mikepts Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 μήτσο σκ θα είμαι αθήνα.κανόνισε να είσαι στρωμενος - έτοιμος - χωρίς την επιρροή που λέγεται άλεξ μαζί!!!!να κάνουμε καμία βόλτα.!
Dimitris_Kon Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 μήτσο σκ θα είμαι αθήνα.κανόνισε να είσαι στρωμενος - έτοιμος - χωρίς την επιρροή που λέγεται άλεξ μαζί!!!!να κάνουμε καμία βόλτα.! Μιχάλη φίλε δεν προλαβαίνω στρωμένος!! Αλλά αφού θα είσαι εδώ, όπως και να είμαι, θα πάμε βόλτα θέλω τη γνώμη σου έστω και έτσι.. Δημήτρης
dpan Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Μητσαρα σε διαβαζουμε ολοι ανελειπως , δωσε τροφη στο λαο σου Μπραβο και παλι μπραβο για το μερακι σου , ολα θα πανε καλα , περιμενουμε και τις μετρησεις μετα το στρωσιμο και φυσικα τα αποτελεσματα απο κανα 2 φιλικα ανοιγματακια...ξερεις εσυ χεχεχε
Dimitris_Kon Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 και φυσικα τα αποτελεσματα απο κανα 2 φιλικα ανοιγματακια...ξερεις εσυ χεχεχε Μήτσο έχω ήδη κάνει κατάλογο Δημήτρης
Aristos Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Μήτσο έχω ήδη κάνει κατάλογο Δημήτρης Βάλε και μένα στον κατάλογο...να σε τρυπίσω να γουστάρω, πριν το στρωσεις όμως ε,βαριέμαι να περιμένω...
Alex Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Μήτσο έχω ήδη κάνει κατάλογο Δημήτρης Για παμε την λιστα.... 1 ALEXS3......
Aristos Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Για παμε την λιστα.... 1 ALEXS3...... Πριν φτιάξουμε την λίστα,μια ερωτηση... οι υπόλοιποι,θα τα ενώσουμε τα άλογά μας ή θα πάμε ως εχει...
Alex Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Πριν φτιάξουμε την λίστα,μια ερωτηση...οι υπόλοιποι,θα τα ενώσουμε τα άλογά μας ή θα πάμε ως εχει... Παντα μετριοφρων ο Αριστος...
A80Avant Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Δημητρη, εγω θα πατησω οταν με συμφερει...χαχαχα του χρονου μετα τις αλλαγες!!! :59:
mikepts Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 αρίστο μην τον τρυπίσεις πολύ και απογοητευτεί απο τώρα!!χαλαρά λίγό λίγο
tasosS3 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Εγω θα πατησω τωρα που το στρωνει... Ειναι αυτο που λεμε εχει μαλι που στρωνει
Alex Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Σε φιλικο πατημα με τον δημητρη απο 3ες μεχρι 5ες μου εκανε τουλαχιστον 2 κενα... Ολα αυτα μεχρι τις 5500... Παρα πολυ καλο δειγμα...
Dimitris_Kon Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Σε φιλικο πατημα με τον δημητρη απο 3ες μεχρι 5ες μου εκανε τουλαχιστον 2 κενα... Ολα αυτα μεχρι τις 5500... Παρα πολυ καλο δειγμα... Για μένα μαζί πηγαίναμε Άλεξ και αυτό είναι πράγματι πολύ καλό δείγμα, μιας και το δικό σου αυτοκίνητο είναι το πιο δυνατό s3 με ΚΟ4. Δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα, αλλά στη τελική, αν δεν βλέπαμε και κάποια δείγματα επί του πρακτέου, δεν θα βγάζαμε άκρη Αυτό όμως ακόμα δεν λέει κάτι, έχει ακόμα αρκετή πορεία το project.. Δημήτρης
Alex Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Για μένα μαζί πηγαίναμε Άλεξ και αυτό είναι πράγματι πολύ καλό δείγμα, μιας και το δικό σου αυτοκίνητο είναι το πιο δυνατό s3 με ΚΟ4. Δεν μπορώ να πω ότι το περίμενα, αλλά στη τελική, αν δεν βλέπαμε και κάποια δείγματα επί του πρακτέου, δεν θα βγάζαμε άκρη Αυτό όμως ακόμα δεν λέει κάτι, έχει ακόμα αρκετή πορεία το project.. Δημήτρης Αριστο ριχτου 10 μερες μπανιο...για τις π@π@ριες που λεει... Με ρωταει ο δημητρης...-ακουγοταν δυνατα?? -δεν ακουγα εκεινη την στιγμη μου επεσαν τα αυτια...
Alex Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Add me to the list pls Εσενα θα σου δωσει 2 αυτοκινητα μπροστα λεει... Κανε κατι Πανικο...
Peris Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Εσενα θα σου δωσει 2 αυτοκινητα μπροστα λεει...Κανε κατι Πανικο... Τί εννοείς Άλεξ, 2 αυτοκίνητα από το παρμπρίζ και μπροστά θα του δώσει? Και γιατι δεν του δίνει ένα μπροστά και ένα πίσω να γίνει ολόκληρο?
Panos_god Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 οταν το τελειωσεις Δημητρη....ελα απο Βολο .....να με κανεις να το κλειδωσω σε καμαι αποθηκη το καβουρδιστηρι μου η να το χαρισω σε κανενα ανηψακι
GusQ5 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Δημητράκη μην ακούς κανέναν έλα βόλο και θα το δούμε εγώ θα στο κάνω μια μέτρηση ακριβώς xaxaxa φου έχουμε τον λύκο εδώ του god τι σε απασχολεί μια ανάβαση μέρχι χανιά και τέλος σου βγάζω πόρισμα και δυναμομέτρηση xaxaxaxax
The Dog Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Εσενα θα σου δωσει 2 αυτοκινητα μπροστα λεει...Κανε κατι Πανικο... Καινούργια αμάξια, ή μεταχειρισμένα? Ουαο...Πρώτη φορά μου κάνουν δώρο αμάξια για να μην βάλω κόντρα... Άμα είναι έτσι ρε φίλε αστο...Μην σε βάζω σε έξοδα....
Recommended Posts