A80Avant Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 ειναι 90mm αλλα θα γινει παλι 76.Θα συνενοηθω με τον εξατμισα και θα δουμε για μονωση. thanks !
A80Avant Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 χμμ.. ενδιαφερον... στις 3800στρ ειχα ηδη 1bar...με τους ρυθμους που ανεβαζει, φανταζομαι οτι το 2baro θα το εχω στις 4200.. Ολα αυτα για 3η ταχυτητα!
Dimitris_Kon Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 χμμ.. ενδιαφερον... στις 3800στρ ειχα ηδη 1bar...με τους ρυθμους που ανεβαζει, φανταζομαι οτι το 2baro θα το εχω στις 4200.. Ολα αυτα για 3η ταχυτητα! Bill δεν βάζεις το σωληνάκι του WG να έρχεται μπροστά προς τη μούρη, παράλληλα με το μοτέρ, διότι μου φαίνεται περνάει πάνω από τη πυρά του τούρμπο. Δημήτρης
A80Avant Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 ποιο λες Δημητρη? το σωληνακι της πιεσης? με το πορτοκαλι καλυμμα?
Dimitris_Kon Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 ποιο λες Δημητρη? το σωληνακι της πιεσης? με το πορτοκαλι καλυμμα? Όχι Βασίλη του άνω θαλάμου του WG. Δημήτρης
A80Avant Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 αυτο ερχεται μπροστα στη βαλβιδα ρυθμισης της πιεσης. Κρυβεται κατω απο την κουβερτα που εβαλα για το φιλτρο αερα.Δεν ερχεται τοσο κοντα στην τουρμπινα.
A80Avant Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 στο σημειο που ξεκιναει απο τη wastegate απο κατω εχει ηδη ασπιδα που καλυπτει την πολλαπλη, καθως επισης περναει και η σωληνα exit της τουρμπινας.
Dimitris_Kon Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 στο σημειο που ξεκιναει απο τη wastegate απο κατω εχει ηδη ασπιδα που καλυπτει την πολλαπλη, καθως επισης περναει και η σωληνα exit της τουρμπινας. Δηλαδή δεν παράγει πολύ θερμότητα εκεί? Στο δικό μου το χέρι δεν πλησιάζει, τι κουβέρτες έχω βάλει, τι ασπίδα η θερμοκρασία είναι πολύ μεγάλη.. Δημήτρης
A80Avant Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 οχι ιδιαιτερη για καποιο λογο.. Πιο πολυ χαμος γινεται απο το μαντεμι και πισω.Αλλα και με μπιστολι θερμοκρασιας, ειχα δει οτι εδειχνε μολις 350βαθμους πανω στη πολλαπλη/μαντεμι μετα απο σκοτωμα στην παλια τουρμπινα που ολα ηταν και πιο στεναχωρα. Εχω σωληνακι μπλε για καλυψη, θα το βαλω,γιατι να παει χαμενο??
Dimitris_Kon Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 οχι ιδιαιτερη για καποιο λογο.. Πιο πολυ χαμος γινεται απο το μαντεμι και πισω.Αλλα και με μπιστολι θερμοκρασιας, ειχα δει οτι εδειχνε μολις 350βαθμους πανω στη πολλαπλη/μαντεμι μετα απο σκοτωμα στην παλια τουρμπινα που ολα ηταν και πιο στεναχωρα. Εχω σωληνακι μπλε για καλυψη, θα το βαλω,γιατι να παει χαμενο?? Σωστά! Τα έχω ντύσει και γω, αλλά οι θερμοκρασίες είναι επικίνδυνες bill ή εγώ τις φοβάμαι..! Κάτι άλλο που μου άρεσε στο τούρμπο σου, είναι που έχει έτοιμο nipple για την σύνδεση με τη βαλβίδα. Δημήτρης
A80Avant Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 εγω τους ειπα να μου τη βαλουν. δεν ειχε. Αλλα ετσι γλιτωσα λιγο χρονο!
Dimitris_Kon Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 εγω τους ειπα να μου τη βαλουν. δεν ειχε. Αλλα ετσι γλιτωσα λιγο χρονο! και πολύ καλά έκανες, εγώ το έκανα εδώ και είχα και ένα άγχος.. Δημήτρης
A80Avant Posted May 3, 2010 Author Posted May 3, 2010 παντος, στροφαρει πολυ καλα. Ειμαι ευχαριστημενος με το .82ΑR και ακομα δεν το εχω στρωσει απο πλευρας πιεσεων. Θερμοκρασιες εντος οριων. Με 1.3 μεχρι ψηλα,ειδα 880 στην πολλαπλη.Καλα ειναι...
A80Avant Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 Το αμαξι ειναι πλεον στα χερια του εξατμισα...Θα το εχω πισω σε 3 μερες το λιγοτερο,μιας και ειμαι σφηνα! Παρειγγειλα και το σωληνακι που χανει, αλλα θα ξερουμε την πεμπτη ποτε θα μας ερθει απο γερμανια... Εβαλα και καποια αλλα μεσα μπας και το παρουμε online μεσω του audi tradition... παρεπιπτοντος, ειναι κανεις που εχει ακρες στην γερμανια?
A80Avant Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 το audi tradition στελνει μονο γερμανια/αυστρια και χρειαζομαι τον σωληνα.Εκει τον εχουν για αγορα. Οποτε αν καποιος εχει καποιον που μπορει να το παραλαβει και να το στειλει αγγλια, βοηθαει την κατασταση!
A80Avant Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 ακυρο,καταφερε και το παρειγγειλε φιλος απο γερμανια! rock on!
Dimitris_Kon Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 ακυρο,καταφερε και το παρειγγειλε φιλος απο γερμανια! rock on! Να παραγγείλω και γω? Δημήτρης
A80Avant Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 εσενα θα περασουν πολλα χρονια για να αρχισεις να βρισκεις ανταλλακτικα στο audi tradition...
mariosA4 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 παντος, στροφαρει πολυ καλα. Ειμαι ευχαριστημενος με το .82ΑR και ακομα δεν το εχω στρωσει απο πλευρας πιεσεων. Θερμοκρασιες εντος οριων. Με 1.3 μεχρι ψηλα,ειδα 880 στην πολλαπλη.Καλα ειναι... ΄μπράβο βασίλη,ελπίζω να δουλέψει και σε μένα το 82άρι. διαφορά σε δυναμη πόσο υπολογίζεις?
A80Avant Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 διαφορα σε δυναμη σε σχεση με τη 3071? δυσκολο να πω μιας και δεν εχω παιξει στις πιεσεις τις σωστες ακομα
A80Avant Posted May 5, 2010 Author Posted May 5, 2010 σημερα εφτασαν ακομα μια ασπιδα για τις θερμοκρασιες και ενα φυλλο αλουμιου για το φιλτροκουτι. Η ασπιδα ειναι αυτοκολλητη και σχετικα λεπτη οποτε πιστευω μπορω να τη χρησιμοποιησω καλυπτοντας την περιοχη του φτερου κοντα στο downpipe. Πιστευω θα κανει δουλεια...
A80Avant Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 success!!! θα εχω το σωληνα που χανει μεχρι την αλλη τριτη!!!! yeahhhh παρειγγειλα και τα παρελκομενα και πλεον περιμενω το αμαξι απο τον εξατμισα!!! Αντε να τελειωνουμε λεμε.... εχουμε και προγραμμα να φτιαξουμε... οχι οτι πρεπει να βαλουμε πχ... εξτρα μπεκ για να παμε 2.2bar ας πουμε... εχουμε ηδη εξτρα μπεκ και κυλινδρο!!!!χαχαχα Επισης παρειγγειλα ενα δαχτυλιδι(οχι lord of the rings) αλλα ενα ειδικο που κλεινει εν μερει το anti surge housing της 3076. Ο σκοπος του ειναι η μειωση του θορυβου που προκαλει η ατιμη τουρμπινα... Λογικα μπορει να ελαττωνει λιγο και το lag, με κινδυνο εμφανισης surge στις ψηλοτερες ταχυτητες, αλλα πιστευω οτι με το 82αρι μαντεμι δεν θα εχω ιδιαιτερο προβλημα με surge... αντε να δουμε!
Dimitris_Kon Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 success!!! οχι οτι πρεπει να βαλουμε πχ... εξτρα μπεκ για να παμε 2.2bar ας πουμε... εχουμε ηδη εξτρα μπεκ και κυλινδρο!!!!χαχαχα Δεν θα τη γλιτώσεις, θα τις αρπάξεις και εσύ τελικά μεγάλε.. Άντε τελείωνε επιτέλους έχουμε και άλλοι δουλειές να κάνουμε.. Δημήτρης
A80Avant Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 χαχαχα ηξερα οτι θα απαντουσες αλλα οχι τοοοσο γρηγορα!!! αντε να δουμε Μητσοοοο που ειναι το εξτρα μπεκ...? ΟΕΟ?
Recommended Posts