Jump to content

Recommended Posts

Posted

Μπραβο Πανικο!!!Το περημενουμε Αθηνα το τερας!!!!!!!! :speak_cool:

Posted

Υπάρχει πρόβλημα χώρου, γιαυτο ο εξατμισας άρχισε να τράβα τα μαλλιά του...

Σκέφτηκες να αξιοποιήσεις το πορτ μπαγκάζ?

Τζάμπα κα κάθεται άδειο τόσ μέρος?

Εκτός σκύλε και αν το έχεις ήδη μπουκώσει με 5-6 τούρμπο ακόμη και μας το κρατάς για έκπληξη.

000204A3.gif 00020497.gif 00020494.gif 00020493.gif 0002049E.gif 00020496.gif 00020439.gif 00020439.gif 00020439.gif

Posted

Είναι πολύ ωραίο πράγμα να φτιάχνεις το αυτοκίνητό σου. Το ξέρεις, το βλέπεις, το ζεις, ξέρεις ποιό είναι το αδύνατο σημείο του, που θέλει δουλεια, που είναι μια χαρα. Δεν ξέρω για όλους τους άλλους, αλλα η γνώση του να ξέρεις τι ακριβώς γίνεται στο αυτοκίνητό σου δεν είναι μικρή υπόθεση, πόσο μάλλον σε ένα σύγχρονο αυτοκίνητο που είναι πολυπλοκότερο.

Well Done λοιπόν ευχομαι και εγώ με την σειρά μου και μπράβο στον Πανίκο (ΟΛΕ ΛΕΜΕ!) για το θάρρος και θράσσος ( :) ) που έχει δείξει όλο αυτό τον καιρό με το να ασχοληθεί με ένα πράγμα που και κουβέντα να το έκανες, δεν σου έβγαινε :) , το σκεφτόσουν πολύ για να το δεις να φτιάχνεται στο μυαλό σου και τώρα πια απομένουν οι λεπτομέρειες για να γίνει πραγματικότητα...

Τώρα λοιπόν που τελειώνεις το Α4, ετοιμάσου να ασχοληθείς με το πως βάζουν τούρμπο σε δίχρονα... ευκολάκι :)

Posted

Σκέφτηκες να αξιοποιήσεις το πορτ μπαγκάζ?

Τζάμπα κα κάθεται άδειο τόσ μέρος?

Εκτός σκύλε και αν το έχεις ήδη μπουκώσει με 5-6 τούρμπο ακόμη και μας το κρατάς για έκπληξη.

000204A3.gif 00020497.gif 00020494.gif 00020493.gif 0002049E.gif 00020496.gif 00020439.gif 00020439.gif 00020439.gif

πίσω έχει βάλει τον 1.8τ που έβγαλε από μπροστά...

δεν έχει φτιάξει το κλείδί λέει για να παίρνουν μπρός και οι δύο......:brows:

Posted

πίσω έχει βάλει τον 1.8τ που έβγαλε από μπροστά...

δεν έχει φτιάξει το κλείδί λέει για να παίρνουν μπρός και οι δύο......:brows:

:new_wasntme:

Τον 1.8τ τον εχει για μιζα..... :new_iloveyou:

Posted

Όταν λέμε leopard ?

180px-Leo2A6M_li.jpg

???

Δεν υπάρχει στόχος σε hp (δημόσια) για να μην απογοητεύουμε μετά...

Σε έναν ιδανικό κόσμο θα έφτανε κοντά σε 4ψηθιο νούμερο.

Posted (edited)

Όταν λέμε leopard ?

180px-Leo2A6M_li.jpg

???

Μεγάλε,με την μετάδοση τι σκοπούς έχεις? :g:

Σασμάν,διαφορικό...αντεχουν?

Edited by Aristos
Posted

Γιαυτο άλλαξα απο 02χ σε 01E σασμαν ..... αντέχει....

Posted (edited)

Παλια στο power ηταν ενα γαλαζιο RS4 και ενα μαυρο RS6 της ΜΤΜ που ηταν πανω απο 600 αλογα το καθενα και τα σασμαν τους δεν αντεχαν απο οσο θυμαμαι και το ενα ηταν και ενισχυμενο.

Θελουν προσοχη οι εκκινησεις με καλη προσφυση.

Edited by tasosS3
Posted

Το 01Ε εχουν περισσοτερη αντοχη απο 02Χ (β6) και δεν παρουσιαζουν προβληματα σε stage 3 S4 (550hp).

Δουλευοντε σε πολύ δυνατά setup χωρίς ενίσχυση,πχ 850hp με 2x GT28RS. Δεν ξερω τι λεγανε στο Power άλλα προφανώς δεν ισχύει..

Εννοείτε όμως πως σε τέτοιες ιπποδυναμης , θέλει πολύ προσοχή οτιδήποτε κάνεις..

Τα συγκεκριμένα σασμαν έχουν τόσο κάλο όνομα που τα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ σε δυνατά κιτ cars ..πχ Ford Gt40 kit car ....

Posted

Το 01Ε εχουν περισσοτερη αντοχη απο 02Χ (β6) και δεν παρουσιαζουν προβληματα σε stage 3 S4 (550hp).

Δουλευοντε σε πολύ δυνατά setup χωρίς ενίσχυση,πχ 850hp με 2x GT28RS. Δεν ξερω τι λεγανε στο Power άλλα προφανώς δεν ισχύει..

Εννοείτε όμως πως σε τέτοιες ιπποδυναμης , θέλει πολύ προσοχή οτιδήποτε κάνεις..

Τα συγκεκριμένα σασμαν έχουν τόσο κάλο όνομα που τα ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ σε δυνατά κιτ cars ..πχ Ford Gt40 kit car ....

Μην ξαναβάλεις τον κειμενογράφο - τα έκανες μαντάρα από συντακτικό και γραμματική Σκουλίκι..

Δημήτρης

Posted

Παλια στο power ηταν ενα γαλαζιο RS4 και ενα μαυρο RS6 της ΜΤΜ που ηταν πανω απο 600 αλογα το καθενα και τα σασμαν τους δεν αντεχαν απο οσο θυμαμαι και το ενα ηταν και ενισχυμενο.

Θελουν προσοχη οι εκκινησεις με καλη προσφυση.

Το εχω αυτο το τευχος!Θα ψαξω να το βρω!

Νομιζω το μπλε στην δοκιμη οσο και να το προσεχαν τελικα τους αφησε!

Posted

Όταν λέμε leopard ?

180px-Leo2A6M_li.jpg

???

Ναι αυτο!Αν δεν κανω λαθος αυτο εχει τουρμπο συνδεμενο στον στροφαλο,σαν κομπρεσορ.

Τι τουρμπο ειναι αυτο το δικο σου?

Posted

Το εχω αυτο το τευχος!Θα ψαξω να το βρω!

Νομιζω το μπλε στην δοκιμη οσο και να το προσεχαν τελικα τους αφησε!

Ετσι ακριβως το μαυρο το RS6 λεγοταν clubsport και το γαλαζιο το B5 RS4 ειχε κατι αυτοκολλητα MTM ....

Ειναι πολλα τα φραγκα Αρηηηηηηηη

Posted (edited)

Ναι αυτο!Αν δεν κανω λαθος αυτο εχει τουρμπο συνδεμενο στον στροφαλο,σαν κομπρεσορ.

Τι τουρμπο ειναι αυτο το δικο σου?

Comp Turbo Ct4376 CT3B

Edited by The Dog
Posted (edited)

Δεν δίνουν turbo maps άλλα έχει παροχή για 950hp....

Edited by The Dog
Posted

Δεν δίνουν turbo maps άλλα έχει παροχή για 950hp....

είμαι περίεργος να δώ πως θα βγάλεις 90άρα εξάτμιση.

θα περνάει από το κάθισμα του συνοδηγού...!!!!:biggrinthumb:

Μία λυση είναι και η εκτόνωση κατευθείαν από το καπό :rocket:

Posted

Είχα και εγώ την ίδια απορία μέχρι προχθές, που πήγα να ελενξω τον κακόμοιρο τον εξάτμισα......

Τελικά μάλλον το κατάφερε και το χώρεσε ....

Του κόπηκε απότομα η χαρά όμως, μόλις έμαθε πως πρέπει να βάλει και 2 external με reroute στο downpipe ...

Posted

Είχα και εγώ την ίδια απορία μέχρι προχθές, που πήγα να ελενξω τον κακόμοιρο τον εξάτμισα......

Τελικά μάλλον το κατάφερε και το χώρεσε ....

Του κόπηκε απότομα η χαρά όμως, μόλις έμαθε πως πρέπει να βάλει και 2 external με reroute στο downpipe ...

Ξέρω που θα τα βάλει..

Δημήτρης

Posted

ετοιμάσου για dragster look στο καπώ παναγιώτη....

Dragster look?

boy-racer.jpg

Exhaust.jpg

Exhaust-Pipes.jpg

??????????????????

:unsure::unsure::unsure:

Posted

Το volvo ταιριάζει απόλυτα στο χαρακτήρα σου φιλαράκι AKA κάγκουρας! :biggrinthumb:

Δημήτρης