Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Παιδιά δεν γινόταν δεν σταματούσε το αυτοκίνητο, σε 2 - 3 πατήματα από τα 250 + έκανες το σταυρό σου..

Δημήτρης

+1000...

Μετα τα XYZ και Ferodo ds2500 τακακι πραγματικα θα παρεις τα ηνια του αυτοκινητου στα χερια σου ;) Ενας φιλος που τα ειχε σε sti subaru(πολυ δυνατο) με 4πιστονη brembo δαγκανα σε δοκιμη στην πιστα στα Μεγαρα(ημουν μαζι του στο αμαξι), οταν παταγε δυνατα φρενο νομιζα οτι θα φυγω εξω απο το αμαξι!!!

Edited by dimitris A4TFSIQ
ορθογραφία
Posted

Περισσοτερο θα βοηθουσε αν υπηρχε τακακι καλο απο την αρχη μεσα στην κουτα... ;)

Τωρα τα λεμε και γελαμε...αν ειχε γινει μ@λ@κι@ δεν νομιζω να γελαγες! ^_^

Προτιμότερο απο το οτι ήταν ξεβιδωτες οι δγκάνες??? :g:

Μην τρελαθούμε.... :coffeetime:

Posted

Θα τοο ξαναγραψω παλι τοτε!

Δεν γελαμε με αυτα!

Posted

Φίλε είμαι στο 1.75 σταθερό με 1.9 όριο.. Ο δίσκος τα έχει φτύσει και περιμένω άλλον, μόλις μου ήρθαν και τα μικρά φρενάκια μου 380 mm με οκταπίστονες δαγκάνες! Θα τα βάλω και μετά θα κάνω ένα άνοιγμα με 1,85 και θα το ανεβάσω.

Δημήτρης

Σωστος Δημητρη . Πρωτα απ ολα ασφαλεια . Πραγματικα νομιζω τα καλυτερα χρηματα που μπορουσες να δωσεις στην παρουσα φαση για το αυτοκινητο σου ηταν για φρενα . Οσο για την πιεση ... ετοιμασου για 2,3 over - 2,1 κοφτη ... :thumbsup: ! Δοκιμασμενα !

Posted

Σωστος Δημητρη . Πρωτα απ ολα ασφαλεια . Πραγματικα νομιζω τα καλυτερα χρηματα που μπορουσες να δωσεις στην παρουσα φαση για το αυτοκινητο σου ηταν για φρενα . Οσο για την πιεση ... ετοιμασου για 2,3 over - 2,1 κοφτη ... :thumbsup: ! Δοκιμασμενα !

Eίμαστε όλοι στον πάγκο και περιμένουμε για αυτές τις πιέσεις...για πάμε μεγάλεεεε!!!! :biggrinthumb:

Posted

Ευχαριστα νεα...

Posted

Oλλεεεεεεεε :whoohoo: :whoohoo: :whoohoo: :whoohoo: :whoohoo: :whoohoo: :whoohoo:

Posted

Παιδες προσοχη , δεν παιζουμε με αυτα ...

Δημητρη ολα να πανε καλα και να τα ευχαριστηθεις ...

Pics pics και εντυπωσεις ... :coffeetime:

Ηλιας ...

Posted

Έτοιμος είμαι, άντε να δούμε τι θα γίνει!

Δημήτρης

Posted

Παιδες προσοχη , δεν παιζουμε με αυτα ...

Δημητρη ολα να πανε καλα και να τα ευχαριστηθεις ...

Pics pics και εντυπωσεις ... :coffeetime:

Ηλιας ...

Ευχαριστώ Ηλίαααα :biggrinthumb:

Δημήτρης

Posted

Έτοιμος είμαι, άντε να δούμε τι θα γίνει!

Δημήτρης

Αντε Δημητρη με το καλο να "φουσκωσεις"!!! :new_thumright:

Posted

μαγκες ακουστε και μενα που ειμαι ιατρος.... η ψηλη πιεση ποτε δεν βοηθησε κανεναν... θα σπασει κανα αγγειο και θα τρεχουμε....

Μην μου τον πιεζετε τον Δημητρη...

Posted

Εγω παντος προτεινω να μην βαλεις καθολου φρενα μπροστα δημητρη. Οταν θελεις να κανεις πραγματικη ελαττωση βαρους στο αμαξι, τοτε πρεπει να το παρεις στα σοβαρα!

Λοιπον, προτεινω:

Πετας φρενα εξω, τιμονι, σαλονι, τραπεζαρια, τουαλετα και μπανιερα. Μετα κρατας τουρμπινα και ελατηρια μονο. Αμορτισερ δεν χρειαζονται.

Posted

E oxi και την τουαλετα.............................

Posted

ααα σε παρακαλω, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Να βαλει καθετηρα.!!!

Posted

Την τουαλέτα θα την κρατήσω ειδικά για σένα με αγάπη. Να μην έχεις πρόβλημα και σταματάμε κάθε 20 μέτρα.. :Party_fest39::new_iloveyou:

Δημήτρης

Posted

έχει αδυνατίσει και πολύ το παιδί , δεν υπάρχει περιττό βάρος να πετάξει....Ειμαι περίεργος πως σταμάταγες δημήτρη από τα 250 με τα μαμα φρένα ??? Ανοιγες πόρτα και έβαζες κόντρα τη σαγιονάρα???:whistling::thumbsup:

Posted (edited)

έχει αδυνατίσει και πολύ το παιδί , δεν υπάρχει περιττό βάρος να πετάξει....Ειμαι περίεργος πως σταμάταγες δημήτρη από τα 250 με τα μαμα φρένα ??? Ανοιγες πόρτα και έβαζες κόντρα τη σαγιονάρα???:whistling::thumbsup:

Άστο Μαρίνο, δεν μπορώ να σου περιγράψω.. Σταματάω, δεν σταματάω, σταματάω, δεν σταματάω.. ένα πράγμα σαν τη μαργαρίτα :thumbsdown:

Δημήτρης

Edited by dimitris A4TFSIQ
Posted

xaxaxaxa....

Posted (edited)

Εγω παντος προτεινω να μην βαλεις καθολου φρενα μπροστα δημητρη. Οταν θελεις να κανεις πραγματικη ελαττωση βαρους στο αμαξι, τοτε πρεπει να το παρεις στα σοβαρα!

Λοιπον, προτεινω:

Πετας φρενα εξω, τιμονι, σαλονι, τραπεζαρια, τουαλετα και μπανιερα. Μετα κρατας τουρμπινα και ελατηρια μονο. Αμορτισερ δεν χρειαζονται.

ααα σε παρακαλω, ο σκοπος αγιαζει τα μεσα. Να βαλει καθετηρα.!!!

Μπραβο μπρε παιδες μου φτιαξατε την διαθεση παλι ... :)

Edited by kenzo
Posted

Μπραβο μπρε παιδες μου φτιαξατε την διαθεση παλι ... :)

Ηλία τα βλέπεις που έχω μπλέξει.. Τα έχω μαζεμένα σε μερικούς - μερικούς! :laughing:

Δημήτρης

Posted

Θα τρελαθουμε εντελως σε αυτο το topic.... :S :S :S

2,1 πιεση 380 φρενα.....τι αλλο θα διαβασουμε!!!! :worthy: :worthy:

Δημητρη φωτο απο τα φρενα εχουμε????

Υ.Γ. ολα καλα να πανε φιλαρακι ευχομαι.....

Γιωργος

Posted

Ηλία τα βλέπεις που έχω μπλέξει.. Τα έχω μαζεμένα σε μερικούς - μερικούς! :laughing:

Δημήτρης

Ωραια μπλεξιματα ... :speak_cool:

Μην ακους τιποτα , προχωρα ακαθεκτος ... :biggrinthumb: :biggrinthumb:

Ηλιας ...

Posted

προχωρα προχωρα.. 1,7 με 1.9 με το ζορι... το πολυ πολυ ενα renault twingo να το περνας με αυτο το setup.

ξεχασα, τι δισκο/πλατο θα βαλεις?