simon a4 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Δημήτρη το πιλοτήριο δεν θα ήταν καλύτερα να το έκανες μαύρο να ταιριάζει με το υπόλοιπο?Το καφέ εμένα δε μου αρέσει καθόλου.Κάνε κάτι σε παρακαλώ.Χάλια το έκανες Ρε φιλε τελος εισαι πολυ τρελοκομειο.
Peris Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ρε φιλε τελος εισαι πολυ τρελοκομειο. Για το Δημήτρη το λες αυτό ε? Είδες τον μπαγάσα.Τόσο καιρό του λέμε ότι το έκανε αεροπλάνο για πλάκα και αυτός το έκανε στ΄'αλήθεια
Aristos Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Παίδες,το Α4 είναι ''αλλού'' & του Μητσάρας πραγματικά,πιάνουν τα χερια του, μου δοθηκε η ευκαιρία να ήμουν παρόν στις τοποθετήσεις,πολύ προσεχτική δουλειά,χωρίς τσαπατσουλιές. Μητσάρα πιστεύω πως περάσαμε τις καλοδιώσεις πολύ επιστημονικά ε, φυσικά και με την βοήθεια του μικρούλι,Μπάμπη. Ειπαμε,είναι ''μάνα'' στα στριμωγμενα μέρη. Ερχεται και η συνέχεια λέμεεε...
lekoS3 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Τα φανταζομαι να δουλευουν ολα σε FULL BOOST... Αχ.....αμην και ποτε!!! Μπραβο Δημητρη απιστευτα ειναι ολα!!!! Συνεχισε ετσι!!!
King Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Δημήτρη το πιλοτήριο δεν θα ήταν καλύτερα να το έκανες μαύρο να ταιριάζει με το υπόλοιπο?Το καφέ εμένα δε μου αρέσει καθόλου.Κάνε κάτι σε παρακαλώ.Χάλια το έκανες ΟΚ!!!! Το καταλάβαμε ότι είσαι αλλού για αλλού και για πάρτη σου !!! Δημήτρη εγώ πάντως θα ήθελα κάποια στιγμή ν' ανεβάσεις ένα βίντεο από την ώρα που πιλοτάρεις
Peris Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 (edited) Δημήτρη εγώ πάντως θα ήθελα κάποια στιγμή ν' ανεβάσεις ένα βίντεο από την ώρα που πιλοτάρεις Του μίλησες για πιλοτάρισμα και μπερδεύτηκε.Ανέβασε φωτό από τον αγώνα που πιλοτάρησε τη Φεράρι.Τί περιμένεις.Του έχουν πάρει τα μυαλά οι εισαγγελείς... Δημήτρη έκανες ζέσταμα για να ανέβεις στο Audi σου μετά? Edited May 28, 2009 by Peris
Dimitris_Kon Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 (edited) Του μίλησες για πιλοτάρισμα και μπερδεύτηκε.Ανέβασε φωτό από τον αγώνα που πιλοτάρησε τη Φεράρι.Τί περιμένεις.Του έχουν πάρει τα μυαλά οι εισαγγελείς...Δημήτρη έκανες ζέσταμα για να ανέβεις στο Audi σου μετά? Τα προσπερνώ Περίανδρε και συνεχίζω Ξεκινώντας λοιπόν, βγάζω προφυλακτήρα και led Παρατηρώ το δεξί ic, πάνω στο οποίο είναι και το map sensor και το οποίο είναι και το δυσκολότερο να βγει και προχωρώ αφαιρώντας την τραβέρσα, για να ξεκουμπώσω και τα δύο ic.. "> Πόσο μικρό είναι το δεξί ΟΕΜ ic!! Αφού αφαιρέσω και το αριστερό, που είναι πιο εύκολο, αφαιρώ και το κολλάρο της εισαγωγής.. Και στο τέλος τοποθετώ το AWE IC, ενώνοντάς το με τα κολλάρα στο τούρμπο και στην εισαγωγή, συνδέω και το ψυγειάκι για την ψύξη του υδραυλικού και είμαστε έτοιμοι!! Δεν επανατοποθέτησα τον προφυλακτήρα και την τραβέρσα ( η οποία διατηρείται κανονικά), διότι μια από τις επόμενες ημέρες θα ξηλωθεί το μοτέρ. Θα σας κρατώ ενήμερους.. Δημήτρης Edited June 6, 2009 by dimitris A4TFSIQ
Peris Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Οι εργασίες άρχισαν. Άντε καλή επιτυχία και χωρίς ατυχίες αν και στα χέρια σου δεν ανησυχώ γιατί γνωρίζω τις χειρουργικές σου κινήσεις.
dpan Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 (edited) Ρε Δημητρη τι ειναι αυτα που βλεπουμε πρωινιατικα με την τσιμπλα στο ματι? Θα μας τρελανεις? Ουτε μια τζουρα καφε δεν εχουμε προλαβει να πιουμε καλα καλα Αυτο δε το γομαρο-IC... Edited June 7, 2009 by dpan_a3
mariosA4 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Τα προσπερνώ Περίανδρε και συνεχίζω Ξεκινώντας λοιπόν, βγάζω προφυλακτήρα και led ...στο τέλος τοποθετώ το AWE IC, ενώνοντάς το με τα κολλάρα στο τούρμπο και στην εισαγωγή, συνδέω και το ψυγειάκι για την ψύξη του υδραυλικού και είμαστε έτοιμοι!! Δημήτρης ρε φίλε το awe δείχνει πολύ καλό, το πήγες, είδες διαφορά?
dpan Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Δεν θα βγάλεις μοτέρ τώρα? H μηπως το εχει κανει ηδη ???
Aristos Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Να τα μας....αρχίσαμεεεε... Φτιάχνω φραπέ και ερχομαι(την Τριτη). Για πάμε λέμεεεε...
The Dog Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 H μηπως το εχει κανει ηδη ??? Με μάγια? Αφού δεν έβγαλε μετόπη...
mikepts Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 πραγματικά χρειάζεται πολύ μεράκι και προσπάθεια για να κάνεις κάτι τέτοιο στην αλάνα του σπιτιού σου.παίδες απο κοντά το αμάξι του δημήτρη είναι ακόμα πιο όμορφο!κούμπωσε πάνω τα πράγματα που θέλεις σύντομα για να το χαρείς.είδες που ακούγεται το external!
Dimitris_Kon Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 πραγματικά χρειάζεται πολύ μεράκι και προσπάθεια για να κάνεις κάτι τέτοιο στην αλάνα του σπιτιού σου.παίδες απο κοντά το αμάξι του δημήτρη είναι ακόμα πιο όμορφο!κούμπωσε πάνω τα πράγματα που θέλεις σύντομα για να το χαρείς.είδες που ακούγεται το external! Ευχαριστώ βρε παιδιά!! Βρε Μιχάλη, (mikepts) τι ήρθες και με αναστάτωσες με το τέρας σου? Κανα τέταρτο πριν έρθεις άκουγα κάτι σκασίματα Ακούγεται το σκασμένο το wg σου και υποκλίνομαι στο τέρας σου.. Με αρρώστησες φίλε Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Στη συνέχεια, αφαίρεσα πολλαπλή με τουρμπίνα, downpipe και σωληνώσεις, για να δω το χώρο που έχω για να μπει το κιτ, καθώς και να γυρίσω το κέλυφος της τουρμπίνας, ώστε να είναι οι παροχές όπως οι ΟΕΜ. Μου άρεσε που έλεγες αγαπητέ φίλε doggie ότι "είναι απλό σιγά το πράγμα" Μου έφυγε ο &^%$^ για να τα βγάλω, να ελέγξω και να ξανατοποθετήσω. ΕΥΤΥΧΩΣ που χάρη στο φίλο μου Αρίστο, έχω το κομπρεσσέρ με το αερόκλειδο, αλλιώς θα κλαίγανε μανούλες.. Δεν έβγαλα φωτό παρά μόνο στο αρχικό στάδιο, διότι γέμισα με λάδια και παραφλού, οπότε ήταν αδύνατο να χρησιμοποιήσω κάμερα. Πρώτα ο Θεός, το Σάββατο το μοτέρ πάει ρεκτιφιέ.. Δημήτρης
Alex Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Με αρρώστησες φίλε Δημήτρης +10000000000000000000000000000000000000000
The Dog Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Στη συνέχεια, αφαίρεσα πολλαπλή με τουρμπίνα, downpipe και σωληνώσεις, για να δω το χώρο που έχω για να μπει το κιτ, καθώς και να γυρίσω το κέλυφος της τουρμπίνας, ώστε να είναι οι παροχές όπως οι ΟΕΜ. Μου άρεσε που έλεγες αγαπητέ φίλε doggie ότι "είναι απλό σιγά το πράγμα" Μου έφυγε ο &^%$^ για να τα βγάλω, να ελέγξω και να ξανατοποθετήσω. ΕΥΤΥΧΩΣ που χάρη στο φίλο μου Αρίστο, έχω το κομπρεσσέρ με το αερόκλειδο, αλλιώς θα κλαίγανε μανούλες.. Δεν έβγαλα φωτό παρά μόνο στο αρχικό στάδιο, διότι γέμισα με λάδια και παραφλού, οπότε ήταν αδύνατο να χρησιμοποιήσω κάμερα. Πρώτα ο Θεός, το Σάββατο το μοτέρ πάει ρεκτιφιέ.. Δημήτρης Και σου φάνηκε δύσκολο....? :D :D ...Και ακόμα είσαι στο ΠΟΛΥ εύκολα...
Recommended Posts