Jump to content

Recommended Posts

Posted

καλημέρα σε όλους, πριν 1 μήνα αγόρασα ενα audi q3 1,4 tfsi 125hp (μοντέλο 12/2016) test drive αντιπροσωπείας.

πολύ ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο (πρώτη φορά γερμανικό) και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανένας κάποιο καλό μαγαζί που βάζουν προγράμματα σε εγκέφαλο για να ανεβάσω λίγο ροπή - άλογα.

ένας φίλος που δουλεύει σε audi αντιπροσωπεία μου είπε οτι μπορεί να το πάω μέχρι 150hp +5 κιλά ροπή ακόμα χωρίς να αυξήσω την κατανάλωση.

.(το audάκι μου φοράει τον ίδιο κινητήρα με το skoda kodiac)

σας ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που μπήκα στην όμορφη παρέα σας

Posted

καλημέρα σε όλους, πριν 1 μήνα αγόρασα ενα audi q3 1,4 tfsi 125hp (μοντέλο 12/2016) test drive αντιπροσωπείας.

πολύ ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο (πρώτη φορά γερμανικό) και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανένας κάποιο καλό μαγαζί που βάζουν προγράμματα σε εγκέφαλο για να ανεβάσω λίγο ροπή - άλογα.

ένας φίλος που δουλεύει σε audi αντιπροσωπεία μου είπε οτι μπορεί να το πάω μέχρι 150hp +5 κιλά ροπή ακόμα χωρίς να αυξήσω την κατανάλωση..(το audάκι μου φοράει τον ίδιο κινητήρα με το skoda kodiac)

σας ευχαριστώ πολύ και χαίρομαι που μπήκα στην όμορφη παρέα σας

βάζεις πρόγραμμα =χάνεις εγγύηση...

κάτι που δεν νομίζω να το θες...

λογικά έχεις κ 5ετη εγγύηση όποτε δεν θα στο σύνηστουσα εκτός.αν δεν σε νοιάζει...

Posted

βάζεις πρόγραμμα =χάνεις εγγύηση...

κάτι που δεν νομίζω να το θες...

λογικά έχεις κ 5ετη εγγύηση όποτε δεν θα στο σύνηστουσα εκτός.αν δεν σε νοιάζει...

καλησπέρα

μου είπε ο πωλητής - φίλος από την αντιπροσωπεία ότι υπάρχουν προγράμματα που δεν είναι ανιχνεύσιμα και δεν θα χάσω την εγγύηση (5 χρόνια) αλλα 100% δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για αυτό και το σκέπτομαι πάντως μίλησα με 2 εταιρείες που κάνουν αύτη την δουλειά και μου είπαν ότι δεν ανιχνεύετε 

Posted

καλησπέρα

μου είπε ο πωλητής - φίλος από την αντιπροσωπεία ότι υπάρχουν προγράμματα που δεν είναι ανιχνεύσιμα και δεν θα χάσω την εγγύηση (5 χρόνια) αλλα 100% δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για αυτό και το σκέπτομαι πάντως μίλησα με 2 εταιρείες που κάνουν αύτη την δουλειά και μου είπαν ότι δεν ανιχνεύετε

Όπως νομίζεις...

απλά να ξέρεις ότι μια δοκιμή να κάνουν το αμάξι σου στον δρόμο έχουν καταλάβει ότι το αμάξι σου έχει άλλη χαρτογράφηση κ μπορούν να στο αποδείξουν απλά με ένα λογκαρισμα (αν τυχόν βρεθείς σε τέτοια κατασταση)

τώρα από εκεί κ πέρα...τα λόγια είναι μόνο αέρας κοπανιστός...αν θες να βάλεις πρόγραμμα απαίτησε από τον αντιπρόσωπο ν σου δώσει γραπτή βεβαίωση για την εγγύηση...

η δική μου συμβουλη είναι να μην κάνεις τίποτα...τουλαχιστον Όχι ακόμα...

• Like 1
Posted

Όπως νομίζεις...

απλά να ξέρεις ότι μια δοκιμή να κάνουν το αμάξι σου στον δρόμο έχουν καταλάβει ότι το αμάξι σου έχει άλλη χαρτογράφηση κ μπορούν να στο αποδείξουν απλά με ένα λογκαρισμα (αν τυχόν βρεθείς σε τέτοια κατασταση)

τώρα από εκεί κ πέρα...τα λόγια είναι μόνο αέρας κοπανιστός...αν θες να βάλεις πρόγραμμα απαίτησε από τον αντιπρόσωπο ν σου δώσει γραπτή βεβαίωση για την εγγύηση...

η δική μου συμβουλη είναι να μην κάνεις τίποτα...τουλαχιστον Όχι ακόμα...

καλημέρα,

σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σου. μάλλον θα το σκεφτώ για αργότερα, δεν θέλω να χάσω φυσικά την εγγύηση 5 χρόνων ετσι για να κάνω την ... μου

• Like 1
Posted

Φιλε πρωτα πολλα καλως ηρθες στη παρεα μας, καλη διαμονη να εχεις και καλοριζικο καλοταξιδο να ειναι το εργαλειο σου .

Επειδη εχω ψηθει να βαλω και εγω μεσα στην αντιπροσωπεια προγραμμα μου το ειπαν ξεκαθαρα με το που το βαλω και συνδεθει Online με το συστημα τους το αναγνωριζει και σε πεταει απευθειας εκτος εγγυησης, να πω επισης οτι τα προγραμματα τα περνανε οι ιδιοι στην αντιπροσωπεια που παω αρα δεν υπαρχει θεμα αμφιβολιας γιατι και αυτοι λεφτα θελουν να βγαλουν.

Posted

Καλώς ήρθες φίλε και καλά χιλιόμετρα με το νέο σου εργαλείο.

Νομίζω το να μην βάλεις πρόγραμμα είναι σοφή κίνηση όσο είσαι σε εγγύηση, άστο για μετά.