Jump to content

Recommended Posts

Posted

Σε δύο μαστορια που πήγα κ το ψιλό έψαξα σήμερα δε βρήκαμε τίποτα κ μου είπαν ότι μάλλον το DPF φταίει.τέλος πάντων αν ξέρει κανένας άλλος να μου πει κάτι ευχαρίστως να ακούσω.

Posted

Σε αυτό που έχει ο προγραμματιστής.να μην πω όνομα εδώ μεσα

Μπορεις να το γράψεις. Δεν ειναι ντροπή.
Posted

εάν φταίει το DPF  μπορείς να πας να το δεις με υπολογιστή ο οποίος μετράει πόσο βουλωμένο είναι και τέλος
Και να ρωτήσω πήγες σε 2 μαστορια και κανένας δεν το είδε να σου πει αν είναι βουλωμένο η όχι δεν βάλανε επάνω υπολογιστή να το δούνε μου κάνει ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση όπως και ο προγραμματιστής σου δεν το είδε εάν είναι βουλωμένο ???

Posted

Ο προγραμματιστής δεν το είδε.όσο για τους μαστόρους το είδαμε κ δεν ήθελε αναγέννηση να κάνουν.σαν πληρότητα είχε 65% μου είπαν.αυτά ξερω

Posted

Με 65% πληρότητα είναι δεδομένη η αναγέννηση στο 80% και μετά πνίγεται και δεν έχει επιστροφή

Posted

Δε πιστεύω να φταίει μόνο η αναγέννηση που δεν έβγαλε τα αναμενόμενα.Θα πάω να κάνω τώρα κ θα σας στείλω αν έγινε τίποτα καλύτερο.Μάλλον τσάμπα έδωσα τα λεφτά.έπρεπε να ανέβω Αθήνα να βάλω πρόγραμμα.

Posted

αν πάει το ίδιο το αμάξι η όχι δεν λέει κάτι το dpf  πόσο βουλωμένο είναι μετά την αναγέννηση ???? αυτό έχει σημασία

Posted (edited)

Τι θα έλεγες να μας έγραφες που το πήγες το αμάξι, που μετρήθηκε κτλ?

Με μισές πληροφορίες δεν βγάζουμε και πολύ άκρη. Και στην τελική δεν είναι ντροπή. Δεν διαφημίζεις ή δυσφημίζεις και κανέναν. Τη γνώμη σου λες για ένα προϊόν που πλήρωσες κανονικότατα.

ΥΓ: πάντως ξαναλέω ότι η αύξηση ιπποδύναμης με το πριν και μετά είναι λογική, οποτε δεν καταλαβαίνω τι ψάχνουμε. Γιατί εξαρχής δεν έβγαλε ως "μαμά" αυτά που θα έπρεπε? (που από ό,τι κατάλαβα, για μετρήσεις "τροχού" είναι πολύ καλά)

ΥΓ2: η audi λέει 140ps στον στρόφαλο. Εσύ έβγαλες 120ps στον τροχό, που σημαίνει κάπου στα 140+ στο στρόφαλο, λαμβάνοτας υπόψη απώλειες. Μετά, βάζεις πρόγραμμα και σε μετράει 143ps τροχό (ή 163ps στρόφαλο) και με "μπουκωμένο" dpf (που όσο δυναμώνει το αμάξι, τόσο πιο πολύ σε κόβει, οπότε ίσως και οι απώλειες του 14% να μην είναι σωστές). Οπότε....τι ακριβώς ψάχνουμε? Δεν ρωτάω από ειρωνεία. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω.

Edited by Kavouras
  • Like 2
Posted

κάβουρα πολύ σωστά τα λες άλλα με 60% βούλωμα στο dpf δεν μπορείς να κάνεις κατι ούτε να απόδοση μπορείς να δεις