mikepts Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Δεν βάζεις μία πιστόνια-μπιέλες νορμάλ διάμετρο και καπάκι να τελειώνεις?Να το χαρείς λίγο και εσύ παρά τα συνεργεία?
johnaras Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 ρε Μητσο πραγματικα τι να πω;;;ελπιζω να κανεις πλακα γιατι αλλιως χαρας στο κουραγιο σου.....στα χερια μου αν το ειχα παντως θα το ειχα καψει τουλαχιστον 3φορες εως τωρα!!! καλη δυναμη
NOEL-S3 Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 (edited) Δεν βάζεις μία πιστόνια-μπιέλες νορμάλ διάμετρο και καπάκι να τελειώνεις?Να το χαρείς λίγο και εσύ παρά τα συνεργεία? Σχεδον αυτης της αποψης ειμαι και εγω (εχουν μπει ξανα σχεδον ολα τα μαμα)... ρε Μητσο πραγματικα τι να πω;;;ελπιζω να κανεις πλακα γιατι αλλιως χαρας στο κουραγιο σου.....στα χερια μου αν το ειχα παντως θα το ειχα καψει τουλαχιστον 3φορες εως τωρα!!! καλη δυναμη Αχ... Ειπαμε το tuning θελει θυσιες, αλλα οχι και ετσι, τελος παντον το αυτοκινητο ειναι σε πολυ καλα-ικανα χερια (μηχανικου-προγραμματιστη) οποτε που θα παει αυτη η γκαντεμια μου (καποιος με εχει μουντζωσει) θα αλλαξει δεν μπορει να κανει και αλλιως... Edited November 22, 2011 by NOEL-S3
A80Avant Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 μαλλον χρειαζεσαι μια ΒMW χωρις τουρμπινες, απλη και καθημερινη! Μονο λαστιχα απο εκει και περα!
NOEL-S3 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Επειδη βαρεθηκα να περιμενω το δικο μου αυτοκινητο, πηρα το αυτοκινητο ενος φιλου και μπηκα στην πιστα να ξε-δωσω λιγο...
andre a3 Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 (edited) Επειδη βαρεθηκα να περιμενω το δικο μου αυτοκινητο, πηρα το αυτοκινητο ενος φιλου και μπηκα στην πιστα να ξε-δωσω λιγο... Και εγω πηρα ενα αλλο ... το Porsche ! Πέρα απ' την πλάκα , οριακή κόντρα ... Edited March 4, 2012 by andre a3
NOEL-S3 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 όλα καλά θα πάνε μεγάλε θα δείς Βρε λες????
NOEL-S3 Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 (edited) Σας παραθετω ενα βιντεακι απο το αυτοκινητο μου... Λογο προβληματων με το pc μου θα το ανεβασει ο Adui... Edited May 19, 2012 by NOEL-S3
adui Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=880_JSyBlyU Edited May 19, 2012 by adui 1
Aristos Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=880_JSyBlyU Γιώργης...καλλιτέχνης.
acen3g Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Να το χαιρεσαι φιλε!Αν και μου αρεσει με το μπλε το καπο.Αλλα πιο πολυ μου αρεσουν οι πινακιδες Λαρισας
NOEL-S3 Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 Να το χαιρεσαι φιλε!Αν και μου αρεσει με το μπλε το καπο.Αλλα πιο πολυ μου αρεσουν οι πινακιδες Λαρισας Ευχαριστω φιλε μου και εμενα τελικα μου αρεσει πιο πολυ με το μπλε καπο γι'αυτο και το ξανα εβαλα... Οσο για τις πινακιδες μαζι σου... 1
Velos Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Τώρα σε ποιόν να δώσω συγχαρητήρια στον Μήτσο για το καμάρι του η στον Αδερφό σου για τη σκηνοθεσία Μητσάκο να σαι καλά αγόρι μου να το χαίρεσαι το πριόνι σου..
NOEL-S3 Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 (edited) Τώρα σε ποιόν να δώσω συγχαρητήρια στον Μήτσο για το καμάρι του η στον Αδερφό σου για τη σκηνοθεσία Μητσάκο να σαι καλά αγόρι μου να το χαίρεσαι το πριόνι σου.. Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια, αυτο που εχω εγω να πω ειναι: ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον μηχανικο μου Τακη 0-400 (και σε ολο το επιτελειο του) και φυσικα στον προγραμματιστη μου Βασιλη SVS... Και φυσικα στον αδερφο μου (Adui) για το εξαιρετο βιντεακι που μου εφτιαξε και που με αντεχει ακομα Edited May 19, 2012 by NOEL-S3
Velos Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 (edited) Και φυσικα στον αδερφο μου (Adui) για το εξαιρετο βιντεακι που μου εφτιαξε και που με αντεχει ακομα :hysterical: Keep tuning Μήτσο.... Edited May 19, 2012 by gi0rg0s
Aristos Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια, αυτο που εχω εγω να πω ειναι: ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον μηχανικο μου Τακη 0-400 (και σε ολο το επιτελειο του) και φυσικα στον προγραμματιστη μου Βασιλη SVS... Και φυσικα στον αδερφο μου (Adui) για το εξαιρετο βιντεακι που μου εφτιαξε και που με αντεχει ακομα Ροζάκι στον παππούλη ρε φίλε?
NOEL-S3 Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 Ροζάκι στον παππούλη ρε φίλε? Δεν ειναι ροζακι αλλα φουξια...
andre a3 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Επιτέλους Δημήτρη τα κατάφερες και το αυτοκίνητο σου γαζώνει ! Καλά πατήματα !
NOEL-S3 Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 Επιτέλους Δημήτρη τα κατάφερες και το αυτοκίνητο σου γαζώνει ! Καλά πατήματα ! ευχαριστω πολυ φιλε Ανδρεα, ευχομαι και το δικο σου με το καλο (οταν ερθει ο καιρος) να ειναι πυροβολο... 1
acen3g Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια, αυτο που εχω εγω να πω ειναι: ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον μηχανικο μου Τακη 0-400 (και σε ολο το επιτελειο του) και φυσικα στον προγραμματιστη μου Βασιλη SVS... Και φυσικα στον αδερφο μου (Adui) για το εξαιρετο βιντεακι που μου εφτιαξε και που με αντεχει ακομα Respect και μπραβο τους τοτε! Γιατι αρκετο καιρο ταλαιπωρηθηκες.
mariosA4 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 super το βιντεάκι και ακόμα καλύτερο το αυτοκίνητο...
NOEL-S3 Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 Respect και μπραβο τους τοτε! Γιατι αρκετο καιρο ταλαιπωρηθηκες. Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, πραγματι ταλαιπωρηθηκα παρα-πολυ καιρο αλλα πιστευω τωρα να πανε τα πραγματα καλα...
Recommended Posts