Jump to content

Recommended Posts

Posted
νομίζω το κόκκινο της forge είναι μέχρι 2 bar ,αυτό φοράω και εγώ στην 007p. ποιό έχεις επάνω βασίλη

Μαρίνο, πόσο καιρό έχεις την 007? Είμαι offtopic αλλά επειδή θα βάλω και γω τέτοια..

Βασίλη εσύ σε ποιά αναφέρεσαι?

Δημήτρης

Posted (edited)
Μαρίνο, πόσο καιρό έχεις την 007? Είμαι offtopic αλλά επειδή θα βάλω και γω τέτοια..

Βασίλη εσύ σε ποιά αναφέρεσαι?

Δημήτρης

πάνω από χρόνο την έχω , βέβαια για τους tfsi είναι διαφορετική το ξέρεις . δουλέυει καλά αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο η μαμά.. βέβαια τελειώνεις με το θέμα πίεση. το χω γράψει εγώ τη δουλεύω με το κόκκινο ελατήριο δουλέυει πιο καλά χωρίς άσκοπα ανοιγοκλεισίματα που μπερδεύουν τον εγκέφαλο και κόβει...

(παρεπιπτόντως ειδικά στα tfsi όλοι τη forge βάζουνε δεν βλέπω να παίζει τίποτε άλλο.)

Edited by mariosA4
Posted

Ποιος ειπε οτι το μαμα turbo δουλευει καλυτερα με το κοκκινο? ουτε καν με το μπλε που συνηθως εχει μεσα δουλευει καλα.

Οχι μονο το μαμα αλλα και big turbo δεν υπαρχει λογος να βαλεις το κοκκινο.

Εγω ειχα ενα πριν απο το μπλε χωρις τις προσθηκες.

Posted
πάνω από χρόνο την έχω , βέβαια για τους tfsi είναι διαφορετική το ξέρεις . δουλέυει καλά αλλά όχι τόσο γρήγορα όσο η μαμά.. βέβαια τελειώνεις με το θέμα πίεση. το χω γράψει εγώ τη δουλεύω με το κόκκινο ελατήριο δουλέυει πιο καλά χωρίς άσκοπα ανοιγοκλεισίματα που μπερδεύουν τον εγκέφαλο και κόβει...

(παρεπιπτόντως ειδικά στα tfsi όλοι τη forge βάζουνε δεν βλέπω να παίζει τίποτε άλλο.)

Ξέχνα την σε BT κιτ δεν κάνει Μαρίνο. Θέλει κανονική σκάστρα και ακόμη και αντάπτορα να βάλεις, χάνεις πίεση.. Θα τα πούμε στο δικό μου topic.

Δημήτρης

Posted

http://www.forgemotorsport.co.uk/content.a...oduct=FMDVSPLTR

Μιλαω γι'αυτη τη σκαστρα η οποια δεν εχει ελατηρια αλλαγης,αλλα ενα συγκεκριμενο το οποιο μπορεις να πιεσεις μεσα απο την κατασκευη αυτη την ιδια. Το θεμα ειναι οτι και τερμα να το πιεσεις παλι ειναι μαλακο για τα γουστα μου...

θα δειξει...

Posted
http://www.forgemotorsport.co.uk/content.a...oduct=FMDVSPLTR

Μιλαω γι'αυτη τη σκαστρα η οποια δεν εχει ελατηρια αλλαγης,αλλα ενα συγκεκριμενο το οποιο μπορεις να πιεσεις μεσα απο την κατασκευη αυτη την ιδια. Το θεμα ειναι οτι και τερμα να το πιεσεις παλι ειναι μαλακο για τα γουστα μου...

θα δειξει...

Αληθεια γιατι την αλλαξες την αλλη αφου σου δουλευε καλα.

Οσες γενικα ειναι με ρυθμιζομενο ελατηριο και οχι με αλλαγη αυτου παρουσιαζουν διαφορα προβληματα ειτε σφιγγωντας δλδ σκληραινωντας μικραινεις την διαδρομη και δεν ανοιγει σωστα ειτε δεν επαρκει το ελατηριο που εχει μεσα.

Posted

ε ειπα και εγω να κανω να ακουγεται λιγο η σκαστρα μου! χαχα.

Βασικα σκεφτηκα οτι αργοτερα ισως χρησιμοποιησω 2 οποτε ειπα να παρω μια που τα κανει ολα.

Δεν εχει τραγικες διαφορες απο την αλλη, και οσον αφορα το ελατηριο ειναι καλα μελετημενη ωστε να γινεται σωστα η διαδρομη.

Posted

Τελικα επανεφερα την παλια σκαστρα για την ωρα,μιας και λειτουργει καλυτερα.Ελπιζω η forge να ακουσει το αιτημα μου και να μου δωσει μια σκληροτερη παραλαγη του ελατηριου.

Οσον αφορα το προγραμμα τωρα, κανω δοκιμες ενεργοποιοντας τη βαλβιδα του ενεργου ανθρακα για τις αναθυμιασεις της βενζινης. Για οσους δεν το ξερουν, αυτο ειναι ενα συστημα που υπαρχει σε ολα τα αμαξια,ωστε οι αναθυμιασεις απο το τεποζιτο της βενζινης, φερονται σε δοχειο ενεργου ανθρακα, και μεσω βαλβιδουλας ερχονται μεσα στην εισαγωγη και καιγονται. Ολα τα βελτιωμενα αμαξια με aftermarket εγκεφαλους συνηθως βαζουν δοχειο catch tank κλπ και τις αναθυμιασεις της βενζινης τις βγαζουν στον αερα οπως γινοταν τον παλιο καλο καιρο. Σημερα ομως που τα αμαξια ειναι πιο φιλικα στο περιβαλλον, φερονται στην εισαγωγη και καιγονται, σε κατασταση που λειτουρργει ο λαμδα με κλειστο κυκλωμα ωστε να μην γινεται το μιγμα πολυ πλουσιο και να μπορει να ρυθμιζει το μιγμα.

Κανω δοκιμες να δω αν μπορει να δουλεψει η βαλβιδουλα με τον αγραφο.Προς το παρον φαινεται οτι λειτουργει χωρις παρενεργειες... για να δουμε...

Posted

τακακια textar για εμπρος

CIMG0882.jpg

ελατηρια HR απο S2 που ειναι λιγο πιο μαλακα απο του RS2 τα HR

CIMG0883.jpg

Posted
Τελικα επανεφερα την παλια σκαστρα για την ωρα,μιας και λειτουργει καλυτερα.Ελπιζω η forge να ακουσει το αιτημα μου και να μου δωσει μια σκληροτερη παραλαγη του ελατηριου.

Οσον αφορα το προγραμμα τωρα, κανω δοκιμες ενεργοποιοντας τη βαλβιδα του ενεργου ανθρακα για τις αναθυμιασεις της βενζινης. Για οσους δεν το ξερουν, αυτο ειναι ενα συστημα που υπαρχει σε ολα τα αμαξια,ωστε οι αναθυμιασεις απο το τεποζιτο της βενζινης, φερονται σε δοχειο ενεργου ανθρακα, και μεσω βαλβιδουλας ερχονται μεσα στην εισαγωγη και καιγονται. Ολα τα βελτιωμενα αμαξια με aftermarket εγκεφαλους συνηθως βαζουν δοχειο catch tank κλπ και τις αναθυμιασεις της βενζινης τις βγαζουν στον αερα οπως γινοταν τον παλιο καλο καιρο. Σημερα ομως που τα αμαξια ειναι πιο φιλικα στο περιβαλλον, φερονται στην εισαγωγη και καιγονται, σε κατασταση που λειτουρργει ο λαμδα με κλειστο κυκλωμα ωστε να μην γινεται το μιγμα πολυ πλουσιο και να μπορει να ρυθμιζει το μιγμα.

Κανω δοκιμες να δω αν μπορει να δουλεψει η βαλβιδουλα με τον αγραφο.Προς το παρον φαινεται οτι λειτουργει χωρις παρενεργειες... για να δουμε...

βασίλη ( λίγο offtopic ) έχω παρατηρήσει στο δικό μου ότι δουλέυει καλύτερα με μισοάδειο ρεζερβουάρ, μήπως παίζει κάτι με τις αναθυμιάσεις που περιγράφεις πιο πάνω?

Posted

χμμ θα μπορουσες να ελεγξεις με το vagcom αν δουλευει η βαλβιδα ενεργου ανθρακα. Ισως κατι να παιζει εκει.

Posted

Εγώ Βασίλη έβαλα πάντως catch can και μάλιστα δύο, διότι οι αναθυμιάσεις μπορεί να ευθύνονταν - εκτός από το καύσιμο - για την κατάσταση του μοτέρ στο εσωτερικό του..

Δημήτρης

Posted

ισως και εγω να παρω ενα καλυτερο δοχειο του χρονου να βαλω και τις αναθυμιασεις της βενζινης εκει

Posted

εκανα την αλλαγη στη ρυθμιση της βαλβιδας ενεργου ανθρακα και τωρα το αμαξι δουλευει κανονικα παλι.

Ωστοσο πρεπει να κανω μια ρυθμισουλα παλι ως προς το cold start μιας και ενω παιρνει το αμαξι μπροστα ευκολα,μου ειναι για το 1ο λεπτο αρκετα πλουσιο και πρεπει να το μειωσω αυτο...

Οσον αφορα τη σκαστρα η forge μου στελνει νεο ελατηριο,σκληροτερο,αλλα μου προτεινει το πιστονι να το παω σε μηχανουργειο να το τροποποιησουν μιας και δεν θα μπορει με το σκληροτερο ελατηριο να πιανει ολες τις επιλογες σκληροτητας,επειδη το ελατηριο θα εχει περισσοτερες ελικες και θα τερματιζει νωριτερα. Θα το δοκιμασω και θα σας πω...

Posted

Η forge μου εστειλε λοιπον ενα ενισχυμενο ελατηριο για την σκαστρα και τωρα δουλευει πολυ καλυτερα!!!ετσι σε μετρια αφηματα του γκαζιου στην τωρινη λειτουργεια της, εχω ενα ωραιο ηχο σαν το sport quattro ενω στην πιεση ακουγεται και ο ηχος του κλειστου τυπου. Φυσικα μπορει να γινει πιο ηχηρη,αλλα προς το παρον δεν θελω να το κανω διαφορετικα...

Posted
Η forge μου εστειλε λοιπον ενα ενισχυμενο ελατηριο για την σκαστρα και τωρα δουλευει πολυ καλυτερα!!!ετσι σε μετρια αφηματα του γκαζιου στην τωρινη λειτουργεια της, εχω ενα ωραιο ηχο σαν το sport quattro ενω στην πιεση ακουγεται και ο ηχος του κλειστου τυπου. Φυσικα μπορει να γινει πιο ηχηρη,αλλα προς το παρον δεν θελω να το κανω διαφορετικα...

Καλύτερα Bill να μην ακούγεται και υπερβολικά..

Δημήτρης

Posted

ναι, και εγω αυτης της αποψης ειμαι. θα την αφησω μεσα προς το παρον να δω τη λειτουργια της.

Posted

Σημερα αποφασισα να μειωσω τις πιεσεις στο προγραμμα. Ειδαμε οτι δουλευει καλα το αμαξι ετσι,οποτε πλεον δεν εχει νοημα να μενει τοσο ψηλα,ιδιαιτερα οταν καποια απο τα πραγματα θα πανε για πουλημα του χρονου.

Οποτε πλεον θα δουλευει το αμαξι γυρω στο 1.7 με 1.8 σταθερα,χωρις overboosting για να ειναι ομαλο και ωραιο

Posted

ωπα ωπα,,, τι εχουμε εδω???

CIMG0914.jpg

CIMG0915.jpg

CIMG0916.jpg

Τ3, 0.70AR και ετοιμη για τη Holset!!

Posted

Και Ηondos Center!! :P:P Kαλορίζικα Bill :worthy::worthy: Άντε να την ακούσουμε να κελαηδάει!!

Δημήτρης

Posted

Καινούργιο τμήμα πωλήσεων στα hondos center; :P

Μιχάλης

Posted

παιδια το hondos εχει προσφορες σε τουρμπινες!!! με τρελλα και κορδελα!!!!

Posted
ωπα ωπα,,, τι εχουμε εδω???

CIMG0914.jpg

Τ3, 0.70AR και ετοιμη για τη Holset!!

τί κόλπα είναι αυτά ρε βασίλη με τα σαλιγγάρια εκεί έξω?. αναρωτιέμαι τι θα παιχτεί άμα ρίξω ένα τέτοιο στον 1.8τ.....

Posted
τί κόλπα είναι αυτά ρε βασίλη με τα σαλιγγάρια εκεί έξω?. αναρωτιέμαι τι θα παιχτεί άμα ρίξω ένα τέτοιο στον 1.8τ.....

Τελικά Βασίλη ήταν μαζί το δακτυλίδι έτσι? Οπότε είσαι έτοιμος! :speak_cool:

Δημήτρης

Posted

ναι ναι, δαχτυλιδι αρραβωνων!!!!

αμα ριξεις τετοιο σε 1.8Τ θα αργει αλλα θα γαζωνει ψηλα!!! τυφλα να εχουνε οι GT3076 και GT35R