antrikos13 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 (edited) Παιδιά δεν γινόταν δεν σταματούσε το αυτοκίνητο, σε 2 - 3 πατήματα από τα 250 + έκανες το σταυρό σου.. Δημήτρης +1000... Μετα τα XYZ και Ferodo ds2500 τακακι πραγματικα θα παρεις τα ηνια του αυτοκινητου στα χερια σου Ενας φιλος που τα ειχε σε sti subaru(πολυ δυνατο) με 4πιστονη brembo δαγκανα σε δοκιμη στην πιστα στα Μεγαρα(ημουν μαζι του στο αμαξι), οταν παταγε δυνατα φρενο νομιζα οτι θα φυγω εξω απο το αμαξι!!! Edited February 9, 2010 by dimitris A4TFSIQ ορθογραφία
Aristos Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Περισσοτερο θα βοηθουσε αν υπηρχε τακακι καλο απο την αρχη μεσα στην κουτα... Τωρα τα λεμε και γελαμε...αν ειχε γινει μ@λ@κι@ δεν νομιζω να γελαγες! Προτιμότερο απο το οτι ήταν ξεβιδωτες οι δγκάνες??? Μην τρελαθούμε....
Alex Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Προτιμότερο απο το οτι ήταν ξεβιδωτες οι δγκάνες??? Μην τρελαθούμε.... Θα τοο ξαναγραψω παλι τοτε! Δεν γελαμε με αυτα!
Kritonas Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Φίλε είμαι στο 1.75 σταθερό με 1.9 όριο.. Ο δίσκος τα έχει φτύσει και περιμένω άλλον, μόλις μου ήρθαν και τα μικρά φρενάκια μου 380 mm με οκταπίστονες δαγκάνες! Θα τα βάλω και μετά θα κάνω ένα άνοιγμα με 1,85 και θα το ανεβάσω. Δημήτρης Σωστος Δημητρη . Πρωτα απ ολα ασφαλεια . Πραγματικα νομιζω τα καλυτερα χρηματα που μπορουσες να δωσεις στην παρουσα φαση για το αυτοκινητο σου ηταν για φρενα . Οσο για την πιεση ... ετοιμασου για 2,3 over - 2,1 κοφτη ... ! Δοκιμασμενα !
Aristos Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Σωστος Δημητρη . Πρωτα απ ολα ασφαλεια . Πραγματικα νομιζω τα καλυτερα χρηματα που μπορουσες να δωσεις στην παρουσα φαση για το αυτοκινητο σου ηταν για φρενα . Οσο για την πιεση ... ετοιμασου για 2,3 over - 2,1 κοφτη ... ! Δοκιμασμενα ! Eίμαστε όλοι στον πάγκο και περιμένουμε για αυτές τις πιέσεις...για πάμε μεγάλεεεε!!!!
COSTAS S3 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 380 και οκταπίστονο σαν άγκυρες θα είναι Καλή κίνηση μπράβο Δημήτρη
Alex Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Σωστος Δημητρη . Πρωτα απ ολα ασφαλεια . Πραγματικα νομιζω τα καλυτερα χρηματα που μπορουσες να δωσεις στην παρουσα φαση για το αυτοκινητο σου ηταν για φρενα . Οσο για την πιεση ... ετοιμασου για 2,3 over - 2,1 κοφτη ... ! Δοκιμασμενα ! Ευχαριστα νεα...
simon a4 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Σωστος Δημητρη . Πρωτα απ ολα ασφαλεια . Πραγματικα νομιζω τα καλυτερα χρηματα που μπορουσες να δωσεις στην παρουσα φαση για το αυτοκινητο σου ηταν για φρενα . Οσο για την πιεση ... ετοιμασου για 2,3 over - 2,1 κοφτη ... ! Δοκιμασμενα ! Oλλεεεεεεεε :whoohoo: :whoohoo: :whoohoo:
kenzo Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Προτιμότερο απο το οτι ήταν ξεβιδωτες οι δγκάνες??? Μην τρελαθούμε.... Παιδες προσοχη , δεν παιζουμε με αυτα ... Δημητρη ολα να πανε καλα και να τα ευχαριστηθεις ... Pics pics και εντυπωσεις ... Ηλιας ...
Dimitris_Kon Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Σωστος Δημητρη . Πρωτα απ ολα ασφαλεια . Πραγματικα νομιζω τα καλυτερα χρηματα που μπορουσες να δωσεις στην παρουσα φαση για το αυτοκινητο σου ηταν για φρενα . Οσο για την πιεση ... ετοιμασου για 2,3 over - 2,1 κοφτη ... ! Δοκιμασμενα ! Έτοιμος είμαι, άντε να δούμε τι θα γίνει! Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Παιδες προσοχη , δεν παιζουμε με αυτα ... Δημητρη ολα να πανε καλα και να τα ευχαριστηθεις ... Pics pics και εντυπωσεις ... Ηλιας ... Ευχαριστώ Ηλίαααα Δημήτρης
strivis Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Έτοιμος είμαι, άντε να δούμε τι θα γίνει! Δημήτρης Αντε Δημητρη με το καλο να "φουσκωσεις"!!!
A80Avant Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 μαγκες ακουστε και μενα που ειμαι ιατρος.... η ψηλη πιεση ποτε δεν βοηθησε κανεναν... θα σπασει κανα αγγειο και θα τρεχουμε.... Μην μου τον πιεζετε τον Δημητρη...
A80Avant Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Εγω παντος προτεινω να μην βαλεις καθολου φρενα μπροστα δημητρη. Οταν θελεις να κανεις πραγματικη ελαττωση βαρους στο αμαξι, τοτε πρεπει να το παρεις στα σοβαρα! Λοιπον, προτεινω: Πετας φρενα εξω, τιμονι, σαλονι, τραπεζαρια, τουαλετα και μπανιερα. Μετα κρατας τουρμπινα και ελατηρια μονο. Αμορτισερ δεν χρειαζονται.
The Dog Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 E oxi και την τουαλετα.............................
A80Avant Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 ααα σε παρακαλω, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Να βαλει καθετηρα.!!!
Dimitris_Kon Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 E oxi και την τουαλετα............................. Την τουαλέτα θα την κρατήσω ειδικά για σένα με αγάπη. Να μην έχεις πρόβλημα και σταματάμε κάθε 20 μέτρα.. Δημήτρης
mariosA4 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 έχει αδυνατίσει και πολύ το παιδί , δεν υπάρχει περιττό βάρος να πετάξει....Ειμαι περίεργος πως σταμάταγες δημήτρη από τα 250 με τα μαμα φρένα ??? Ανοιγες πόρτα και έβαζες κόντρα τη σαγιονάρα???
Dimitris_Kon Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 (edited) έχει αδυνατίσει και πολύ το παιδί , δεν υπάρχει περιττό βάρος να πετάξει....Ειμαι περίεργος πως σταμάταγες δημήτρη από τα 250 με τα μαμα φρένα ??? Ανοιγες πόρτα και έβαζες κόντρα τη σαγιονάρα??? Άστο Μαρίνο, δεν μπορώ να σου περιγράψω.. Σταματάω, δεν σταματάω, σταματάω, δεν σταματάω.. ένα πράγμα σαν τη μαργαρίτα Δημήτρης Edited February 9, 2010 by dimitris A4TFSIQ
The Dog Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 έχει αδυνατίσει και πολύ το παιδί , δεν υπάρχει περιττό βάρος να πετάξει....Ειμαι περίεργος πως σταμάταγες δημήτρη από τα 250 με τα μαμα φρένα ??? Ανοιγες πόρτα και έβαζες κόντρα τη σαγιονάρα??? xaxaxaxa....
kenzo Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 (edited) Εγω παντος προτεινω να μην βαλεις καθολου φρενα μπροστα δημητρη. Οταν θελεις να κανεις πραγματικη ελαττωση βαρους στο αμαξι, τοτε πρεπει να το παρεις στα σοβαρα! Λοιπον, προτεινω: Πετας φρενα εξω, τιμονι, σαλονι, τραπεζαρια, τουαλετα και μπανιερα. Μετα κρατας τουρμπινα και ελατηρια μονο. Αμορτισερ δεν χρειαζονται. E oxi και την τουαλετα............................. ααα σε παρακαλω, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Να βαλει καθετηρα.!!! Μπραβο μπρε παιδες μου φτιαξατε την διαθεση παλι ... Edited February 10, 2010 by kenzo
Dimitris_Kon Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Μπραβο μπρε παιδες μου φτιαξατε την διαθεση παλι ... Ηλία τα βλέπεις που έχω μπλέξει.. Τα έχω μαζεμένα σε μερικούς - μερικούς! Δημήτρης
dj-xatzi Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Θα τρελαθουμε εντελως σε αυτο το topic.... :S 2,1 πιεση 380 φρενα.....τι αλλο θα διαβασουμε!!!! :worthy: Δημητρη φωτο απο τα φρενα εχουμε???? Υ.Γ. ολα καλα να πανε φιλαρακι ευχομαι..... Γιωργος
kenzo Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ηλία τα βλέπεις που έχω μπλέξει.. Τα έχω μαζεμένα σε μερικούς - μερικούς! Δημήτρης Ωραια μπλεξιματα ... Μην ακους τιποτα , προχωρα ακαθεκτος ... :biggrinthumb: Ηλιας ...
A80Avant Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 προχωρα προχωρα.. 1,7 με 1.9 με το ζορι... το πολυ πολυ ενα renault twingo να το περνας με αυτο το setup. ξεχασα, τι δισκο/πλατο θα βαλεις?
Recommended Posts