Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Αντε μην σας αρχίσω και τους δυό σας( Toyo Αλεξ)! Λοιπόν, επόμενο - εκτός μηχανοστασίου - βήμα είναι η αναβάθμιση των πίσω φρένων. Και επειδή τα XYZ που έβαλα αποδείχθηκαν απίστευτα καλά για την τιμή τους και την συμπεριφορά τους, θα πάρω ένα σετάκι για πίσω, 4πίστονες με μάλλον 340 δίσκους. Οι μπροστινοί (380 mm με 8πίστονη δαγκάνα) μέχρι στιγμής και μετά από σχεδόν 15000 είναι άθικτοι και συμπεριφέρονται άψογα στο δρόμο, χωρίς ίχνος fading ή κούρασης!

006.jpg

IMG_0039.jpg

Δημήτρης

Edited by Dimitris_Kon
Posted

Αντε μην σας αρχίσω και τους δυό σας( Toyo Αλεξ)! Λοιπόν, επόμενο - εκτός μηχανοστασίου - βήμα είναι η αναβάθμιση των πίσω φρένων. Και επειδή τα XYZ που έβαλα αποδείχθηκαν απίστευτα καλά για την τιμή τους και την συμπεριφορά τους, θα πάρω ένα σετάκι για πίσω, 4πίστονες με μάλλον 340 δίσκους. Οι μπροστινοί (380 mm με 8πίστονη δαγκάνα) μέχρι στιγμής και μετά από σχεδόν 15000 είναι άθικτοι και συμπεριφέρονται άψογα στο δρόμο, χωρίς ίχνος fading ή κούρασης!

006.jpg

IMG_0039.jpg

Δημήτρης

Επιτηδες το κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :vinsent:

Posted

Επιτηδες το κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :vinsent:

Όχι Μπιλάκο σόρρυ φιλαράκι μου!!! Απλά πρέπει να βάλω και πίσω φρένα γιατί είναι σαν ταμπούρα οι πίσω δίσκοι μου :flag_of_truce:

Δημήτρης

Posted

Καλα χασοδικη.......κοροϊδευε και έρχονται τόσα πολλα που θα τριβεις τα ματακια σου.... :sFi_dualpistols:

Posted

Καλα χασοδικη.......κοροϊδευε και έρχονται τόσα πολλα που θα τριβεις τα ματακια σου.... :sFi_dualpistols:

Ξυρισε τον τογιο! :2cde3pl:

Posted

Ξυρισε τον τογιο! :2cde3pl:

Είναι ήδη ξυρισμένος! :sFun_nahnahna3::Party_fest39::new_iloveyou:

Δημήτρης

Posted

Ξυρισμα ακουω αλλα δεν βλεπω εργο :new_iloveyou:

Posted

Ξυρισμα ακουω αλλα δεν βλεπω εργο :new_iloveyou:

Φιλαράκι μου ΜΟΝΟΣ μου το φτιάχνω! Εντελώς όμως :LaieA_050:

Δημήτρης

Posted

Οχι λεω τον εχεις ετοιμο ξυρισμενο τον Τζονι Λιμα και δεν...??? :biggrinthumb:

Posted

Οχι λεω τον εχεις ετοιμο ξυρισμενο τον Τζονι Λιμα και δεν...??? :biggrinthumb:

Κάνεις πλάκα τώρα, να ανοίξω με 130 hp? Ε όχι..

Δημήτρης

Posted (edited)

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ αυτα ειναι :new_iloveyou:

Τογιο τα μισα να μου λεγε ... :biggrinthumb:

Edited by tasosIX
Posted

006.jpg

Δημήτρης

Μεγάλε αυτά δεν είναι φρένα είναι ταψί για πίτσαhysterical.gifnew_lol.gif

Posted (edited)

Να το χαίρεσαι Μητσάρα ,φτου-φτού σκόρδα !!!! άντε τέλειωνε να παίρνουμε σειρά.

Edited by Skysurfer
Posted

Μητσο,θα ανοιξεις εσυ το σπειρωμα στη πισω πλευρα η θα στο ανοιξω εγω με το ζορι? :biggrinthumb:

Posted

006.jpg

Μεγάλε αυτά δεν είναι φρένα είναι ταψί για πίτσαhysterical.gif:new_lol:

:new_lol::haha4:

Δημήτρης

Posted

Εμενα παλι για ματι κρεπιερας μου κανει και απο αυτα τα μεγαλα , τα οικογενειακα ...

Λες να ειναι απο την πεινα ? :sHa_hehe:

Ηλιας ...

Posted

Εμενα παλι για ματι κρεπιερας μου κανει και απο αυτα τα μεγαλα , τα οικογενειακα ...

Λες να ειναι απο την πεινα ? :sHa_hehe:

Ηλιας ...

Η τυρόπιτα η πρωινή δεν σου έφτασε βρε Ηλία?? Θες και κρέπα?? :Party_fest39::new_iloveyou:

Δημήτρης

Posted

Η τυρόπιτα η πρωινή δεν σου έφτασε βρε Ηλία?? Θες και κρέπα?? :Party_fest39::new_iloveyou:

Δημήτρης

Με εχει λιωσει η personal trainer !!! :sHa_sarcasticlol:

Ηλιας ...

Posted

Μητσο,θα ανοιξεις εσυ το σπειρωμα στη πισω πλευρα η θα στο ανοιξω εγω με το ζορι? :biggrinthumb:

Μην ξαναπειραξεις τον φιλο μου τον πεταλουδα :biggrinthumb: γιατι θα στο κανω το ρεκτιφιε :new_iloveyou:

Posted

Μην ξαναπειραξεις τον φιλο μου τον πεταλουδα :biggrinthumb: γιατι θα στο κανω το ρεκτιφιε :new_iloveyou:

Ωπα....σιγα ανθρωπινο κολαουζο!!!! :sFi_dualpistols::biggrinthumb:

Posted

Μεγάλε αυτά δεν είναι φρένα είναι ταψί για πίτσαhysterical.gifnew_lol.gif

Εμένα που τα κρατούσα για να βγάζει φωτογραφία ο Μητσάρας να ρωτήσετε!!! Τα βλέπεις και νομίζεις πως είναι ιπτάμενος δίσκος!!! Πως θα βγουν από μέσα μικροσκοπικά όντα αλλά μόλις σου εξηγήσει πως είναι δισκόφφρενα θα ηρεμήσεις!!! :sHa_sarcasticlol: