Jump to content

Συναντήσεις Αθήνας

Dow

Recommended Posts

Καλημέρα παρέα.

Θέλετε να οργανώσουμε καμία συνάντηση να γνωριστούμε από κοντά, εντός Αττικής  (σε χώρο με άπλα)??

24 minutes ago, Dow said:

Καλημέρα παρέα.

Θέλετε να οργανώσουμε καμία συνάντηση να γνωριστούμε από κοντά, εντός Αττικής  (σε χώρο με άπλα)??

Καλημέρα! Τι έχεις κατα νου?

ΥΓ: θα σου πρότεινα το συγκεκριμένο θέμα να το πόσταρες και στο group στο facebook που είναι πιο ενεργό.

Έχω κάποια σημεία κατά νου όπου να μην ενοχλούμε πχ Σκλαβενίτης στην Πριγκίπος Πέτρου Βούλα αναλόγως και πόσα αμάξια θα είμαστε ή αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση να την ακούσουμε ( δυστυχώς δεν έχω fb να το ανεβάσω).

Αλλά νομίζω θα μπορούσαμε να καθιερώσουμε ένα σημείο όπως παλιά.

Αναφορά σε κείμενο

Kavouras Καλημέρα αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει στην ομάδα fb ώστε να το κανονίσουμε.

Ευχαριστώ.

Γιώργο δεν έχουν όλοι fb. Κάντε τα κουμάντα σας οι moderator. Παρεμπιπτόντως το σημείο που αναφέρεις Dow δεν είναι ιδανικό κατά την γνώμη μου.

• Like 1

On 2/15/2023 at 8:38 AM, Dow said:

Kavouras Καλημέρα αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει στην ομάδα fb ώστε να το κανονίσουμε.

Ευχαριστώ.

είμαστε στα σκαριά για κάποιο καφέ εντός Αττικής. Όταν έχω περισσότερες πληροφορίες, θα το μοιραστώ μαζί σας :)

17 hours ago, GTaros said:

Γιώργο δεν έχουν όλοι fb. Κάντε τα κουμάντα σας οι moderator. Παρεμπιπτόντως το σημείο που αναφέρεις Dow δεν είναι ιδανικό κατά την γνώμη μου.

Ζήση έχει μικρύνει πολύ η ομάδα συντονισμού του forum εξαιτίας και της χαμηλής κίνησης (στο forum).

Δυστυχώς όλο και περισσότεροι μετακινούνται στο fb, καθώς είναι ό,τι πιο εύκολο για τον οποιονδήποτε να έχει εκεί λογαριασμο. Οπότε είναι και εύκολο να ανεβάσει φωτογραφίες ή να ζητήσει κάποια συμβουλή. Παρόλα αυτά, όταν έχουμε πληροφορίες για το που και ποτε, θα το ανεβάσουμε κι εδώ. :)

Τώρα... αν θες την προσωπική μου γνώμη, τεχνικά θέματα που ανοίγονται στο facebook, καθώς "θάβονται" ακόμα και μετά από ώρες. Στον αντίποδα, το forum είναι δομημένη η επικοινωνία... Και παρότι έχουν γίνει φιλότιμες προσπάθειες να μπορεί ακόμα και κάποιος μόνο με τον λογαριασμό του στο fb να κάνει λογαριασμό στο forum, ο κόσμος συνεχίζει να στρέφεται στα social media όλο και περισσότερο.

Kavouras Καλησπέρα, πέρα από καφέ εγώ προτείνω ένα μόνιμο σημείο συνάντησης, μια μέρα μέσα στην βδομάδα, για κουβέντα χαβαλέ. Πχ κάθε Τετάρτη 21:30 στο πάρκιν του Κωτσόβολου στην Γλυφάδα. Ένα πόστ στο facebook θα βοηθούσε ώστε να ξανά ενεργοποιηθούμε σαν ομάδα.

Γιώργο αν και επιστρέφουμε σε κουβέντες προ covid η ροή πάει προς εκεί που οδηγείτε. Δηλαδή αν έχει εγκαταλειφθεί το site πάνε προς το fb που βρίσκουν αμεσότητα. Γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει και τα δυο να δουλεύουν ταυτόχρονα και να ασχολούνται οι moderator και με τα δυο.

Dow πας να μας βάλεις να επιστρέψουμε σε παιδικές ατασταλίες. Θα μας βάλουν μέσα στα γεράματα!!!!!

• Haha 1

1 ώρα πριν, GTaros είπε

Γιώργο αν και επιστρέφουμε σε κουβέντες προ covid η ροή πάει προς εκεί που οδηγείτε. Δηλαδή αν έχει εγκαταλειφθεί το site πάνε προς το fb που βρίσκουν αμεσότητα. Γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει και τα δυο να δουλεύουν ταυτόχρονα και να ασχολούνται οι moderator και με τα δυο.

Dow πας να μας βάλεις να επιστρέψουμε σε παιδικές ατασταλίες. Θα μας βάλουν μέσα στα γεράματα!!!!!

Ωραία θα ήταν να είχαμε ξανά το μέρος μας χωρίς να ενοχλούμε κανέναν, να μαζευόμαστε για την παρέα σαν παλιά.

1 minute ago, Dow said:

Ωραία θα ήταν να είχαμε ξανά το μέρος μας χωρίς να ενοχλούμε κανέναν, να μαζευόμαστε για την παρέα σαν παλιά.

αναφέρεσαι στην έδρα που είχαμε στο παρελθόν?

1 ώρα πριν, Kavouras είπε

αναφέρεσαι στην έδρα που είχαμε στο παρελθόν?

Γενικά το λέω να είχαμε πάλι ένα σημείο/χώρο να βρισκόμαστε.

• 1 month later...

Σε μεγάλα γκρουπ(που μαζεύονται από 30+ αμάξια ενοοω) οι συναντήσεις είναι προβληματικες από άποψη χώρου. Απαιτείται πάντα αρκετός χώρος για να παρκάρουν όλοι, να βγουν φωτογραφίες και φυσικά να υπάρχει και χώρος να κάτσεις για ένα καφέ κλπ, και όχι στο πόδι. Συνεπώς η έδρα (εκεί που ηταν) αντενδυκνειται.

Κατ'εμε η έδρα ως έδρα είναι άκυρη. Όταν έχεις μέλη ανά την Ελλάδα ολοκληρη, το να πληρώνεις έναν χώρο χωρίς λόγο δεν λέει κάτι. Οργανώνεις συναντήσεις και τα μέλη βρίσκονται εκει

Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Στις 27/3/2023 στις 10:09 ΜΜ, A80Avant είπε

Σε μεγάλα γκρουπ(που μαζεύονται από 30+ αμάξια ενοοω) οι συναντήσεις είναι προβληματικες από άποψη χώρου. Απαιτείται πάντα αρκετός χώρος για να παρκάρουν όλοι, να βγουν φωτογραφίες και φυσικά να υπάρχει και χώρος να κάτσεις για ένα καφέ κλπ, και όχι στο πόδι. Συνεπώς η έδρα (εκεί που ηταν) αντενδυκνειται.

Κατ'εμε η έδρα ως έδρα είναι άκυρη. Όταν έχεις μέλη ανά την Ελλάδα ολοκληρη, το να πληρώνεις έναν χώρο χωρίς λόγο δεν λέει κάτι. Οργανώνεις συναντήσεις και τα μέλη βρίσκονται εκει

Καλημέρα φίλε, όπως είπα και πιο πάνω δεν μιλάω για κάποια έδρα παρά μόνο για ένα σημείο, χώρο, πάρκιν να βρισκόμαστε έστω μια φόρα την εβδομάδα το βραδάκι να τα λέμε.

Αλλά δεν βλέπω συμμετοχή γενικά.

• Like 1

4 hours ago, Dow said:

Καλημέρα φίλε, όπως είπα και πιο πάνω δεν μιλάω για κάποια έδρα παρά μόνο για ένα σημείο, χώρο, πάρκιν να βρισκόμαστε έστω μια φόρα την εβδομάδα το βραδάκι να τα λέμε.

Αλλά δεν βλέπω συμμετοχή γενικά.

Πριν τον covid αυτό που περιγράφεις γινόταν συχνά. Εδώ και 1 χρόνο η λέσχη ψάχνει τα πατήματά της.

Έχω μεταφέρει το αίτημα σε αυτούς που οργανώνουν συναντήσεις...

Γιώργο καλησπέρα. Εδώ κάνετε συναντήσεις και το μαθαίνουμε τυχαία από φίλους που έχουν fb και εδώ δεν αναφέρεται τίποτα που είναι ένα απλό copy paste. Μάλλον το forum οι οργανωτές το έχουν στο έλεος!!!!

• Like 1

Γενικά έχει υποθει μέχρι και το κλείσιμο του φόρουμ εντελως

• Like 1

Δυστυχώς η αμεσότητα του fb εχει καταστρέψει τα forum και είναι πραγματικά κρίμα γιατί συγκέντρωνες απίστευτη ποσότητα γνώσεων και πληροφοριών τα οποία χάνονται στην ροη και τα άπειρα άκυρα σχόλια του fb

• Like 4

• 5 months later...

Με ενημέρωσαν για συνάντηση την Κυριακή ισχύει???? Για βάλτε μια ανακοίνωση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Με ενημέρωσαν για συνάντηση την Κυριακή ισχύει???? Για βάλτε μια ανακοίνωση.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Κυριακή 24/9/23 στο Πάρκο Τρίτση (πάρκινγκ Σκλαβενίτης) Ίλιον Screenshot_20230923_110456_Facebook.jpg

Στάλθηκε από το SM-N980F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like 1