NOEL-S3 Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 super το βιντεάκι και ακόμα καλύτερο το αυτοκίνητο... Ευχαριστω ρε Μαρινο για τα καλα σου λογια, αντε κοντοζυγωνει και η δικια σου σειρα (απο κατι πληροφοριες που εχω πας για πολλα αλογα, αστα αυτα που ξερεις και λεγε) ειμαι σιγουρος για αυτο μιας και εχουμε και τον ιδιο προγραμματιστη-παρανομαστη (SVS is the best)...
ADIAFOROS Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Μπραβο δημητρη για το οπλο που εφτιαξες και το αποτελεσμα που βγηκε στο σ3 σου!!! Μπορει φιλε να ταλαιπωρήθηκες αλλα τωρα ηρθε η ωρα να το χαρεις και ειμαι σιγουρος για αυτο....ΕΝΑ μπραβο απο μενα σε οσους ασχολήθηκαν με το αυτ/το σου και σε σενα για την υπομονή που εδειξες και το χρημα που έδωσες για να εχεις αυτο το αποτελεσμα 1
panthir Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια, αυτο που εχω εγω να πω ειναι: ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω στον μηχανικο μου Τακη 0-400 (και σε ολο το επιτελειο του) και φυσικα στον προγραμματιστη μου Βασιλη SVS... Και φυσικα στον αδερφο μου (Adui) για το εξαιρετο βιντεακι που μου εφτιαξε και που με αντεχει ακομα respect σε όλο το team!!!! φιλαράκι σου ευχομαι να το χαρείς μέχρι...να λιώσουν τα μέταλλα!!!! great job! 1
simon a4 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Μητσαρα καλα πριονισματα πολυβολο το εργαλειο σου... 1
NOEL-S3 Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Μπραβο δημητρη για το οπλο που εφτιαξες και το αποτελεσμα που βγηκε στο σ3 σου!!! Μπορει φιλε να ταλαιπωρήθηκες αλλα τωρα ηρθε η ωρα να το χαρεις και ειμαι σιγουρος για αυτο....ΕΝΑ μπραβο απο μενα σε οσους ασχολήθηκαν με το αυτ/το σου και σε σενα για την υπομονή που εδειξες και το χρημα που έδωσες για να εχεις αυτο το αποτελεσμα Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια Χρησταρα, ευχομαι απο το στομα σου και στου θεου το αυτι, ευχομαι μιας και στα στεκια της κοντρας εχεις γραψει ιστορια να καταφερεις πλεον να βρεις προσφυση με το αυτοκινητο σου και να γραψεις ιστορια και στις πιστες (0-402μ)...
NOEL-S3 Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 respect σε όλο το team!!!! φιλαράκι σου ευχομαι να το χαρείς μέχρι...να λιώσουν τα μέταλλα!!!! great job! Ευχαριστω ρε Μητσαρα για καλα σου λογια και μην ξεχνιομαστε στην πανελληνια να μαθουμε πια φαρμακεια διανυκτερευουν...
NOEL-S3 Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Μπράβο έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά Ευχαριστω πολυ
NOEL-S3 Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Μητσαρα καλα πριονισματα πολυβολο το εργαλειο σου... Ευχαριστω ρε Σιμο, αντε με το καλο να ερθεις να σε δουμε και σου υποσχομαι βολτα με full πιεση (προσπαθω να σε δελεασω να ξανα ερθεις στο Ελλαδα, αλλιως οπως τα βλεπω τα πραγματα θα ερθω εγω εκει <που ειναι και το ποιο πιθανο>...)
A80Avant Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 πολυ ωραιος Δημητρη οπως στα ειπα και απο κοντα. Κριμα που οι τουαλετες ηταν κλειστες την μερα των μετρησεων, μετα τη βολτα την χρειαζομουν επειγοντως! Ασε τις μεγαλες πιεσεις και βαλε τις μικρες να το χαρεις για πολλα χλμ, χωρις μοτεροανοιγματα παλι! :new_thumright:
NOEL-S3 Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 Ασε τις μεγαλες πιεσεις και βαλε τις μικρες να το χαρεις για πολλα χλμ, χωρις μοτεροανοιγματα παλι! :new_thumright: Καλημερα ρε bill, τι κανεις ολα καλα? Οσο αφορα τις μεγαλες πιεσεις, ανεβαινουν μονο αν υπαρχει λογος, αλλιως δουλευω χαμηλη πιεση στο 1,3bar, σκοπος μου ειναι να μην εχω προβληματα και τρεχω παλι στα συνεργεια...
simon a4 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Ευχαριστω ρε Σιμο, αντε με το καλο να ερθεις να σε δουμε και σου υποσχομαι βολτα με full πιεση (προσπαθω να σε δελεασω να ξανα ερθεις στο Ελλαδα, αλλιως οπως τα βλεπω τα πραγματα θα ερθω εγω εκει <που ειναι και το ποιο πιθανο>...)
A80Avant Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Καλημερα ρε bill, τι κανεις ολα καλα? Οσο αφορα τις μεγαλες πιεσεις, ανεβαινουν μονο αν υπαρχει λογος, αλλιως δουλευω χαμηλη πιεση στο 1,3bar, σκοπος μου ειναι να μην εχω προβληματα και τρεχω παλι στα συνεργεια... εεεετσι!
Thomas-1.8T Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Μήτσε,αν και δεν περίμενα τπτ λιγότερο απο σένα Χιλιοσκισμένο και άθικτο να σου μείνει. Μια ερώτηση θέλω,που αποσαφηνίζεται στο βίντεο. Το καπάκι στον κινητήρα το έχεις τελικά,η το έβγαλες??? Ξέρω ότι είσαι άρρωστος,γι'αυτό ρωτάω...
NASSOS Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 να το χαίρεσαι το όπλο σου φίλε μου και ένα μεγάλο μπράβο σε όσους ασχολήθηκαν+++++++(τάκης 0-400).
COSTAS S3 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Μπράβο ρε Μητσάρα το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό!! Να το χαίρεσαι φίλε και μακριά από προβλήματα
NOEL-S3 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Μήτσε,αν και δεν περίμενα τπτ λιγότερο απο σένα Χιλιοσκισμένο και άθικτο να σου μείνει. Μια ερώτηση θέλω,που αποσαφηνίζεται στο βίντεο. Το καπάκι στον κινητήρα το έχεις τελικά,η το έβγαλες??? Ξέρω ότι είσαι άρρωστος,γι'αυτό ρωτάω... Σε ευχαριστω ρε Θωμα για τις ευχες σου και τα καλα σου λογια, οσο αφορα το καπακι θα σου στειλω pm...
NOEL-S3 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 (edited) να το χαίρεσαι το όπλο σου φίλε μου και ένα μεγάλο μπράβο σε όσους ασχολήθηκαν+++++++(τάκης 0-400). Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, ευχομαι σε ολους τα καλυτερα, οσο αφορα τον Τακη (0-400) το παλικαρι (ειναι αλλου οσο αφορα τα vag) ειναι εγγυηση (προσωπικη μου αποψη)... Edited May 21, 2012 by NOEL-S3
NOEL-S3 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 Μπράβο ρε Μητσάρα το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό!! Να το χαίρεσαι φίλε και μακριά από προβλήματα Ευχαριστω πολυ... Οσο αφορα τα προβληματα, απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι...
NOEL-S3 Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Μήτσο πολύ κακία φίλε! Να το χαίρεσαι Δημήτρης Ευχαριστω πολυ ρε φιλε, ευχομαι και για το δικο σου τα καλυτερα (αν και ειμαι σιγουρος για αυτο)... Τι εχει γινει με το δικο σου το τελειωσες??? γιατι εχω χασει πολλα επεισοδια τωρα τελευταια.
Dimitris_Kon Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Μητσάρα έτοιμος είμαι, αυτές τις μέρες βάζω μεθανόλη και πλέον δεν έχω κάτι άλλο προς το παρόν. Δημήτρης
NOEL-S3 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Μητσάρα έτοιμος είμαι, αυτές τις μέρες βάζω μεθανόλη και πλέον δεν έχω κάτι άλλο προς το παρόν. Δημήτρης Αντε ρε φιλαρακι με το καλο σου ευχομαι να το βγαλεις και να το χαρεις οσο δεν παιρνει... Ποτε με το καλο θα πας (αν φυσικα θελεις να πας) δυναμομετρο και αν ναι σε ποιο?
Recommended Posts