The Dog Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Κατι πρεπει να κανεις με αυτους Πανικο... Δες τους καλά και πες μου..... Χρειάζεται να κάνω κάτι περισσοτερο? Ότι χειρότερο μπορούσε να κάνει, το έκανε ήδη ο θεουλης ..
venzinas Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 Δες τους καλά και πες μου..... Χρειάζεται να κάνω κάτι περισσοτερο? Ότι χειρότερο μπορούσε να κάνει, το έκανε ήδη ο θεουλης .. τα θελει και σενα ο κ.......ς σου!!!!!!
greenpug Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Συγχαρητήρια φίλε για την επιλογή... Μια ερώτηση...η αλλαγή της μηχανής μπορεί να γραφτεί στην Κύπρο? Τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν μπορούσες. Τώρα πρέπει να έχεις χαρτί από μηχανολόγο, SVA κλπ.
The Dog Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Γεια σου Κωσταντινο Γίνετε εγγραφή αλλα είναι λίγο περίεργη η κατάσταση ακόμα.... Ρώτησα 3 μηχανολογους ... Ο ενας μου ειπε πως θελει SVA ενω οι αλλοι 2 είπανε πως δεν χρειάζεται μιας και η συγκεκριμένη γενιά κινητήρα έμπαινε στο μοντελο μου.. Έμπαινε μέχρι και 4.2 Rs4...
greenpug Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Γεια σου Κωσταντινο Γίνετε εγγραφή αλλα είναι λίγο περίεργη η κατάσταση ακόμα.... Ρώτησα 3 μηχανολογους ... Ο ενας μου ειπε πως θελει SVA ενω οι αλλοι 2 είπανε πως δεν χρειάζεται μιας και η συγκεκριμένη γενιά κινητήρα έμπαινε στο μοντελο μου.. Έμπαινε μέχρι και 4.2 Rs4... Σε ρωτάω γιατί ένα παιδί από το δικό μας σύνδεσμο είχε Peugeot 206 1.9 diesel και προχώρησε στην εγκατάσταση 1.6 βενζίνης μηχανής. Έκανε την αίτηση αλλαγής μηχανής και πριν πιάσει απάντηση προχώρησε και στην μετατροπή. Η απάντηση ήρθε αρνητική. Εκείνη τη περίοδο μπήκε ένας κανονισμός που έλεγε ότι πρέπει η νέα μηχανή να μην αυξάνει την ιπποδύναμη με περισσότερο από 10%. Αφού δεν μπορούσε να βγάλει MOT δεν είχε ούτε ασφέλεια με αποτέλεσμα να το φυλάξει στο γκαράζ για 2-3 χρόνια. Τελευταία μου είπε ότι πήρε έκθεση από μηχανολόγο, SVA κλπ και καταχώρησε την αλλαγή κανονικά. Τα χρήματα που πλήρωσε για τη μετατροπή και τα χρήματα που έχασε από την αξία του αυτοκινήτου είναι πολύ μεγάλα + τα έξοδα που έκανε σε ανάρτηση, τροχούς, ηχοσύστημα κλπ Καλή τύχη με τη δική σου μετατροπή. Αν θες έχω το τηλ. του μηχανολόγου που κοίταξε το συγκεκριμένο...
The Dog Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Με τα σημερινά δεδομένα ρολό παίζει τι μοτέρ έβγαινε (πόσα hp) στο σασί του αμαξιού. Το δικό έβγαινε και Rs4 οπόταν είμαι καλυμμένος όσο αναφορά hp... Κόλλημα υπάρχει με τον bi-turbo. Εάν χρειάζεται SUV η όχι δηλαδή... , γιατί σαν κωδικός κινητήρα (3 γράμματα) δεν έβγαινε στο σασί μου... Όμως έβαινε ίδιας γενιάς με ίδιο κωδικό block/head κτλ... 2 μηχανολόγοι λένε πως δεν χρειάζεται SUV. 1 λέει πως χρειάζεται .. Και SUV να χρειάζεται θα του κάνω... Είναι όλα αλλαγμένα πάνω του... Σαν backup εχω την ΜΤΜ μιας και έκανε την συγκεκριμένη μετατροπή στο σασί μου, με TUV στην Γερμανία και την πουλούσε σαν πακέτο βελτίωσης Για να είμαι ειλικρινής για μεταπωλητικη άξια + έξοδα δεν με νοιάζει... Δεν πρόκειται ποτέ να το πουλήσω όσα λεφτά και να κάνει... Δεν ξέρω εάν μπορεί κανένας να καταλάβει αυτό που γραφώ άλλα όπως λένε και οι Αμερικάνοι, I‘ve put my heart and soul ‘ σε αυτό το αμάξι ..
simon a4 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Για να είμαι ειλικρινής για μεταπωλητικη άξια + έξοδα δεν με νοιάζει... Δεν πρόκειται ποτέ να το πουλήσω όσα λεφτά και να κάνει... Δεν ξέρω εάν μπορεί κανένας να καταλάβει αυτό που γραφώ άλλα όπως λένε και οι Αμερικάνοι, I‘ve put my heart and soul ‘ σε αυτό το αμάξι .. :new_thumright: :worthy:
mariosA4 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Δεν πρόκειται ποτέ να το πουλήσω όσα λεφτά και να κάνει... Δεν ξέρω εάν μπορεί κανένας να καταλάβει αυτό που γραφώ άλλα όπως λένε και οι Αμερικάνοι, I‘ve put my heart and soul ‘ σε αυτό το αμάξι .. ξές τι λέει μία γνωστή παροιμία...μεγάλη μουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λές... οπως και νάχει όμως εχεις δίκιο, φιλάκια
The Dog Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 (edited) Ορισμένες φρέσκες pic Edited January 11, 2010 by The Dog
simon a4 Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 To θηριο αρχισε να παιρνει σαρκα και οστα!!!Μπραβο ρε Πανικο αντε βγαλτο στο δρομο το θηριο!!! :whoohoo:
Alex Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 (edited) Μπραβο ρε Πανικο...Aντε να τελειωνεις!Θα εισαι η αφορμη να κατεβω Κυπρο μετα απο χρονια! Edited January 11, 2010 by @LEX$3
andrewcyp Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 επιτέλουςνα τελειώσει να το χαρεί ο doggy μας
Aristos Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Μπραβο ρε Πανικο...Aντε να τελειωνεις!Θα εισαι η αφορμη να κατεβω Κυπρο μετα απο χρονια! Δεν θα χρειαστεί,εχει υποσχεθεί βόλτα στην Ελλάδα μόλις τελειώσει...αλλιώς θα του φάω τον σβέρκο...
Alex Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Δεν θα χρειαστεί,εχει υποσχεθεί βόλτα στην Ελλάδα μόλις τελειώσει...αλλιώς θα του φάω τον σβέρκο... Ρε ασε να κατεβουμε ειναι καλα εκει... Πανικο να τον αφησουμε στο Crazy horse και θα τον παρουμε κατα την επιστροφη...
Dimitris_Kon Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Μπράβο φίλε! Καλά η πεταλούδα μου κλείνει το μάτι Τελικά χώρεσαν όλα όπως φαίνεται μια χαρά!! Αυτά που περνάνε πάνω στις εισαγωγές είναι additional fuel rails - δεν βλέπω καθαρά.. τυφλώθηκα από τη μηχανή!! Δημήτρης
GConn Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Άντε με το καλό να τελειώσει κ το στρώσιμο άσε το πάνω μου
The Dog Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 (edited) Μπράβο φίλε! Καλά η πεταλούδα μου κλείνει το μάτι Τελικά χώρεσαν όλα όπως φαίνεται μια χαρά!! Αυτά που περνάνε πάνω στις εισαγωγές είναι additional fuel rails - δεν βλέπω καθαρά.. τυφλώθηκα από τη μηχανή!! Δημήτρης Το αμάξι πήγε χθες για εξάτμιση.... 3.5 inch downpipe με twin 3 inch resonated συστημα μετα... Θα χρεισιμοποιησω διπλα TIAL MVS 38mm external wastegates με reroute στο downpipe μιας και το turbo και πολλαπλή είναι twin scroll. Υπάρχει πρόβλημα χώρου, γιαυτο ο εξατμισας άρχισε να τράβα τα μαλλιά του... Δημήτρη 034 μπεκερες είναι. Οι εργοστασιακές έχουν ικανοποιητική ροή μέχρι 500-600hp και έπρεπε να αλλαχθούν Γιώργο ,όπως αποδεικτικε , εγω και ο Ανδρεας κάνουμε το καλύτερο στρώσιμο.... Edited January 12, 2010 by The Dog
COSTAS S3 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Μπράβο ρε Πανίκο είσαι φοβερός φίλε!!Καλή συνέχεια στο project!!
stage6 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 κλείσε το καπό λέμεεεεε.....τρομάζει ο κόσμος!! συγχαρητήρια και καλή συνέχεια!!
GConn Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Γιώργο ,όπως αποδεικτικε , εγω και ο Ανδρεας κάνουμε το καλύτερο στρώσιμο.... Για να αποδεικτεί χρειάζεται μέτρο σύγκρισης.
andrewcyp Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Άντε με το καλό να τελειώσει κ το στρώσιμο άσε το πάνω μου Ποιός θέλει στρώσιμο είπαμε??
Recommended Posts