Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Οποτε ξεκινας δουλεια.........αντε μην καθεσαι!!!

Δεν σταμάτησα ποτε την δουλειά...άπλα δεν κάνω Post pic λόγο τεχνικών προβλημάτων

Τελείωσαν τα καθαρίσματα των κέφαλων. Έγιναν λαμπικο........ :)

Επειδή καθυστερούν πιστόνια/μπιέλες σκεφτούμε να πάρω τις κεφάλες μονές τους τόρνο...Να τελειώσω με αυτές και να τις κλείσω και να τις βάλω στην άκρη ,να είναι έτοιμες για εγκατάσταση

Edited by The Dog
Posted
Δεν σταματησα ποτε την δουλεια...απλα δεν κανω Post pic λογο τεχνικων προβληματων

:unsure::cry:

Posted (edited)
:unsure::cry:

Μετα απο update των Windows σταματησαν να δουλευουν τα USB και οσα drivers και να αλλαξω δεν δουλευουν :(

Edited by The Dog
Posted
Μετα απο update των Windows σταματησαν να δουλευουν τα USB και οσα drivers και να αλλαξω δεν δουλευουν :(

Πανικο ανοιξε ενα νεο τοπικ για το προβλημα στο pc σου στα Θεματα γενικοτερου ενδιαφεροντος και δωσε μας οσες περισσοτερες πληροφοριες για το τι windows εχεις (εκδοση , γλωσσα) , τι ακριβως update εκανες και ποιες ενεργειες εχεις κανει εως τωρα! Θα την βρουμε την ακρη μην ανησυχεις , τοσοι κουμπιουτεραδες ειμαστε εδω μαζεμενοι :)

Posted

Εβαλες το τελευταίο service pack; Νομίζω ότι μπορείς να κάνεις roll-back στην προηγούμενη έκδοση..

Μιχάλης

Posted

Μερικες Pic που φορτωνω απο το PC τις δουλειας...

Οι ολο-ισιες βαλβιδες...

Image039.jpg

Image038.jpg

Το καθαρισμα των κεφαλων

Image043.jpg

Image041.jpg

Τα πραγματακια που επιτελους ηρθαν

Image044.jpg

Image045.jpg

Posted

Πολύ δουλειά φαίνεται έχεις μπροστά σου φίλε.. Αλλά στο τέλος υποπτεύομαι ότι θα ανταμοιφθείς :thumbsup:

Πάρε επιτέλους έναν υπολογιστή να μας ενημερώνεις.. Μην μας αφήνεις έτσι :knife::knife:

Δημήτρης

Υ.Σ. Βάλε και άλλες φωτογραφίες γρήγορα :D:D

Posted (edited)

Σε 15 ημερες τελικα θα εχω τα πιστονια...

JE με coating antifriction,compression 9.1:1 .....

Edited by The Dog
Posted

Back to drawing board…

Τελικά 4600 rpm spoolary το αμερικάνικο project που ακολουθώ. Δηλαδή έχει 3400rpm oθέλημα rpm ..Και αυτός έχει GT28RS και 8.5 compression …. Εγώ πήγανα σε GT2871R με 9.1 compression

Τρις λύσης έχω

1. Ακολουθώ το υπάρχων project και πάω σε solid lifters για περισσότερα rpm ...

2. Βλέπω σε VF μεριές

3. Κοιτάζω λύση single turbo

Βλέπω κάτι τρέλα υδραυλικά για single Turbo άλλα θα έχει τουλάχιστον 500 rpm διάφορα στο στροφαρισμα ...

Εάν τελικά αποφασίσω να πέσω σε hp στόχο, θα ακολουθήσω την συμβουλή του Kosti για VF35 (650 μηχανη)

Δύστυχος η επιλογές είναι λίγες για την εφαρμογή μου

Posted

εξαρταται πως θα χρησιμοποιεις το αμαξι.Προσφατα ενας φιλανδος βελτιωτης με φρεναρισε λιγο σε κατι που μου ειπε σχετικα με τα πολλα αλογα...οτι δηλαδη οταν το μοτερ ειναι τοσο δυνατο,οσο και αριστα πραγματα να του βαλεις μεσα,τα 'μεγαλα' σερβις γινονται ολο και συχνοτερα.Κοινως μου ειπε οτι αν παω το αμαξι μου περι τα 550-600 αλογα θα πρεπει καθε 20Κ χλμ το μεγιστο να λυνω το κατω μερος για να αλλαζω κουζινετα μπιελων και στροφαλου....Κατι οχι και ιδιαιτερα ευχαριστο...Εδω τους ιμαντες σκεφτεται κανεις και φρικαρει!!! σκεψου τωρα ανα 2 αλλαγες λαδιων,λυσιμο του κατω μερους του μοτερ....

Οποτε για μενα που το θελω ακομα και για καθημερινη χρηση το αμαξι,πανω απο 500 αλογα δεν παω.Στο 2.7 μοτερ ο γερμανος μου ειχε πει οτι για καθημερινη χρηση τα 550 αλογα ειναι το max! Απο εκει και περα πιστευω οτι αν ειναι να κανεις μονος σου τα περισσοτερα στο αμαξι,γλιτωνεις πολλα χρηματα,οποτε η επιλογη ειναι δικη σου.Για μενα το φορτωμα στις 4600 ειναι λιγο αργοπορημενο,αλλα μην νομιζεις οτι θα ειναι ψοφιο χαμηλα..Ειδικα αν μετα το τουρμπισμα θα πιανεις τα 400+ και ανεβαινε αλογα μεχρι τον στοχο των 600+,αλλα και 200 αλογα να εχεις χαμηλα δεν ειναι λιγα.Ουτε θα κοιμαται το αμαξι..

Posted

Επειδή φίλε τα κάνω μόνος μου,δεν με πολύ φοβίζει.....

Τελικά ο Αμερικάνος είναι λίγο χαζός....12 μοίρες αβάντζο το έχει ακόμα και μιλούσε για full boost

Περαστικά στους φίλους αεκτζήδες

Posted
Επειδή φίλε τα κάνω μόνος μου,δεν με πολύ φοβίζει.....

Τελικά ο Αμερικάνος είναι λίγο χαζός....12 μοίρες αβάντζο το έχει ακόμα και μιλούσε για full boost

Περαστικά στους φίλους αεκτζήδες

Βάλε καλύτερα αυτό που έχεις αποφασίσει Σκύλε. Εξάλλου project με πολλά άλογα κάνεις, δεν νομίζω οι 300 στροφές να κάνουν την διαφορά..

Δημήτρης

Posted

Ακριβως Πανικο πολυ σωστο αυτο που ειπε ο Δημητρης.

Βαλε τις 2871.

Αλλωστε οπως σου ειχα πει μιλαμε για νεας γενιας turbo και οχι τις γνωστες 2871 που ξερουμε ολοι ;)

Posted
Ακριβως Πανικο πολυ σωστο αυτο που ειπε ο Δημητρης.

Βαλε τις 2871.

Αλλωστε οπως σου ειχα πει μιλαμε για νεας γενιας turbo και οχι τις γνωστες 2871 που ξερουμε ολοι ;)

Ποια 2871 απ'όλες?

Αν γνωρίζω καλά,υπάρχει και μία -3 που δεν την έχει το πινακάκι

http://www.turbobygarrett.com/turbobygarre...ts/catalog.html

Posted
Εγω μιλαω για την GT2871R - 707160-10

H 707160-10 εχει καλυτερα υλικα απο την 472560 ..Η 707160 θεωρητε copy της HKS.....

Τα specs τους ειναι ομοια

Posted

Συνέχεια με port and polish. Θα καθαρίσουν οι αυλοί απο τυχών αιχμές και κατάλοιπα απο την χύτευση ,θα λειανθούν και θα γίνει port match τον ports με τα manifolds.

Η διαδικασία χρονοβόρα και επίπονη... Δεν βοήθα το ότι είναι η πρώτη φορά που κάνω τέτοια δουλειά.

Παρακάτω οι πρώτες pic πριν και μετά...Sorry άλλα δεν μπόρεσα να βγάλω καλύτερες pic…Δεν πολύ-φαίνεται άλλα η διάφορα τους είναι θεαματική..

Πριν

Image059.jpg

Μετα

Image055.jpg

2 αυλοί καθάρισαν...ακόμα 28 για να τελειώσω

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Χαρα στο κουραγιο σου ρε φιλε!!!Ευχομαι να αποζημιωθεις στο τελος και να γουσταρεις το αποτελεσμα!!!

Edited by simon a4
Posted

μακάρι να μπορούσα κι εγω να τα κάνω αυτα, να λυσω τον κινητήρα μου και να τον ξαναστησω. χωρις όμως παραπάνω φτιαξίματα. Σε ζηλεύω Πάνο, συνέχιζε να μας κάνεις να ζηλεύουμε-θαυμάζουμε την όλη διαδικασία... :speak_cool:

Posted (edited)

Δεν έχει σημασία ο προορισμός,αλλά η διαδρομή.

Εκεί είναι η όλη γλύκα :wub: :wub: :wub:

Συμφωνείς doggy??

Edited by Thomas-1.8T
Posted
Δεν έχει σημασία ο προορισμός,αλλά η διαδρομή.

Εκεί είναι η όλη γλύκα :wub: :wub: :wub:

Συμφωνείς doggy??

Ναι.... :speak_cool:

Posted
Image072.jpg

Καλα ρε....εβαλες κ εφφε στην φωτο για να φαινεται οτι λαμπει? :D

Posted
Καλα ρε....εβαλες κ εφφε στην φωτο για να φαινεται οτι λαμπει? :D

Αμε..... Το πέρασα και ένα spray μπογιά .... και 2 spray λάκα....

Πλάκα πλάκα , αυτές η τρυπίτσες δεν ισώνουν με τίποτα...