Dimitris_Kon Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 Θα του ΛΙΩΣΩ ΤΟ ΚΟΡΜΙ!!!! (για να "κλέψω" την ατάκα που μου λέει συνέχεια ) Κανόνισε να σε αφήσω με την μετωπη έξω με τα ψυγεία μαζί να φύγεις για Φάληρο με οδική... έσω ξεκούραστος με φρεντο μακιατο, πίτσα, κουρου, μπισκότα, κουλούρια κλπ... Δημήτρης 2
Prince_73 Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Κανόνισε να σε αφήσω με την μετωπη έξω με τα ψυγεία μαζί να φύγεις για Φάληρο με οδική... έσω ξεκούραστος με φρεντο μακιατο, πίτσα, κουρου, μπισκότα, κουλούρια κλπ... Δημήτρης με τόσα φαγιά/ποτά μόνο ξεκούραστος δε θα 'ναι!!! εγώ λέω να αφήσουμε το Γιώργο να κάνει τις επικαθήσεις και εσύ Μητσάρα πάρε ένα φρέντο στο χέρι και ανέλαβε οδηγίες!!! 1
Stathis F. Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 (edited) Παίδες, μετά από αλεπάλληλες ακυρώσεις, λάθη στην αποστολή και διάφορες αδυναμίες που προέκυψαν για τις αποστολές, μεταξύ των οποίων και ένας λόγος υγείας που με "κράτησε", έμειναν 8 καλώδια τα οποία θα τα διαθέσω. Όποιος θέλει εκ νέου ας το δηλώσει εδώ. Θα είναι και η τελευταία λίστα. Δημήτρης η δικη μου παραγγελία ισχύει ακομα! Edited May 20, 2017 by Stathis F. 1
metero Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 εάν περισσεύει εγώ ένα , μπορώ να περάσω να το πάρω.....
Dimitris_Kon Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 Ας γράψουμε εδώ όσοι θέλουν ακόμα για να κάνω ένα κοντρόλ! Ευχαριστώ! Δημήτρης
Paladin Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 εξακολουθω και εγω να θελω καλωδιο οπως εχω δηλωσει, ειδικα αν αυτο που λετε παιζει παντου, κανει τα παντα..κλπ κλπ...μια δοκιμη που ειχαμε κανει τις προαλλες με ενα αλλο δεν μας εδειξε ολα τα πεδια στη διαγνωση αλλα υποθετουμε οτι ηταν κλειστα λογω προγραμματως. +1 για μενα κ μου το δινετε στον καθαρισμο ή χερι με χερι με τον προεδρο 1
pelorth Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Εγω ακομα ενδιαφερομαι παντως! Ισχυει η αρχικη μου παραγγελια. Ευχαριστω! 1
iliasr38 Posted May 23, 2017 Posted May 23, 2017 Ποια εκδοση εχετε Δημητρη? Μηπως γνωριζει καποιος αν μπορει να κανει βασική ρύθμιση του DSG σε golf 7?
Audzig Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Ηλια βασικη(reset) μπορει να κανει.... Calibration δεν δοκιμασα ακομα γιατι προτιμησα να το κανω στην αντιπροσωπεια...
Kavouras Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Ηλια βασικη(reset) μπορει να κανει.... Calibration δεν δοκιμασα ακομα γιατι προτιμησα να το κανω στην αντιπροσωπεια... Βασική ρύθμιση είναι το adjustment των δίσκων ώστε να "μάθει" και πάλι το megatronic που είναι το bite point των δίσκων και να μην τους "χτυπάει" με άτσαλα πατιναρίσματα ή "αφήματα" συμπλέκτη. Δεν ξέρω αν το κάνει. Δεν το έχω δοκιμάσει με το "κινέζικο" (απλά επειδή δεν έτυχε).
iliasr38 Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Θα μπορουσατε παιδες να το δοκιμασετε? Σε φιλο που εχει την 16.8 δεν την κανει δυστυχως..
audidis Posted May 24, 2017 Posted May 24, 2017 Κε Δημήτρη όπως κρατήσατε και δεσμεύσατε 1 καλώδιο παρακαλώ! Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Audzig Posted May 25, 2017 Posted May 25, 2017 Βασική ρύθμιση είναι το adjustment των δίσκων ώστε να "μάθει" και πάλι το megatronic που είναι το bite point των δίσκων και να μην τους "χτυπάει" με άτσαλα πατιναρίσματα ή "αφήματα" συμπλέκτη. Δεν ξέρω αν το κάνει. Δεν το έχω δοκιμάσει με το "κινέζικο" (απλά επειδή δεν έτυχε). Παντως το δικο μου φιλε το εκανα στην Audi και διαφορα καμία......... Ολες οι ΄΄χαζοσυμπεριφορες΄΄ παραμενουν..... Δεν το γλυτώνει το φλασαρισμα.....
Dimitris_Kon Posted May 30, 2017 Author Posted May 30, 2017 (edited) Tην Παρασκευή κλείνω την παραγγελία και έχω τους εξής στη λίστα : bouloni3 Stathis F. Paladin Pelorth Audidis Παραμένουν ακόμα τρία (3) καλώδια, αλλιώς θα επιστραφούν. Δημήτρης Edited May 30, 2017 by Dimitris_Kon
metero Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 (edited) εμένα με ξέχασες μπορώ να περάσω να το πάρω !!!??? Edited May 30, 2017 by metero
kostas74 Posted May 30, 2017 Posted May 30, 2017 Tην Παρασκευή κλείνω την παραγγελία και έχω τους εξής στη λίστα : bouloni3 Stathis F. Paladin Pelorth Audidis Παραμένουν ακόμα τρία (3) καλώδια, αλλιώς θα επιστραφούν. Δημήτρης Γειά σας, ενδιαφέρομαι και εγώ για 1 καλώδιο
Dimitris_Kon Posted May 30, 2017 Author Posted May 30, 2017 (edited) bouloni3 Stathis F. Paladin Pelorth metero Kostas74 metero θα ενημερωθείς αμέσως μόλις την κλείσω. Στο μεταξύ, ένα καλώδιο έμεινε για να ολοκληρωθεί. Δημήτρης EDIT: Δημήτρη σου ακυρώνω εγώ το δικό μου, συνεπώς απομένουν 2 καλώδια ακόμα! Edited June 1, 2017 by audidis
Dimitris_Kon Posted June 1, 2017 Author Posted June 1, 2017 Δημήτρη, Θελω κι Εγω ενα σε παρακαλώ. Θα το σκεφτώ. Δημήτρης 1
Paladin Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 Θα εχουμε τα καλωδια διαθεσιμα την επομενη Κυριακη στον καθαρισμο??? Αφου δεν θα καθαρισω τουλαχιστον να δω τι μπορω να κανω με αυτο το καλωδιο! 1
Dimitris_Kon Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 Θα εχουμε τα καλωδια διαθεσιμα την επομενη Κυριακη στον καθαρισμο??? Αφου δεν θα καθαρισω τουλαχιστον να δω τι μπορω να κανω με αυτο το καλωδιο! Ναι φυσικά εννοείται θα τα φέρω Δημήτρης 1
metero Posted June 2, 2017 Posted June 2, 2017 υπάρχει διαθέσιμο!!?? μπορώ να περάσω αυτό το ΣΚ από κάπου να το πάρω !!???
Dimitris_Kon Posted June 2, 2017 Author Posted June 2, 2017 Δυστυχώς θα απουσιάζω, αν θέλεις να έρθεις την επόμενη εβδομάδα να το πάρεις από τη συνάντηση για τον καθαρισμό, διαφορετικά θα πρέπει να στο στείλω. Δημήτρης
salaminomachos Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Αν και δεν είμαι σχετικός με αυτά , απλά και μόνο να περνώ την ώρα μου και χαζεύω τα εντόσθια του αυτοκινήτου Θα ήθελα ένα και για μένα , αν βέβαια περίσσευε Ενδιαφέρομαι μόνο αν δουλεύει με Android
kananelos Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Αν και δεν είμαι σχετικός με αυτά , απλά και μόνο να περνώ την ώρα μου και χαζεύω τα εντόσθια του αυτοκινήτου Θα ήθελα ένα και για μένα , αν βέβαια περίσσευε Ενδιαφέρομαι μόνο αν δουλεύει με Android Μόνο σε pc με windows Δεν είναι για παιχνίδι , θέλει προσοχή και να ξέρεις τι κάνεις, μπορεί να γίνει ζημιά. Για να παίζεις σε android μπορείς να πάρεις κάτι τέτοιο http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XOBDII+Bluetooth+Auto+Car+Diagnostic+Package+-+ELM327.TRS0&_nkw=OBDII+Bluetooth+Auto+Car+Diagnostic+Package+-+ELM327&_sacat=0 Σοβαρή δουλειά και κωδικοποιήσεις δεν μπορείς να κάνεις, μπορείς να έχεις πληροφορίες του αυτοκινήτου σε πρόγραμμα όπως το torgue
Recommended Posts