nasosGT Posted December 26, 2016 Posted December 26, 2016 με αυτα και αλλα πολλα ειχαμε πειραματιστει χωρις επιτυχια αλλα μη τρολαρουμε το θρεντ του μπιλαρα
A80Avant Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 Διάγνωση: Εσωτερικός μπιλιφόρος πίσω αριστερά. Κλασσικά υπάρχει διαθέσιμο ανταλλακτικό για rs2 στην Ελλάδα...!
GTaros Posted December 27, 2016 Posted December 27, 2016 Αναμενόμενο στο ειπα κλασσική περίπτωση. Στο punto το παθαίνω συχνά λόγω δυναμης 1
A80Avant Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 λοιπόν, το πήρα το αμάξι απο τον μηχανικό. Διορθώθηκαν τα προβλήματα : 1) ABS : ήταν στραβωμένο 1 απο τα δαχτυλίδια τελικά και πλέον δουλεύει άψογα. 2) Μπιλιοφόρος: Μπήκε καλύτερη φούσκα επίσης και έτσι δεν έχουμε διαρροές. 3) Χειρόφρενο: το σφίξαμε, αλλά πάλι σε τίποτα τραβήγματα θα είναι πάλι τα ίδια. Γνώριμα προβλήματα στο rs2 θα το κινήσω στις επόμενες 2 μέρες και μετά θα το πάμε για ζυγοστάθμιση-ευθυγράμμιση και ΚΤΕΟ. Μένει μόνο ενα πρωινό να φτίαξω λίγο τις βενζίνες στην κρύα εκκίνηση γιατί νομίζω οτι πρέπει να παραείναι πλούσιο και τα μπουζί την ακούνε. Ευτυχώς τις επόμενες μέρες θα κάνει αρκετό κρύο οπότε ευκαιρία να φτίαξω και αυτή την κλίμακα. 1
A80Avant Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 Μέσα στη βδομάδα σίγουρα. Απλά θέλω να σπρώξω για τη ζυγοστάθμιση-ευθυγράμμιση σύντομα. Για πες κανένα εχω κοντά μας
A80Avant Posted December 27, 2016 Author Posted December 27, 2016 Γράψε μου τηλ/διεύθυνση σε μήνυμα να πάρω Αύριο τηλ
A80Avant Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 Λοιπόν να δούμε το άλλο θα βγει τώρα που το.θέλω έτοιμο το αμάξι... Μετα τον μπιλιοφόρο, το.αμάξι ρετάριζε υπερβολικά. Τελικά καταλείγουμε στα μπεκ και τις επαφες τους, οπου εχουν μπριζα για αμερικανικου τυπου και ανταπτορακια για τη καλωδιωση την δικη μου. Καποια δεν κανουν καλη επαφη με αποτελεσμα να εχουμε προβληματα. Λύση: παράγγειλα καλωδίωση με έτοιμες αμερικάνικες μπρίζες για να γίνει αλλαγή χωρίς ανταπτοράκια. Μόλις φτιαχτεί αυτό ξαναμανα έλεγχος στο πρόγραμμα... Που θα πάει μέχρι το τέλος του χρόνου θα είναι έτοιμο για πούλημα
GTaros Posted January 7, 2017 Posted January 7, 2017 Υπομονή και εγώ στο ψάξιμο είμαι εδώ και καιρό για το τι πάει στραβά με τις πιέσεις μου. Απλα πατιναρα και δεν μπορούσα να βγάλω συμπέρασμα. Τελικά όλα δείχνουν ότι τρομπαρει η Ν75 και ειδικά όταν ζεστενεται δεν λειτουργεί σωστά. Έχω παραγγείλει και αναμένω......
A80Avant Posted January 7, 2017 Author Posted January 7, 2017 Ναι... Είναι και αυτές ευαισθητες. Οι MAC είναι καλύτερες με τον άγραφο Αλλά δεν κάνουν για εργοστασιακό χωρίς εμπειρία να τον σετάρουν οι προγραμματιστες
A80Avant Posted January 8, 2017 Author Posted January 8, 2017 Λίγες ρυθμίσεις σήμερα, λίγη τρομοκρατία στον δρόμο... καλά παμε! 1
A80Avant Posted January 9, 2017 Author Posted January 9, 2017 Ρίχνει λίγο χιονάκι, μήπως να πάω με το Quattro αύριο στη δουλειά
GTaros Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 Xaxaxaxa Εγώ πάντως πήγα και πήρα την γυναίκα από την δουλειά και το καταευχαριστήθηκα. Ποιος είπε ότι Quattro δεν ντριφτάρουν!!!!! Πάντως πέρα από την πλάκα υπάρχουν πολλοί άχρηστοι οδηγοί στο δρόμο. 1
A80Avant Posted January 10, 2017 Author Posted January 10, 2017 Αυτο φοβάμαι πιο πολύ! Μια χαρά σήμερα ήρθα δουλειά μιας και θα είχα και parking. Καλά δουλεύει και στο πολύ κρύο.
A80Avant Posted January 12, 2017 Author Posted January 12, 2017 75χλμ μέσα σε κίνηση και με λίγα ξεσπάσματα. So far so good...
GTaros Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Το έχω απορία εδώ και καιρό!!!!!! Δε σε σταματάνε χωρίς μπροστινή πινακίδα ????? Μόνο εγώ είμαι ο καντεμης.......
A80Avant Posted January 14, 2017 Author Posted January 14, 2017 Δουλεύω για την αστυνομία! Χαχαχα Έχω αλλά τη σβηνω για τις φωτο 1
A80Avant Posted January 22, 2017 Author Posted January 22, 2017 Καινούριο προστατευτικό για το πορτ μπαγκαζ Αλήθεια υπάρχει ένα κάλυμμα μηχανής από το κάτω μέρος που είναι ειδικό για το rs2 Με κόστος 400+ ευρω Αξίζει να το πάρω?
NOEL-S3 Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Καινούριο προστατευτικό για το πορτ μπαγκαζ Αλήθεια υπάρχει ένα κάλυμμα μηχανής από το κάτω μέρος που είναι ειδικό για το rs2 Με κόστος 400+ ευρω Αξίζει να το πάρω? Καλημερα, με 400ευρω ερχομαι εγω με μια σκουπα και οπου εχει νερο θα το τραβαω να περνας. χαχαχχαχαχαχαχαχαχ. Χωρις πλακα τωρα, αν θεωρεις οτι θα σου κανει δουλεια, σε σημεια που πριν σου ειχε δημιουργηση προβλημα το νερο να το παρεις αλλιως (αποψη μου) χαμενα λεφτα. 1
Audzig Posted January 23, 2017 Posted January 23, 2017 Ωραια η φωτο αλλα επρεπε να ξεδιπλωσεις και την ηλιοπροστασια του club απο κατω....
Recommended Posts