Jump to content

Recommended Posts

Posted

Σημερα επιτελους εκανα μερικες δοκιμες με το καλωδιο για τα πυρακια. Ηταν ακρως κατατοπιστικο και πολυ ευκολο να τα ακουσεις με αυτον τον τροπο!

Καταφερα και μειωσα λιγο το αβανς στις στροφες που αρχικα σκαει η ψηλη πιεση και ετσι πλεον δεν ακουγονται πυρακια!!

ψηλα το αφησα στις 20-21 μοιρες οπου ειναι μια χαρα και δεν ακουγεται κιχ!

Επισης παραθετω ενα βιντεο με το ρελαντι τωρα που λειτουργει ο αγραφος!

πολύ στρωτό ρελαντί βασίλη, τελικά έχεις κάνει καλή δουλειά με τον άγραφο. Με τον κλιματισμό τι έχεις κάνει , λειτουργεί?

Posted

φυσικα,ειναι ανεξαρτητος του εγκεφαλου

Βασίλη κόκκαλο φίλε! Απλά τέλειο, συγχαρητήρια! Τράβηξε κανένα πάτημα να δούμε και άνοιγμα καλό:new_iloveyou:

Δημήτρης

Posted

ναι στο βιντεο φαινεται γραμμικο αλλα τσιναει μετα τις 3600!!

το συνηθισα ομως...

Posted

ναι στο βιντεο φαινεται γραμμικο αλλα τσιναει μετα τις 3600!!

το συνηθισα ομως...

Με τι ταχυτητα ειναι αυτο το πατημα ;

Posted

Εργοστάσιο το εργαλείο,μπράβο Βασιλη,αλλο επιπεδο πλέον.. :bravo::new_thumright:

Posted

Σημερα λοιπον αποφασισα να κανω μια μετρησουλα παλι. Καταφερνοντας να διωξω τα πυρακια στις αρχικες στροφες οταν μπαινει η τουρμπινα, εκανε μεγαλη διαφορα στη ροπη!!!

Εκανα διαφορα πατηματα, αλλα το Perfomance box με μια παλια καρτα μνημης που εχω δεν δουλευε και αριστα, οποτε εχω ενα καλο αποτελεσμα, αντι για περισσοτερα.

Κανει λιγο κρυο εδω βεβαια, οποτε η θερμοκρασια εισερχομενου αερα με το water injection ανοιχτο, ηταν στην αρχη του πατηματος 9 βαθμους και στο τελος 23.

Πιεση 2bar overoost, 1.7bar στις 6300.

Με 15% απωλειες σασμαν και 18% απωλειες σασμαν τα αποτελεσματα ειναι τα παρακατω.

Ωστοσο ο δρομος ηταν λιγο κατηφορικος εχοντας απο αρχη μεχρι τελος του πατηματος 4 μετρα διαφορα. Αρα τα νουμερα ειναι κατατι ελαχιστα μικροτερα, αλλα οχι τραγικα. Θα προσπαθησω να βρω την διορθωση.

Νομιζω οτι αυτη η τουρμπινα ειναι παρα πολυ καλη, μου εδωσε αυτα που μπορουσε, αν και λιγη παραπανω πιεση παντα ειναι καλη!

Θα δουμε του χρονου τι νουμερα θα πιασουμε!

enjoy!

15losses.jpg

18losses.jpg

Posted

Σημερα, 3η ταχυτητα, με λιγο πιο φτωχο μιγμα ψηλα στις στροφες. Πολυ καλυτερο αποτελεσμα και χωρις προβληματα!!

Πιεση μεχρι 1.7 επεσε,ενω ειχα περιπου 2.05bar over.

13123dgear.jpg

Posted

εγινε σημερα η παραγγελια για τα ανταλλακτικα του σερβις.... ελπιζω να τα εχω εντος των επομενων εβδομαδων. Πιστευω οτι με τη παραγγελια απο αγγλια, πρεπει να γλιτωνω καπου 250-300 ευρω σε σχεση με το να τα επαιρνα απο ελλαδα.

Μετα απο αυτο νομιζω οτι ειμαι ετοιμος για τον Μαρτιο... Αιντε να δουμε...

Posted

εγινε σημερα η παραγγελια για τα ανταλλακτικα του σερβις.... ελπιζω να τα εχω εντος των επομενων εβδομαδων. Πιστευω οτι με τη παραγγελια απο αγγλια, πρεπει να γλιτωνω καπου 250-300 ευρω σε σχεση με το να τα επαιρνα απο ελλαδα.

Μετα απο αυτο νομιζω οτι ειμαι ετοιμος για τον Μαρτιο... Αιντε να δουμε...

:new_thumright:

Posted

:new_thumright:

Βασίλη, Ελλάδα πότε θα έρθεις επιτέλους?

Δημήτρης

Posted

Μαλλον κατα τις 10-11 μαρτη θα ειμαι ελλαδα.Επιστρεφω μετα το πασχα

Posted (edited)

Να 2 πατηματα 3ης με Holset HX40 (56mm φτερωτη αντι 60 που θα εχω εγω) στο 1.3bar.

Προγραμμα πολυυυ ασφαλες με χαμηλο αβανς, αλλα καλη βενζινη (0.80). Downpipe πολυ προχειρα φτιαγμενο,αλλα εκανε δουλεια.

Μοτερ εργοστασιακο RS2.Περιττο να πω οτι στις 4000στρ. μπορουσε να ειχε και 2bar αλλα δεν ειχε τις δυναμεις το μοτερ να ανταπεξελθει!

Η διαμετρος αυτης της φτερωτης ειναι ιδια με της GT3076R.

bill132.jpg

bill131.jpg

Edited by A80Avant
  • 2 weeks later...
Posted

Παραλαβη σημερα των ανταλλακτικων... φωτογραφιες αναμενονται...

Posted

Βασιλη βλεπω τον Μαρτιο να ερχομαι Αθηνα για βολτα!!!

Posted

Ελατε ελατε, εγω συνεργειο θα ειμαι καθε μερα! εχω δουλεια να κανω,μπας και μου ερθουν τα εργατικα φτηνοτερα!!!

Posted

Μια κουτα πραγματακια, φλατζες, τρομπες, βιδες και σενσορες δεσποζει στο διαμερισμα, αλλα δεν μπορεσα να ανοιξω το εμπορευμα, μιας και ειναι χρονιαρες μερες, και θα πεσει παντοφλα!! χαχα. Παντος το παλικαρι εδω στο αγγλια καταφερε και μου βρηκε ολα τα ανταλλακτικα και πλεον καθαρισα. Αν κατσει να μπορεσω να αλλαξω το πλατο με ενα high clamp για να μπορει να αντεχει παραπανω ροπη, ισως να μπορεσω να δωσω λιγη πιεση παραπανω στην τουρμπινα απο την αρχη και να ξεπερασω τα 500 αλογα. Αλλιως, θα παει στο επομενο μεγαλο σερβις, κατα το 2012, και φυσικα,εφοσον ο δισκος δεν τα εχει παιξει μεχρι τοτε!!.

Posted (edited)

εδω ειμαστε....

λαδακια για το σασμαν και το διαφορικο, ντιζα γκαζιου, φλατζες/βιδες, ρουλεμαν τροχων, αντλια νερου, ιμαντες.... αντε καλη χρονια!

IMG_4018.jpg

Edited by A80Avant
Posted

Αυτο υπαρχει και εδω και για αντρες . Εχεις πιξει στα gayκα ; Να δεις τι φτιαχνουν τελευταια εδω ...