Panos1993 Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 Παιδιά με λίγα λόγια έχω λιώσει σε διάβασμα βίντεο και ψάξιμο. Αγαπω το ΤΤ και θέλω να πάρω ένα καμπριο. Αξίζει η αγορά του πλεον; περα απο το ψάξιμο πες ότι βρίσκω ένα καλά συντηρημενο. Αξίζει η αγορά του η λόγο παλαιοτητας θα το πληρώνω χρυσό και ας είναι συντηρημενο καλά; πειτε γνώμες εμπειρίες γενικά βοήθειααα! χαχαχα
JIM A3 Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Θα το πληρώνεις χρυσό...Θέλεις έμπειρο και τιμίο μηχανικό.Η καλή συντήρηση είναι σχετική.Αλλιώς αντιλαμβάνεται ο κάθε ιδιοκτήτης τον όρο καλή συντήρηση.Όποιο αυτοκίνητο και αν πάρεις καλό θα είναι να κάνεις άμεσα ένα γενικό σέρβις που θα περιλαμβάνει όλα τα υγρά καθώς και τους ιμάντες.Από εκεί και πέρα οι διαφορές στη συντήρηση είναι μεγάλες αν επιλέξεις τετρακίνητο έναντι δικίνητου. Αντικειμενικά επειδή τα πέρασα και τα περνάω φέτος που έκανα και εγώ το όνειρο μου πραγματικότητα χρειάζεσαι τουλάχιστον 10-12 χιλιάδες ευρώ για να έχεις ένα λειτουργικό,ασφαλές αξιόπιστο αυτοκίνητο αν μιλάμε για quattro.Αναφέρομαι σε αγορά μεταχειρισμένου καθώς και το κόστος της συντήρησης ώστε να ξέρεις τι έχεις στα χέρια σου.Φυσικά δεν αναφέρομαι σε βελτίωση....Το νούμερο αυτό ισχύει είτε βρείς μεταχειρισμένο με 4-5 χιλιάρικα έιτε βρείς με 8-9....Απλά έσυ θα επιλέξεις μετά μέσα σε πόσο χρόνο θα το φέρεις σε τέτοια κατάσταση ώστε να μπορείς να φύγεις ένα ταξίδι χωρίς άγχος. Επίσης αν το θέλεις για καθημερινό να υπολογίσεις μια κατανάλωση της τάξης των 12-14lt/100km....Και όσο και αν θέλεις να το πηγαίνεις οικονομικά δεν σε αφήνει....Επίσης έχει αρκετά βαρύ τιμόνι και συμπλέκτη,το αναφέρω σε περίπτωση που κινείσαι πολύ σε στενά πόλης. Όπως και να έχει είναι ένα αυτικίνητο 20ετίας που τα δείχνει τα χρόνια του αλλά σε αποζημιώνει όταν ρίξεις τη κουκούλα και βυθίσεις το γκάζι στο πάτωμα.Και μιλάμε για ένα future classic,ειδικά τα quattro αναμένεται να ανέβουν αρκετά σε τιμές τα επόμενα χρόνια. 2
Recommended Posts