Dimitris_Kon Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Δημητρη εχεις βαλει και μετωπη RS4; Γιατι δεν κρατησες την μαμα που εχει ηδη κοντρα βαση στην μετωπη; Γιατί Γιώργο, καταρχήν δεν έχει τις ίδιες βάσεις για τα φτερά και επίσης, επειδή ήθελα το σύστημα ψύξης του RS4 (ψυγείο, εγκέφαλο βεντιλατέρ και βεντιλατέρ 500 Watt!!) μιας που είναι αυξημένες οι απαιτήσεις μου για ψύξη. Εξάλλου ήταν εύκολο, καθώς είχε και 2 από τις 4 βίδες στην πλάκα, δίπλα από τις γρίλλιες που διαθέτει. Δημήτρης
A80Avant Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Δεν πειραζει φιλαρακι! Εμενα με ευχαριστει που με παιρνουν τηλεφωνο και με ρωτανε για τα θεματα αυτα.. γιαυτο και δεν εκρυψα ποτε τιποτα και οπου ειμαι ανοιγω καπω! Δημητρης χαχα, και εγω ανοιγω καπω, οπου και να'μαι να δω γιατι δεν δουλευει οπως πρεπει! αλλα η γυναικα εχει αρχισει να τα παιρνει!! :sHa_sarcasticlol:
Alex Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 χαχα, και εγω ανοιγω καπω, οπου και να'μαι να δω γιατι δεν δουλευει οπως πρεπει! αλλα η γυναικα εχει αρχισει να τα παιρνει!! :sHa_sarcasticlol: :haha4:
Aristos Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Μπράβο παλικάρι μου,αντε να μπεις σε μια σειρά και εσύ...
stage6 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Δεν είναι στο χέρι του όμως, θα το γυρίσω στο 2 + o κόσμος να χαλάσει Δημήτρης υποκλινομαι!!!!!!!!
johnaras Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 ειναι απο τα λιγα πραγματα που δεν τολμησα να κανω να βγαλω προφυλακτηρα μετωπη....ασε που οποτε μπαινοβγαινει χανει λιγο απο δω λιγο απο εκει και τα παιρνω!!! Παντως η δουλεια που μπορει να γινει ειναι απιστευτη οταν βγαινουν αυτα! Ο σωληνας στην εισαγωγη πες μου οτι ειναι σαν αυτους που βαζουν στους εξαερισμους-αποροφητηρες Απο εκει και περα μπραβο για το μερακι σου και για την δουλεια που εκανες!
kenzo Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 ειναι απο τα λιγα πραγματα που δεν τολμησα να κανω να βγαλω προφυλακτηρα μετωπη....ασε που οποτε μπαινοβγαινει χανει λιγο απο δω λιγο απο εκει και τα παιρνω!!! ....... Μετα την 5η φορα μπαινει και βγαινει μονη της στα ιδια σημαδια ... Ηλιας ...
Dimitris_Kon Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 χαχα, και εγω ανοιγω καπω, οπου και να'μαι να δω γιατι δεν δουλευει οπως πρεπει! αλλα η γυναικα εχει αρχισει να τα παιρνει!! :sHa_sarcasticlol: Ε δεν τα κάνουμε αυτά τα λάθη! Εγώ ΠΟΤΕ με σ΄ αυτό το αυτοκίνητο δεν βάζω γυναίκα, έχω το Β8 για αυτές τις δουλειές! Μπράβο παλικάρι μου,αντε να μπεις σε μια σειρά και εσύ... Μακάρι ρε φιλαράκι.. υποκλινομαι!!!!!!!! Άρη μεγάλε άρχοντα!! Ζωγραφιά τι να λέμε τώρα.Μπράβο Δημήτρη Ευχαριστώ βρε Κωστή! ειναι απο τα λιγα πραγματα που δεν τολμησα να κανω να βγαλω προφυλακτηρα μετωπη....ασε που οποτε μπαινοβγαινει χανει λιγο απο δω λιγο απο εκει και τα παιρνω!!! Παντως η δουλεια που μπορει να γινει ειναι απιστευτη οταν βγαινουν αυτα! Ο σωληνας στην εισαγωγη πες μου οτι ειναι σαν αυτους που βαζουν στους εξαερισμους-αποροφητηρες Απο εκει και περα μπραβο για το μερακι σου και για την δουλεια που εκανες! Ναι Γιάννη, δεν μπόρεσα να βρω κάποιο άλλο σωστό υλικό να αντέξει. Για να τη στρίψω ήθελε μεγάλη μανούρα.. Μετα την 5η φορα μπαινει και βγαινει μονη της στα ιδια σημαδια ... Ηλιας ... Βασικά έχει δίκιο ο Γιάννης, είναι μπελάς για να μπει. Επίσης είναι πολύ εύκολο να φας βόλτες των 4 βιδών στήριξής της στα ράμφη. Θέλει πολύ προσοχή γενικότερα.. Δημήτρης
kostas_7 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Τι θέλει να πει ο ποιητής; σιγά μη φοβηθούμε εεεεε Αλεξ;;;;; Πέρα από τη πλάκα εύχομαι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσένα Μητσε μου και να είναι πάντα αξιόπιστο
Vaggoss3 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Δημητραρα έχω πάθει πλάκα και απο την δουλειά και απο το αποτέλεσμα . Το αμάξι το χεις κάνει να είναι η έννοια της αδρεναλίνης ! Τέλος !
Dimitris_Kon Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Δημητραρα έχω πάθει πλάκα και απο την δουλειά και απο το αποτέλεσμα . Το αμάξι το χεις κάνει να είναι η έννοια της αδρεναλίνης ! Τέλος ! Ευχαριστώ βρε Βαγγέλη! Το παλεύω βρε φίλε, όσο μπορώ Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Τέλος, μάζεψα όλα τα καλώδια και σωληνάκια και τα έβαλα μέσα σε σπιράλ μαύρο, για καλύτερη εμφάνιση αλλά και για απομόνωση των καλωδιώσεων όπως ΟΕΜ : Και τέλος ένα βιντεάκι να ακούσω πάλι τον ήχο στο 1.4 http://www.youtube.com/watch?v=yON8MpTV9KI Δημήτρης Ναι ρε το έβαλα και το φερμουάρ μην ανησυχείς! Δημήτρης
tasosS3 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Μητσαρα αυτα τα diy σου ειναι ολα τα λεφτα φιλαρακι με αναλυτικες φωτο βημα βημα ωραιος. Αυτο με τα σωληνακια που τυλιξες τα καλωδια ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα μα πραγματικα , θελω πληροφοριες Κατα τα αλλα περιμενω και εγω στην ουρα για τα διμπαρα
Dimitris_Kon Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Μητσαρα αυτα τα diy σου ειναι ολα τα λεφτα φιλαρακι με αναλυτικες φωτο βημα βημα ωραιος. Αυτο με τα σωληνακια που τυλιξες τα καλωδια ειναι πραγματικα ολα τα λεφτα μα πραγματικα , θελω πληροφοριες Κατα τα αλλα περιμενω και εγω στην ουρα για τα διμπαρα Να σαι καλά Τάσε! Περιττό να σου πω ότι μου βγήκε η πίστη, αλλά το αποτέλεσμα οπτικά τουλάχιστον βγήκε καλό κατά τη γνώμη μου Δημήτρης
PanoulisTheTroll Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Να σαι καλά Τάσε! Περιττό να σου πω ότι μου βγήκε η πίστη, αλλά το αποτέλεσμα οπτικά τουλάχιστον βγήκε καλό κατά τη γνώμη μου Δημήτρης Θα το εξετάσω από κοντά και θα σε βαθμολογήσω!!! Εάν δεν είναι αυτό που περιμένω από σένα θα σε βάλω να το ξαναφτιάξεις και να φτιάξεις και στο δικό μου κάτι που θέλω για να βάλεις μυαλό!!! Άντε να δούμε καμιά πίεση της προκοπής ρε παιδάκι μου...
tasosS3 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Φιλε το αποτελεσμα ειναι μακραν. Αν εχεις ασχοληθει με υπολογιστες/overclocking τα τελεια κουτια εσωτερικα τα πολυχρωμα καλωδια τα φτιαχνουν ετσι ακριβως οπως εσυ και το αποτελεσμα ειναι αλλου. Δωσε καμια πληροφορια με πμ που τα βρισκω και πω θα τα κανω αμεσα
Dimitris_Kon Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Φιλε το αποτελεσμα ειναι μακραν. Αν εχεις ασχοληθει με υπολογιστες/overclocking τα τελεια κουτια εσωτερικα τα πολυχρωμα καλωδια τα φτιαχνουν ετσι ακριβως οπως εσυ και το αποτελεσμα ειναι αλλου. Δωσε καμια πληροφορια με πμ που τα βρισκω και πω θα τα κανω αμεσα Οκ φιλαράκι, ό,τι είπαμε Δημήτρης
tasosS3 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 (edited) cable sleeving tutorial http://en.mdpc-x.com/ Edited May 24, 2011 by tasosIX
tasosS3 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 http://forums.evolutionm.net/9140864-post82.html και εδω μια αποπειρα ο αθεοφοβος ξηλωσε ολη την πλεξουδα απο το αμαξι
Dimitris_Kon Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 http://forums.evolut...864-post82.html και εδω μια αποπειρα ο αθεοφοβος ξηλωσε ολη την πλεξουδα απο το αμαξι Ωραία δουλειά Τάσε, αλλά είναι κλάφτα για να μπει. Εγώ κυριολεκτικά έλιωσα.. Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 (edited) Θα προσπαθήσω λίγο να αιτιολογήσω καλύτερα, για ποιό λόγο αναγκάστηκα να φτιάξω τη βάση - αντιρίδα στήριξης του τούρμπο : Φωτό από το προηγούμενο setup όπου φαίνεται ξεκάθαρα η 3076R με την πολλαπλή και την στήριξή της μόνο από τον v band κολλιέ Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η εισαγωγή του τούρμπο είναι 4 inch και με κάπως μεγάλο inducer, όμως από το σκίσιμο που έφαγε για περίπου 20000 χλμ με 2.2 σταθερή, δεν είχα ποτέ θέμα απώλειας από τον συγκεκριμένο κολλιέ, καθώς το κέντρο βάρους του τούρμπο είναι κοντά στην έδρασή του. Δημήτρης Edited May 24, 2011 by Dimitris_Kon
Dimitris_Kon Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Στη συνέχεια παραθέτω τα 2 τούρμπο και την διαφορά στις διαστάσεις τους : Φαίνεται ξεκάθαρα ότι η comp είναι καταρχήν πιο μακριά σε μήκος με παχύτερο και μεγαλύτερο άξονα, αλλά επιπλέον έχει μεγαλύτερο inducer και έτσι γίνεται πολύ πιο μπροστόβαρη. Δημήτρης
Dimitris_Kon Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Εδώ στηρίζεται μόνο στον κολλιέ v band και φαίνεται με γυμνό μάτι, πόσο εξέχει μπροστά από σημείο στήριξής της στην πολλαπλή : Δημήτρης
Recommended Posts