μου απαντησε μετα απο 7-8 ωρες οτι μαλλον ειναι αντλια υψηλης! Δευτερα στον μηχανικο να δουμε, και οντως αντλια υψηλης! Μου λεει θα βαλεις την μαμα new αντεχει μεχρι 320 αλογα! Του ειπα να βαζαμε autotech οπως μου προτινε και ο Κριτωνας αλλα και αλλοι φιλοι για το μελλον αφου μπαινω στην διαδικασια! Καθετος ο μηχανικος ΟΧΙ θα εχεις προβληματα δεν ειναι καλες δεν κανουν δεν δεν δεν , βαλε apr να εισαι σιγουρος, τελως παντων εγω δεν ψηνομουν να δωσω 1200 ευρω για την αντλια και πηρα autotech, τηλ στον μηχανικο Γιωργο πηρα εντοσθια να ερθω να τα βαλουμε..??? εεεεε δεν προλαβαινω τωρα παρε με σε λιγες μερες, τηλ μετα απο 4 μερες Γιωργο να ρθω??? εεεεε θα σε παρω σε λιγο εγω.....ποτε, τηλ μετα απο 3 μερες Γιωργο μπορεις ?????? εεεε παρε με σαββατο να σου πω!!! Φτασαμε περι τα τελος Αυγουστου οπου και αγανακτησα και πηγα στον Θωδορη Ρουσσο γνωστο σε ολους pschiptuning οπου και μου την εγκατεστησε βγηκαμε καναμε και μια βολτα και δεν εκοβε πλεον απο αντλια!!!! ΑΛΛΑ ανακαλυψαμε οτι κλεινει η πεταλουδα!!!!!! Αφου εξαντλησαμε καποιες πιθανοτητες ειπαμε να μιλησω με τον Κριτωνα να δουμε τι λεει και εκεινος! Τηλ στον Κριτωνα και αμμεση συνδεση με Καιρο, μηνυματα στον Κριτωνα αμμεση παλι συνδεση αυτο τραβηξε αιωνια!!!!! Εχουμε φτασει περιπου 10 σεπτεμβρη και λεω να παρω τον Γιωργο να περασω να το δει να βγουμε και στον δρομο να το δει και live, Τηλ ''Γιωργο το και το να ρθω να το δεις να το βγαλουμε και στον δρομο...'' ''Εγω δεν λογκαρω πλεον και κλεινω για διακοπες δεν μπορω, αλλα πιστευω φταιει το προγραμμα απο μενα δεν ειναι κατι'' Και ξεκιναει ενα κυνηγητο με τον Κριτωνα μετα παααρα πολλα τελως παντων μου κλεινει ενα ραντεβου στου Μαραβελια να παω να το δει και να μου περασει και ενα update για την αντλια υψηλης γελαω απλα... τρωω το 1ο πιστολι και μου λεει μην ερθεις φευγω για επαρχια!!! ΟΚ λεω αργοτερα..!!! Περασαν οι μερες και τιποτα παλι τηλ παλι μυν. και τιποτα εβαλα εναν αλλον και τον πηρε και το σηκωσε κατευθειαν και κανονιστηκε το ραντεβου!!! Επιτελους λεω τελιωνουμε να βγαλουμε μια ακρη! και εδω γελαω...πλεον Παω κατα τις 10 στον Μαραβελια και καταληγουμε να ασχοληθει με το αμαξι στις 4 το μεσημερι Εβαλα εκει εναν τυχαρπαστο να μου περασει λεει το file για την αντλια υψηλης, ετοιμος μου λεει φυγε..!! οπα Κριτωνα το file στα παπαρια μου ηρθα εδω να δεις πρωτα το αμαξι γιατι μπορει να κλεινει η πεταλουδα...βαλτο μια πανω στο dyno να το δεις, μπα δεν χρειαζετε μου λεει δεν μου φαινετε οτι εχει θεμα... τελως παντων με δικια μου παροτρυνση το αμαξι μπηκε εκανε ενα πατημα και το κατεβασε... ετοιμο μου λεει πηγαινε μεσα 50 ευρω, δηλαδη του λεω τα ειδες ολα και ειμαστε οκ ναι ναι..!!! Ε εκει πλεον καταλαβα οτι το παραμυθι ειχε τελιωσει προγραμματιστης και μηχανικο (Φονσος) απλα στα παπαρια τους και δεν ηθελαν ΚΑΝ να ασχοληθουν με οτι ειχε το αμαξι, αρχισα λοιπον και γω να σκεφτομαι να ψαχνω να ρωταω να δοκιμαζω και οοοοτι αλλο μπορουσα μπας και βγαλω ακρη!!!!! Δυστηχως οπως εχω ξαναπει μηχανικο-προγραμματιστης δεν ειμαι και ουτε θελω να γινω οτι γνωσεις εχω αποκομισει ειναι καθαρα για παρτη μου και για το χομπυ μου!!!!! .....εχει συνεχεια Edited November 27, 2016 by kwsths 4
pantelisTT Posted November 23, 2016 Posted November 23, 2016 απαραδεκτοι το λιγοτερο που μπορω να πω,οι περισσοτεροι ετσι ειναι τους νοιαζουν μονο τα μεγαλα setup που τους ¨ταιζουν¨.....μπραβο που το μοιραστηκες εδω πρεπει να το γραψεις και σε αλλα φορουμ αλλα και στο facebook να βοηθησεις τους επομενους μην την πατησουν.... 3
kwsths Posted November 23, 2016 Author Posted November 23, 2016 Περιμενε γραφω ακομα...εχει πραμα ακομα!!!! Στην σεντρα ολοι οχι μονο οι καλοι...!!!
Recommended Posts