Jump to content

Recommended Posts

Posted

Καλησπέρα.Έχω ένα Audi A4 2.0tdi με τα 140 αλογα με αρ.κιν.BPW.Έχω βάλει πρόγραμμα στο αυτοκίνητο κ δεν έδειξαν οι μετρήσεις αυτά που έπρεπε.Το αυτοκίνητο μαμά δυναμομετρημενο έβγαλε 120 άλογα κ μετά με το πρόγραμμα πήγε στα 143 άλογα.Κανονικά έπρεπε να είχε 140 άλογα κ να βγάλει 170 άλογα αντίστοιχα.Μου είπε ο προγραμματιστής ότι πρέπει να είναι το DPF κ να θέλει αλλαγή η να το διαγράψουμε.Ξέρεις κανένας κάτι;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Posted

Το dpf κόβει αρκετά. Πιθανό αφού και στοκ έβγαλε λιγότερο να έχει θέμα εκεί. Βέβαια πρέπει να ελεγχθεί και το κύκλωμα καυσίμου και αέρα.

Προσωπικά θα άλλαζα το dpf και θα απέφευγα να το καταργήσω

Posted

Ναι ξέρω το δίνουν κάπου 1000 εδώ Ελλάδα. Κοίτα μήπως μπορέσεις να βρεις εμπορίου απ έξω.

Αν το αυτοκίνητο κινείται Αθήνα ή σε περιοχές με πολύ κόσμο καλύτερα να μη το καταργήσεις. Βασικά γενικά καλύτερα να υπάρχει, ιδίως σε κέντρα πόλεων

Posted

Καλησπέρα εάν έχεις θέμα με το DPF  θα σου έβγαζε σφάλμα και θα έκανες αναγέννηση καθαρισμό πρώτα και μετά ΒΛΕΠΕΙΣ εάν δεν καθαρίσει το ξηλώνεις και τελειώνεις

Posted

Καλησπέρα εάν έχεις θέμα με το DPF θα σου έβγαζε σφάλμα και θα έκανες αναγέννηση καθαρισμό πρώτα και μετά ΒΛΕΠΕΙΣ εάν δεν καθαρίσει το ξηλώνεις και τελειώνεις

Posted

Δεν Έχω κανένα θεμμα με το DPF.Απλά δεν ανέβηκε η υποδυναμη όσο θα έπρεπε κ μου είπαν ότι πρέπει να είναι γεματο

Posted

Sorry, αλλά μόνο εμένα μου φαίνεται καφρίλα η κατάργηση του DPF?

• Like 6
Posted

Σωστός 100%

Posted

Έχω βαρεθεί να γίνομαι γκρινιάρης... :sAng_argue:

• Like 1
Posted

Δεν ξέρει κάποιος αν ειχε κ αυτός το ίδιο πρόβλημα αν φταίει το DPF η κάτι άλλο;;Για αλλαγή κάνει μόνο το DPF 2000 ευρώ συν εργασία.Αντιπροσωπείας παντα γιατί τα after market δημιουργούν πρόβλημα.

Posted

Καλησπέρα.Έχω ένα Audi A4 2.0tdi με τα 140 αλογα με αρ.κιν.BPW.Έχω βάλει πρόγραμμα στο αυτοκίνητο κ δεν έδειξαν οι μετρήσεις αυτά που έπρεπε.Το αυτοκίνητο μαμά δυναμομετρημενο έβγαλε 120 άλογα κ μετά με το πρόγραμμα πήγε στα 143 άλογα.Κανονικά έπρεπε να είχε 140 άλογα κ να βγάλει 170 άλογα αντίστοιχα.Μου είπε ο προγραμματιστής ότι πρέπει να είναι το DPF κ να θέλει αλλαγή η να το διαγράψουμε.Ξέρεις κανένας κάτι;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Τα αλογα συα οποία αναφέρεσαι ειναι τροχό ή στρόφαλο;

Πιεση σηκώνεις την αναμενόμενη;

Απο καύσιμο πως εισαι; το μοτερ ποσά km εχει κανει;

• Like 1
Posted

Πίεση σηκώνει 1,5 μπαρ.καναμενομενη είναι.καύσιμο bP ultimate βάζω κ είναι καλή το έχει κ συγκρίνεις.χιλιόμετρα 190.000τα άλογα στροφαλο είναι σαν τα κονσέρβα προγραμματα

Posted

Αν μιλάς για στρόφαλο, μια χαρά νούμερα βγάζεις.

Τα 140 άλογα που ανακοινώνει η Audi ειναι για τροχό.

Posted

Αν μιλάς για στρόφαλο, μια χαρά νούμερα βγάζεις.

Τα 140 άλογα που ανακοινώνει η Audi ειναι για τροχό.

Α) νομίζω ότι αναφέρεται σε στρόφαλο ούτως ή άλλως και γι' αυτό και δεν αλλάζει η προσφερόμενη απόδοση είτε το αμάξι είναι 2κίνητο είτε 4κίνητο είτε αυτόματο.

Β) μα αυτός μέτρησε από 140ps, 120ps crank (στρόφαλο δηλαδή).

Μέτρησες συμπίεση φίλε Βασίλη?

Πάντως η αναλογική αύξηση βάση προγράμματος είναι οκ. Απλά η "βαση" σου ηταν/ειναι χαμηλα. Δεν φταίει το πρόγραμμα...

• Like 1
Posted

Συγνωμη στη ρόδα μετρημένα ειναι

Είπα και εγώ χάλασε τόσο γρήγορα το ντίζελ.

Άρχοντας είσαι, τα νούμερα είναι κομπλέ.

• Like 1
Posted

Συγνωμη στη ρόδα μετρημένα ειναι

έλα και μας κούφανες!!!! :)

Μια χαρά είναι λοιπόν. :)

Posted

Σίγουρα;;γιατί ο προγραμματιστής μου είπε ότι κάτι έχει κ δεν μας έβγαλε στα 170 άλογα κ μάλλον γιατί είναι μπουκωμενο το dpf;;;

Posted

Σε ποιο δυναμομετρο μετρησατε?

Posted

Δεν χρειαζεται να πεις ονομα..μονο τυπο δυναμομετρου..

Posted

Οκ τοτε αν θες να σου φυγουν οι ιδεες πας και σε ενα που μετρα στροφαλο πχ σε μαχα..