Jump to content

Recommended Posts

Posted

Δεν βάζεις μία πιστόνια-μπιέλες νορμάλ διάμετρο και καπάκι να τελειώνεις?Να το χαρείς λίγο και εσύ παρά τα συνεργεία?

Posted

ρε Μητσο πραγματικα τι να πω;;;ελπιζω να κανεις πλακα γιατι αλλιως χαρας στο κουραγιο σου.....στα χερια μου αν το ειχα παντως θα το ειχα καψει τουλαχιστον 3φορες εως τωρα!!! καλη δυναμη

Posted (edited)

Δεν βάζεις μία πιστόνια-μπιέλες νορμάλ διάμετρο και καπάκι να τελειώνεις?Να το χαρείς λίγο και εσύ παρά τα συνεργεία?

Σχεδον αυτης της αποψης ειμαι και εγω (εχουν μπει ξανα σχεδον ολα τα μαμα)...

ρε Μητσο πραγματικα τι να πω;;;ελπιζω να κανεις πλακα γιατι αλλιως χαρας στο κουραγιο σου.....στα χερια μου αν το ειχα παντως θα το ειχα καψει τουλαχιστον 3φορες εως τωρα!!! καλη δυναμη

Αχ... Ειπαμε το tuning θελει θυσιες, αλλα οχι και ετσιsSa_worried3.gif, τελος παντον το αυτοκινητο ειναι σε πολυ καλα-ικανα χερια sHa_thumbsup2.gif(μηχανικου-προγραμματιστη) οποτε που θα παει αυτη η γκαντεμια μου (καποιος με εχει μουντζωσειsCo_hmmthink.gif) θα αλλαξει δεν μπορει να κανει και αλλιωςsHa_thumbgoodjob.gif...

Edited by NOEL-S3
Posted

μαλλον χρειαζεσαι μια ΒMW χωρις τουρμπινες, απλη και καθημερινη! Μονο λαστιχα απο εκει και περα!

• 1 month later...
Posted

Επειδη βαρεθηκα να περιμενω το δικο μου αυτοκινητο, πηρα το αυτοκινητο ενος φιλου και μπηκα στην πιστα να ξε-δωσω λιγο... sHa_sarcasticlol.gif

Posted

Ρε Μητσε???

Τι γινεται γμτ? :ranting2: :ranting2: :ranting2: :ranting2:

Posted (edited)

Επειδη βαρεθηκα να περιμενω το δικο μου αυτοκινητο, πηρα το αυτοκινητο ενος φιλου και μπηκα στην πιστα να ξε-δωσω λιγο... sHa_sarcasticlol.gif

Και εγω πηρα ενα αλλο ...

το Porsche !

Πέρα απ' την πλάκα , οριακή κόντρα ...

Edited by andre a3
Posted

όλα καλά θα πάνε μεγάλε θα δείςsHa_thumbgoodjob.gif

Βρε λες????sHa_sarcasticlol.gif

• 4 months later...
Posted (edited)

Σας παραθετω ενα βιντεακι απο το αυτοκινητο μου...

Λογο προβληματων με το pc μου θα το ανεβασει ο Adui...

Edited by NOEL-S3
Posted

Να το χαιρεσαι φιλε!Αν και μου αρεσει με το μπλε το καπο.Αλλα πιο πολυ μου αρεσουν οι πινακιδες Λαρισας :sFun_nahnahna3:

Posted

Να το χαιρεσαι φιλε!Αν και μου αρεσει με το μπλε το καπο.Αλλα πιο πολυ μου αρεσουν οι πινακιδες Λαρισας :sFun_nahnahna3:

Ευχαριστω φιλε μου και εμενα τελικα μου αρεσει πιο πολυ με το μπλε καπο γι'αυτο και το ξανα εβαλα...

Οσο για τις πινακιδες sHa_thumbgoodjob.gifsHa_thumbgoodjob.gifsHa_thumbgoodjob.gif μαζι σου...

• Like 1
Posted

Τώρα σε ποιόν να δώσω συγχαρητήρια στον Μήτσο για το καμάρι του η στον Αδερφό σου για τη σκηνοθεσία :sHa_sarcasticlol:

Μητσάκο να σαι καλά αγόρι μου να το χαίρεσαι το πριόνι σου.. :sHa_thumbsup2:

Posted (edited)

Τώρα σε ποιόν να δώσω συγχαρητήρια στον Μήτσο για το καμάρι του η στον Αδερφό σου για τη σκηνοθεσία :sHa_sarcasticlol:

Μητσάκο να σαι καλά αγόρι μου να το χαίρεσαι το πριόνι σου.. :sHa_thumbsup2:

Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια, αυτο που εχω εγω να πω ειναι: ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον μηχανικο μου Τακη 0-400 (και σε ολο το επιτελειο του) και φυσικα στον προγραμματιστη μου Βασιλη SVS...

Και φυσικα στον αδερφο μου (Adui) για το εξαιρετο βιντεακι που μου εφτιαξε και που με αντεχει ακομα sHa_thumbgoodjob.gifsHa_thumbgoodjob.gifsHa_thumbgoodjob.gif

Edited by NOEL-S3
Posted (edited)

Και φυσικα στον αδερφο μου (Adui) για το εξαιρετο βιντεακι που μου εφτιαξε και που με αντεχει ακομα sHa_thumbgoodjob.gifsHa_thumbgoodjob.gifsHa_thumbgoodjob.gif

:hysterical: :hysterical: Keep tuning Μήτσο.... :new_thumright:

Edited by gi0rg0s
Posted

:hysterical: :hysterical: Keep tuning Μήτσο.... :new_thumright:

ok...sHa_thumbgoodjob.gifsHa_thumbgoodjob.gifsHa_thumbgoodjob.gif

Posted

Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια, αυτο που εχω εγω να πω ειναι: ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον μηχανικο μου Τακη 0-400 (και σε ολο το επιτελειο του) και φυσικα στον προγραμματιστη μου Βασιλη SVS...

Ροζάκι στον παππούλη ρε φίλε?sHa_sarcasticlol.gif

Posted

Ροζάκι στον παππούλη ρε φίλε?sHa_sarcasticlol.gif

Δεν ειναι ροζακι αλλα φουξια...sHa_sarcasticlol.gifsHa_sarcasticlol.gifsHa_sarcasticlol.gif

Posted

Επιτέλους Δημήτρη τα κατάφερες και το αυτοκίνητο σου γαζώνει ! Καλά πατήματα !

Posted

Επιτέλους Δημήτρη τα κατάφερες και το αυτοκίνητο σου γαζώνει ! Καλά πατήματα !

ευχαριστω πολυ φιλε Ανδρεα, ευχομαι και το δικο σου με το καλο (οταν ερθει ο καιρος) να ειναι πυροβολο...

• Like 1
Posted

Respect και μπραβο τους τοτε! Γιατι αρκετο καιρο ταλαιπωρηθηκες. :new_thumright:

Posted

super το βιντεάκι και ακόμα καλύτερο το αυτοκίνητο...sHa_thumbgoodjob.gif

Posted

Respect και μπραβο τους τοτε! Γιατι αρκετο καιρο ταλαιπωρηθηκες. :new_thumright:

Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, πραγματι ταλαιπωρηθηκα παρα-πολυ καιρο αλλα πιστευω τωρα να πανε τα πραγματα καλα...