Jump to content

Recommended Posts

Posted

μπραβο ρε μαγκα :speak_cool: και ωραιο χρωμα ;) να το χαιρεσε και καλα ασφαλη και απροβληματιστα χιλιομετρα :bravo:

Posted

Καλορίζοκο και καλοτάξιδο φίλε μου. Εύχομαι να γεμίζει το κοντέρ σου ενδιαφέροντα χιλιόμετρα, να γεμίζει η ψυχή σου ενδιαφέροντα αισθήματα και το κάθισμα του συνοδηγού ενδιαφέρουσες υπάρξεις ....

ΥΓ Εάν είσαι παντρεμένος, λογοδοσμένος κοκ, εύχομαι να γεμίσει το πίσω κάθισμα σου σύντομα ενδιαφέροντες απογόνους ;)

Posted

Μητσαρα μπραβο ρε φιλε καλοριζικο το εργαλειο και καλοταξιδο και πανω απο ολα χωρις ζημιες.

Πραγμαται πηρες πεντακαθαρο αμαξι απο οσα εχω ακουσει και ειναι και το full extra.

Και ετσι να το κρατησεις ειναι ηδη πολυ καλο αν δεν θες να μπαινεις σε διαδικασιες κλπ παντως (σκεψου το) γιατι απο οσο ξερω φοραει και μπιελες κλπ.

Καλοταξιδο και παλι.

Posted

Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε μου!!!!

Ε ρε λέμε τι θα γίνετε με τα s3 στην Μαγούλα!!!! Θα ξηλώνετε την άσφαλτο !!!! :haha4::haha4::haha4:

Posted

Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια, ευχομαι και εγω με την σειρα οτι καλυτερο και για εσας και τα τουτου σας. Οσο για το τι θα κανω απο εδω και περα...πλεον ειναι κατι το οποιο η πορεια θα δειξει ;):o:unsure: ...

Posted
Καλορίζικο και καλοτάξιδο φίλε μου!!!!

Ε ρε λέμε τι θα γίνετε με τα s3 στην Μαγούλα!!!! Θα ξηλώνετε την άσφαλτο !!!! :haha4::haha4::haha4:

οχι δεν θελω να ακουω τετοια... οχι αλλο ξηλωμα ασφαλτου φτανει δεν αντεχω αλλο...πλεον δεν σπιναρω ουτε κατα διανοια...(οποτε θα σταματησω να χαλαω την ασφαλτο στο village Μαγουλα :D )...

Posted

αυτό ήταν έκλπηξη!!!!

όλες οι ευχές μου να είναι συνοδοιπόροι σου και... δεν ξέρω σου λέω, με κόλλησες στο τοίχο! ;)

ΟΛΕ ΛΕΜΕ!

Posted (edited)

μητσο μου εβγαλες την ψυχη (και τα αυτια) σχετικα με αυτο το αυτοκινητο αλλα τελικα απο οτι ειδα αξιζε ο κοπος μια και ειναι πολυ καλο και βελτιωμενο σε σημεια που σου δινουν την ανοχη να συνεχισης απο εκει που σταματησε ο προηγουμενος ιδιοκτητης!!! ;)

να σου ευχηθω λοιπον και εγω απο εδω μεσα καλοριζικο και καλοταξιδο και με πολυ προσοχη μια και ξερω οτι θα πας σε πολλα αλογα και παλι!

(εγω στο ειχα πει απο την αρχη, οταν ηθελες το λεον, παρε ενα s3 αλλα δεν με ακουσες, τελικα εκει καταληξες) :new_thumright:

παριζακι πηρα το μυνημα και παω για εξατμιση, χαχαχαχαχαχ :hysterical::hysterical:

ΥΓ: τωρα δημητρη στο γκαραζ σου εχεις συνολο............ 850hp!! :o:o

Edited by adui
Posted (edited)

φιλε Noel φοραει αποστατες στους πισω τροχους??

18αρες ειναι ετσι?

αναρτηση?

Παραθετω μια φωτο απο το δικο μου για να δεις τους πισω τροχους συγκριτικα με τους εμπρος..

Το δικο σου μου φαινεται πιο ανοιχτο πισω..γι αυτο ρωταω αν φοραει αποστατες..

g1lit1nyiwgei6r2ks5z.jpg

Edited by vagelis3
Posted (edited)

18αρες ειναι ετσι?

αναρτηση?

Παραθετω μια φωτο απο το δικο μου για να δεις τους πισω τροχους συγκριτικα με τους εμπρος..

ναι φοραει αποστατες 15 ρηδες γυρω-γυρω!!

Edited by adui
Posted

18αρες ειναι ετσι?

αναρτηση?

φιλε μου ο προϊγουμενος κατοχος του αυτοκινητου ειχε φροντισει τα πισω ψαλιδια να τα κανει ρυθμιζομενα (βεβαια δεν του εχω δωσει πολυ αποκλυση...) και αμεσως ειδες την διαφορα....

post-9-1213351774_thumb.jpg

Posted

Για την μετατροπή αυτήν έχω ακούσει. Είναι όμως ασφαλής η μετατροπή αυτή? Είναι δοκιμασμένα για τις καταπονήσεις που δέχονται? Οποιαδήποτε πληροφορία επ΄πι του θέματος θα εκτιμιθεί δεόντος.

Posted

Καλορίζικο Δημήτρη και καλές βελτιώσεις!!!

Χαίρομαι που πρώτον, άλλαξες εταιρία και δεύτερον έγινες τετρακίνητος!

Στις επόμενες μετρήσεις προβλέπω να σπάνε το χρονόμετρα!!!

Χαμός με τα S3, η μισή Δ.Ο. έχει πλέον! :new_lol:

Posted
Δημήτρη είναι άλλα ψαλίδια ή τα δικά του τροποποιημένα?

ειναι τα δικα του τροποποιημενα (απο τον προϊγουμενο ιδιοκτητη)...

Posted
Για την μετατροπή αυτήν έχω ακούσει. Είναι όμως ασφαλής η μετατροπή αυτή? Είναι δοκιμασμένα για τις καταπονήσεις που δέχονται? Οποιαδήποτε πληροφορία επ΄πι του θέματος θα εκτιμιθεί δεόντος.

τα εχει φτιαξει αρκετο καιρο και δεν ειχε καποιο συγκεκριμενο προβλημα (και απ' οτι ξερω ηταν και λιγο στροφακιας ο τυπος)...

παντος που το εχω χωσει λιγο σε στροφες το αυτοκινητο ειναι τρενο (βεβαια δεν εχω χωσει μαμα S3 για να ξερω αν εχει διαφορα :D )...

Posted

ωραιος ρε Δημητρη!ψαγμενος και ο προηγουμενος ιδιοκητης!Που το ξεθαψες απο την γερμανια αυτο το εργαλειο!!!??

Posted
ωραιος ρε Δημητρη!ψαγμενος και ο προηγουμενος ιδιοκητης!Που το ξεθαψες απο την γερμανια αυτο το εργαλειο!!!??

ο αδερφος του προηγουμενου ιδιοκτητη ειναι και ο μηχανικος του και πηγε ο ιδιος στην γερμανια και αφου εψαξε αρκετα το βρηκε και το εφερε!

και φυσικα ο ιδιος επιμεληθηκε ολο το project!

Posted

ωραια πραγματα...

αρα εισαστε πλεον επισημα οι S3 brothers σωστα???

Posted
ωραια πραγματα...

αρα εισαστε πλεον επισημα οι S3 brothers σωστα???

:new_thumright::new_thumright:

Posted

Δημήτρη, καλορίζικο φίλε - καλές βόλτες με πολλά απροβλημάτιστα klm και να είναι πάντα αγρατζούνιστο!!...Καλή συνέχεια και στις μόντες, χεχε! :party2::thumbsup:;)

Posted

Δημητρη καλοριζικο και καλοταξιδο να ειναι.

Πολυ καλη επιλογη πιστευω!!

Αντε τωρα που καλοκαιριαζει να τα πουμε κατω.