Jump to content

Recommended Posts

Posted

οταν εψαχνα να κανω το ιδιο στην ελλαδα δεν ηξερα αν υπαρχει κανεις που το κανει.Τα παιδια στην κρυογενικη μου το ειπαν,οτι το εκαναν στην αγγλια καποιοι.Εδω που ειμαι τωρα,δεν εχω βρει κανεναν.

Αν βρεις καποιον με ενδιαφερει,γιατι η πολλαπλη που ετοιμαζεται ωστε καποια στιγμη να αγορασω θα ειναι μαντεμενια και θελω να το κανω και εγω

Posted

Αντιπρόσωποι της Cryo στην Ελλάδα είναι τα παιδιά στην APR, κάνε μία ερώτηση εκεί..

Μιχάλης

Posted

Μιχαλη, οι πληροφοριες που γραφω ειναι απο τα παιδια εκει...

Εκεινοι μου εκαναν cryo την πολλαπλη και το μαντεμι μου, και εκεινοι μου ανεφεραν για την εσωτερικη λειανση.Αλλα δεν ηξεραν αν γινεται απο κανεναν στην ελλαδα,μιας και η τεχνικη της ειναι ισως με καποια υλικα σκονης που τα φυσανε με μεγαλη πιεση μεσα απο τους αυλους και θελει ειδικο μηχανημα για κατι τετοιο.

Μιας και ο Δημητρης το ανεφερε και πιθανον να μιλησε παλι πιο προσφατα με τα παιδια εκει ΙΣΩΣ να ξερει κατι παραπανω,you see my point? :D;)

Posted

Σε μερικές μέρες θα ξέρω να σου πω Βασίλη, ακριβώς αυτό ψάχνω..

Δημήτρης

Posted

Τελικά δεν φαίνεται σκόπιμο να κάνω εσωτερική λείανση. Σε όσους πήγα, με συμβούλεψαν να μην κάνω λείανση διότι θα αποδυναμώσω τα τοιχώματα της πολλαπλής, η οποία, όπως μου είπαν είναι πολύ καλής ποιότητας. Μόνο κρυογενική θα κάνω και τίποτα άλλο..

Πήγα και στον πολύ γνωστό εξατμισά του χώρου, τον οποίο οι περισσότεροι γνωρίζουμε με το σχετικό παρατσούκλι ήρωα κινούμενων σχεδίων, μαζί με την πολλαπλή και το τούρμπο για να δει την κατασκευή που χρειάζομαι για το project μου και να κάνει πατρόν για τον λαιμό της εξάτμισης.. Κατά την τοποθέτηση, θα δούμε μήπως χωράει να μπει χταπόδι κατασκευής του, το οποίο σαφώς θα προτιμήσω, γιαυτό και κρυογενική θα κάνω εφόσον δεν τοποθετήσω τελικά χειροποίητο χταπόδι..

Στο μεταξύ είμαι σε πολυήμερη αναμονή για τα εντόσθια :cry::cry: ..

Δημήτρης

Posted

ποια η γνωμη του για την αντοχη των χταποδιων στον χρονο σε σχεση με τα μαντεμια??

Εγω παντος τα φοβαμαι πολυ,γιατι οσο και να τα μονταρεις καλα για να μην εχουν κραδασμους,και οσο και αν προσπαθεις.,παντα κανουν ρωγμες μετα απο απο 10-40Κ χλμ,αντε καθε φορα,βγαλε συγκολλησε,ξαναβαλε κ.ο.κ...

Posted

νομιζω οτι μαλλον δεν θα εχεις δει δουλεια του ηρωα που λεει ο δημητρης.δημητρη?σου εχω καλα νεα .....ο ηρωας που λες μετα τις γιορτες θα φτιαχνει το δικο μου για να ωγαλει λεει και πατρων για αλλα α4.θα σε παρω τηλ.αν ειναι εκεινες τις μερες να περασεισ να το δεις

Posted
νομιζω οτι μαλλον δεν θα εχεις δει δουλεια του ηρωα που λεει ο δημητρης.δημητρη?σου εχω καλα νεα .....ο ηρωας που λες μετα τις γιορτες θα φτιαχνει το δικο μου για να ωγαλει λεει και πατρων για αλλα α4.θα σε παρω τηλ.αν ειναι εκεινες τις μερες να περασεισ να το δεις

Κώστα μέχρι τότε θα τα έχουμε πει ούτως ή άλλως, αλλά μην ξεχάσεις να μου πεις όταν το πας, πρέπει να περάσω να το δω ;)

Δημήτρης

Posted

Μια φωτογραφία από τα μπεκ που θα βάλω.. Έχω αγοράσει άλλο ένα σετ με λίγο διαφορετικά χαρακτηριστικά, διότι προφανώς θα κάνω δοκιμές :speak_cool: Αυτά τα μπεκ, αν πάνε όλα καλά, είναι αρκετά για μέχρι 500 - 550 hp. Πρόσφατα βγήκαν και από την Bosch κάποια που φτάνουν για 700 WHP αλλά η τιμή τους ξεπερνά τα 2000 δολλάρια!! :knife: Οπότε προς το παρόν δοκιμάζω αυτά και βλέπουμε..

Δημήτρης

DSC04232.JPG

Posted
Δημήτρη τί μαρκας είναι?

Κώστα προέρχονται από το group, απλά δεν προχωράω σε περαιτέρω λεπτομέρειες, διότι θέλω πρώτα να τα δοκιμάσω και μετά να το ανακοινώσω. Μην πάρουν θάρρος μερικοί και βάλουν τέτοια σε πρόγραμμα (stage 1 ή 2) κλπ, διότι απλά δεν κάνουν..

Στο μεταξύ περιμένω έμβολα, ic, αντλία, WG, δίσκο και maf.. Πάλι υπομονή..

Δημήτρης

Posted

ευγε!

καλως να α δεχτεις...εγω το αποφασισα... MAF ΤΕΛΟΣ!!! παω σε αγραφο...

Posted (edited)
ευγε!

καλως να α δεχτεις...εγω το αποφασισα... MAF ΤΕΛΟΣ!!! παω σε αγραφο...

Και πολύ καλά θα κάνεις

euro 6 αγόραζα με τόσα προγράμματα και ταλαιπωρία που έχω φάει :angry2:

Δημήτρη είναι τα κλασικά με δισκίο?

Είχα δοκιμάσει και εγώ κάτι με ρυθμιζόμενο δισκίο στο δικό μου,αλλά το έπνιγαν.

Edited by Thomas-1.8T
Posted
Και πολύ καλά θα κάνεις

euro 6 αγόραζα με τόσα προγράμματα και ταλαιπωρία που έχω φάει :angry2:

Δημήτρη είναι τα κλασικά με δισκίο?

Είχα δοκιμάσει και εγώ κάτι με ρυθμιζόμενο δισκίο στο δικό μου,αλλά το έπνιγαν.

Όχι Θωμά, είναι μπεκ για FSI, δεν είναι τα συμβατικά. Όσο για το θέμα του MAF προφανώς συμφωνώ, αλλά πρώτα θα κάνω την δοκιμή να δω τι γίνεται και μετά βλέπουμε. Ήδη έχω βρει άγραφο που μπορεί αργότερα να βάλω, αναλόγως πως θα πάει το project Βασίλη. Εαν δεν επιβεβαιωθούν τα νούμερα με βλέπω και σε άλλη τουρμπίνα και σε άγραφο.. Αλλά ας μην βιάζομαι ακόμη δεν άρχισα..

Δημήτρης

Posted

Ενώ ήδη παράγγειλα και περιμένω το wg 38mm, (external) παρατηρώ ότι πολλοί που χρησιμοποιούν ΒΤ αντίστοιχα με το δικό μου και για ιπποδυνάμεις πάνω από 400 και μεγάλες πιέσεις (1,8 και πάνω), τοποθετούν 44άρι.. Μήπως να προτιμήσω και εγώ ένα μεγαλύτερο?? Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό, ας καταθέσει την άποψή του εδώ..

Δημήτρης

Posted
Ενώ ήδη παράγγειλα και περιμένω το wg 38mm, (external) παρατηρώ ότι πολλοί που χρησιμοποιούν ΒΤ αντίστοιχα με το δικό μου και για ιπποδυνάμεις πάνω από 400 και μεγάλες πιέσεις (1,8 και πάνω), τοποθετούν 44άρι.. Μήπως να προτιμήσω και εγώ ένα μεγαλύτερο?? Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό, ας καταθέσει την άποψή του εδώ..

Δημήτρης

Αν θυμάμαι καλά και ο Μιχάλης (mikepts) 38αρι είχε με 550hp (θα τον ρωτήσω και θα σου πω,αν δεν το δει ο ίδιος να απαντήσει)

38mm είναι και το δικό μου wg

Θα την ρίξεις μέσα στην εξάτμιση,ή θα την αφήσεις έξω?

Posted
Αν θυμάμαι καλά και ο Μιχάλης (mikepts) 38αρι είχε με 550hp (θα τον ρωτήσω και θα σου πω,αν δεν το δει ο ίδιος να απαντήσει)

38mm είναι και το δικό μου wg

Θα την ρίξεις μέσα στην εξάτμιση,ή θα την αφήσεις έξω?

Δεν ξέρω ακόμη, φοβάμαι ότι με το xternal έξω θα ακούγεται πολύ, απ΄ την άλλη όταν άκουγα του Γιώργου το αυτοκίνητο τρελαινόμουν, θα δω Θωμά.. Αλήθεια ο Γιώργος (TOYO) τι είχε βάλει?

Δημήτρης

Posted
Δεν ξέρω ακόμη, φοβάμαι ότι με το xternal έξω θα ακούγεται πολύ, απ΄ την άλλη όταν άκουγα του Γιώργου το αυτοκίνητο τρελαινόμουν, θα δω Θωμά.. Αλήθεια ο Γιώργος (TOYO) τι είχε βάλει?

Δημήτρης

Αν θυμάμαι καλά και ο Noel και ο toyo 38αρι είχανε

Ας μας πούνε καλύτερα οι ίδιοι,μην κάνω λάθος και λέω παπάντζες...

Πάντως φίλε,είναι άκρος πωρωτηκός θόρυβος. Δεν χορταίνω να το ακούω.

Και το κροτάλισμα μόλις πάει να ανοίξει-άμα έχεις μεγάλη σχέση με χαμηλές στροφές-και το ουρλιαχτό μετά είναι...

Posted
Αν θυμάμαι καλά και ο Noel και ο toyo 38αρι είχανε

Ας μας πούνε καλύτερα οι ίδιοι,μην κάνω λάθος και λέω παπάντζες...

Πάντως φίλε,είναι άκρος πωρωτηκός θόρυβος. Δεν χορταίνω να το ακούω.

Και το κροτάλισμα μόλις πάει να ανοίξει-άμα έχεις μεγάλη σχέση με χαμηλές στροφές-και το ουρλιαχτό μετά είναι...

Ο toyo ειχε 38mm (turbonetics αν δεν κανω λαθος) και εγω ειχα 46mm (tial)...

Η γνωμη μου εξω και παλι εξω (η external)... μπορει να κανει θορυβο αλλα οταν εσυ θελεις!!!

Posted
Η γνωμη μου εξω και παλι εξω (η external)... μπορει να κανει θορυβο αλλα οταν εσυ θελεις!!!

+100000000000 :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

• 2 weeks later...
Posted

Λοιπόν τελικά επέλεξα να το ρίξω μέσα στην εξάτμιση..

Στο μεταξύ επιτέλους ήρθαν οι μπιέλες μου, τα κουζινέτα και τα μέταλλα εδράσεως :speak_cool:

Δημήτρης

Image124.jpg

Image129.jpg

Image130.jpg

Posted

Μια ακόμη με τις βίδες, τη φλάντζα και τα κουζινέτα

Δημήτρης

Image120.jpg

Posted

Πολύ καλή φωτογραφική έχεις....Μπράβο ..Εχεις ταλέντο

Posted
Πολύ καλή φωτογραφική έχεις....Μπράβο ..Εχεις ταλέντο

Ναι πράγματι να ναι καλά αυτός που τις έβγαλε.. Καλλιτέχνης Μέγας..

Δημήτρης