Aristos Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Restrictor για που Δημήτρη? Παροχή λαδιού turbo... 1
mariosA4 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 το restrictor τι ακριβώς κάνει εκτός από το προφανές , ανεβάζει και τηυν πίεση του λαδιού ή μένει σταθερή? δηλ με ένα restrictor μεγαλύτερης διατομής από το ενδεδειγμένο τι μπορεί να πάθει η τουρμπίνα όταν έχει δηλ μεγαλύτερη παροχή λαδιού?
Aristos Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 το restrictor τι ακριβώς κάνει εκτός από το προφανές , ανεβάζει και τηυν πίεση του λαδιού ή μένει σταθερή? δηλ με ένα restrictor μεγαλύτερης διατομής από το ενδεδειγμένο τι μπορεί να πάθει η τουρμπίνα όταν έχει δηλ μεγαλύτερη παροχή λαδιού? Να πνίγετε στο λάδι...
Dimitris_Kon Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Να πνίγετε στο λάδι... Και ένα σωρό άλλες καταστρεπτικές συνέπειες.. Δημήτρης ΥΣ : ακολουθούν φωτό το βράδυ με το τούρμπο + σωληνώσεις.
kostas_7 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 (edited) Δημήτρης ΥΣ : ακολουθούν φωτό το βράδυ με το τούρμπο + σωληνώσεις. Edited November 26, 2010 by kostas_7
A80Avant Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 καλα η comp δεν εχει τις προδιαγραφες? γιατι τοσο μυστηριο? Ενα email δεν θα λυσει το προβλημα?
Dimitris_Kon Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 καλα η comp δεν εχει τις προδιαγραφες? γιατι τοσο μυστηριο? Ενα email δεν θα λυσει το προβλημα? Ποιό πρόβλημα Bill? Να κάνει και ο dog καμια δουλειά που τα έχει φορτώσει στον κόκκορα Δημήτρης
A80Avant Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 xaxaxa απο οτι βλεπω ο dog μια χαρα απανταει. Ο justin απο αμερικη λεει τιποτα?
Dimitris_Kon Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Λοιποοοόν! Φωτό με το νέο turbo setup όπως υποσχέθηκα, μαζί με ρακόρ και κάθε είδους αντάπτορες, restrictors και σωληνώσεις βενζίνης (ανοξείδωτες). Δημήτρης
kostas_7 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Κάτι μου θυμίζουν αυτές οι σωληνώσεις Καλά ξεβιδώματα και βιδώματα και εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα κυρ δικηγόρε
mokasquatrro Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Για σενα Δημητρη αυτα ειναι παιχνιδακι να τα βαλεις!!!
simon a4 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Αντε βρε αγορι μου δεστο να τελειωνουμε!!! Μητσαρα ολα να πανε καλα!!!
tasosS3 Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Εχω φωτο επισης απο το νεο "καθισμα set up" του Μητσου απο πηγες που δεν μπορω να αναφερω δημοσια ...(οποιος θελει στελνω pm ομως ) ΥΓ τογιο μην γλυφεσαι δεν εχει για εσενα αλλο σετακι
Aristos Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Εχω φωτο επισης απο το νεο "καθισμα set up" του Μητσου απο πηγες που δεν μπορω να αναφερω δημοσια ...(οποιος θελει στελνω pm ομως ) ΥΓ τογιο μην γλυφεσαι δεν εχει για εσενα αλλο σετακι Λιώνω λέμεεε.....
lol Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 αντε λοιπον...τελειωνε.... ο λαος σου σε περιμενει
Kritonas Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Λοιποοοόν! Φωτό με το νέο turbo setup όπως υποσχέθηκα, μαζί με ρακόρ και κάθε είδους αντάπτορες, restrictors και σωληνώσεις βενζίνης (ανοξείδωτες). Δημήτρης Ωραια πραγγματα θα δουμε , Δημητρη ! με το καλο να βγει εξω , να δουμε που θα φτασουμε !
The Dog Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 xaxaxa απο οτι βλεπω ο dog μια χαρα απανταει. Ο justin απο αμερικη λεει τιποτα? Να απαντηση σε τι? Εχω χασει κατι?
A80Avant Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 δες τον διαλογο παραπανω και θα καταλαβεις λεω οτι εσυ καλα δινεις πληροφοριες, αλλα η comp δεν βοηθαει στα προβληματα του δημητρη.
The Dog Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 4 σελιδες εχω παει πισω και δεν ειδα κατι......
Kritonas Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Λοιποοοόν! Φωτό με το νέο turbo setup όπως υποσχέθηκα, μαζί με ρακόρ και κάθε είδους αντάπτορες, restrictors και σωληνώσεις βενζίνης (ανοξείδωτες). Δημήτρης Καλημερα Δημητρη ! Ποτε με το καλο πιστευεις οτι θα ειναι ετοιμο ?
Dimitris_Kon Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Καλημερα Δημητρη ! Ποτε με το καλο πιστευεις οτι θα ειναι ετοιμο ? Με τις ^%$#φλάτζες εκκεντροφόρων κόλλησα. Ευτυχώς έβαλα τα μέσα και μου ήρθαν το Σάββατο, οπότε μεσοβδόμαδα το μοτέρ ανεβαίνει πάνω στο αυτοκίνητο επιτέλους! Κρίτωνα, με τους νέους εκκεντροφόρους, έχεις δουλειά να κάνεις Άντε πάλι logs ξανά δοκιμές, στρώσιμο κλπ.. Πήρα και 44άρι WG αλλά θα το βάλω αφού πρώτα το στρώσω. Δημήτρης
mariosA4 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 αντε με το καλό Δημήτρη να το φτιάξεις και να το χαρείς φίλε Προσοχή στο στρώσιμο...
Recommended Posts