Jump to content

Recommended Posts

Posted
Δημήτρη το πιλοτήριο δεν θα ήταν καλύτερα να το έκανες μαύρο να ταιριάζει με το υπόλοιπο?

Το καφέ εμένα δε μου αρέσει καθόλου.Κάνε κάτι σε παρακαλώ.Χάλια το έκανες ;)

post-2137-1242720474_thumb.jpg

000202EE.gif

Ρε φιλε τελος εισαι πολυ τρελοκομειο. :P:D

Posted
Ρε φιλε τελος εισαι πολυ τρελοκομειο. :P:D

Για το Δημήτρη το λες αυτό ε?

Είδες τον μπαγάσα.Τόσο καιρό του λέμε ότι το έκανε αεροπλάνο για πλάκα και αυτός το έκανε στ΄'αλήθεια

00020388.gif

Posted

Παίδες,το Α4 είναι ''αλλού'' & του Μητσάρας πραγματικά,πιάνουν τα χερια του,

μου δοθηκε η ευκαιρία να ήμουν παρόν στις τοποθετήσεις,πολύ προσεχτική

δουλειά,χωρίς τσαπατσουλιές.

Μητσάρα πιστεύω πως περάσαμε τις καλοδιώσεις πολύ επιστημονικά ε,

φυσικά και με την βοήθεια του μικρούλι,Μπάμπη. :P

Ειπαμε,είναι ''μάνα'' στα στριμωγμενα μέρη. :hysterical:

Ερχεται και η συνέχεια λέμεεε... :new_thumright:

Posted
Τα φανταζομαι να δουλευουν ολα σε FULL BOOST... :rocket::rocket:

Αχ.....αμην και ποτε!!! Μπραβο Δημητρη απιστευτα ειναι ολα!!!! Συνεχισε ετσι!!!

Posted
Δημήτρη το πιλοτήριο δεν θα ήταν καλύτερα να το έκανες μαύρο να ταιριάζει με το υπόλοιπο?

Το καφέ εμένα δε μου αρέσει καθόλου.Κάνε κάτι σε παρακαλώ.Χάλια το έκανες ;)

post-2137-1242720474_thumb.jpg

000202EE.gif

ΟΚ!!!! Το καταλάβαμε ότι είσαι αλλού για αλλού και για πάρτη σου !!! :dansen::dansen::dansen:

Δημήτρη εγώ πάντως θα ήθελα κάποια στιγμή ν' ανεβάσεις ένα βίντεο από την ώρα που πιλοτάρεις

• 2 weeks later...
Posted (edited)
Δημήτρη εγώ πάντως θα ήθελα κάποια στιγμή ν' ανεβάσεις ένα βίντεο από την ώρα που πιλοτάρεις

Του μίλησες για πιλοτάρισμα και μπερδεύτηκε.Ανέβασε φωτό από τον αγώνα που πιλοτάρησε τη Φεράρι.Τί περιμένεις.Του έχουν πάρει τα μυαλά οι εισαγγελείς...

Δημήτρη έκανες ζέσταμα για να ανέβεις στο Audi σου μετά?

post-2137-1243469652_thumb.jpg

post-2137-1243470354_thumb.jpg

Edited by Peris
  • 2 weeks later...
Posted (edited)
Του μίλησες για πιλοτάρισμα και μπερδεύτηκε.Ανέβασε φωτό από τον αγώνα που πιλοτάρησε τη Φεράρι.Τί περιμένεις.Του έχουν πάρει τα μυαλά οι εισαγγελείς...

Δημήτρη έκανες ζέσταμα για να ανέβεις στο Audi σου μετά?

Τα προσπερνώ Περίανδρε και συνεχίζω :P:P

Ξεκινώντας λοιπόν, βγάζω προφυλακτήρα και led

DSC04769.jpg

DSC04770.jpg

DSC04771.jpg

Παρατηρώ το δεξί ic, πάνω στο οποίο είναι και το map sensor και το οποίο είναι και το δυσκολότερο να βγει και προχωρώ αφαιρώντας την τραβέρσα, για να ξεκουμπώσω και τα δύο ic..

DSC04773.jpg

DSC04775.jpg">

Πόσο μικρό είναι το δεξί ΟΕΜ ic!!

DSC04774.jpg

Αφού αφαιρέσω και το αριστερό, που είναι πιο εύκολο, αφαιρώ και το κολλάρο της εισαγωγής..

DSC04772.jpg

Και στο τέλος τοποθετώ το AWE IC, ενώνοντάς το με τα κολλάρα στο τούρμπο και στην εισαγωγή, συνδέω και το ψυγειάκι για την ψύξη του υδραυλικού και είμαστε έτοιμοι!!

DSC04778.jpg

Δεν επανατοποθέτησα τον προφυλακτήρα και την τραβέρσα ( η οποία διατηρείται κανονικά), διότι μια από τις επόμενες ημέρες θα ξηλωθεί το μοτέρ. Θα σας κρατώ ενήμερους..

Δημήτρης

Edited by dimitris A4TFSIQ
Posted

000203C7.gif Οι εργασίες άρχισαν.

Άντε καλή επιτυχία και χωρίς ατυχίες αν και στα χέρια σου δεν ανησυχώ γιατί γνωρίζω τις χειρουργικές σου κινήσεις.

Posted (edited)

Ρε Δημητρη τι ειναι αυτα που βλεπουμε πρωινιατικα με την τσιμπλα στο ματι? Θα μας τρελανεις? Ουτε μια τζουρα καφε δεν εχουμε προλαβει να πιουμε καλα καλα :laughing:

Αυτο δε το γομαρο-IC... :wub:

Edited by dpan_a3
Posted
Τα προσπερνώ Περίανδρε και συνεχίζω :P:P

Ξεκινώντας λοιπόν, βγάζω προφυλακτήρα και led

...στο τέλος τοποθετώ το AWE IC, ενώνοντάς το με τα κολλάρα στο τούρμπο και στην εισαγωγή, συνδέω και το ψυγειάκι για την ψύξη του υδραυλικού και είμαστε έτοιμοι!!

Δημήτρης

ρε φίλε το awe δείχνει πολύ καλό, το πήγες, είδες διαφορά?

Posted

Δεν θα βγάλεις μοτέρ τώρα?

Posted
Δεν θα βγάλεις μοτέρ τώρα?

H μηπως το εχει κανει ηδη ??? :rocket:

Posted

Να τα μας....αρχίσαμεεεε... :P

Φτιάχνω φραπέ και ερχομαι(την Τριτη).

Για πάμε λέμεεεε... :dansen::brows::whoohoo:

Posted
H μηπως το εχει κανει ηδη ??? :rocket:

Με μάγια? Αφού δεν έβγαλε μετόπη...

Posted

Δημητρη ολα να πανε καλα φιλος!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

πραγματικά χρειάζεται πολύ μεράκι και προσπάθεια για να κάνεις κάτι τέτοιο στην αλάνα του σπιτιού σου.παίδες απο κοντά το αμάξι του δημήτρη είναι ακόμα πιο όμορφο!κούμπωσε πάνω τα πράγματα που θέλεις σύντομα για να το χαρείς.είδες που ακούγεται το external!

Posted
πραγματικά χρειάζεται πολύ μεράκι και προσπάθεια για να κάνεις κάτι τέτοιο στην αλάνα του σπιτιού σου.παίδες απο κοντά το αμάξι του δημήτρη είναι ακόμα πιο όμορφο!κούμπωσε πάνω τα πράγματα που θέλεις σύντομα για να το χαρείς.είδες που ακούγεται το external!

Ευχαριστώ βρε παιδιά!! Βρε Μιχάλη, (mikepts) τι ήρθες και με αναστάτωσες με το τέρας σου? Κανα τέταρτο πριν έρθεις άκουγα κάτι σκασίματα :brows::brows:

Ακούγεται το σκασμένο το wg σου και υποκλίνομαι :worthy::worthy: στο τέρας σου.. Με αρρώστησες φίλε :speak_cool:

Δημήτρης

Posted

Στη συνέχεια, αφαίρεσα πολλαπλή με τουρμπίνα, downpipe και σωληνώσεις, για να δω το χώρο που έχω για να μπει το κιτ, καθώς και να γυρίσω το κέλυφος της τουρμπίνας, ώστε να είναι οι παροχές όπως οι ΟΕΜ. Μου άρεσε που έλεγες αγαπητέ φίλε doggie ότι "είναι απλό σιγά το πράγμα" :knife::knife::S:S

Μου έφυγε ο &^%$^ για να τα βγάλω, να ελέγξω και να ξανατοποθετήσω. ΕΥΤΥΧΩΣ που χάρη στο φίλο μου Αρίστο, έχω το κομπρεσσέρ με το αερόκλειδο, αλλιώς θα κλαίγανε μανούλες.. Δεν έβγαλα φωτό παρά μόνο στο αρχικό στάδιο, διότι γέμισα με λάδια και παραφλού, οπότε ήταν αδύνατο να χρησιμοποιήσω κάμερα.

Πρώτα ο Θεός, το Σάββατο το μοτέρ πάει ρεκτιφιέ..

DSC04779.jpg

Δημήτρης

Posted
Με αρρώστησες φίλε :speak_cool:

Δημήτρης

+10000000000000000000000000000000000000000 :D

Posted
Στη συνέχεια, αφαίρεσα πολλαπλή με τουρμπίνα, downpipe και σωληνώσεις, για να δω το χώρο που έχω για να μπει το κιτ, καθώς και να γυρίσω το κέλυφος της τουρμπίνας, ώστε να είναι οι παροχές όπως οι ΟΕΜ. Μου άρεσε που έλεγες αγαπητέ φίλε doggie ότι "είναι απλό σιγά το πράγμα" :knife::knife::S:S

Μου έφυγε ο &^%$^ για να τα βγάλω, να ελέγξω και να ξανατοποθετήσω. ΕΥΤΥΧΩΣ που χάρη στο φίλο μου Αρίστο, έχω το κομπρεσσέρ με το αερόκλειδο, αλλιώς θα κλαίγανε μανούλες.. Δεν έβγαλα φωτό παρά μόνο στο αρχικό στάδιο, διότι γέμισα με λάδια και παραφλού, οπότε ήταν αδύνατο να χρησιμοποιήσω κάμερα.

Πρώτα ο Θεός, το Σάββατο το μοτέρ πάει ρεκτιφιέ..

DSC04779.jpg

Δημήτρης

Και σου φάνηκε δύσκολο....? :D :D :D :D ...Και ακόμα είσαι στο ΠΟΛΥ εύκολα...