Dimitris_Kon Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Και ο Άλεξ εδώ κάνει δοκιμές Βίντεο 1 Βίντεο 2 Εγώ, ο Αρίστος και κάποιοι άλλοι, απλά ακούγαμε Δημήτρης
Alex Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Τωρα πως γίνετε ο ενας να ''μπριζώνει'' τον άλλον ενω εγω δεν εχωξεκινησει ακόμα,δεν μπορώ να καταλάβω... Χαιρομαι που τον εχεις παρει χαμπαρι τι..@$$@@$$@$ Eμ βέβαια,με τόσες μπυρες και μπριζόλες μεσα στο Σ/Κ,που να βρεις λόγια... Αλλοι δουλεύουν για σένα και δεν μας είπες τελικά, πάει χειρότερα ή καλύτερα?? Παει αερα...
antrikos13 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 απλα τα σπαει!!!!ποτε θα ερθης Α.Β.???????????????????????????????????????????????
Dimitris_Kon Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 απλα τα σπαει!!!!ποτε θα ερθης Α.Β.??????????????????????????????????????????????? Αντρίκο τι σπάει φίλε 0,5 - 0,7 πίεση και έως 4000 σαλ.. Δημήτρης
Aristos Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ενας πολύ καλός μου φίλος,είπε κάποτε... Η Ζωή Αρχίζει στα 2bar...σοφός ανθρωπος. Α Ν Α Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε!!!
antrikos13 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 (edited) εγω κοιταω μπροστα φιλε μου!!!!ξερω οτι εκει ειναι τωρα.....αλλα σε λιγο καιρο 2 για πλακα over...!!!!! Edited July 5, 2009 by antrikos13
Panos_god Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 η ζωη αρχιζει στα 2 bar και απο εκει και πανω κανει επισκεψεις και ο κουκουλοφορος μς το δρεπανι.....μακρυα απο εμας..... τα σπαει?? μαλλον τα νευρα του Δημητρη που ανυπομονει να στρωσει το μοτερ για να φυση3ει παραπανω
antrikos13 Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 (edited) αμην και ποτε φιλε Δημητρη :worthy: περημενουμε!!!!!!! Edited July 5, 2009 by antrikos13
adui Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 τι εγινε ρε παιδια, δοκιμες στην γειτονια μου και εγω ελειπα? αριστο δεν μου τα λες καλα!! συγχαρητηρια δημητρη για το μερακι, το χρημα και την δουλεια που εριξες οπως και σε ολους τους αλλους συμβαλομένους (δικαστικος ορος για να μην ξεφευγουμε κιολας ετσι? ) στην αναμονη λοιπον για να το δω και εγω και να το ακουσω απο κοντα!!
Aristos Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 τι εγινε ρε παιδια, δοκιμες στην γειτονια μου και εγω ελειπα?αριστο δεν μου τα λες καλα!! συγχαρητηρια δημητρη για το μερακι, το χρημα και την δουλεια που εριξες οπως και σε ολους τους αλλους συμβαλομένους (δικαστικος ορος για να μην ξεφευγουμε κιολας ετσι? ) στην αναμονη λοιπον για να το δω και εγω και να το ακουσω απο κοντα!! Εμ παππούλη,εσυ θες να μου κάνεις διακοπές... Την Θριασιου την κάναμε δοκιμές 0-600μ... ,φυσικά μετά Θανάση για να γεμίσουμε το στομάχι,πολύ γέλιο!!
Peris Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Εμ παππούλη,εσυ θες να μου κάνεις διακοπές... Την Θριασιου την κάναμε δοκιμές 0-600μ... ,φυσικά μετά Θανάση για να γεμίσουμε το στομάχι,πολύ γέλιο!! Καλά παρατήρησα λοιπόν ότι έγερνε το αμάξι αριστερά στα βιντεάκια του Δημήτρη Αρίστο. Φρόντισε ο Θανάσης γι'αυτό? Μήπως τα 600μ ήταν 300 αλλά σου φάνηκαν τόσα λόγω του ότι δεν πήγαινε από το βάρος? ΥΓ.Δημήτρη τη δεξαμενή να την αλλάξουμε με γούρνες για να πίνουν τα "ζα" νεράκι? Φοβάμαι πως θα τα κάψεις...
Legend Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 μμμμ, επιτέλους και μπράβο δημήτρη! Δεν ξέρω τι άλλο να πω, το αποτέλεσμα πιστευω ότι είναι ALL THE MONEYYYY! Πιστευω ότι έχει γίνει απιστευτα καλή δουλεια! Μου αρέσουν και εμένα πολύ τα γρήγορα αυτοκίνητα, αλλά βλέπεις η...αυτογνωσία μου με έχει ρίξει στα...ατμοσφαιρικα! Ευχομαι καποια στιγμη να κάνουμε μια βολτίτσα έτσι στο χαλαρό! Και πάλι ένα μεγάλο μπραβο
kostas_7 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 μμμμ......ωραιος ηχος δε μου λες Δημητρη πυροβολει κιολας;κατι πηρε το αυτι μου Τρομερο και φοβερο το αποτελεσμα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ και παλι απο μενα για σενα
Alex Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Ευχομαι καποια στιγμη να κάνουμε μια βολτίτσα έτσι στο χαλαρό! ΧΑΛΑΡΟ????????????????????? Πανο τελειωσαν αυτα...ο δημητρης που ηξερες παει... Με σουζα θα ξεκιναει ΜΟΝΟ...
lekoS3 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Πωπωπω και ειχα μερες να μπω! Δημητρη μπραβο φιλε! Τα πραγματα που εβαλες ειναι τα καλυτερα και ο Κριτωνας θα τα κανει να δουλεψουν μεχρι τα τερματα αψογα, καθως δεν εχω ακουσει ουτε ενα κακο λογο για αυτο τον ανθρωπο. Συνχαρητηρια και στον Κριτωνα λοιπον και σε οσους βοηθησαν, με οποιονδηποτε τροπο, να ολοκληρωθει το πιο ολοκληρωμενο προτζεκτ που εχω δει! Δημητρη αντε να το στρωσεις, να το χαρεις γιατι το αξιζεις, με τοση υπομονη και επιμονη που εδειξες...και παλι μπραβο φιλε!
Dimitris_Kon Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά, ελπίζω όλα να πάνε καλά.. Και πάλι όμως σε αντίθετη περίπτωση, δεν θα απογοητευτώ, κάθε ενδεχόμενο πρόβλημα θα αποτελέσει για μένα πρόκληση να το λύσω. Ήδη πριν το στρώσω, έχω ξεκινήσει κάποιες μικρές αλλαγές στον τομέα της εισαγωγής (από 3 inch θα γίνει 4 inch - και η χοάνη θα κατέβει στην τραβέρσα με το maf για να ψύχονται) και της ψύξης της τουρμπίνας με ένα κέλυφος που βρήκα και ειδική κουβέρτα που απάγει την θερμότητα.. Θα σας ενημερώσω σχετικά και με φωτογραφίες! Δημήτρης
venzinas Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Δημητρη μου εγω ξερεις οτι τοσο καιρο δεν μιλαγα γιατι ειχα τρεξιματα με το δικο μου τουτου.ευχομαι ολα να πανε καλα και να ξερεις οτι απο εδω και περα ειναι τα ψιλολογια μαζεματα που ειναι και λιγο σπαστικα.ευχομαι να τα πουμε συντομα και να ανταλαξουμε και βολτες.
michpan Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Βίντεο 2 Πόσα bar σηκώνει με όπισθεν; :new_lol: Μιχάλης
antrikos13 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 1.5 σταθερο και 2.1 over!!!!!!!!ετσι για να γουσταρουμε!!!! Δημητρη ποτε θα ανοικσουμε οπισθεν????
Dimitris_Kon Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Πόσα bar σηκώνει με όπισθεν; Μιχάλης Ρώτα τον Άλεξ Μιχάλη αυτός οδηγεί!! Δημήτρης
Alex Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ρώτα τον Άλεξ Μιχάλη αυτός οδηγεί!! Δημήτρης Kαλα...κατσε να το στρωσεις...και θα σου πω...
Dimitris_Kon Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Kαλα...κατσε να το στρωσεις...και θα σου πω... Στην παρούσα (άχαρη) φάση πάντως του στρωσίματος, το μοτέρ συμπεριφέρεται πολύ καλά - πολύ καλύτερα απ΄ ότι περίμενα, χωρίς καμιά δυσλειτουργία. Είναι σφικτό βέβαια ακόμη, αλλά παρατηρώ ότι εκεί στις 4.000 που το φτάνω προοδευτικά, αρχίζει να δυναμώνει. Δημήτρης
Alex Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 αλλά παρατηρώ ότι εκεί στις 4.000 που το φτάνω προοδευτικά, αρχίζει να δυναμώνει. Δημήτρης Μηπως σου ξεφυγε 4200...καπου καπου...
NOEL-S3 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Στην παρούσα (άχαρη) φάση πάντως του στρωσίματος, το μοτέρ συμπεριφέρεται πολύ καλά - πολύ καλύτερα απ΄ ότι περίμενα, χωρίς καμιά δυσλειτουργία. Είναι σφικτό βέβαια ακόμη, αλλά παρατηρώ ότι εκεί στις 4.000 που το φτάνω προοδευτικά, αρχίζει να δυναμώνει. Δημήτρης Αντε ρε φιλο με το καλω να το στρωσεις και μετα ξερεις....(θελω βολτααααααααα και επειδη εγω ειμαι απο την Μαγουλα τα οχι δεν τα σηκωνω )
Recommended Posts