Audzig Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 1. Ελεγχος γίνεται στα καζανια και την παραγωγή των διυλιστηρίων προ φορτωσης. 2. 97 οκτανια δεν παράγεται απλα 95 με πρόσθετα ειναι η vpower. Ο νοων νοειτο. 3. Αντίστοιχα η 100αρα ειναι με πρόσθετα για την καθε εταιρεία. 4. Απο την shell εχει μεινει μονο η αχιβαδα (σημα). 1 έλεγχος γίνεται στις δεξαμενές αλλά και στο πλοίο πριν την εκφόρτωση και όχι στην παραγωγή μιας και οι εγκαταστάσεις στην Ελλάδα κάνουν ΜΟΝΟ βαφή και ιχνηθετηση διαφοροποιημένων προϊόντων και όχι παραγωγή. 2 απλά καμία σχέση με αυτό που περιγράφεις.μιλαμε για πρόσμιξη 95αρας με 100αρα με απλοτελεσμα 97αρα αμόλυβδη. Ο νοών νοείτο όπως λες κ εσυ. 3 η shell v power racing είναι 100αρα αμόλυβδη με προσμίξεις πρόσθετων που υποδεικνύονται από από την shell global σε αναλογία που επίσης υποδεικνύεται από την shell global και όσο να ναι αποτελεί διαφοροποιημένο προϊόν. 4 από την shell global δεν εχει μείνει μόνο το κοράλι αλλά έχει μείνει η κουλτούρα μιας υποδειγματικης πολυεθνικής που μόνο παράδειγμα προς μίμηση μπορεί να αποτελέσει... Τα πράγματα δεν ειναι τόσο ρηχά... δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιους άλλους.... ο νοών νοείτο επαναλαμβάνω..... 2
GTaros Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 1 έλεγχος γίνεται στις δεξαμενές αλλά και στο πλοίο πριν την εκφόρτωση και όχι στην παραγωγή μιας και οι εγκαταστάσεις στην Ελλάδα κάνουν ΜΟΝΟ βαφή και ιχνηθετηση διαφοροποιημένων προϊόντων και όχι παραγωγή. 2 απλά καμία σχέση με αυτό που περιγράφεις.μιλαμε για πρόσμιξη 95αρας με 100αρα με απλοτελεσμα 97αρα αμόλυβδη. Ο νοών νοείτο όπως λες κ εσυ. 3 η shell v power racing είναι 100αρα αμόλυβδη με προσμίξεις πρόσθετων που υποδεικνύονται από από την shell global σε αναλογία που επίσης υποδεικνύεται από την shell global και όσο να ναι αποτελεί διαφοροποιημένο προϊόν. 4 από την shell global δεν εχει μείνει μόνο το κοράλι αλλά έχει μείνει η κουλτούρα μιας υποδειγματικης πολυεθνικής που μόνο παράδειγμα προς μίμηση μπορεί να αποτελέσει... Τα πράγματα δεν ειναι τόσο ρηχά... δυστυχώς για κάποιους και ευτυχώς για κάποιους άλλους.... ο νοών νοείτο επαναλαμβάνω..... Δουλευεις για την shell????
vamvakoolas Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 οντως ασ με συγχωρεσει ο φιλοσ Audzig αλλα και εγω διαβαζοντας νομιζα οτι εκπροσωπει την εταιρια. Ας γυρισουμε στο θεμα: απο τη πανεπιστημιακη χημεια εκει πανω στου Ζωγραφου (δεν ειμαι χημικος αλλα ηταν στην υλη) αποτι θυμαμαι αυξηση οκτανιων σε βενζινη επιτυγχανεται με προσθετα χημικα. Μαλιστα εκεινη τη περιοδο απο αναλυσεις που ειχε κανει ο καθηγητης μας ελεγε οτι οι εταιριες καυσιμων δε προσφεραν κατι παραπανω! Μαλιστα τα προσθετα που υπηρχαν στν αγορα προσφεραν καποια βελτιωση http://www.carblogger.gr/2011/04/blog-post_14.html τοτε ισως να ειχε δικιο. Στην εποχη μας και οχι πριν 10+ χρονια επειδη και αλλα πανεπιστημια καναν ερευνες ειμαι σιγουρος οτι οι εταιριες πετρελαιειδων θα καναν σοβαρη δουλεια στη ποιοτητα βενζινης. Το ποιο απλο ειναι δυναμομετρηση με το ιδιο ιχ (καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ειχε γινει πειραμα και πραγματι ειχε να προσφερει κατι η 100αρα)
xrhstosa4b6 Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Πάντως στη προπορεια υπάρχει διαφορά ανάλογα τη βενζίνη. Αν εξαιρέσουμε ορισμένα πρατήρια που δεν έχουν καλή ποιότητα έτσι κι αλλιώς. Κατά τα αλλά πάνω κάτω τα καύσιμα έχουν διαφορά ανάλογα τα οκτανια. Διαφορά από εταιρεία σε εταιρεία δεν έχω δει σημαντική.
Koeman Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Και στην Shell να δουλεύει δεν νομίζω να παίρνει ποσοστά για να γράφει αυτά που γράφει. Καταθέτει αυτά που γνωρίζει από πρώτο χέρι μάλλον και καλά κάνει για μένα.
GTaros Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Και στην Shell να δουλεύει δεν νομίζω να παίρνει ποσοστά για να γράφει αυτά που γράφει. Καταθέτει αυτά που γνωρίζει από πρώτο χέρι μάλλον και καλά κάνει για μένα. Αν δεν δουλεύει ομως και καποιος αλλος που λεει το αντιθετο δουλευει αντιστοιχα στα ΕΛΠΕ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ η εταιρεία πετρελαιοειδών ποιος δινει πιο σωστες πληροφορίες. Γενικα η παραπληροφορηση παει σύννεφο....
Koeman Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Αν δεν δουλεύει ομως και καποιος αλλος που λεει το αντιθετο δουλευει αντιστοιχα στα ΕΛΠΕ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ η εταιρεία πετρελαιοειδών ποιος δινει πιο σωστες πληροφορίες. Γενικα η παραπληροφορηση παει σύννεφο.... Σίγουρα τότε είναι στην κρίση του καθενός να φιλτράρει αυτά που διαβάζει και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ενδιαφέρουσα κουβέντα.
Van.Leb Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Αν δεν δουλεύει ομως και καποιος αλλος που λεει το αντιθετο δουλευει αντιστοιχα στα ΕΛΠΕ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ η εταιρεία πετρελαιοειδών ποιος δινει πιο σωστες πληροφορίες. Γενικα η παραπληροφορηση παει σύννεφο.... Ζηση...το παληκαρι ο Δημητρης δουλευει στις εγκαταστασεις της shell στο διυλιστηριο στην Καβαλα... συμφωνα με τα λεγομενα του δεν νομιζω σε καμμια περιπτωση να λεει ανακριβειες ουτε να εχει σκοπο την παραπληροφορηση του κλαμπ... 1
GTaros Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 (edited) Μια ανακρίβεια σιγουρα ειναι η πρόσμιξη 95αρας με 100αρα. Σιγουρα ειναι απλη με προσθετα. Οσο για 97 οκτανια παντα εγω προσωπικά βαζω ενα ερωτηματικο πηγαινοντας μια 10ετια πισω σε παρομοιο φιασκο την εν λογο εταιρειας σε συνδυασμο οτι πανευρωπαϊκά αν δεν απατώμαι δεν υπαρχει παρομοιο προϊόν. Απλα τυχαίνει και εγω να μαι στο χωρο... Φιλικα παντα γνωμες ανταλλάσουμε. Υ.Γ. Στην Καβαλα εχει εγκατασταση αποθηκευσης οχι διυλιστήριο προσφατα coral πρώην ΡΕΒΟΙΛ. Edited November 29, 2017 by GTaros 1
Van.Leb Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Μια ανακρίβεια σιγουρα ειναι η πρόσμιξη 95αρας με 100αρα. Σιγουρα ειναι απλη με προσθετα. Οσο για 97 οκτανια παντα εγω προσωπικά βαζω ενα ερωτηματικο πηγαινοντας μια 10ετια πισω σε παρομοιο φιασκο την εν λογο εταιρειας σε συνδυασμο οτι πανευρωπαϊκά αν δεν απατώμαι δεν υπαρχει παρομοιο προϊόν. Απλα τυχαίνει και εγω να μαι στο χωρο... Φιλικα παντα γνωμες ανταλλάσουμε. Υ.Γ. Στην Καβαλα εχει εγκατασταση αποθηκευσης οχι διυλιστήριο προσφατα coral πρώην ΡΕΒΟΙΛ.ρ ναι ρε εννοειται οτι ανταλλασουμε γνωμες... επειδη ανηκω σε αυτον τον χωρο (πρατηριουχος) μεσα στα επομενα χρονια ετοιμαζονται κ οι ελληνικες εταιριες στις εγκαταστασεις τους να βαλουν 97αρα βενζινη οποτε θα μαθω περισσοτερα... Υ.Γ τις αποθηκες της ρεβοιλ στην Καβαλα τις εξαγορασε η Μοτορ οιλ τον περασμενο Μαιο... http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=879398 1
GTaros Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 (edited) Πολυ σωστά!!!! Θα αλλαξουν προσθετα... εαν και εφόσον!!! Πρατηριουχος;;; Εταιρεία;;; Edited November 29, 2017 by GTaros
Van.Leb Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Πολυ σωστά!!!! Θα αλλαξουν προσθετα... εαν και εφόσον!!! Πρατηριουχος;;; Εταιρεία;;; Ναι έχω πρατήριο υγρών καυσίμων ειμαι στην Ετεκα προς το παρόν...
Audzig Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Δουλευεις για την shell???? Ναι Ζήση. οντως ασ με συγχωρεσει ο φιλοσ Audzig αλλα και εγω διαβαζοντας νομιζα οτι εκπροσωπει την εταιρια. Εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου και κανέναν άλλον. Όποιος ρίξει μια ματιά στο προφίλ μου θα δει ότι αν και διαβάζω τα πάντα όσα γράφονται στο φόρουμ γράφω για κάτι μόνο όταν είμαι απόλυτα σίγουρος και μόνο για πράγματα τα οποία γνωρίζω . Και στην Shell να δουλεύει δεν νομίζω να παίρνει ποσοστά για να γράφει αυτά που γράφει. Καταθέτει αυτά που γνωρίζει από πρώτο χέρι μάλλον και καλά κάνει για μένα. Πολυ σωστά, άλλωστε νομίζω πως αυτός είναι και ο ρόλος του φόρουμ. Αν δεν δουλεύει ομως και καποιος αλλος που λεει το αντιθετο δουλευει αντιστοιχα στα ΕΛΠΕ ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ η εταιρεία πετρελαιοειδών ποιος δινει πιο σωστες πληροφορίες. Γενικα η παραπληροφορηση παει σύννεφο.... Ζήση αν δεν ήξερα και έλεγα ανακρίβιες για πράγματα τα οποία δεν γνωρίζω θα ήμουνα τουλάχιστον βλάκας. Ο νοών νοείτο που λες και εσύ. Μιλάω υπεύθυνα και παίρνω και την ευθύνη για τα λεγόμενα / γραφόμενα μου. Δεν μεταφέρω κάτι που μου είπε κάποιος που έγινε κάπου. Όσον αφορά το bold έχεις απόλυτο δίκαιο. Αλλα ξέρεις καμιά φορά πέρα από διαπιστώσεις είναι καλό να κάνουμε και την αυτοκριτική μας ο καθένας. Καλές οι διαπιστώσεις άλλα μην ξεχνάς ότι και εσύ σαν Ζήσης προσωπικά παραπληροφορεις όποιον διαβάζει αυτό το τοπικ τις τελευταίες 20 ώρες. Η αμάθεια δεν ήταν ποτέ πρόβλημα, το μεγαλύτερο πρόβλημα μας είναι η ημιμάθεια. Να κάνω και εγώ την διαπίστωση μου. Μια ανακρίβεια σιγουρα ειναι η πρόσμιξη 95αρας με 100αρα. Σιγουρα ειναι απλη με προσθετα. Οσο για 97 οκτανια παντα εγω προσωπικά βαζω ενα ερωτηματικο πηγαινοντας μια 10ετια πισω σε παρομοιο φιασκο την εν λογο εταιρειας σε συνδυασμο οτι πανευρωπαϊκά αν δεν απατώμαι δεν υπαρχει παρομοιο προϊόν. Απλα τυχαίνει και εγω να μαι στο χωρο... Φιλικα παντα γνωμες ανταλλάσουμε. Υ.Γ. Στην Καβαλα εχει εγκατασταση αποθηκευσης οχι διυλιστήριο προσφατα coral πρώην ΡΕΒΟΙΛ. Επιμένεις. Αφού ανήκεις στον χώρο και έχεις άκρες ψαξτο για να μάθεις αλλά κανε μου μια χάρη. Μόλις μάθεις την διαδικασία θέλω να γράψεις εδώ σε αυτό το τοπικ δημόσια τι έμαθες για να δούμε ποιος γνωρίζει και ποιος παραπληροφορει. Εννοείται πως η κουβέντα γίνεται σε φιλικό επίπεδο με απώτερο σκοπό να εμπλουτισουμε όλοι τις γνώσεις μας. Δυστυχώς δεν μπορούμε να τα ξέρουμε όλα. Κατι θα πάρουμε και κατι θα δώσουμε. Έτσι για την ιστορία η Καβάλα έχει διυλιστήριο, εχει εγκατάσταση της Μοτορ Οιλ Ελλάς απο το '08 και πρόσφατα αγόρασε και την εγκατάσταση της Revoil. Αλλη μια ανακρίβια. Το ξαναλέω δεν είναι κακό να μην ξέρεις, κακό είναι να νομίζεις ότι ξέρεις. 1
GTaros Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Σε βρισκω πληρως ενημερωμενο και αρκετά προκλητικο-εριστικο. Συγνωμη για την ημιμαθεια μου και ευχαριστώ για την διαφωτιση. Μιας και γνωριζεις μπορεις να μου εξηγησεις το 2007 τι τελικα ειχε γινει;;; Ποια ειναι η θεση σου αν επιτρέπεται στα "διυλιστήρια" στην Καβάλα;;;;
GTaros Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 (edited) Το υφος σου δεν μπορω να καταλαβω. Edited November 29, 2017 by GTaros
GTaros Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Διύλιση Τα τέσσερα διυλιστήρια στην Ελλάδα έχουν συνολική χωρητικότητα απόσταξης αργού πετρελαίου γύρω στα 490 kb / d. Περίπου τα 2/3 του δυναμικού αυτού ανήκει στα Ελληνικά Πετρέλαια, μεταξύ των οποίων δύο διυλιστήρια βρίσκονται στην περιοχή της Αθήνας και ένα κοντά στη Θεσσαλονίκη. Το τέταρτο, που ανήκει στην Motor Oil Hellas και βρίσκεται στην Κόρινθο. Πηγή: reporter.gr
Audzig Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Σε βρισκω πληρως ενημερωμενο και αρκετά προκλητικο-εριστικο. Συγνωμη για την ημιμαθεια μου και ευχαριστώ για την διαφωτιση. Μιας και γνωριζεις μπορεις να μου εξηγησεις το 2007 τι τελικα ειχε γινει;;; Ποια ειναι η θεση σου αν επιτρέπεται στα "διυλιστήρια" στην Καβάλα;;;; Δεν είμαι ούτε προσπαθώ να φαίνομαι εριστικός. Ζήτω συγγνώμη αν φάνηκε έτσι. Βλέπεις ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα. Τι εννοείς για το 2007; Απλά για να φτάσει ένα λίτρο 97αρας σε ένα πρατήριο για να πάει ο καθένας μας την Τρίτη να φουλαρει υπάρχει κόσμος που την Κυριακή και την Δευτέρα το βράδυ δεν πήγε σπίτι του και ξενύχτησε κάνοντας μετάγγιση εκατομμύρια λίτρα για να "παρασκευασει" το προϊόν με την διαδικασία που περιγράφω παραπάνω. Το θεωρώ λοιπόν άδικο και υποτιμητικό να βγαίνει ο καθένας που δεν γνωρίζει και να λέει το μακρύ του και το κοντό του για αυτό και θέλησα να το ξεκαθαρίσω. Να στο θέσω και αλλιώς. Μακάρι να ήταν 95αρα με πρόσθετα για μένα. Θα είχα πολύ λιγότερη δουλειά να κάνω.
Kavouras Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Ναι έχω πρατήριο υγρών καυσίμων ειμαι στην Ετεκα προς το παρόν...Πηγαινε στη shell ρε!!!
Kavouras Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Δεν είμαι ούτε προσπαθώ να φαίνομαι εριστικός. Ζήτω συγγνώμη αν φάνηκε έτσι. Βλέπεις ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα. Τι εννοείς για το 2007; Απλά για να φτάσει ένα λίτρο 97αρας σε ένα πρατήριο για να πάει ο καθένας μας την Τρίτη να φουλαρει υπάρχει κόσμος που την Κυριακή και την Δευτέρα το βράδυ δεν πήγε σπίτι του και ξενύχτησε κάνοντας μετάγγιση εκατομμύρια λίτρα για να "παρασκευασει" το προϊόν με την διαδικασία που περιγράφω παραπάνω. Το θεωρώ λοιπόν άδικο και υποτιμητικό να βγαίνει ο καθένας που δεν γνωρίζει και να λέει το μακρύ του και το κοντό του για αυτό και θέλησα να το ξεκαθαρίσω. Να στο θέσω και αλλιώς. Μακάρι να ήταν 95αρα με πρόσθετα για μένα. Θα είχα πολύ λιγότερη δουλειά να κάνω. Εσένα θα σε παρω τηλεφωνο Γιατι κατι μου σφυριξανε για Καβάλα. 1
GTaros Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Δεν είμαι ούτε προσπαθώ να φαίνομαι εριστικός. Ζήτω συγγνώμη αν φάνηκε έτσι. Βλέπεις ο γραπτός λόγος παρεξηγείται εύκολα. Τι εννοείς για το 2007; Απλά για να φτάσει ένα λίτρο 97αρας σε ένα πρατήριο για να πάει ο καθένας μας την Τρίτη να φουλαρει υπάρχει κόσμος που την Κυριακή και την Δευτέρα το βράδυ δεν πήγε σπίτι του και ξενύχτησε κάνοντας μετάγγιση εκατομμύρια λίτρα για να "παρασκευασει" το προϊόν με την διαδικασία που περιγράφω παραπάνω. Το θεωρώ λοιπόν άδικο και υποτιμητικό να βγαίνει ο καθένας που δεν γνωρίζει και να λέει το μακρύ του και το κοντό του για αυτό και θέλησα να το ξεκαθαρίσω. Να στο θέσω και αλλιώς. Μακάρι να ήταν 95αρα με πρόσθετα για μένα. Θα είχα πολύ λιγότερη δουλειά να κάνω. Για το 2007 ψαξτο. Τον τροπο παρασκευής τον δουλευουν πολλοι ανθρωποι. Το μαρκετινγκ.ειναι μακραν το καλυτερο της Ελλαδος, αλλα δεν.σημαινει οτι το μαυρο γινεται λευκο. Τελος αδικο και υποτιμητικό εσυ βρισκεις τις αμφιβολίες καποιου η καποιων και απο την.αλλη εγω θεωρω αδικο και υποτιμητικό και απειρος προσβλητικο τον τροπο σου. Αναμενω το σχολιο σου για το πεμπτο Ελληνικό διυλιστηριο που δουλεύεις.
Audzig Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Για το 2007 ψαξτο. Τον τροπο παρασκευής τον δουλευουν πολλοι ανθρωποι. Το μαρκετινγκ.ειναι μακραν το καλυτερο της Ελλαδος, αλλα δεν.σημαινει οτι το μαυρο γινεται λευκο. Τελος αδικο και υποτιμητικό εσυ βρισκεις τις αμφιβολίες καποιου η καποιων και απο την.αλλη εγω θεωρω αδικο και υποτιμητικό και απειρος προσβλητικο τον τροπο σου. Αναμενω το σχολιο σου για το πεμπτο Ελληνικό διυλιστηριο που δουλεύεις. 1 δεν καταλαβαίνω τι εννοείς στο πρώτο σκέλος ειλικρινά.2 διάβασε όλα τα ποστ σου παραπάνω και αν θεωρείς ότι εκφράζεις αμφιβολίες κάτι κάνεις λαθος Είσαι απόλυτος σε αυτά που λες και δεν τίθεται θέμα αμφιβολιών. Διάβασε τα και δες. 3 δεν είπα ποτέ ότι δουλεύω σε διυλιστήριο. Είπα απλά οτι στην Καβάλα έχει. Διάβασε πιο πάνω και δες μόνος σου. http://www.kavalaoil.gr 1
Theodore Saba Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Δεν υπάρχει λόγος να ανεβαίνουν οι τόνοι. Μπορεί ο καθένας να καταθέτει την γνώση - γνώμη του , αρκεί να μην προσβάλει ή θίγει πρόσωπα και αντικείμενα. Το αν ισχύουν αυτά που γράφει ο καθένας, θα κριθούν από όσους τα διαβάζουν.
Van.Leb Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 Μιλαγες με Τσαλογλου???Όχι δεν τον ξέρω...με τον Βόρρια μιλάω... Πηγαινε στη shell ρε!!!Γιατί θέλεις να βάλεις 97αρα??
Kavouras Posted November 29, 2017 Posted November 29, 2017 (....)Γιατί θέλεις να βάλεις 97αρα?? Βασικα φέρε το βενζινάδικο σου πιο κοντα στο σπιτι μου να σε κανω τζίρους!
Recommended Posts