vasilispanagiotis Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Καλησπέρα.Έχω ένα Audi A4 2.0tdi με τα 140 αλογα με αρ.κιν.BPW.Έχω βάλει πρόγραμμα στο αυτοκίνητο κ δεν έδειξαν οι μετρήσεις αυτά που έπρεπε.Το αυτοκίνητο μαμά δυναμομετρημενο έβγαλε 120 άλογα κ μετά με το πρόγραμμα πήγε στα 143 άλογα.Κανονικά έπρεπε να είχε 140 άλογα κ να βγάλει 170 άλογα αντίστοιχα.Μου είπε ο προγραμματιστής ότι πρέπει να είναι το DPF κ να θέλει αλλαγή η να το διαγράψουμε.Ξέρεις κανένας κάτι;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
xrhstosa4b6 Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Το dpf κόβει αρκετά. Πιθανό αφού και στοκ έβγαλε λιγότερο να έχει θέμα εκεί. Βέβαια πρέπει να ελεγχθεί και το κύκλωμα καυσίμου και αέρα. Προσωπικά θα άλλαζα το dpf και θα απέφευγα να το καταργήσω
vasilispanagiotis Posted February 28, 2017 Author Posted February 28, 2017 Όλα τα αλλά δουλεύουν ρολόι.Όσο για αλλαγή DPF πολύ μεγάλο κόστος.Σ'ευχαριστώ
xrhstosa4b6 Posted February 28, 2017 Posted February 28, 2017 Ναι ξέρω το δίνουν κάπου 1000 εδώ Ελλάδα. Κοίτα μήπως μπορέσεις να βρεις εμπορίου απ έξω. Αν το αυτοκίνητο κινείται Αθήνα ή σε περιοχές με πολύ κόσμο καλύτερα να μη το καταργήσεις. Βασικά γενικά καλύτερα να υπάρχει, ιδίως σε κέντρα πόλεων
THE BARBARIAN Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Καλησπέρα εάν έχεις θέμα με το DPF θα σου έβγαζε σφάλμα και θα έκανες αναγέννηση καθαρισμό πρώτα και μετά ΒΛΕΠΕΙΣ εάν δεν καθαρίσει το ξηλώνεις και τελειώνεις
vasilispanagiotis Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 Καλησπέρα εάν έχεις θέμα με το DPF θα σου έβγαζε σφάλμα και θα έκανες αναγέννηση καθαρισμό πρώτα και μετά ΒΛΕΠΕΙΣ εάν δεν καθαρίσει το ξηλώνεις και τελειώνεις
vasilispanagiotis Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 Δεν Έχω κανένα θεμμα με το DPF.Απλά δεν ανέβηκε η υποδυναμη όσο θα έπρεπε κ μου είπαν ότι πρέπει να είναι γεματο
ianos Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Sorry, αλλά μόνο εμένα μου φαίνεται καφρίλα η κατάργηση του DPF? 6
xrhstosa4b6 Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Sorry, αλλά μόνο εμένα μου φαίνεται καφρίλα η κατάργηση του DPF? Σωστός 100%
Theodore Saba Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Sorry, αλλά μόνο εμένα μου φαίνεται καφρίλα η κατάργηση του DPF? Έχω βαρεθεί να γίνομαι γκρινιάρης... 1
vasilispanagiotis Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 Δεν ξέρει κάποιος αν ειχε κ αυτός το ίδιο πρόβλημα αν φταίει το DPF η κάτι άλλο;;Για αλλαγή κάνει μόνο το DPF 2000 ευρώ συν εργασία.Αντιπροσωπείας παντα γιατί τα after market δημιουργούν πρόβλημα.
Kavouras Posted March 1, 2017 Posted March 1, 2017 Καλησπέρα.Έχω ένα Audi A4 2.0tdi με τα 140 αλογα με αρ.κιν.BPW.Έχω βάλει πρόγραμμα στο αυτοκίνητο κ δεν έδειξαν οι μετρήσεις αυτά που έπρεπε.Το αυτοκίνητο μαμά δυναμομετρημενο έβγαλε 120 άλογα κ μετά με το πρόγραμμα πήγε στα 143 άλογα.Κανονικά έπρεπε να είχε 140 άλογα κ να βγάλει 170 άλογα αντίστοιχα.Μου είπε ο προγραμματιστής ότι πρέπει να είναι το DPF κ να θέλει αλλαγή η να το διαγράψουμε.Ξέρεις κανένας κάτι;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!Τα αλογα συα οποία αναφέρεσαι ειναι τροχό ή στρόφαλο; Πιεση σηκώνεις την αναμενόμενη; Απο καύσιμο πως εισαι; το μοτερ ποσά km εχει κανει; 1
vasilispanagiotis Posted March 1, 2017 Author Posted March 1, 2017 Πίεση σηκώνει 1,5 μπαρ.καναμενομενη είναι.καύσιμο bP ultimate βάζω κ είναι καλή το έχει κ συγκρίνεις.χιλιόμετρα 190.000τα άλογα στροφαλο είναι σαν τα κονσέρβα προγραμματα
ianos Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Αν μιλάς για στρόφαλο, μια χαρά νούμερα βγάζεις. Τα 140 άλογα που ανακοινώνει η Audi ειναι για τροχό.
Kavouras Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Αν μιλάς για στρόφαλο, μια χαρά νούμερα βγάζεις. Τα 140 άλογα που ανακοινώνει η Audi ειναι για τροχό. Α) νομίζω ότι αναφέρεται σε στρόφαλο ούτως ή άλλως και γι' αυτό και δεν αλλάζει η προσφερόμενη απόδοση είτε το αμάξι είναι 2κίνητο είτε 4κίνητο είτε αυτόματο. Β) μα αυτός μέτρησε από 140ps, 120ps crank (στρόφαλο δηλαδή). Μέτρησες συμπίεση φίλε Βασίλη? Πάντως η αναλογική αύξηση βάση προγράμματος είναι οκ. Απλά η "βαση" σου ηταν/ειναι χαμηλα. Δεν φταίει το πρόγραμμα... 1
xrhstosa4b6 Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Συγνωμη στη ρόδα μετρημένα ειναι Είπα και εγώ χάλασε τόσο γρήγορα το ντίζελ. Άρχοντας είσαι, τα νούμερα είναι κομπλέ. 1
Kavouras Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Συγνωμη στη ρόδα μετρημένα ειναι έλα και μας κούφανες!!!! Μια χαρά είναι λοιπόν.
vasilispanagiotis Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 Σίγουρα;;γιατί ο προγραμματιστής μου είπε ότι κάτι έχει κ δεν μας έβγαλε στα 170 άλογα κ μάλλον γιατί είναι μπουκωμενο το dpf;;;
vasilispanagiotis Posted March 2, 2017 Author Posted March 2, 2017 Σε αυτό που έχει ο προγραμματιστής.να μην πω όνομα εδώ μεσα
iliasr38 Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Δεν χρειαζεται να πεις ονομα..μονο τυπο δυναμομετρου..
iliasr38 Posted March 2, 2017 Posted March 2, 2017 Οκ τοτε αν θες να σου φυγουν οι ιδεες πας και σε ενα που μετρα στροφαλο πχ σε μαχα..
Recommended Posts