Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

ok θα το δοκιμάσω,δείχνει καλή ιδέα,θα χρησιμοποιήσω το φιλτράκι της k&n που ειχες πάρει και σύ,που δεν έχει μεγάλο όγκο. Το ιντερκούλερ που έχω είναι noname

(μάλλον πατάτα) θα κάνω logs και αν δεν δουλέψει μάλλον θα πάω κατευθείαν σε water-meth

Edited by mariosA4
Posted

ναι καντο, σιγουρα δουλευει και ειναι καλυτερη λυση απο αλουμινιο ειδικα αν εχεις πολλες γωνιες να φτιαξεις κλπ..

για την ιστορια, εγω τελικα ξαναεβαλα το HKS γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι λιγο καλυτερο.

Posted (edited)

είδες καθόλου την προσφορά του clint@rai sto audizine για το meth? έχει για έλεγχο μεσω μάφ και μέσω map,ποιό από τα 2 παίζει καλύτερα?

Edited by mariosA4
Posted

δεν το ειδα.

γενικα προσπαθω να αποφευγω να μπλεκω με το MAF γιατι δεν ξερω αν κανει καλο την καλωδιωση του να την παρεμβαλλεις ή να την επεμβαινεις πανω της. Ο πιο ευκολος τροπος ειναι το map οπου απλα ψεκαζεις περισσοτερο αναλογα με την πιεση. Απλα και ωραια. Εγω χρησιμοποιω την variable boost controller εκδοση με εναρξη και full ψεκασμο αναλογα με την πιεση. Ξεκινα καπου στο 0.8 με 1 bar και τερματιζει στα 2.2bar.

Posted (edited)

snow performance?θα το ψάξω με τον dog να δω τι θα παραγγείλω

Edited by mariosA4
Posted

είδες καθόλου την προσφορά του clint@rai sto audizine για το meth? έχει για έλεγχο μεσω μάφ και μέσω map,ποιό από τα 2 παίζει καλύτερα?

Πιστεύω καλύτερα μέσω map Μαρίνο..

Δημήτρης

Posted

snow perfomance ναι. με τον 100αρη controller

αλλα ακομα να ερθει η @$%#&! η καινουρια τρομπα...

Posted

για υψηλές πιέσεις όντως προτείνουν μέσω map ,οπότε μάλλον εκεί πάμε. Πάντως έιναι ένας εύκολος και σχετικά φθηνόςτρόπος να ανεβάσεις ιπποδύναμη και να

ρίξεις θερμοκρασίες στην εισαγωγή...

Posted

για υψηλές πιέσεις όντως προτείνουν μέσω map ,οπότε μάλλον εκεί πάμε. Πάντως έιναι ένας εύκολος και σχετικά φθηνόςτρόπος να ανεβάσεις ιπποδύναμη και να

ρίξεις θερμοκρασίες στην εισαγωγή...

Απλά πρέπει συνέχεια να αγοράζεις μεθανόλη, γιατί για ψύξη θα θες περισσότερη ποσότητα συνέχεια, από το να την χρησιμοποιήσεις επικουρικά και μόνο..

Δημήτρης

Posted

ναι οντως. ή αλλιως να κρατας επιδοσεις στις ζεστες του ελληνικου καιρου

Posted

Απλά πρέπει συνέχεια να αγοράζεις μεθανόλη, γιατί για ψύξη θα θες περισσότερη ποσότητα συνέχεια, από το να την χρησιμοποιήσεις επικουρικά και μόνο..

Δημήτρης

ο dog το κάνει αλλιώς . Αγοράζει καθαρή αλκοόλη από φαρμακείο + απεσταγμένο . Εγώ θα βάλω και 2 κύβους knor + αλατοπίπερο για τη γεύση...η σούπα θα βγεί τέλεια...:Party_fest39:

Posted

ο dog το κάνει αλλιώς . Αγοράζει καθαρή αλκοόλη από φαρμακείο + απεσταγμένο . Εγώ θα βάλω και 2 κύβους knor + αλατοπίπερο για τη γεύση...η σούπα θα βγεί τέλεια...:Party_fest39:

Δεν φτιάχνεις και καμια φασολάδα Μαρίνο? :new_iloveyou::new_lol:

Βασίλη σόρρυ για το :offtopic:

Δημήτρης

Posted

σιγα ρε συ δημητρη για το off topic. εμενα μου αρεσουν οι γιγαντες περισσοτερο παντος.

μεταξυ αιθανολης/μεθανολης εγω ψηφιζω το 2ο. Ειχα διαβασει καπου οτι εχει καλυτερα αποτελεσματα και χημικα ειναι πιο φιλικη για το μοτερ. Την ψωνιζω απο το ebay και σε αναλογια 70/30 νερου αιθανολης κραταει αρκετο καιρο. Βεβαια αν θελεις να ασχοληθεις με ανεβασμα αβανς κλπ, τοτε καλυτερα χρειαζεται 50/50.

Μεταξυ μας, ακομα και απλο νερο να βαλεις, και να σου δουλευει σαν ενα δευτερο ιντερκουλερ ουσιαστικα, εισαι ασφαλης και κρατας επιδοσεις ολο το χρονο. Εγω δεν θα το εκανα στο δικο μου αμαξι αυτο.Αν ηθελα να δουλεψω με πολυ αβανς, θα πηγαινα σε Ε85.

Posted

σιγα ρε συ δημητρη για το off topic. εμενα μου αρεσουν οι γιγαντες περισσοτερο παντος.

μεταξυ αιθανολης/μεθανολης εγω ψηφιζω το 2ο. Ειχα διαβασει καπου οτι εχει καλυτερα αποτελεσματα και χημικα ειναι πιο φιλικη για το μοτερ. Την ψωνιζω απο το ebay και σε αναλογια 70/30 νερου αιθανολης κραταει αρκετο καιρο. Βεβαια αν θελεις να ασχοληθεις με ανεβασμα αβανς κλπ, τοτε καλυτερα χρειαζεται 50/50.

Μεταξυ μας, ακομα και απλο νερο να βαλεις, και να σου δουλευει σαν ενα δευτερο ιντερκουλερ ουσιαστικα, εισαι ασφαλης και κρατας επιδοσεις ολο το χρονο. Εγω δεν θα το εκανα στο δικο μου αμαξι αυτο.Αν ηθελα να δουλεψω με πολυ αβανς, θα πηγαινα σε Ε85.

Άσε εγώ τώρα που έχω και ψεκάζω και με εξτρα μπεκ, μάλλον θα το ρίχνω στην εισαγωγή όταν βάλω, μέσω υποπίεσης. Αλλιώς, θα έχω 3 μπεκ στο σωλήνα που πάει στην εισαγωγή! :new_lol:

Δημήτρης

Posted (edited)

εσυ με τοσα μπεκ, το εχεις κανει ποτιστιρι το μηχανημα...

αντε βαλε καμια πεταλουδα/σφηγγα της προκοπης γιατι δεν αντεχει το εργαλειο!!!xaxaxa

http://cgi.ebay.co.uk/Methanol-Methyl-Alcohol-1L-Biodiesel-99-5-Pure-/130347138120?cmd=ViewItem&pt=UK_HomeGarden_CLV_Cleaning_CA&hash=item1e594b7c48

Edited by A80Avant
Posted

μετα απο το φιασκο με το μαγαζι turbomatrix.co.uk (μεινετε μακρια!!!!!) καταφερα και πηρα τα λεφτα μου πισω για την καινουρια τρομπα της snow perfomance για το water injection και λογικα θα εχω την τρομπα απο αμερικη αυριο, μαζι με ενα μεγαλυτερο μπεκ. Παμε για εγκατασταση το ΣΚ και αντε να πλυθει λιγο και η εισαγωγη....

Posted

θα βαλω αζαξ επισης για να τριζουν τα πιστονια απο καθαριοτητα!

Posted

επιτελους μπηκε η τρομπα του water injection και πλεον παω για δοκιμες...

Posted (edited)

more carbon!

190620101317.jpg

Μεγάλε ζήλεψα και πέρασα τη σκάστρα απέναντι και γω. (Μου βγήκε το λάδι..)

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
Posted

Ειναι καλυτερα η σκαστρα να ειναι κοντα στην πεταλουδα?